icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

frndafrrr
Autor odpověď smazal
frndafrrr
5. říj 2018

@seveneye 😀 Joo je to krize....

Já snad zase koupím concord....🙈😂

seveneye
5. říj 2018

@frndafrrr no tohle už je model ala nějaký moc futuristický podvozek.teda alespon z mého pohledu...a vubec,co ten tvůj původní concord měl za mouchy,ze ses ho zřekla?

jednaholkaa
5. říj 2018

@vilmic Asi tak. Kamoska prave nechava dite v tom kocarku spat hodne na zahrade.. a ja vlastne nevim jak moc bude moje dite v nem spat. Pokud v nem spi malo tak je to asi fakt jedno..

andelka
5. říj 2018

@vilmic šátek a sporťák jsou úplně odlišné věci a i jiná poloha.
Je ale fakt že mně starší syn v postýlce spal minimálně,musela jsem 2x denně na 2-3h chodit ven.

frndafrrr
5. říj 2018

@seveneye Měla jsem concordů 5 😀 Fusion ve 3 barvách, každý rok novou kolekci na syna a Wanderer ve 2 barvách na mladou, ale sporťák u Wandereru mě vzhledově nenadchl a navíc byl červený a ten na kluka nechci, nová řada Camino má sporťák skoro totožný, ale to Neo... 😀 Tenhle podvozek se skoro stejný vyrábí min. 9let, takže se nebojím, že by byl na houby, líbí se mi německá kvalita, vždy se mi líbily i kočárky jané, ale ty mají dost prapodivné barvy teď. Asi už nevím z které do které. 😂

alishaa
5. říj 2018

@dominika963852 ty jsi zlata, moc děkuji za informace!😉😘

renulkka
5. říj 2018

Holky, taky už vám prcci tak rejdijou po břišku, že to vidíte? :D Já pokud malá nemá nohy zarytý v močáku, tak vidím už každý kopanec a protažení :D 😍😍 Na tohle jsem se těšila 😍 Jsou to takový pohyby, co zatím nebolí a jsou takový rozkošný 😊😂 A to nejsem žádný hubeňour a placenta by měla být na přední straně :D

val333
5. říj 2018

@renulkka tak to tak mám a přitom mám na přední straně 😊... Je to krásné... Ale když nekope a začne se mi dělat boule, tak to teda bolí 😀

renulkka
5. říj 2018

@val333 No jen počkej, jak to boulení bolet teprve bude :D To jsem vždycky ke konci myslela, že mi snad roztrhnou břicho, jak se propínaly :D

dominika963852
6. říj 2018

@frndafrrr ani se ti nedivím, že se k němu vracíš 😂 Concord je boží.

Tak dnešní noc ten malej rošťák snad vůbec nespal 😁 břicho se vlní už pěkně.

smigli
autor
6. říj 2018

Ja jsem minule mela vybrany tento, mela jsem ho objednany pres net nekolik mesicu dopredu a oni nebyli schopni mi ho dodat. Kazdy tyden mi volali, ze jim prijde uz pristi tyden. Volali mi dokonce do porodnice, ze uz pristi tyden mi ho poslou, tak to uz jsem jim rekla, ze odstupuju od smlouvy a at mi vrati prachy. Prvni vikend doma po porodu jsem si odskocila do kramu a na miste vybrala a hned odvezla ten nas Baby Design Dotty.. Nakonec jsem i rada, protoze tamten nemel nafukovaci kola a ty jsou dle me lepsi..

jessulka
6. říj 2018

Ahoj holky, tak u nas ticha domácnost pokračuje. Vcera jsme byli na koncertě mé oblíbené kapely, v ktere hraji mojo dva šéfové jednatele firmy. Je jim 50 let a hraji revival starych dobrych kapel. Bylo tam i par kolegu z práce a jejich zeny, tak jsme si prisedli. Pritel do sebe zacal hazet piva jedno za druhým, pak asi 5 panáků a byl total. Predstavte si, ze tam zacal s těma mýma kolegama resit nás problém se sexem, ze jsem si ho beztak objednala jako inseminatora a ze ho to dite vysává. začal tam resit, jak o nem tvrdim ze je asexuální, ze bych si vedle sebe predstavovala nejlepe nějakého svalnatce. Pak všem rikal, ze se mu urcite narodi syn a bude to Honza po jeho brachovi, ale ze ja si furt prosazuju Frantu. Stejne mi to pry rozmluvi.
Pak tam usnul v křesle. Kolegove nechapali a bylo jim mne lito. Ptali se mě, proc s nim jsem, kdyz o mně takhle mluvi. Ja se za něj styděla az jsem se hanbou propadala. O půl noci jsem ho vzbudila a odvlekla ho k autu. V autě jsem mu řekla, ze mu dekuju za upřímnost, kterou projevil, ze ne nadarmo se říká, ze v alkoholu je pravda. Akorát, ze to nemusel hulákat po celé místnosti, kde bylo asi tak 100 lidí a každej ho slyšel. Ještě k tomu tam byl svagr a švagrová jeho byvalky, s kterou ma Ellu. Jak tam potom usnul v křesle, tak si ho fotili, asi aby ho ukázali jeho ex. Spala jsem u Verunky v pokojíčku, vubec jsem nespala a miminko také ne. Nedivím se. A ted přemýšlim co budu delat. On si samozřejmě nebude nic pamatovat, ale ja tohle prostě nerozdejcham. Asi se seberu a pujdu k nasim, jenže tam uvidím mamku a budu brečet a vsechno ji to řeknu. Jenže nechci, aby mela starosti a byla pak na něj naštvaná. Doma s ním být nechci, nemůžu se na nej ani podívat.

andelka
6. říj 2018

@renulkka jj,vydim jak se bříško hýbe. Asi to bude chobotnice,kope úplně všude.

vilmic
6. říj 2018

@jessulka No slušný. Evidentně měl v sobě nějakej problém a vybral si tu nejhloupější variantu pro ventilaci. Ale teda chápu, že se na něj nemůžeš podívat. Tímhle by mi taky ublížil. Asi by to chtělo si vážně promluvit, tohle ne totiž opravdu přes čáru. Z mý zkušenosti je dobrý počkat 2-3 dny a řešit to s odstupem.

arielka222
6. říj 2018

@jessulka a jemu už úplně jeblo nebo co? Já myslela, že tehotenstvi leze na mozek občas ženským a ne chlapům. Se nedivím, že jsi nasrana taky bych byla. Kdyby to řešil pred kamarádama tak ok, ale před kolegama? Evidentně si uhodila hřebíček na hlavičku tím jeho tělem, bych řekla že to nečekal.

andelka
6. říj 2018

@jessulka též si myslím že ho dostal ten rozhovor o sexu. Řeší to,je to chlap. U nás by to taky neprošlo jen tak s úsměvem kdybych ho půl roku odmítala. A pamatuju si jak mi bylo,když ex odmítal mě. Naštěstí jsem se v tehu nemohla opít. Očividně se neumí s takovými věcmi vyrovnat, nečekal to a neví co s tím.

jessulka
6. říj 2018

@vilmic Děkuji za rady. Ja jsem nikdy nic takového resit nemusela. Naštěstí jsme doma sami a zitra jde do práce, tak se dnes na noc prestehuju k nasim a budu tam. S mamkou vyrazim dnes do Pepca na nákupy. Strašne mne zklamal a je to neouvitelne. Dokonce tam rikal, ze bych uz mela začít trénovat přetahování kuzicky. Říkal to lidem, ktere videl poprve v životě. Strasne jsem se styděla. Kolegove se tomu smali, ja jen zirala a radsi jsem sla tancovat s jejich manželkami. A v aute mi jeste rikal, ze vsechny zensky jsme stejný mrchy.

jessulka
6. říj 2018

@arielka222 Asi uz mu jeblo. Vidíš jak se dokáže nekdo chovat, kdyz se zaútočí na jeho postavu? A co já, ze o mně prohlásil ze jsem tlustá? Ja s tim jako mám byt pohodě? Strašne u mne klesnul.

cuccinka
6. říj 2018

Ahojky holky,tak hlásím že včerejšího screeningu. Tak je to 100% kluk jako buk: je to pěkný kvitko teda. Ultrazvuk mi dělala 50min s 5ti min. pauzu kdy jsem musela se jít projít a chodit po schodech aby se darebák otočil a dr. mohla vyšetřit celou jeho zadní část. No vůbec to nepomohlo pěkně mě do toho břicha stouchala ale nic. Tak to vzdala . Za 10 dní jdeme na dovyšetřeni :mrgreen: rovnou si uděláme 3D fotečku
Tak ho aspoň zase uvidím. Je to drobek 323g. Jsem 21+3 odpovídá 19+3 - mě to nevadí 😁nemá být po kom obr 😁jo a je to klasickej chlap , kterej se nerad fotí😂😂 vždycky když mu najedla na oblicejik aby ho blejskla tak si zakril oci ruckou a takhle to dělal pořád 😂 jak říkám už teď je to kvitko 😂

cuccinka
6. říj 2018
dominika963852
6. říj 2018

@jessulka tak to je mazec, to je mi tě líto. Já bych to určitě nevydržela a chtěla bych vysvětlení.
Drž se, musí to být těžký 😯

frndafrrr
6. říj 2018

@dominika963852 No uvidíme do Vánoc daleko. 😀 Ale.. Ty už si si to Janéčko objednala? A jakou barvu si vybrala? Těším se pak na reálné foto.
@cuccinka Gratuluju.
@jessulka Achjo, to je práce s chlapem, máš můj obdiv, žes ho neodvelkla, nebo nepoprosila někoho, ať ti ho naloží dřív. Na druhou stranu jsem psala, že se divím, že se tak pozurážíte a pak to dokážete přejít, no tady se asi ten boomerang vrátil.

arielka222
6. říj 2018

@jessulka to je přesně. Tobě to říct je v pohodě, ale jakmile někdo zkritizuje je tak je zle. Ono tím alkoholem pak člověk ztrácí zábrany a řekne i co nechce. Ale to ho moc neomlouvá. Spis bych si s ním asi promluvila, a řekla mu ze to tak nejde. Nemůžete zase na sebe byt porad nastvani když čekáte mimčo. No mě teď v lete manzel udělal ostudu na svatbe, kamarádi jsou křesťani a on se jim tam tak ozral a mel sproste prupovidky rádoby vtipný vtipy o sexu a narážky na kamarády a sotva stal. No děs, pak polil červeným vínem ženichovu mámu tak sem ho musela uklidit spat. Ale hanba mi byla fest. A druhý den si to nepamatoval.

dominika963852
6. říj 2018

@cuccinka gratuluji, krásný 😊

@frndafrrr jojo už ho mám objednaný na listopad . Ač jsem moc nechtěla tak mám šedou korbičku a sporťák do cernA. Šedý kočár jsem měla i na prvního syna tak jsem se teď zdráhala, ale nakonec podlehla. 😁 Foto pak dám 😉

mattonimeloun
6. říj 2018

@cuccinka gratuluji 🌹
To je jak ten náš prďolka 😊 taky se nechtěl fotit 😁 pořád se zase točil zády 😊

@jessulka máš to teda trápení s tím tvým chlapem 😢 přeji teda pevné nervy a ať tě už tak nezlobí . Řekni mu že budete mít uplakané miminko , jak nepřestane 😐

mattonimeloun
6. říj 2018

@renulkka tak já mám od včerejška líné miminko , anebo se natočil jinak a kopká dovnitř 😊 ale jinak už umí předvádět pěkné kotouly ..

jednaholkaa
6. říj 2018

@renulkka Jak je to mozny ze uz i vidis pohyby?? Holky to je takova sranda jak to mame kazda jinak. Ja musim mit asi nejaky super klidny dite, kdybych nebyla vcera na kontrole tak snad nevim, ze zije..fakt necitim skoro nic. A ma 370g takze na konec dobry 🙂
@jessulka Uf, tak to me mrzi :( Ja mela kdysi chlapa co kdyz se opil tak to byla hruza.. Nastesti soucasnej je v tomhle naprosty zlato, da si dve piva a jde domu..Ten alkohol fakt dokaze udelat z chlapa obludu..

seveneye
6. říj 2018

@jessulka tvl tak to nevím zda bych to rozdejchala,asi bych tam toho parchanta v tom nechala vymáchat pořádně a odjela domů sama:Okaždopádně hodně sil snad to zvládnete ustát.jako na chlapy obecně někdy není vůbec spoleh,ale alespoň elementární slusnost by to chtělo,kamosce takhle chlap ochotně pomahal v domácnosti nakupoval a chodil s odpadky...hotovy zlatíčko,akorát,že pokaždé zahl a vzal roha s kamoska na pivo...zabít:-!nakonec to vzdala,jinej nebude.

seveneye
6. říj 2018

@frndafrrr šileny,jsi hotový kocarkomaniak😀😀😀ja právě chci idealne koupit jen jeden kocar, trojkombinaci,něco spolehlivyho,odvozit prcka a pak sup s kočárem pryč,druhy dite neplánujeme.

Strana