icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
8. říj 2018

@misak48 Vypadá trošku jak Mickey mouse.. 😂😂 Samozřejmě nemístnej vtip, ale opravdu z tý fotky nejsem moudrá.

misak48
8. říj 2018

@skretik ajo, to mě nenapadlo 😀 oni ty ouška jsou podle mě nožičky 😀 vpravo je hlavička a nad ní je vidět ruka, držela si obě ruce celou dobu před obličejem 🙂

misak48
8. říj 2018

@vilmic já to nechápu, že ta fotka vzdycky vypadá tak děsně 😀 přitom na obrazovce během vyšetření to všechno krásně vidím i já, dokázala jsem i spočítat prsty na rukou 😀

jednaholkaa
8. říj 2018

@1nelinka A muzu se zeptat jaky ma ten go big 2 leh? Je to uplna placka nebo trochu sklon?
@frndafrrr Jak si chtela dat vedet - tak jsou i kocarky co maji uplny 100% leh, ale vetsina tak 90%, me prijde ze ma ten leh alespon lehce omezeny..

jednaholkaa
8. říj 2018

@vilmic Ja mam zas na jedne fotce mimi s nosem jak pinochio.. ale byla to rucicka v pozadi 🙂

seveneye
8. říj 2018

@vilmic taky jsem zítra zvědavá, snad bude to srdíčko ok a začínáme 22 týden s bilancí +6.2kg, šílený skáču o kilo za týden, takže jestli se to nezastaví budu jako tank☹

skretik
8. říj 2018

@misak48 ahaaa :D :D ,tak to jsem myslela, ze je to zrovna opacne :D . My to vcera resili se synem , kde to dite co ma, ja totiz vubec nevim, nepoznam to jen odhaduju podle tech pohybu, ale podle tech je kazdou chvili jinak a jinde :D . No jdu ve stredu, tak jsem zvedava

skretik
8. říj 2018

@jessulka tak co ty, jak Ti je? vycistili jste doma vzduch ?

frndafrrr
8. říj 2018

@misak48
@skretik Já jsem teda bez fantazie, ale "mickeymouse" , bude něco z navíc nee?! Já vidím krásně mimčo z profilu včetně nožičky a ručenky nad čelíčkem. 😃 To byste měly vidět ten můj rozmazané flek že screeningu.

skretik
8. říj 2018

@frndafrrr no jo ty ses holt uz ta zaslouzila matka, ty uz vidis to co doktori :D :D :D

seveneye
8. říj 2018

@frndafrrr představivosti se meze nekladou🙂 ale mickey náhodou taky pěknej!

frndafrrr
8. říj 2018

@skretik Právě, že většinou vidím prd, i dr., jsme na 1.screeningu říkala, když hlásila, že má furt prsty v nose, že jako co na tom fleku vidí. 😂

misak48
8. říj 2018

@skretik zrovna jsem se na tom UTZ doktora ptala, jak je orientovana, jestli je pořád hlavičkou dole, protože podle toho jak jezdil mi to přišlo, že tentokrát je spíš napříč. A říkal, že to vůbec nemám řešit, že má pořád ještě kolem sebe spoustu místa, takže poloha labilní a točí se tam jak chce 🙂 pohyby cítím taky pokaždé jinde 🙂

frndafrrr
8. říj 2018

@jednaholkaa No to já věřím, že jsou, já spíš byla zvědavá co že 100% lehkém a jinýma aspektama nakonec vybereš dohromady, protože mi to příjde, že je vždy něco na úkor něčeho. 😀

seveneye
8. říj 2018

holky neviděly jste některá na živo zimní fusak zopa fluffy? jsem se zamilovala, jen by mě zajímalo jak je to praktický a kvalitka...

1nelinka
8. říj 2018

@jednaholkaa jde do uplneho lehu do rovna..

lindikova
8. říj 2018

@vilmic hele, mám údaje 3 týdny staré, z Apolináře ze screeningu (jak jsme se tam potkaly), tak pokud bude relevantní, měl chlapeček tenkrát o 100g víc, tj. 451 g.

1nelinka
8. říj 2018

@alishaa bydlime od brezna v ceskem raji a jezdime prevazne v lese,na poli..teren zvlada uplne skvete..nema problem v zime na horach je vazne super..lehce se zklada do auta a neni tezkej ma manipulaci..i v lese ridim 1rukou a druhou muzu telefonovat nebo hazet psovy klacky atd..

1nelinka
8. říj 2018

@seveneye rozdil netusim..ale je opravdu skvelej..zvlada uzasne teren,je lehkej,snadno se sklada do auta,velka prednost je obrovky kos vozila jsem v nem obri nakup a vody(kos ma nosnost 15kg) ovlada se snadno jednou rukou..

bombat
8. říj 2018

@skretik Taky už si větší prsa neumím (a ani nechci) představit - a hlavně v běžných krámech nemůžu sehnat podprsenku, nosím naprosto nevyhovující, asi budu muset navštívit nějaký speciální obchod, jen nechci vidět ty ceny... Mám teď minimálně 80 D, E ☹.

jednaholkaa
8. říj 2018

@1nelinka Diky, ja ho omrknu! To zni super.. My teda chteli trikolku, a uz vlastne ani nevim proc :/ Taky potrebuju hazet klacky psovi 🙂)
@frndafrrr Hele, je dost mozny, ze nam zustane ten co mame, protoze pritel uz to nebude chtit resit 🙂 Ale jo, vzdycky je to na ukor neceho. Tak urcite nenajdu nic s cim bych byla uplne spokojena, to uz je jasny.. 🙂 Me se libi ten co mame, splnuje vsechny pozadavky az na to krivy lezeni..

skretik
8. říj 2018

@bombat no apson si pak clovek vazi tech malinkatych co ma normalne :D, snad se moc nevytahaji :D

misak48
8. říj 2018

@bombat
@skretik holky já měla 85 D před otěhotněním a rostou pořád. Jsem z toho úplně zoufalá ☹ nejhorší je, že mě babička straší, že tetě jak se během těhotenství zvětšovala, tak ji pak po každém dítěti číslo zůstalo a zpátky už to pak nešlo...

bombat
8. říj 2018

@vilmic Já bych pohlaví odhadla dobře - podle poměru BPD a FL - viz. http://www.lubusky.com/cc_5_diskrepance-ultrazv....

bombat
8. říj 2018

@vilmic Vzhledem k tomu, že mě ani po dobrém druhotrimestrálním screeningu doktor nepřestal strašit (podle lékaři oblíbeného přístupu "zdravý člověk je pouze nepovedená diagnóza" aneb "však my ještě ve 30. týdnu něco najdeme..."), tak jsem teď na biometrii plodu úplný znalec 🙂.

andelka
8. říj 2018

@bombat to je normální velikost,tu mám též ( tedy E mám při kojení,ale D normálně) a s podprsenkami jsem nikdy problém neměla. Kupuju běžně v obchodech s prádlem. Některé mám z Bonprix.

bombat
8. říj 2018

@andelka A jak velikosti podprsenek Bonprix odpovídají jiným krámům případně jejich vlastním tabulkám, Bonprix je podle všeho proslulý jiným číslováním? Sama jsem tam kupovala šaty nadvakrát, nakonec mi byly 36 ačkoli normálně nosím převážně 40, minimálně 38 - ale co je horšího, podle jejich tabulek jsem vycházela taky na 38 - 40... Jinak díky za typ.

skretik
8. říj 2018

@bombat co to mas za blbecka doktora? ale asi lepsi strasit a pak rict, ze je vse ok, nez rikat, ze je vse ok a pak se leknout :D . Muj dr. zas od 5tydne rika, jak je to krasne usazeny a tak nevidi duvod proc by zrovna u me melo byt neco spatne :D , zatim ma pravdu, ale jeste mam kus cesty pred sebou 🙂 .
@misak48 no tak to je silena predstava, ze by to zustalo 🙈 , mne po synovi, ale nezustaly, vratily se do bezne velikosti pred otehotnenim , tak snad to tak bude i ted

jednaholkaa
8. říj 2018

@1nelinka Muzu se jeste zeptat, jak velke dite si v tomhle kocarku vozila? Docetla jsem se, ze pro vetsi dite 2,5 roku uz neni moc prostorny.. sedacka ma na sirku 32 cm, to neni moc. Ale jinak ma pekne hodnoceni 🙂 Oni prave ty kocarky co se daji otocit proti smeru jizdu jsou vetsinou uzke..

bombat
8. říj 2018

Jinak všem, kteří by snad měli tendenci se trápit biometrickými parametry svého děťátka při druhotrimestrálním screeningu (doufám, že tu nikdo takový není), výborné tabulky k mírám a váze zde: https://www.gynweb.cz/tehotenstvi-a-porod/fetal... , https://www.gynweb.cz/tehotenstvi-a-porod/fetal... Je vidět, že ta rozmezí jsou poměrně široká (plus ale i mínus ta čísla v závorkách). Ad @vilmic - Tvoje děťátka jsou pěkní obříci - gratuluju, zvláště pro dvojčata určitě výhra, podle toho, co píšeš, zjevně familiární vlivy. My máme s manželem v součtu tak o dvacet centimetrů míň 🙂.

Strana