Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@vilmic Tak toxoplazmozu mam bohužel
,dostala jsem slabší jak 18 léta od kočky jak mně poškrábala a nic moc mi nebylo a zjistili mi to až v těhotenství ale naštěstí mi to nic nedělalo dostala jsem nejake léky a dobry. ..ted přej to mám dobry
Ja ty male plenky zeru...hele
Já jsem manžela ripravila na to, že k Vánocům dostane věci pro malého 😀
@dominika963852 U nas se Vanoce uskromnily na jeden darek pro dospeleho a dva tri pro dite. A to za cely rok nejaky darek vymyslet zvladnu. Mam darku plnou krabici, tak budu muset probrat, co uz pro nekoho mam a komu ne..
@jednaholkaa jo ja vetsinou taky, jen tu mikinku jsem vzala jen jednu za 70,-i s postovnym, jinak ke svetriku jsem vzala jeste polodupacky a ted uz fakt nepotrebuju nic, tak snad se udrzim :D
@smigli taky bych to tak ráda měla 😁
Jsem z té barvy unešená. Děkuji, že jste mi tak dobře poradily 🤗
@jessulka Krásný je 😊😍
@jessulka Super barva 🙂
@jednaholkaa Nezlob se, ale z krmení to chytit nejde. Já neřikám, že to od kočky nejde chytit - jde, ale určitě ne z krmení. Já ti tu nechci oponovat, ale nemám ráda takovýhle šiření zpráv, když to tak určitě nebylo. Stačí si o tom něco málo načíst. Můžeš jí chytit ze špatně upravenýho masa, z tataráku, z toho ovoce apod. Jenomže koluje ten “mýtus” o kočkách, tak to každej hodí na ně aniž by se zamyslel jestli to nemohl chytit jinde.
Děkuju holky, Verunka je z něj nadšená, hned dala dovnitř panenku a vozila po celém bytě 😁
@jednaholkaa Při prvním těhotenství jsem měla doma kočku a jediný na co mne Dr. upozornil, abych se vyhýbala exkrementům a nečistila ji kockolit. Jinak jsem se s ní běžně mazlila. Ex rodiče bydlí na vesnici, mají hospodářství a tam jsem přišla do styku s různými zvířaty. Nic jsem nechytila. Určitě je dobré si o tom nejdřív neco přečíst a poradit se např. s lékaři, ale nevěř všemu, co se kde napíše. Může se jednat o marketingový tah, čím více lidí zprávu rozklikne, tim vic peněz z toho mají.
@renulkka já 21+4 :D tak jsem holka zvedava zda se potkame :D ale myslim si ze na 98% Jo :D
@vilmic No, ja nerikam, ze se to neda chytit jinde, z masa apod. Jenom jsem se chtela podelit o konkretni pribeh tehle holky. A jo, to vim taky, ze je to z exkrementu..nicmene pochybuju, ze se ji ta holka s prominutim dloubala v trusu.. Me to prijde “good to know”, ale chapu, ze to nekomu muze prijit jako sireni nesmyslu..
Samozrejme lidi co to chyti a prenese se to i na plod ktery poskodi je uplne minimum..
Holky moc moc prosím!!!! V neděli se pojedu podívat na kočárek: https://www.maxim-kocarky.cz/kombinovany-kocare... prosím mrkněte na nej a řekněte mi pro a proti. Popřípadě na co se podívat, co zjistit atd... moc děkuju za pomoc a radu 😗 vybírám kočárek poprvé tak nevím na co se zaměřit..
Ahoj holky, přišla jsem se s Vámi rozloučit 😢 Náš miláček se narodil včera 20.38 , ale byl moc maličký a po 3 hodinách bohužel zemřel 😢 je to strašný proplakala jsem celou noc.
Mohla jsem se s ním rozloučit , držet ho v náruči , byl tak malinký 😢 pořádně jsem sice přes slzy neviděla , ale nelituji toho že jsem se s ním rozloučila , i když jsem se bála ho vidět.
Holky dávejte na sebe pozor , moc Vám přeji ať miminka nosíte do zdárného konce . A moc zdraví Všem 🍀 mějte se . 👋
@mattonimeloun Jsi neskutečně statečná 💖💖💖 Drž se !!!
@mattonimeloun ahoj kočko,čtu hned z rána a je mi z toho :'( opatruj se a hodně sil to vše ted zvládnout...
@mattonimeloun je mi to strašně lito :( Přeji ať se brzy dočkás dalšího drobečka 😚 posílám hodně sil.
@mattonimeloun Je mi to moc líto,tak jsem doufala ,že to dobrě dopadne..😢 Prěju hodně sil...

Tak u nás Vánoce taky jedou pomalu hromadim dárky a taky van.výzdobu ☺ a co to nakoupim v Primarku i pro mimco se mi tam libí ...hlavně body mají krasne. .