Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka to je mi lito, asi bude dobry napad na noc odjet a nechat to trochu ustat a pak si o tom promluvit... je blby, ze jste spolu relativne kratce, cekate mimco a uz takove rozepre :( , musite hlavne komunikovat, i kdyz ja to teda doma zkousim,porad dokola mu rikam co mi vadi a on se me pak dalsi den zepta co je spatne, ze si neuvedomuje,ze dela neco spatne 🙈... nevim jak treba nemuze vedet,ze je spatne,ze ja s bolavym zubem bez leku a tehotna litam jako posuk,ani si nelehnu a on jde vecer na pivo a druhy den vyleza z postele v pul4 odpoledne... ale tohle je moje chyba,rozmazlila jsem ho,takze si za par dnu v klidu promluvte a mluvte porad,jedine tak to muze fungovat!! Drz se,bude lip!!!
@1nelinka Ja myslim ze jo, to je pekny Rori 🙂 Jina zdrobnelina me k tomu nenapada, to by se Rory asi ujala i u ostatnich 🙂
@1nelinka já myslím že v klidu dá , máme Karin a každý jí říká Kačo , Kačenko 😁
@1nelinka tak myslím Rachel - Rory proč ne 😉
Moje teta je Jindřiška a říká se jí Inka.
Holky, jsem doma. Cely den jsem byla pryc po nákupech, stavila se v Pepcu a koupila malé bodycka a tri overalky. Verunce jsem koupila Barbie panenku a sobě podzimní boty na nízkém podpatku. Hupla jsem hned do vany, není mi od rána dobře, jsem nevyspala, bolí mne hlava. Chlap mi od rána píše omluvné sms. Samozřejmě si nic nepamatuje. Ale to ze si to nepamatuje ho neomlouvá a o to je to horší. Az vylezu z vany, tak asi spustím, jestli vubec seberu energii to s nim hned řešit. Chtěla jsem přespat u našich, ale mamka je nastydlá a není ji dobře, tak přespává v dětském pokoji. Takže musím spát doma, naštěstí není doma Verunka, tak můžu spát u ní v pokojíčku. Jenže toho asi moc nenaspim.
@jessulka Chápu, že hormony se bouří a opravdu to od muže není hezké, jak se choval na večírku, nicméně mi přijde z tvých příspěvků, že jste na sebe hrubí tak nějak navzájem - on tobě, že jsi tlustá, ty jemu, že má břicho... I tyto věci se dají říct s empatií. My jsme s mužem spolu 13 let a nikdy jsme vůči sobě takto neslušní nebyli... ☹
@evelinkaw To byla výměna názorů na urážku, ze jsem tlustá. Neznám žádnou těhotnou ženu, která je tlustá. Deti v batohu neodnosime. Takže jsem mu vratila stejny uder. Nepatřim mezi ženy, ktere si nechavaji urazky libit. Mas skvělého muze. Ja jsem myslela, ze jsem ho uz konečně také potkala 🤔
Holky , to tvrdnuti břicha - je to tak že to bricho je úplně ale úplně tvrdý a vy si připadate jal kdyby jste měly bricho narvaný obrovským balvanem? Tento týden to mám každý den dost často (prisuzovala jsem to střevní chripce) ale tohle už s tím nemá co spolecneho:( jezdite s tím k dr. Popr na pohotovost ? Bolelo mě to včera půl dne až před noc teď k ránu to teprv přestalo. Jsem nevyspala,protože jsem nemohla ani najít polohu jak spát:( díky za rady .....
@jessulka já tomu rozumím, říkat těhotné ženě, že je tlustá je prostě nevhodné, obzvláště, když nosijehi dítě! Naprosto souhlasím.
Já si také nenechám nic líbit, ale když je někdo hrubý, tak mu většinou neoplacim stejnou mincí, spíš se usměje a něco jen odvětvím, ať dotyčný vidí, že jsem nad věcí, že ne fakt neurazí.
A jaká byla noc? Vyřešili jste ti nějak?
Holky, mě dnes od rána šíleně píchá úpon v pravém podbrisku, nemuzu ani chodit...tak lezim, nahřívám polstarkem a manžel vaří...je to miláček...Miminko má ale v bříšku diskotéku, tak jsem klidná
Ja zacinam chytat depku z meniciho se tela. Mam nejaky uzkostny stav nebo co a hlavne diky brani hormonu jsem nabrala tuky ma brise. Mam tukovou pneu na zebrech a vzadu takove ty bochanky jak je podprsenka. Vaha nehraje roli. Ale centimetry ano -_- .
Nevim co s tim, hormony jsem si davala 4 mesice , pohyb a strava obvykla ale zalozila jsem si zasoby. Na vaze to byla jen 2 kila. Jenze na centaky vic.
Ted jeste jak k tomu roste brisko...a celulitida na zadku. Ja mam splin.
Ja dnes taky na prd :(, depku mam snad ze vseho, mam navaly,boli a tvrde mi bricho a mam tu 3 osmilete deti,takze jsem ted dodelala obed a beru je do lesa,jinak se tu z nich zblaznim ... mimi od vecera mejdan v brise,asi jak slysi ten randal tady, a mne je to neprijemny a zveda se mi z toho zaludek 🙈... asi po milionte se modlim at uz je unor
@cuccinka mudr s tim bohuzel nic neudela mela jsem to cele minule tehu..max ti da magnosolv (magnezium)a bude vic kontrolovat cipek jestli se nezkracuje..ja pak diky tomu byla od 29tt v porodnici kuli hrozeni predcasneho porodu ktery byl nakonec ve 35tt..mela jsem tvrdnuti cely den i v noci budilo me to i ze spani..v mem konkretnim pripade mi mudr rikala ze to mam protoze ze jsem moc hubena..do dalsi kontroly si kup magnezko v tabletach a jez 3x denne na lacno po 2tabletach..
@ajdamajda Tak mysli na to ze to vykojis! Vsechny to vykojime ;) Kamoska koji dva roky a je takova kostra, ze ji cela rodina prosi at prestane 🙂 Ja ted poprve u doktora videla na prvnim miste sestku na vaze..malem me vypadly oci z dulku. Uz mam 5 kilo navrch. Co se da delat..Ale kdyby se to melo nak vymknout kotrole tak se zacnu v jidle trochu mirnit..ted si davam co je libo 🙂
Jo a jinak ja zas porad v hlave resim ten kocar, uplne jsem se na tom mentalne zasekla. Chtela bych aby byl uplne rovny, ale to bysme si museli vybrat jiny a ten zas by mel jine minusy - tezky, nebo uzky nebo malo odpruzeny apod. Dokonaly kocar fakt neexistuje..
@cuccinka mě když tvrdne břicho , cítím takový nepříjemný tlak u toho a břicho jako kámen.
Jako sem tam tvrdnutí bříška je normální , mě MUDr.říkal pokud to bude víc jak 30 x za den mám hned přijet , ale mě se zkracuje čípek a bohužel se otvírám.
Nevím kdy maš kontrolu , ale pokud ti tvrdne nějak moc a u toho tě bolí , asi bych v pondělí zavolala a přímo se zeptala , jestli máš přijet dříve..????
Ať máš klid 😊
A jinak holky taky mám slušnou depku nebo co to je 😕 všechno mě štve !!!!!! Ležím teprve týden a už mě bolí kyčle jak blázen 😕 nejsem zvyklá jen ležet , zo je trest .
@skretik diky tvrdnuti se mi zkracoval cipek tak jsem byla vic hlidana a na stedry den 29+4 jsem zacala silne krvacet a mela kontrakce..tak mi davaky kapacky magnezka a gynipralu na zastaveni porodu..polezela jsem si do 35tt to me pustily s tim ze ted at se deje vule matky prirody a ten vecer mi praskla voda😂😂
@mattonimeloun Ležení je hrozný, držím palce ať se ti nález zlepší a nemusíš ležet moc dlouho. Mě z toho v létě hodně slušně hrabalo. Manžel by mohl vyprávět.
@vilmic děkuji , no snad se to zlepší , nebo aspoň nebude zhoršovat. Až doberu ATB jdu na kontrolu . Jinak věřím že ti z toho ležení hrabalo ,není to sranda , já teda na zádech moc ležet nemůžu , nedělá mi to dobře. Tak zbývá levý nebo pravý bok .😊 kyčle bolí ,ale co bych pro toho prcka neudělala 😊
Holky ja nevím co to je za blbý období, ale jsme taky na facku. Bud nasrana a nebo furt brečím. Malý začal dělat první krůčky tak brečím, u videa jeho brečím, byli jsme ho poprve stříhat v dětským poště kadeřnictví a taky sem bulela, děs 😀 dnes v noci odletame k mori a ani se mi nechce. Fakt nevím co to mám za nálady.
@jednaholkaa já teda kojením nezhubla. Zůstaly mi 4 kg a ty šly dolů až po ukončení kojení. Hold já nejsem ta šťastná co zhubne kdyz kojí 😂

Holky da se jmenu Rachel zdrobneline rikat Rory? Nebo je to uplne mimo misu.. meli jsme predvybranou Leu ale chlap vcera nahlodal s Rachel😂😂😅