Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@ajdamajda mám ze sebe podobné pocity. Já to přibírání docela těžce nesu. A po prvním porodu se mi objevila alergie na blond odbarvovac tak se teď bojim nabarvit vlasy a strašně mě to štve ptz proste se necítím kdyz to nemam úplně blond. Vypadá to divne neupravene byt mám udělaný umělý odrost, takže mě sere váha, vlasy, moje nálady. Příšerný. Pleť mám jak sušenka a udělaly se mi mini vrásky na čele z toho. No hlavně že prý v tehotenstvi žena září. Ja teda asi ne.
A to se máš že po porodu rozkvetes. Já cele sestinedělí vypadala děsně, mastný vlasy, otekly obličej, nemohla sem moc sedět ani chodit. Pak se to teda zlepšilo, ale i tak. Takže nebud smutná, ono se to pak zlepší a celebritkove mamy zase můžeme být po porodu. Já už se těšim az to tělo pořádně opecuju po porodu ptz za ten výkon mu to dlužím 🙂
Já též blbě nesu přibírání,a dělají se mi pupínky. Doufám že po porodu to půjde dolů,hlavně kojením mi to vždycky šlo. Ovšem prsa po třetím dítěti nechci vidět.
Diky holky, aspon vidim, ze to asi zase k tomu patri a nepripadam si jak magor 🙈, jen jeste ty moje nalady vysvetlit okoli 😏. Po vikendu jsem total ko, boli me bricho,chce se mi zvracet a prijedu domu, tady bracha s detma( ten mi teda aspon prijel neco navrtat) a do toho tchyne a ja jsem na odstrel 😪😢😢
Taky mám teď poslední dny takovou divnou náladu. Jsem víc nervózní a protivná a večer padám únavou a usínám pomalu dřív než děti.
Holky, nějakej divnej den... Taky se cítím mizerně... Vždycky jsem si v těhotenství připadala pěkná v obličeji a teď na sebe čumím a vubec se nepoznávám :( Úplně divný tvary, pleť, vlasy 🙈 Jinak dneska celý den kontrakce na střídačku s tvrdnutím... Tak posedávám, polehávám a doufám, že to čípek snad zvládne 🙄😐 Jinak včera manžel začal se jménem Vanesa... Jsme jeli od našich a prý: co Vanesa? :D Říkám co? No jméno pro malou :D Říkám no není špatný, Vaneska se mi líbí :D Ale nevím, jestli se to hodí k holkám 🙂 Přece jen Anežka, Eliška, Vanesa 🤔 No tak jsme to zas odložili :D A uvidíme, co nás napadne dál :D
@renulkka od Caramilly 🙂 nejdřív jsem u ní kupovala body (chtěla jsem zavinovací a líbilo se mi to její bokem) a ty teplacky, má totiž tyhle střihy dělané na latkovky. A když se mi to dobře šilo, tak jsem pak přikoupila ještě ten overal. Má k těm střihům suprově vypracované ty foto, případně i video návody 🙂
Všem dnešním kontrolářkám přeji ať dobře pořídí, nás to čeká zítra taky🙂 Jinak k nezaplacení kdo tak krásně šije, tiše závidím, já jsem zamrzla u přišití knoflíku a celkem lituju, teď by se to tak hodilo... jinak holky včerejší honba za kočárkem - obhlídla jsem kde co, o kočárech se mi snad i zdálo, ale pořád váháme a s chlapem se moc neshodneme...takže mě z toho brzo hrábne!
@frndafrrr speciálně pro tebe - joolz provedením nádhernej, barvy jako ze snu, pohodlný madlo a celkově design chuťovka🙂 paní říkala, že se prodávají slušně, akorát my měli s chlapem představu moderně vypadajícího, ale pružícího kočáru a taky na mě je to fakt asi až moc velká kompaktnost !!! takže zatím jsme zamrzli u britaxu, funkčností nás naprosto dostal britax go next a ještě lépe go big, akorát ty peníze s komplet výbavou☹ a za mě barva pač go big2 zatím jen černá, modrá a nějaké odstíny šedé, bych si přála trošku veselejší barvičku... No a hlavně teda by mě zajímaly recenze a zkušenosti, kdo už měl v ruce a trošku ten kočár zná, přece jen nechci úplně kupovat zajíce v pytli, tak tu hledám na netu, prosím kdyby někdo k tomu měl co říct šup sem s názory.
Připadám si jako idiot, že absolutně nerozumím o čem se tady bavíte skrz kočáru a značek.. 😀...
@seveneye tak Britax go big to je odvážná volba, na mě je až moc extravagantní, ale třeba ta Olivová barva se mi moc líbí, hlavně ať se samozřejmě dobře jezdí, já uvažuji, že pojedu na čumendu o víkendu, pokud budem doma zdraví, zatím si tu skoro 14 dní předáváme štafetu nachlazení, nebo střevní chřipky. No nadruhou stranu se trochu obávám, že nebudu moudřejší a leda zklamaná. 😀
@val333 v klidu. Já jsem se akorát zeptala manželovy ex jestli ten kočár hluboký co měla na syna ještě má, říkala že jo. Budeme mít od ní i postýlku. Tak jak tam manžel někdy pojede pro dceru tak to naloží. Spíš budeme řešit jak se dostanu s kočárkem do bytu. Z obou vchodů jsou k výtahu schody.
@frndafrrr na obrázku se mi ten kočárek taky moc nezdál, ale v reálu mě fakt příjemně překvapil, koukala jsem po značce britax obecně více, ale po úplně jiných variantách typu motion atd., ale jakmile jsme vzali kočár do ruky, byla to tím odpružením a jízdními vlastnosti jednička, jako chlap se zaseknul a řekl, že jiný nechce...já váhám co ještě jinýho, kde odzkoušet, jinak olivová byla právě moje top🙂🙂🙂 ach jo, ale fakt není vzhled asi priorita, hlavně aby kočár dobře sloužil

Ja budu sice kojit tandem, ale nevim jestli to pujde (asi ano...po porodech trpim nechutenstvim) . Nevim ceho se bojim. Jsem proste vydeptana . Prsa mi visi, zvetsila se zase a ty skoky velikosti a kojeni...jsou tak povolena. Prebytecna kuze... Mozna se ted na sebe vic soustredim..ale i plet me zlobi, vlasy...jsem takova jakoby zestarla. Delam si z toho prdel. Ale fakt. Pred 4 lety mlada skolacka a ted vyslovene mama. Ale zadna celebritkova mama z make upem a pevnyma kozama, pevnym zadkem, super pleti a upravenymi vlasy...
Snazim se davat masky, uzivam prirodni kremy s koenzymem atd...pecuji o vlasy ...ale jsem takova proste nepritazliva. Se tak citim. Ted jsem 4 dny mela totalne rozpraskane rty, suche okoli ust a nosu, supinky. Uz je to dobre ale vypadala jsem desne.
Po porodu vzdycky rozkvetu, prokrvi se plet a odejde prebytecna voda. Ted se citim nejak..ble