icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

elennka
6. črc 2018

@hanule8619 drz se

hanule8619
6. črc 2018

@andelka opet zamlkle

elennka
6. črc 2018

@hanule8619 ja zt pred tydnem.. Uz mam objednanou genetiku, imunologii.. Jsem si to preddomluvila s.mudr
, jak jse.byla ukoncovat pnku. Pro zadanky si jdu 16.7., to budu mit kontrolu po 14 dnech od revize.. Proste zivot... Naklada nam tolik, kolim sneseme..

hanule8619
6. črc 2018

@elennka uz asi moc nesnesu...ja jsem taky na pn a necham si ji az do konce6ti nedeli....do prace se fakt nepohrnu.....a jsem rozhodnuta pro zmenu obvodniho gy ekologa a tady lekarka mi doporucila nejake vysetreni v plzni tak to prubnu

elennka
6. črc 2018

@hanule8619 ja jsem.ukoncovala protoze jsem.ne htela byt vazana vychazkama, ted mam 14 dni dovolenou a.potom.zlehka do prace,v praci na me budou v pohode.. Jinak jsme mysleli, ze prvni zt nahoda, ale tim, ze ted podruhe podobne, tak.to.nahoda.nebude. Hematologii.budu objednavat taky, moje.gyndarka s.tim.problem nema. Jinak.proti me.je trochu vek...

silwin
6. črc 2018

Vim ze to asi bude znit hloupe, ale lepsi, kdyz se to prihodi ted, nez pozdeji. Nam loni zemrelo prvni miminko ve 33.tydnu. Drzte se, bude lepe🙂

hanule8619
6. črc 2018

@elennka pro me je to jiz 3 ZT a jedenkrat indukce v 16TT pro odtok plodovky po odberu....jako uz me to fakt nebavi a videt // pro me neni uz ani radost ale strach

hanule8619
6. črc 2018

@silwin ano pravda ale uz to nejak nedavam i kdyz je to v zacatku

silwin
6. črc 2018

@hanule8619 ja vim, je to tezke, clovek se tesi... a pak takova rana, ono je tezke se s tim vyrovnat kdykoliv.
Nam hodne pomohli v CAR, meli jsme dve embrya a obe testovali na genericke vady a zatim se obe zadarily na prvni pokus, i kdyz u toho prvniho to nakonec skoncilo spatne. Treba je to cesta, zajit tam a nechat si udelat s partnerem testy na vsechno mozne, klasicky doktor jen predepisuje vitaminy a trpelivost.

misak48
6. črc 2018

@frndafrrr to ráda slyším 🙂 odevzdání diplomku a hned se pak pustím do šití, látky už jsou doma 🙂
@hanule8619 moc mě to mrzí, přeju pevné nervy ☹

elennka
6. črc 2018

@hanule8619 je to obrovsky.napor na psychiku, ja jsem zdravotnik.. Kamaradka ma za sebou 2zt, 3 sp do 10tt, ale nema problem otehotnet, ja to mam kombinovane.tim, ze mam i problem s otehotnenim.. Drz se.. My jsme ted odjeli na.prodlouzeny vikens si vycistit hlavu, bylo toho ted moc..radost z tehu, bolest ze ztraty, do toho.manzel skoncil.v praci a zemrela me kolegyne z.prace na.onkoonemocneni... Nekdy se toho.sesype moc..

renulkka
6. črc 2018

@hanule8619 Jejda, to mě strašně mrzí :( Dít by se to nemělo :( Ještě lidem, co si to děťátko zaslouží a moc přejí... Drž se, držím palce 🍀

frndafrrr
6. črc 2018

@misak48 Dej vědět kolik výplně to sluplo, mám tu asi 3/4kg dutého vlákna i plongovní plátno a je pravda, že bych ten sepraný zmetek mohla obměnit.

renulkka
6. črc 2018

Holky, tak jsem dnes byla na pohotovosti skrz ty křeče... Zase se včera večer vrátily, dnes jsmebyli na svatbě a tam celou dobu v kostele i na hostině mě to chytalo, tak jsme jeli... Paní doktorka naštěstí moc příjemná (nějaká nová, opravdu moc hodná), tak mě vyšetřila, prohmatala i slepák, břicho takto ok, ledviny ok a hlavně MIMINKO OK! ❤️ V děloze žádný odloučení, dnes jsem 8+0 miminko odpovídá 7+3 (což sedí s pozdější ovulací, kterou vím podle bt), prý bývá někdy hůře patrná srdeční akce a že tady hned na první pohled znatelná 🙂 Tak snad se cvrček má u mě dobře a bude se držet zuby nehty 🙂 Na žádný problém doktorka nepřišla, tak mi nasadila magnesium (utrogestan beru už 2 týdny) a uvidí se... Každopádně pokud by to sílilo a nebo bych krvácela (víc než se mi stává), tak hned jet 🙂 Takže teď jsem strašně ráda, že je miminko v pořádku a budu konečně s kidnou hlavou spát 🙂

hanule8619
6. črc 2018

@elennka i ja jsem zdr sestra...rikam si ze asi zmenim povolani....lidem pomaham a stejne ten nahore mi nepreje

andelka
6. črc 2018

@hanule8619 určitě bych šla po těch nejlepších vyšetřeních,a kéž by se na něco přišlo co se dá řešit.
Já jsem po zt též byla 6 týdnů na pn,do práce jsem šla až jsem se na plný návrat cítila. První týdny byly nejhorší. A ani po 5 měsících nemáme výsledky vyšetření ( moje a mimca).

frndafrrr
7. črc 2018

@hanule8619 Jen me tak napadlo, delali ti testy na trombofilní mutace? Vím, že po 1 patologickém porodu, nebo více potratech/ZT na ně máš nárok. Můj gynekolog mi je sám tedy nenabídl, ale vyžádala jsem si je a aspoň jsem měla jasno -u me tedy negativní.

dominika963852
7. črc 2018

@hanule8619 Tak to me moc mrzi. Drz se, ja vim lehce se to rekne. Ja mela taky jeden ZP a do ted mam strach, porad se kontroluju.
Jeden den se radujes se srdicka a pak rana. 🍀 posilam hodne sil.

zdenda17
7. črc 2018

@hanule8619 @elennka Ahoj holky, Náhodou jsem narazila na vaši diskuzi. Taky jsem potratila, 2x v minulosti. Je to těžké období a přeji vám hodně sil. Prošli jsme s manželem všemožná vyšetření. Nic se nezjistilo. Dokonce jsme zkoušeli IVF. Z 8i embryí se do 5ého dne vyvíjely jen dvě. Stejně to nedopadlo. Přišla jsem kvůli zánětu o jeden vejcovod. Pak jsem ještě musela na operaci kvůli polypu. Užila jsem si fakt dost. Ale pořád to nevzdávala. Nakonec jsem začala vše řešit přes akupunkturu. Konečně mě někdo začal řešit kompletně. Dle paní jsem měla bloky v průchodu krve a byla přepracovaná. Nasadila mi bylinky a týdenní jehličkování. Po 5i měsících jsem otěhotněla přirozeně. Pořád to beru jako velký zázrak. Dnes jsem 19+4 to. Když se malá narodí, bude mi 37. Důležité je se nevzdat. Vaše mimi si vás najde. Držím pěsti a přeji hodně sil!

elennka
7. črc 2018

@zdenda17 beru to i z hlediska psychksomatiky a cinske mediciny. Vim, ze mam malo.energie v oblasti ledvin a ze jsem.mela problem s prijetim zenske role.. Ale toto vypada i na fyzicky problem, me bude 37 v sprnu. Nejak to dopadne...

zdenda17
7. črc 2018

@elennka Moc věřím a držím pěsti!

elennka
7. črc 2018

@zdenda17 nechala jsem si dělat i karmický rozbor, za 11 let snažení.. hlavně člověk musí být sám v sobě srovnaný..

hanule8619
7. črc 2018

@frndafrrr delala sem si je po domluve s nasim hamatologem v praci a tam je vse v poradku...ja mam uz davno zhistenou mutaci homocysteinu ale tu mam v lecbe a v cajku

hanule8619
7. črc 2018

@zdenda17 ja ted chodila na kraniosakralni terapii tak do ni jsu znova

jednaholkaa
7. črc 2018

@hanule8619 Taky jsem zacala s kranialkou a po mesici jsem otehotnela. Podle me je super! Drz se, tohle je teda na jednoho cloveka az skoro moc. Taky se bojim ze prijdu za tri tydny k doktoru a rekne me ze je to zamlkle.. nekdy se ani necitim tehotne..

dominika963852
7. črc 2018

@jednaholkaa ja se taky nekdy necitim tehotne. Uz jsem mela i takovy pupek a ted dva dny nic, uplna pohoda. Ja jdu na prvni kontrolu ted v pondeli tak jsem zvedava. Ale zase kdyby bylo neco spatne tak krvacim.

renulkka
7. črc 2018

@dominika963852 To není pravda, že bys krvácela ;) První těhotenství zt a žádný krvácení nic... Dokonce na ultrazvuku ani naznak, že by se miminko mělo odloučit ;) Ale určitě to bude ok 🙂 Proč přemýšlet negativně 🙂 Vždycky se něco může stát, s tím nikdo nic neudělá, tak proč se s tím stresovat 🙂 Je potřeba si těhotenství užívat i přes strach, co má asi každý 🙂

veronika_2019
7. črc 2018

@jednaholkaa
@dominika963852 holky já mám to samé , Asi se moc pozorujeme 😀 dnes mě zase bolí břicho a prsa se mi zdají menší.. nafoukla jsem teda ale furt , naštěstí mám v úterý kontrolu , tak jsem zvědavá . Dnes začínám 10 týden a někde jsem četla, ze mezi 8-11 týdnem si tělo začíná zvykat na HCG, tak doufejme , ze je to kvůli tomu 🙂)

hanule8619
7. črc 2018

@jednaholkaa tak ja s otehotnenim problem nemela nikdy....ale jak pise @renulkka neni pravda ze zacnes krvacet....ja nezacala nikdy....

dominika963852
7. črc 2018

@renulkka
Achjo. Tak to budu do pondeli jako na trni 😀 ale jo, je pravda ze kdyz se ma neco stat tak se stane a nic s tim bohuzel nenadelame.
Vy aspon mate kontrolu za sebou. Ja jsem ted 10tt (9+1) a kontrolu mam prvni v pondeli.
Prvni tehotenstvi jsem mela ZP a krvacela jsem tak jsem nevedela ze to muze byt i bez toho.

Strana