icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
11. říj 2018

Tak já dneska sla na ÚP. Napřed mě chtěla pozvat na nějakou základní schůzku,ale jak jsem jí řekla,že za cca 2 měsíce nastupuju na mateřskou,tak mě objednala až na začátek prosince, že to už budu asi vědět datum nástupu a vyřadí mě. Takže bezva, můžu být v klidu. V pondělí jdu zas na ÚP k jiné paní,kvůli podpoře. To papírování mě nebaví,ani čekání,tak jsem ráda,že to vzali tak lezerne.
Včera jsem prala a sušila dvě pračky oblečku 50-62. Mám toho docela dost teda. Ještě poptam po kamarádkach malé overalky, ponožky,mám slíbené latkovky,a ještě chci flisovou zavinovačku.

jessulka
11. říj 2018

@andelka Musíš se hodně předklonit nad umyvadlo, naštelovat do správné polohy hlavu a mít u toho otevřenou pusu. Je to jako když jsi na bazénu a potopíš si hlavu a nezacpeš si u toho nos.

andelka
11. říj 2018

@jessulka no já vím jak se to dělá a prostě to nedokážu. Stejně jako neumím potopit hlavu bez zacpaného nosu.

frndafrrr
11. říj 2018

@jessulka Já abych přiznala se té konvičky taky dost bojím, to radši ty uchošťoury. 😀

misak48
11. říj 2018

@jessulka teda to bych taky nedala 😀 u potápění bez zacpaneho nosu je mi špatně jen z představy 😀

frndafrrr
11. říj 2018

@misak48 Nemáš prosímtě střih na nějakou malinkou čepičku? Můžu oplátku nabídnout nějaký jiný, případně kdybys chtěla nějaké.. vyměnit... Nějak nemůžu narazit na žádný pořádný, ani kupování, teplou čepičku dle svých představ.

renulkka
11. říj 2018

@jessulka
@skretik Holky, tak s největší pravděpodobností pojedeme do ty nemocnice odpoledne, až přijde tchýně z práce, abychom ji mohli šoupnout holky na hlídání... Naposled jsem tam čekala víc jak 2 hodiny a to by tam s náma čekat nevydržely :( Ty křeče nejsou tak silný, ale teď jsem měla i dost béžového výtoku, tak aby to nebyl nějaký zánět 😞 Tak držte palce, ať je všechno ok... Malá kope úplně normálně, tak jí snad nic není 😔 Ale člověk nikdy neví, do břicha si nevidíme 🙄

skretik
11. říj 2018

@renulkka urcite jedte, lepsi treba zbytecne, ale hlavne at si v klidu . Drzim palce!!!

frndafrrr
11. říj 2018

@renulkka Držím palce, ať je fajn. 🍀

jessulka
11. říj 2018

@renulkka Tak to jsem ráda, že nakonec jedeš. Tak držím palce, ať to nic není.

jessulka
11. říj 2018

@misak48
@frndafrrr Mohla bych Vás požádat o zaslání nějakého střihu na miminkovské dupačky, overálek, kabátek. To co jste šily? Mám šikovnou mamču, tak si myslím, že by to zvládla ušít. Alespoň by měla po večerech co dělat 🙂 Já když byla malá, tak mi také šila komplety. email: kopweti@seznam.cz

skretik
11. říj 2018

Uz mate nekdo tehu bundu? Ja koukam po bazarech a porad se mi do toho nejak nechce :(

mattonimeloun
11. říj 2018

@renulkka taky držím palce 🍀
@skretik taky koukám , po bundách , mě se teda ty těhot.vůbec nelíbí . 😒

misak48
11. říj 2018

@frndafrrr A co by sis představovala? Ještě jsem čepičku nešila, ale mám na disku postahované nějaké střihy co jsem kdysi někde našla na netu (byla to celá složka s dětským) ,tak ti můžu naposílat to, jestli si z toho něco nevybereš 🙂 Nebo má Caramilla docela pěkný už od obvodu 35.
Když budeš chtít, můžu ti poslat co mám postahované z internetu, ale nic z toho jsem nešila, takže nevím jaké jsou. To co jsem zatím šila mám nakoupené od Caramilly https://www.caramilla.cz/kategorie-produktu/det... má k tomu super návody. Ale promiň, ty ti nepošlu. Ne že bych se nechtěla podělit, ale vzhledem k tomu, jaké drží za ty střihy ceny, tak je mi vůči ní blbé to šířit dál.

skretik
11. říj 2018

@mattonimeloun prave :(, vubec to neni muj styl a jeste se mi to nechce kupovat, kdyz to bude na 2mesice :(. Co ty uz si ok? nebo porad musis jeste lezet?

misak48
11. říj 2018

@skretik Já si koupila tuhle softshellovou od Alpine https://www.alpinepro.cz/damska-bunda-straita-l... , ale hlavně teda počítám, že jí pak využiju jako nosící a i kdyby ne, tak bez těch vložek je to fakt pěkná dlouhá bunda. Zimní řešit nebudu, mám od tety, která má běžně větší velikost než já půjčený teploučký zimní kabát, který nenosí. Zatím v něm ještě dost plavu, ale v prosinci bude perfektní 🙂

val333
11. říj 2018

@skretik já si chtěla koupit z Bonprix...ale všechny pěkně nosiči bundy v 34 už mají vyprodané! 😢

skretik
11. říj 2018

@misak48 jo to si pamatuju, jak si kupovala. Mozna mam nekde ve skrini taky takovou starsi vetsi bundu, ten mesic v tom mozna taky prejdu, musim se kouknout

skretik
11. říj 2018

@val333 nenaskladni jeste?

val333
11. říj 2018

@skretik volala jsem tam a říkali, že už určitě ne...

skretik
11. říj 2018

@val333 hmm :( , to je hrozne brzy teda. A treba bude takovehle teplo i celou zimu a nebudem to muset resit :D

mattonimeloun
11. říj 2018

@skretik no ležím , ale je to na bednu vůbec to neutíká.... i proto si říkám že bych to mohla vydržet bez těhot. bundy , na ty kontroly , pobíhání po doktorech , sem tam obchod mi stačí asi zimní co mám , ještě zapnu. Zatím . A kdo ví jaká bude zima.
Možná kdyby mi nějaká padla do oka koupím , ale zatím bída.

val333
11. říj 2018

@skretik no já už mrznu... 😀 U nás je ráno pěkná kosa...

frndafrrr
11. říj 2018

@misak48 Jasně Caramillu bych po tobě ani nechtěla, natu kdyžtak mrknu, já co mám nakoupené, tak od Fazonetky. Nějaký ten volný střih bych brala, hlavně tu čepku,kdyžtak dupačky až budeš mít čas: karkulka007.0@seznam.cz, oplátku mám nějké volné střihy na novor. pleny, jednovelikostní, flísačky i svrchňáky, pak nějakou teplákovku od vel. 68, jinak overálky máš co jsem koukala a zavinovací bodýna mám taky volná. 🙂

frndafrrr
11. říj 2018

@jessulka na kabátek jsem si střih dělala podle kupovaného, nějaký overálek ti pošlu jak bude chvilka.

misak48
11. říj 2018

@frndafrrr Jé, ona ta druhá půlka od "Když budeš chtít.." měla být pro @jessulka, zapomněla jsem jí tam označit 🙂
Pošlu ti všechny čepky co tam mám, a kdybys byla tak hodná, tak ty pleny by se mi docela hodily. Ty budu šít určitě, jen ještě musím vymyslet jaké 🙂

skretik
11. říj 2018

@val333 no ja rano sednu do auta a tu chvili nez se to vytopi preziju :D , ale budu muset chodit se synem na fotbaly a tam to bez bundy asi nedam :(

@mattonimeloun a kdy jdes na kontrolu? treba nebudes muset lezet cele tehu, treba se to srovna zas ;)

frndafrrr
11. říj 2018

@misak48 Určitě, díky, jak napíšeš tak ti je hodím do odpovědi, děkuji. 🌹

frndafrrr
11. říj 2018

@misak48 Myslím, že vybereš, jsou tam kalhotkové, i nějaké myslím AIO, víc typů. 🙂

skretik
11. říj 2018
Strana