icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

michaelarei
12. říj 2018

Tak u nás Vánoce taky jedou pomalu hromadim dárky a taky van.výzdobu ☺ a co to nakoupim v Primarku i pro mimco se mi tam libí ...hlavně body mají krasne. .

michaelarei
12. říj 2018

@vilmic Tak toxoplazmozu mam bohužel
,dostala jsem slabší jak 18 léta od kočky jak mně poškrábala a nic moc mi nebylo a zjistili mi to až v těhotenství ale naštěstí mi to nic nedělalo dostala jsem nejake léky a dobry. ..ted přej to mám dobry

smigli
autor
12. říj 2018

@misak48 Ja mam tenhle batoh taky. Drzi uz dlouho, jen ta bocni vnitrni kapsa uz se mi protrhla.

ajdamajda
12. říj 2018

Ja ty male plenky zeru...hele

ajdamajda
12. říj 2018
ajdamajda
12. říj 2018
val333
12. říj 2018

Já jsem manžela ripravila na to, že k Vánocům dostane věci pro malého 😀

smigli
autor
12. říj 2018

@dominika963852 U nas se Vanoce uskromnily na jeden darek pro dospeleho a dva tri pro dite. A to za cely rok nejaky darek vymyslet zvladnu. Mam darku plnou krabici, tak budu muset probrat, co uz pro nekoho mam a komu ne..

jednaholkaa
12. říj 2018

@skretik Ja si objednam od nekoho kdyz ma alespon par veci, za jednu vec se me prave postovny platit nechce.
@jessulka Jo, kupuju 0-6 mesicu.
Tu toxoplazmozu pry chytla a to ty kocky jenom krmila pry.. Asi domaci kocka je ok..

zuzekk
12. říj 2018

@jessulka kdyz by nebyl, u nás by se siknul! 🙂 (overall s medvedem)

skretik
12. říj 2018

@jednaholkaa jo ja vetsinou taky, jen tu mikinku jsem vzala jen jednu za 70,-i s postovnym, jinak ke svetriku jsem vzala jeste polodupacky a ted uz fakt nepotrebuju nic, tak snad se udrzim :D

dominika963852
12. říj 2018

@smigli taky bych to tak ráda měla 😁

1nelinka
12. říj 2018

@jessulka ja uz nechala pro rodinu vyrobit fotokalendare a pomalu koukam co te nasi cacorce..do toho ji ted zarizujeme komplet pokojicek tak korunky jen litaj😅 s manzelem si k vanocum nic nedavame delame si radosti celorocne tak ty vamoce jsou spis pro deticky..

jessulka
12. říj 2018

Tak se jdu pochlubit naším vozidlem 😉

jessulka
12. říj 2018

Jsem z té barvy unešená. Děkuji, že jste mi tak dobře poradily 🤗

dominika963852
12. říj 2018

@jessulka Krásný je 😊😍

jednaholkaa
12. říj 2018

@jessulka Super barva 🙂

vilmic
12. říj 2018

@jednaholkaa Nezlob se, ale z krmení to chytit nejde. Já neřikám, že to od kočky nejde chytit - jde, ale určitě ne z krmení. Já ti tu nechci oponovat, ale nemám ráda takovýhle šiření zpráv, když to tak určitě nebylo. Stačí si o tom něco málo načíst. Můžeš jí chytit ze špatně upravenýho masa, z tataráku, z toho ovoce apod. Jenomže koluje ten “mýtus” o kočkách, tak to každej hodí na ně aniž by se zamyslel jestli to nemohl chytit jinde.

vilmic
12. říj 2018

@jessulka Kočárek je super.

jessulka
12. říj 2018

Děkuju holky, Verunka je z něj nadšená, hned dala dovnitř panenku a vozila po celém bytě 😁

jessulka
12. říj 2018

@jednaholkaa Při prvním těhotenství jsem měla doma kočku a jediný na co mne Dr. upozornil, abych se vyhýbala exkrementům a nečistila ji kockolit. Jinak jsem se s ní běžně mazlila. Ex rodiče bydlí na vesnici, mají hospodářství a tam jsem přišla do styku s různými zvířaty. Nic jsem nechytila. Určitě je dobré si o tom nejdřív neco přečíst a poradit se např. s lékaři, ale nevěř všemu, co se kde napíše. Může se jednat o marketingový tah, čím více lidí zprávu rozklikne, tim vic peněz z toho mají.

yvonneullmann
12. říj 2018

@renulkka já 21+4 :D tak jsem holka zvedava zda se potkame :D ale myslim si ze na 98% Jo :D

jednaholkaa
12. říj 2018

@vilmic No, ja nerikam, ze se to neda chytit jinde, z masa apod. Jenom jsem se chtela podelit o konkretni pribeh tehle holky. A jo, to vim taky, ze je to z exkrementu..nicmene pochybuju, ze se ji ta holka s prominutim dloubala v trusu.. Me to prijde “good to know”, ale chapu, ze to nekomu muze prijit jako sireni nesmyslu..

jednaholkaa
12. říj 2018

Samozrejme lidi co to chyti a prenese se to i na plod ktery poskodi je uplne minimum..

cuccinka
12. říj 2018

Holky moc moc prosím!!!! V neděli se pojedu podívat na kočárek: https://www.maxim-kocarky.cz/kombinovany-kocare... prosím mrkněte na nej a řekněte mi pro a proti. Popřípadě na co se podívat, co zjistit atd... moc děkuju za pomoc a radu 😗 vybírám kočárek poprvé tak nevím na co se zaměřit..

mattonimeloun
13. říj 2018

Ahoj holky, přišla jsem se s Vámi rozloučit 😢 Náš miláček se narodil včera 20.38 , ale byl moc maličký a po 3 hodinách bohužel zemřel 😢 je to strašný proplakala jsem celou noc.
Mohla jsem se s ním rozloučit , držet ho v náruči , byl tak malinký 😢 pořádně jsem sice přes slzy neviděla , ale nelituji toho že jsem se s ním rozloučila , i když jsem se bála ho vidět.
Holky dávejte na sebe pozor , moc Vám přeji ať miminka nosíte do zdárného konce . A moc zdraví Všem 🍀 mějte se . 👋

evelinkaw
13. říj 2018

@mattonimeloun Jsi neskutečně statečná 💖💖💖 Drž se !!!

seveneye
13. říj 2018

@mattonimeloun ahoj kočko,čtu hned z rána a je mi z toho :'( opatruj se a hodně sil to vše ted zvládnout...

arielka222
13. říj 2018

@mattonimeloun je mi to strašně lito :( Přeji ať se brzy dočkás dalšího drobečka 😚 posílám hodně sil.

michaelarei
13. říj 2018

@mattonimeloun Je mi to moc líto,tak jsem doufala ,že to dobrě dopadne..😢 Prěju hodně sil...

Strana