Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@vilmic Ja mam zas na jedne fotce mimi s nosem jak pinochio.. ale byla to rucicka v pozadi 🙂
@skretik zrovna jsem se na tom UTZ doktora ptala, jak je orientovana, jestli je pořád hlavičkou dole, protože podle toho jak jezdil mi to přišlo, že tentokrát je spíš napříč. A říkal, že to vůbec nemám řešit, že má pořád ještě kolem sebe spoustu místa, takže poloha labilní a točí se tam jak chce 🙂 pohyby cítím taky pokaždé jinde 🙂
@jednaholkaa No to já věřím, že jsou, já spíš byla zvědavá co že 100% lehkém a jinýma aspektama nakonec vybereš dohromady, protože mi to příjde, že je vždy něco na úkor něčeho. 😀
holky neviděly jste některá na živo zimní fusak zopa fluffy? jsem se zamilovala, jen by mě zajímalo jak je to praktický a kvalitka...
@jednaholkaa jde do uplneho lehu do rovna..
@1nelinka Diky, ja ho omrknu! To zni super.. My teda chteli trikolku, a uz vlastne ani nevim proc :/ Taky potrebuju hazet klacky psovi 🙂)
@frndafrrr Hele, je dost mozny, ze nam zustane ten co mame, protoze pritel uz to nebude chtit resit 🙂 Ale jo, vzdycky je to na ukor neceho. Tak urcite nenajdu nic s cim bych byla uplne spokojena, to uz je jasny.. 🙂 Me se libi ten co mame, splnuje vsechny pozadavky az na to krivy lezeni..
@vilmic Já bych pohlaví odhadla dobře - podle poměru BPD a FL - viz. http://www.lubusky.com/cc_5_diskrepance-ultrazv....
@andelka A jak velikosti podprsenek Bonprix odpovídají jiným krámům případně jejich vlastním tabulkám, Bonprix je podle všeho proslulý jiným číslováním? Sama jsem tam kupovala šaty nadvakrát, nakonec mi byly 36 ačkoli normálně nosím převážně 40, minimálně 38 - ale co je horšího, podle jejich tabulek jsem vycházela taky na 38 - 40... Jinak díky za typ.
@bombat co to mas za blbecka doktora? ale asi lepsi strasit a pak rict, ze je vse ok, nez rikat, ze je vse ok a pak se leknout :D . Muj dr. zas od 5tydne rika, jak je to krasne usazeny a tak nevidi duvod proc by zrovna u me melo byt neco spatne :D , zatim ma pravdu, ale jeste mam kus cesty pred sebou 🙂 .
@misak48 no tak to je silena predstava, ze by to zustalo 🙈 , mne po synovi, ale nezustaly, vratily se do bezne velikosti pred otehotnenim , tak snad to tak bude i ted
@1nelinka Muzu se jeste zeptat, jak velke dite si v tomhle kocarku vozila? Docetla jsem se, ze pro vetsi dite 2,5 roku uz neni moc prostorny.. sedacka ma na sirku 32 cm, to neni moc. Ale jinak ma pekne hodnoceni 🙂 Oni prave ty kocarky co se daji otocit proti smeru jizdu jsou vetsinou uzke..
Jinak všem, kteří by snad měli tendenci se trápit biometrickými parametry svého děťátka při druhotrimestrálním screeningu (doufám, že tu nikdo takový není), výborné tabulky k mírám a váze zde: https://www.gynweb.cz/tehotenstvi-a-porod/fetal... , https://www.gynweb.cz/tehotenstvi-a-porod/fetal... Je vidět, že ta rozmezí jsou poměrně široká (plus ale i mínus ta čísla v závorkách). Ad @vilmic - Tvoje děťátka jsou pěkní obříci - gratuluju, zvláště pro dvojčata určitě výhra, podle toho, co píšeš, zjevně familiární vlivy. My máme s manželem v součtu tak o dvacet centimetrů míň 🙂.

@misak48 Vypadá trošku jak Mickey mouse.. 😂😂 Samozřejmě nemístnej vtip, ale opravdu z tý fotky nejsem moudrá.