Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@andelka tak u nás to tak přesně vypadá. Dcera tam jede na víkend (nemáme střídavou péči) jednou za 14 dní a to má s sebou vždy tašku s oblečením a nějaké věci co zrovna potřebuje +tašku do školy.... Takže opravdu malé stěhování národů😒. Asi jsem málo měkká na to, abych si dupla, no 😒. Bývalý je hodně výbušný a někdy není jednoduché se s ním domluvit.
@basice můj ex taky,ale někdy se spíš já bojím reakce,a buď není špatná vůbec,nebo ne jak jsem čekala. Hodně si děláme samy. A pak se to těžko mění,když už jsou chlapi zvyklí. Dneska jdou k otci a dávám jen to co mají na sobě, inhalátory, průkazky a sirup na kašel. Aktovku neberou,když není zítra škola.
Holky prosím nemá někdo zkušenost co se žlutými fleky na bílých věcičkach ? Dostala jsem nějaké košilky,bodyčka a na bílých to právě je , nevím jestli z železa jak mimi ublinkavalo , ale nejde to dolů , zatím jsem zkoušela Vanish a žlučové mýdlo ,ale pořád skvrny jsou. Nějaká rada ??😊
@basice jo tak to nás určitě u mě 😀 ale matka jsem já,tak nevím proč by je měla večer komandovat ona,když si to udělám sama že jo . Ať si počká na vlastní. A furt řeší že jsou moc hluční,a hyperaktivní ( starší má adhd tak čim to asi bude), a uřvaní..no jsou to dva kluci, vrstevníci. Mám zkušenost že takhle to funguje v 90% případů kdy se sejdou víc jak jeden kluk. A čím víc kluků tím víc hluku. Když jsme byli v léčebně,tak na patře jsme byly tři maminky,které měly dva kluky ( jedná měla ještě dvě děti doma), a velmi jsme si rozuměly,neb toto je prostě jinej gang no.
@basice puberta stojí za to 😁 naprosto s tebou souhlasím taky si to teď vychutnáváme 😉
@mattonimeloun Na čistě bílý savo perex, to jsem normálně koukala co zmákne. Pak je dobrý sluníčko, ale to už asi neseženeš.
@mattonimeloun a myslím, že u holek začíná mnohem dřív, trvá déle a je horší než u kluků 😒
@vilmic díky zkusím koupit , a nesmrdí to po Savu potom ?
Neznám 😊 nikdy jsem neměla , jen obyčejné Savo na desinfekci.
@andelka tak ještě že čekáme teď holčičku, takže kluk bude jen jeden 😉. Ale u nás je nejhlucnější dcera, takže horší už to být nemůže 😁. Ale když jsou ti dva spolu a dohadují se, tak to také stojí za to. Dcera ho naschvál provokuje a maly ječí... No koukám, že je to všude stejné 😁
@mattonimeloun Já ho dávám i s práškem a po otevření pračky to trošku smrdí, ale nic dramatickýho. Když to pak vyndám ze sušičky, tak už vůbec. Podle mě to nebude smrdět ani po normálním usušení na věšáku.
@basice jojo , kolikrát musím napočítat do 10 😁 abych nevyletěla , prostě některé věci se musí přehlédnout (např.pretočení oči atd..) jako pomáhá mi když si vzpomenu na svojí pubertu 😵😊)
@vilmic zkusím dat s práškem. A děkuji.
@frndafrrr no jednu sustakovou obludu jsem ted taky poptala, ale radsi bych prave neco takoveho , ze to je mekkoucke. Uz do dvou jsem se zamilovala, ale hned byly pryc 😞
https://www.modrykonik.cz/market/detske-zimni-o...
@skretik Ta je moc pěkná, z podobných té co jsem vybrala mám uloženou tuto... https://www.modrykonik.cz/market/detske-zimni-o...
Holky, delikátní dotaz. Co na hemeroidy?? Já si tedy ani nejsem na 100 % jistá, jestli se o něj opravdu jedná, pač je to moje premiéra. Chtěla jsem se dneska objednat k dr., ale už tam nebyli a já asi vyskočim z kuže, jak to svědí.
@skretik Ale, že si to ty... Tak sintám tady. 😂 Ale na nás asi velký.
https://www.vinted.cz/deti/miminka-holcicka/198...

@jessulka tričko za 350 bych měla problém koupit i sobě, natož decku co z toho za půl roku vyroste. Kdyžtak jo,nějaké super na vánoce, narozeniny..ale ne běžně.