icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

dominika963852
14. říj 2018

@jessulka mě také 😊 Jen už mě pěkně bolí nohy 😁.
Tyjooo, to teda ma. Kino je pěkně dráhy, teda aspoň u nás lístek pod 160kc nejde, tak to by mě naštvalo taky.
Draky jsme chtěli pouštět taky, jen se nám to do programu nějak nevešlo. 😒

jessulka
14. říj 2018

@dominika963852 Mne tohle absolutně vytáčí. U nás tedy stoji kino 120Kc. A jinak ta pohádka byla moc pěkná. Divím se, ze s ní šel pryč. Ze trhnul partu a udelali si svuj program. Nejradši bych mu to rekla, az prijede, ale to bychom se zase akorát dohadovali. A ve finále bych byla špatná já, ze nedopreju jeho dceri, co si preje. Jak ja uz se tesim, az se ta Klarka narodi a najednou se to bude tocit kolem ní.

ajdamajda
14. říj 2018
ajdamajda
14. říj 2018

Tip na Ca vyprodej...normalni konfekce. 249kc

ajdamajda
14. říj 2018
frndafrrr
14. říj 2018

Vy jste ale akční děvčata! U nás víkendová pohoda, včera jsme na zahradě zlikvidovali zbytek záhonů, zazimovali bazén, caparti se vyřádili na písku a trampošce a dneska jsem je vypravila do aquaparku a sama se udála na kafe, kde jsem měla i domluvenou obr krabicí oblečení pro sviště, takže oblečení do půl roku s tím co už jsem měla doma mám asi všechno až na ty proklaté čepice a už se budu snažit odolávat, co to půjde.
V noci mě šíleně trápí syndrom neklidných nohou, takže přes noc xkrát leduju a mažu alpou kopyta, abych zaspala co to jde.
Všem marodům přeje brzké uzdravení. 🌹

dominika963852
14. říj 2018

@jessulka To se ti nedivím. Holka piskne a tatínek udělá, to je na prd.
Klárka ti ho pak ,,přitáhne,, víc k sobě 😉

dominika963852
14. říj 2018

@frndafrrr Kdybychom měli zahrádku s barákem, tak bychom měli určitě stejne plany jako vy 😉. Aquapark si necháváme až bude horší počasí 😁.
No jooo, dnes byl vlastně u nás bazárek tak jsem Domikovi taky pokoupila pár večicek, jinak už jich mam azaz.
Snad ti to brzy přejde 🍀 já jsem ráda, když v noci můžu tvrdé spát .

dominika963852
14. říj 2018

Tak já vám sem dám tu moji rodinku 😁 Ráno jsme jeli jen na nákup a bazarek, taky podle toho jsme oblečený 😂 u tchyně se to zvrtlo na výlet na Hlubokou 😂
245schodu na věž! To mám chodit až před porodem 👿😁 pěkně nahoře foukalo! Ale bylo to moc fajn ♥️

vilmic
14. říj 2018

Ahoj děvčata. My byli na víkend u babičky, slavit neteřin rok. Víkend byl krásnej, hezký počasí, navíc se tam o mě vždycky tchýně s babičkou úžasně stará, takže vlastně vůbec nic nemusim a ještě máme s Vojtou na zítra navaříno.. ale je mi teda divně, tvrdne mi břicho a bolí mě záda. Nicméně mám trošku problém s tamním záchodem, tak trošku doufám, že to je jen z toho.

jessulka
14. říj 2018

@ajdamajda Ty jsi krásná, moc ti/vam to všem sluší 😉

frndafrrr
14. říj 2018

@dominika963852 Sluší Vám to, kde máš pupek? 😀 Kdybych ho nehledal, tak ho nevidím. 😀 No u nás to byl ten aquapark účelový, měla jsme ty hadříky domluvené 30km od nás a kousek od něj, takže jsme to vzali při jednom a nějaký výlet snad ještě zvládnem, než bude úplně hnusně. Těch nohou mě zbaví až porod, to už znám od dcery, když zaberu dobrý, ale než tak je to hrůza., taky pak stojím celý den za prd. 🙈

jessulka
14. říj 2018

@vilmic Byli jste v Račicích? Pekne tu foukalo cely víkend. Jak na vidrholci. Ale bylo nádherně. Byli jsme u nasich ve Štětí pouštět draky, staveli se u nich na zahrádce, tam uz jsou stromy skoro bez listi. Tak je to tam takové smutné.

jessulka
14. říj 2018

@dominika963852 Vy jste krásná rodinka 😍

val333
14. říj 2018

Holky, tak my měli v pátek návštěvu v družině 😀

jessulka
14. říj 2018

@val333 Ježiš to jsou krásné převleky. A ty jsi krásná tehulka 😊

vilmic
14. říj 2018

@jessulka Jop, v Račicích. Čoveče včera to bylo v pohodě, ale dneska foukalo. Včera jsme právě zkoušeli pouštět draka a moc to nešlo. Asi máme zahradu v závětří. 😀

vilmic
14. říj 2018

Holky, nechcete některá 30 % slevu a dopravu zdarma na h&m do dnešní půlnoci? Teď ho nabízela paní na skupině h&m, já si o něj řekla a oni nemaj zrovna velikost kterou jsem chtěla. Tak je škoda, aby to propadlo.

ajdamajda
14. říj 2018

@jessulka Moc diky 🙂 klidne tykej.

jenssy
14. říj 2018

Tak se také pochlubím dnešními úlovky 😉 vajíčko už je na skříni a postýlka ještě není složená...

val333
14. říj 2018

@jessulka děkuji 😊... Ty taky...

jessulka
14. říj 2018

@ajdamajda Na fotce jsi i s klukama, tak proto jsem psala, že vám to sluší 😊 Navíc v bříšku se ti schovává jedna mala princezna, které ten domeček tak moc sluší.

jessulka
14. říj 2018

@vilmic Slevicka by se sikla 😊

skretik
14. říj 2018

@vilmic jestli nikdo nechce, tak bych vyuzila 🙂

jessulka
14. říj 2018

@jenssy No paráda, zavinovačka je teda krásná 😍 Ten podhlavnicek chci také pořídit.

vilmic
14. říj 2018

@skretik teď jsem ho poslala Jess, byla o minutu rychlejší. ☺️

jessulka
14. říj 2018

@vilmic Dekuju 😍😘 A mám hned dotaz, ty kombinézky co jsi od nich brala jsi brala v jake velikosti? Ja potrebuju nejakou na cestu z porodnice. Nevím, zda brát 56 nebo 50. Vsichni mne straší, ze mala bude vetsi nez Verunka kdyz se narodila.

skretik
14. říj 2018

@vilmic nevadi, me uz si vypomohla 😉 a aspon 😉

jessulka
14. říj 2018

A braly jste některá ty plyšové overalky i ve vel. 62? Nebude pak uz na ne teplo?

skretik
14. říj 2018

@jessulka ja objednala 62, ale jestli se narodi malej v terminu,tak myslim,ze ho v breznu jeste unosime. Syn mel 52cm pri narozeni

Strana