icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

seveneye
8. říj 2018

@lindikova myslíš složený nebo rozložený? taky jsem si původně zoufala, ale koukala jsem na parametry a jaké překvapení!!! - go big rozloženy 111x61.5x97.5 (v-š-d)a složený 80.5.x61.5x52 oproti např. joolz day2 rozložený 109x59x90, složený 93x59x41, a to když si představím ty dva kočáry vedle sebe tak mám pocit, že big byl prostorově snad dvojnásobný, no hlava mi to nebere...

alishaa
8. říj 2018

@seveneye ahoj, také nad Britaxem go Big hodně uvazuju, kamarádka na go next a je naprosto spokojena, krasne se skládá (i přes ten velký podvozek, naopak do koše se vejde spoustu veci) a je lehký na řízení a v rámci možnosti skvěle pruzi a je i dost prostorný.. já potrebuji kočárek hlavně do terénu, tak mi přijde go Big lepší, ale pořad váhám jestli to odpružení na hodně častý terén je dostatečný (nejvic do terénu doporucujou takovou tu retro klasiku s pevnýma čtyřma kolama, ale ty nedavam vzhledově, ale zas budu muset na designu holt slevit, když chci, aby byl kočárek fakt funkční a pohodlný pro dite).. a co se mi na Britaxu ještě libi je to, ze jsem si procházela i DTest a je velmi dobre hodnocenej i co se tyče kvality a bezpečnosti materiálu kočárku (neměl by uvolňovat z madla u dítěte a z látky žádné nežádoucí látky, což bohužel u mnoha kočárku vyslo dost špatne)..říkala jsem si, ze se pak dá i dobre prodat, ale ty barvy co mají v nabídce mě taky zrovna nějak neoslnily, ale už jsem se vzdala asi myšlenky, ze by byl nějaký kočár úplně dokonalý 🙂 zvazuju případně asi tu šedou barvu, jsem poměrně vysoká, tak mi vyhovuje ze je i korba vys než u některých jiných kočárku.. Už se po kocarkach nějakou dobu dívám a je to fakt mazec, takový vyber, ale málokterý splňuje všechny moje požadavky 🙂

alishaa
8. říj 2018

@1nelinka a mužů se zeptat jaké mas zkušenosti s bigem s jízdou v terénu? Bydlíme na vesnici kousek od města, tak budu převážně jezdit tady v okolí a dost často to jsou i polní a lesní cesty..zvládne to Big dobre? Kamarádka má Britax, ale jezdila hodně po městě a v přírodě jen občas..tak ještě stále zvazuju🙂 moc díky za info!🙂

andelka
8. říj 2018

Holky, přišlo mi těhotenské tričko,chtěla jsem ho na cvičení,chci chodit od neděle,tak přišlo zrovna včas. Týdny se dají preskrtavat fixem na textil,ty máme. Je super, tenké, příjemné. Bordel za mnou jsou věci pro mimco,musím se do toho pustit,nebo mě to tu zavalí. Je to těžký,ani nevím co všechno v tom je.

seveneye
8. říj 2018

@alishaa skládat do auta bude chlap, počítám tak 3-4x do týdne, druhé auto nemáme, no a v kufru bude místa dost, jen musí dotyčný uklidit ten bordel všeho druhu🙂 jinak počítám s jízdou chodníky, asfaltky - cyklostezky, zpevněný mírný terén, ostatní hodlám nosítkovat, takže tak...

skretik
8. říj 2018

Jezis ted googluju nejaky clanky co a jak se deje v urcitych tydnech tehotenstvi a ted ctu, ze ve 24tydnu se zase jeste muzou zvetsovat prsa ... boze neeee... ze muzou byt az dvojnasobne vetsi nez na zacatku. jako chcete mit rict, ze mi jeste porostou??? Neberu az se nalejou mlikem, to mimi vycucne aspon , ale ja uz je mam ted vic jak dvojnasobne vetsi nez na zacatku, uz nechci vic 😢

andelka
8. říj 2018

@skretik neboj se předem. Je to individuální.

seveneye
8. říj 2018

@skretik taky doufám, že už to do porodu nebude moc horší, jinak budu potřebovat podprsenku s košíčky velikosti stanu🙂 a ten pocit když se doma konečně vysleču, podprsenka bez kostic je k nezaplacení!

skretik
8. říj 2018

@seveneye no vid, ja uz to mam taky na stany skoro :D , ted uz jsem se konecne smirila s tema co mam a predstava toho, ze to pujde jeste dal me desi :D

vilmic
8. říj 2018

@misak48 Tak co, čekala jsi ještě dlouho? Mně na tý genetice řekli, že to ješte poslali na nějakej hyper super rozbor a nejůplnější výsledky budou za 14 dní, takže tam musim jěstě jednou... jak u blbečků na dvorečku..

lindikova
8. říj 2018

@seveneye no přesně! Vypadá obří! Já zase koukám po Cybexu, Priam. Ale to pérování u Britaxu a sportak v rozumný velikosti... a samozřejmě super parametry.

skretik
8. říj 2018

@vilmic takze jako uplne zbytecna navsteva u dr.?

vilmic
8. říj 2018

@skretik No ono je to hned vedle Apolináře, kam jsem stejně šla na UTZ, ale po tý hodině čekání bych si tuhle dvacetiminutovku klidně odpustila.

skretik
8. říj 2018

@vilmic a to proc to jeste posilaji nekam dal? Nestresujes uz se ale, ze ne 🙏

vilmic
8. říj 2018

Bych zapomněla, koukněte jaký mám macky.. 👶🏻👶🏻 Bodejť bych neměla takovej pupák..

skretik
8. říj 2018

@vilmic nadhera :D , to uz se pronese pekne :D

vilmic
8. říj 2018

@skretik Já nevim.. asi chtějí mít úplnou jistotu, že to je v pořádku. On ten genetik ani nevěděl, že ta tekutina tam už neni. Tak možná se pídil po příčině. Asi nestresuju, byla jsem trošku na trní, aby tam dnes nic neviděli a bylo to v pořádku. Všechno se zdá být v normě, tak tomu věřím.

lindikova
8. říj 2018

@vilmic mám stejný termín porodu🙂 a řekli mi, ze taky macek:D Držím palce!

misak48
8. říj 2018

@vilmic do čtvrt na 11, takže ke Krejčímu jsem to nakonec stihla docela rozumně 🙂 ale čert to vsechno vem, hlavně že malá není ani velká ani malá, ale přesně akorát (604 g). Jenom ten kontrolám moc nerozumím. Posledně říkal, že budu chodit co 3 tydny i s UTZ a dneska mi řekl, že mám přijít už za 14 dní, ale jen do poradny a žádanku na další UTZ dostanu příště. Jestli tam teda budu jezdit každé dva týdny, tak mě normálně trefí 😀
Mimochodem takys na tom UTZ dostala jen tak fotku? Koukala jsem na něj jako blázen když mi ji podával 😀

misak48
8. říj 2018

@vilmic teda to je dobrý váhový rozdíl, vzhledem k tomu že termín máme jen o den 😀 ale ono je to vidět o na těch osách, já mám ty tečky všechny uprostřed 🙂

vilmic
8. říj 2018

@lindikova a kolik má??
@misak48 Jéé, já vlastně chtěla fotku.. sakryš, jsem na to úplně zapomněla a nic mi sám od sebe nedal. 😔 Znovu mám přijít až za měsíc. Ale ani mi to nevadí, po těch všech kontrolách.

val333
8. říj 2018

@vilmic tyjo! To jsou cifry 😀🙂... A ještě dva... Tak ten můj bobek mám půl kila

andelka
8. říj 2018

@vilmic hezká váha. A taky si vem že máš dvě placenty,vepředu a vzadu,ty taky něco váží,pak voda..dělají si pěkné domečky,bobci.
Já budu mít asi nějaký váhový odhad až ve 30 tt i když k Dr chodím co 14 dní. Před 14 dny měl odhad 410 g,teď počítám tak 600? Oni už prcci rychle rostou a přibírají.

seveneye
8. říj 2018

@vilmic uff, tak vše dobrý, takže gratulace, plod 1 je určitě kluk že? vypadá to, že byste mohli mít i pohodovou porodní váhu, to je skvělý, mamka to tak u nás měla brácha 3.1kg, já 2.80kg

vilmic
8. říj 2018

@andelka Taky mám nahoře 10 kilo. Skáče to strašně, ale asi se neni čemu divit.
@seveneye čoveče ne, jednička je holka. Asi bude pořádná po mamince.. 😂😂 Ale my jsme s mužem oba velký. Já mám v normálním stavu 175 cm a kolem 70 kil a muž má tak 188 a 110 kilo má určitě. Asi nemají po kom být malý. Syn měl 3460 g a 52 cm a to se narodil 37+4..

andelka
8. říj 2018

@vilmic já něco přes 5. I bříško se klube jak splašené. Hlavně když se mají dětičky dobře.
Tak to fakt nemají být po kom,i starší byl solidní. U dvojčat je super když se narodí s váhou jako běžná miminka. O starost míň 🙂
Já mám jen 160 cm a manžel je sice vysoký,ale štíhlý,tak doufám že mimco bude mít v době kolem TP kolem 3,2 kg,jako oba starší kluci.

misak48
8. říj 2018

@vilmic já už právě fotku nechtěla ani na tom druhém screeningu, protože jsem říkala, že za tu stovku co za ní chtějí koupím pro prcka radši něco na sebe 😀 ale dneska se mě neptal jestli ji chci, prostě mi ji vrazil do ruky se zprávou. Ale ono na ni stejně není nic vidět 😀 ja jestli jsem to dobře pochopila, tak budu mít další UTZ teda asi taky za měsíc. Tak se tam třeba zase potkáme 😀

misak48
8. říj 2018

@vilmic ještě tu fotku jsem chtěla nahrát 😀

skretik
8. říj 2018

@vilmic ja ma taky 9-10kg a jen jedno dite a jeste jsem 22+3 teprv :D , to jsem mela skoro se synem v 8 mesici.. nechapu , a ty tam mas 2, to je zanedbatelny pribrani, na toz kdyz si musela lezet

skretik
8. říj 2018

@misak48 :D :D :D tam vazne nei nic videt :D , vypada jak kdyz ma mickeymousi ouska :D

Strana