icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
11. říj 2018

@mattonimeloun on to mel v sms a jeste mi volal primo z obchodu :D ,mozna to udelal schvalne, abych po nem priste nic nechtela :D

mattonimeloun
11. říj 2018

@michaelarei kombinézka je krásná a vypadá že bude hodně teplá 😊 škoda že není neutr.barva , jinak bych taky raději počkala na potvrzení holčičky .

mattonimeloun
11. říj 2018

@skretik achjo ti chlapi 😁

mattonimeloun
11. říj 2018

Tak to můj náštěstí donese vše co mu napíšu a ještě přibere navíc 😄

michaelarei
11. říj 2018

@misak48
No právě taky se toho obávám sice on už minule povedal ,že je to spíš holka a pak o týden to potvrdil .no uvidím v uterý... a pak mám hned i zas svoji poradnu tak snad už...ale četla jsem ,že dokázali cele tehotenstvi tvrdit kluka a domu donesli holčičku...i opačne
@vilmic Veru nic neni 100 jen když je na světe...

cuccinka
11. říj 2018

Holky je tady ještě někdo kdo necítí pohyby ? Jsem ve 22.týdnu a furt nic ☹ . Na jednu stranu jsem ráda, kdyz tak někdy od vás čtu jaký jsou zo fotbalisti a i v noci ale na druhou stranu mě to mrzí a už bych taky chtěla cítit..

mattonimeloun
11. říj 2018

@michaelarei tak jo 100 % to mám třeba já , byla jsem na odběrech chor.klku. tak u mě 100 % kluk , se nemusím bát modré 😊 ale jinak je to.pohlaví do porodu fakt nejisté když se ještě k tomu prcek nechce moc ukazat 😐

bombat
11. říj 2018

@michaelarei "...takhle se to nedá změnit s chlapce na holku..."... Jde všechno 😀 . Já to mám nejen z ultrazvuku (kde to bylo zcela jednoznačný - ten tvar toho pindíka) ale i z NIPT testu, jinak bych to taky nebrala za tak jistou věc. Ze všech mých pěti těhotenství je to jediné, kdy to vím.

michaelarei
11. říj 2018

@bombat Právě jde všechno... no nějak bude ...věci mám jak chlapčenské tak pro holku ..ostatok výbavy neutrální a at se narodí co chce :D

skretik
11. říj 2018

@michaelarei no klucici na holku jeste jde, opacne by to bylo asi horsi no :D . a presne at se narodi co chce, ale hlavne at je "to" zdrave 🙂

misak48
11. říj 2018

@cuccinka já je prvně cítila až ve 23. týdnu 🙂 ale pak už to byl ficak... Jeden den jen lehce večer v klidu "něco", druhý den už pořádně, třetí den už i přes den. Během pár dní cítil i manžel přes břicho a už týden po tom prvním "něčem" bylo vidět jak bříško nadskakuje i pohledem... takže chápu, jak se cítíš, taky jsem z toho byla nervní, že 20. týden dávno fuc a pohyby nikde. Ale nakonec se dočkáme všechny 🙂

jessulka
11. říj 2018

No mne včera strašně pobavilo, když mi přišla zpráva z Modrého Koníka ohledně 24.tt. Prý se miminko podobá velikosti basketbalového míče. To už je na mne moc 😂😂😂

val333
11. říj 2018

@jessulka taky mě to dostalo 😀.... Já teda nemám ani břicho, jako basketak, natož aby byl tak velkej malej 😀...

renulkka
11. říj 2018

Holky potřebuju radu :( Už jsem zoufalá... Předevčírem byl manžel v práci a já s holkama sama doma, kolem poledne mě začali brát křeče (od pupíku přes celý bříško až dolů do pochvy, u toho bříško tvrdý a bolest v zádech)... Dala jsem si druhý Magnosolv po poledni, jinak ho beru až večer... Chvilku byl klid a pak zas taková mňamka až do tý doby než jsem šla spát... V noci to bylo klidnější, i když mě to několikrát vzbudilo... Včera to stejný, tp už byl chlap doma, tak jsem mohla polehávat, ale i tak se to zas objevovalo, k večeru zas dost intenzivní... V noci mě to vzbudilo asi 3x, ráno byl klid a teď to zas začíná, není to tak silný jak třeba včera a předevčírem, ale objevuje se to... 😐 Přemýšlím, jestli jet do nemocnice (moje dr tam není) nebo zas jen polehávat, když to dneska není tak intenzivní 🤔

jessulka
11. říj 2018

@val333 No přesně. To fakt musí psát nějaká chytrá horákyně.

jessulka
11. říj 2018

@renulkka Já nevím, já bych prostě měla strach. Takže bych radši jela, ať mne vyšetří. Alespoň kvůli tomu, abych byla klidnější. Ty nervy pak udělají své. Odpočívat samozřejmě musíš, když máš pořád nějaké potíže. Ale na tu kontrolu radši jeď. Vůbec nevíš, čím to může být. Tak aby pak nebylo za minutu 12. Opatruj se.

skretik
11. říj 2018

@renulkka hele me vcera dr.rikal, ze vzhledem k tomu, ze mam nalez normalni, cipek a hrdlo, tak ze by to mohlo byt od zad, asi bych do nemocnice zajela, pro jistotu!

jessulka
11. říj 2018

Mne už zase začala tak ukrutně pálit žáha. Jako jsem to měla při prvním těhu.Miminko už je větší, tak mi tlačí na žaludek a ty šťávy jdou nahoru. Jenže nejhorší je, že mi na to nic nezabírá. Po Rennie je mi zle, nechutná mi. Dřív mi chvíli zabíralo mléko, ale teď zase ne. Ach jo, pomoc, pomoc co já si jen počnu. V puse mám jak v polepšovně kyselo. A to jím malé porce, nepřejídám se. Pořád se držím na 63 kg.

jednaholkaa
11. říj 2018

@misak48 Uz citis? No tak super 🙂 !
@cuccinka Ja taky zatim vicemene nic, jenom obcas trochu naky lechtani, tlaceni.. jsem taky ve 22tt. Ale nejak me to neznepokojuje.. na screeningu rekl doktor ze je mimi akcni, videla jsem jak mlati hlavou ze strany na stranu 🙂 Tak mam alespon klid..
@skretik Rybi salat :D Super.. hele to mu musis nechat, trochu ty kreativity pri nakupovani.
Holky, me vcera chytlo takovy silenstvi, nakupovani na mimi, uklid, no proste jak hnizdici kvocna.. to jsem zvedava jestli to bude takhle pokracovat. Chtelo by to dat si dat vecer sklenicku vina na relax, jsem jak naka naspeedovana asi z tech hormonu 🙂

skretik
11. říj 2018

@jednaholkaa no taky jsem ho neprudila, hlavne ze koupil to kure (veceri) :D .
Jen hnizdi :D, aspon budes mit vsechno krasne pripravene :D

val333
11. říj 2018

@jednaholkaa tak to hnízdění to závidím 😎... Nás čeká za dva týdny chaotické stěhování...

misak48
11. říj 2018

@jednaholkaa jojo, přišlo to pár dní po tom, co mě ten doktor tak vyblaznil 🙂 byla jsem 22+3 🙂 hnízdit bych taky potřebovala, ale zatím se mi teda spíš absolutně nic nechce 😀

skretik
11. říj 2018

@val333 no my se vraceli prave po rekonstrukci a nejak nemam silu to tam davat dohromady, po praci uz tak max.uvarim veceri a obstaram syna :/. Navic nemam jeste skrine, takze ke hnizdeni to vypada hooodne daleko :(

kikika87
11. říj 2018

@jessulka Na zahu ti mohu poradit gastrofruit z dr.maxe. Rennie taky nesnesu a tohle mi zabírá a je to dobrý, prostě ovocný bombony😉

jessulka
11. říj 2018

@kikika87 Děkuju, koupím.

frndafrrr
11. říj 2018

@michaelarei
@jessulka Holky děkuji za rady, nebylo to od dutin, jen se to s tou rýmou asi sešlo, vyspala jsem se z toho. Kombinéza je moc krásná, ale nevím, nevím, být tebou takovou svrchní dražší věc asi vezmu neutrální. 😀

frndafrrr
11. říj 2018

@skretik Ano, děkuji za optání, ještě jsem si k tomu prasácky poručil kofolu, protože jsem pití moc nedala a jsem jako nová.
Teď jsem prolítala ráno po sekáčích, vyrazila se 2litrama a vrátila se stovkou, otevřeli u nás nový luxusní, pro mimčo mám teda prd, jedny kalhoty, ale o víkendu si jedu stejně pro pytel klučičí ho, zato malá a mladej paráda. 😍 Next, C&C kousky jako nové a za pakatel.

jessulka
11. říj 2018

@frndafrrr To je dobře, že už je ti dobře. Ale tu konývku si kup, je to dobrý věc a poslouží.

frndafrrr
11. říj 2018

Vy zase řádíte, musím naládovat myčku, pokusit se uspat nespavku, uvařit kafe a dočíst Vás. 😀

andelka
11. říj 2018

@jessulka tu konvičku používá manžel. Já nejsem schopná do nosu něco nalít,i když vím že to fakt pomáhá.

Strana