icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
27. zář 2018

@jessulka tričko za 350 bych měla problém koupit i sobě, natož decku co z toho za půl roku vyroste. Kdyžtak jo,nějaké super na vánoce, narozeniny..ale ne běžně.

basice
27. zář 2018

@andelka tak u nás to tak přesně vypadá. Dcera tam jede na víkend (nemáme střídavou péči) jednou za 14 dní a to má s sebou vždy tašku s oblečením a nějaké věci co zrovna potřebuje +tašku do školy.... Takže opravdu malé stěhování národů😒. Asi jsem málo měkká na to, abych si dupla, no 😒. Bývalý je hodně výbušný a někdy není jednoduché se s ním domluvit.

andelka
27. zář 2018

@basice u nás bývá též veselo. S klukama jsme byli pár let sami. A dcerka je v pubertě,a o dost starší,takže spíš má tendence je vychovávat a peskovat. Tak to už jsem jednou vypenila a řešili jsme to.

andelka
27. zář 2018

@basice můj ex taky,ale někdy se spíš já bojím reakce,a buď není špatná vůbec,nebo ne jak jsem čekala. Hodně si děláme samy. A pak se to těžko mění,když už jsou chlapi zvyklí. Dneska jdou k otci a dávám jen to co mají na sobě, inhalátory, průkazky a sirup na kašel. Aktovku neberou,když není zítra škola.

basice
27. zář 2018

@andelka jj, ta puberta stojí opravdu za to a bude ještě hůř 😒. Dcera je od syna o 8 let a taky ho někdy pěkně peskuje, no nevím kde to vidí😁😁😁😁. Že by u mě?

basice
27. zář 2018

@andelka to je super, taky bych to takhle brala, ale nevím, jestli by to prošlo. Teď je problém s pyzamem, protože dcera u táty žádné nemá a já jsem odmítla ji ho dát, ať ji tatínek koupi. Tak jsem zvědavá jak to dopadne.

mattonimeloun
27. zář 2018

Holky prosím nemá někdo zkušenost co se žlutými fleky na bílých věcičkach ? Dostala jsem nějaké košilky,bodyčka a na bílých to právě je , nevím jestli z železa jak mimi ublinkavalo , ale nejde to dolů , zatím jsem zkoušela Vanish a žlučové mýdlo ,ale pořád skvrny jsou. Nějaká rada ??😊

andelka
27. zář 2018

@basice jo tak to nás určitě u mě 😀 ale matka jsem já,tak nevím proč by je měla večer komandovat ona,když si to udělám sama že jo . Ať si počká na vlastní. A furt řeší že jsou moc hluční,a hyperaktivní ( starší má adhd tak čim to asi bude), a uřvaní..no jsou to dva kluci, vrstevníci. Mám zkušenost že takhle to funguje v 90% případů kdy se sejdou víc jak jeden kluk. A čím víc kluků tím víc hluku. Když jsme byli v léčebně,tak na patře jsme byly tři maminky,které měly dva kluky ( jedná měla ještě dvě děti doma), a velmi jsme si rozuměly,neb toto je prostě jinej gang no.

mattonimeloun
27. zář 2018

@basice puberta stojí za to 😁 naprosto s tebou souhlasím taky si to teď vychutnáváme 😉

andelka
27. zář 2018

@basice já jsem na řekla,že kupuju pyžama do školky,takže na spaní u něj doma ať si pořídí. Též to zkoušel,ale neuspěl.

vilmic
27. zář 2018

@mattonimeloun Na čistě bílý savo perex, to jsem normálně koukala co zmákne. Pak je dobrý sluníčko, ale to už asi neseženeš.

basice
27. zář 2018

@mattonimeloun a myslím, že u holek začíná mnohem dřív, trvá déle a je horší než u kluků 😒

mattonimeloun
27. zář 2018

@vilmic díky zkusím koupit , a nesmrdí to po Savu potom ?
Neznám 😊 nikdy jsem neměla , jen obyčejné Savo na desinfekci.

basice
27. zář 2018

@andelka tak ještě že čekáme teď holčičku, takže kluk bude jen jeden 😉. Ale u nás je nejhlucnější dcera, takže horší už to být nemůže 😁. Ale když jsou ti dva spolu a dohadují se, tak to také stojí za to. Dcera ho naschvál provokuje a maly ječí... No koukám, že je to všude stejné 😁

vilmic
27. zář 2018

@mattonimeloun Já ho dávám i s práškem a po otevření pračky to trošku smrdí, ale nic dramatickýho. Když to pak vyndám ze sušičky, tak už vůbec. Podle mě to nebude smrdět ani po normálním usušení na věšáku.

andelka
27. zář 2018

@basice no ona byla dcerka 12 let jedináček. A teď má ročního bráchu u maminky a dva 6 a 8 u nás a ještě nám přibude jeden.

skretik
27. zář 2018

@frndafrrr odkud mas tu kombinezku? Ja presne takovou shanim a vzdycky kdyz na ni narazim, uz mi vetsinou odpovidaji, ze je pryc :(

mattonimeloun
27. zář 2018

@basice jojo , kolikrát musím napočítat do 10 😁 abych nevyletěla , prostě některé věci se musí přehlédnout (např.pretočení oči atd..) jako pomáhá mi když si vzpomenu na svojí pubertu 😵😊)

mattonimeloun
27. zář 2018

@vilmic zkusím dat s práškem. A děkuji.

frndafrrr
27. zář 2018

@skretik Denně jsem tady sledovala bazar, taky jsem nemohla sehnat, dala jsem si i poptávku do prodejní skupiny o 90ti. členech a samé šustákové obludy.

skretik
27. zář 2018

@frndafrrr no jednu sustakovou obludu jsem ted taky poptala, ale radsi bych prave neco takoveho , ze to je mekkoucke. Uz do dvou jsem se zamilovala, ale hned byly pryc 😞
https://www.modrykonik.cz/market/detske-zimni-o...

jessulka
27. zář 2018

@basice 😀 Bývalý je hodně výbušný? To si můžeme podat ruce 😀

frndafrrr
27. zář 2018

@skretik Ta je moc pěkná, z podobných té co jsem vybrala mám uloženou tuto... https://www.modrykonik.cz/market/detske-zimni-o...

vilmic
27. zář 2018

Holky, delikátní dotaz. Co na hemeroidy?? Já si tedy ani nejsem na 100 % jistá, jestli se o něj opravdu jedná, pač je to moje premiéra. Chtěla jsem se dneska objednat k dr., ale už tam nebyli a já asi vyskočim z kuže, jak to svědí.

skretik
27. zář 2018

@frndafrrr na tu jsem taky koukala, ale to je 50 a to se bojim, ze bude male, prece jen je to kluk a syn byl taky velky a uz ted je vetsi nez by mel byt

frndafrrr
27. zář 2018

@vilmic Mně pomohla obyč dubová kůra a vlhčený toaleťák s dubovou kůrou asi za 50 kč, teď mě teda zatím netrápí.

frndafrrr
27. zář 2018

@skretik Jo já koukala na ty malé, v 56 mě taky nic nenadchlo a já mám prcky.

frndafrrr
27. zář 2018

@skretik Ale, že si to ty... Tak sintám tady. 😂 Ale na nás asi velký.
https://www.vinted.cz/deti/miminka-holcicka/198...

vilmic
27. zář 2018

@frndafrrr Tak ta je hooodně pěkná. A děkuju za tip.

skretik
27. zář 2018

@vilmic to byl tip pro me :D

Strana