Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@beruska125 no prave
Zajímavý, jak ty testy probíhají všude jinak - já mám přijít na půl devátou a nápoj si umíchat sama doma den předem, ochutit citronem/limetkou a přinést. Odběry povinné 3, podle nových směrnic, a jdu ve 27tt. Zároveň si odbydeme poradnu.
@frndafrrr Měla by sis to zařídit jako můj švára se švagrovou. Nahlásili, že se v sobotu bude slavit neteřin rok. O výzdobu stáhli mě před měsícem po oslavě Vojty, dort přivezla tchýně a vzhledem k tomu, že pak oznámili, že přijedou až v sobotu, tak výzdobu připravila taky tchýně, občerstvení taky. Jediný co přivezli bylo maso a kdo myslíte, že ho griloval? Ještě to stálo za hovno, protože to bylo hovězí a na to je holt potřeba nějaký um a taky správnej kus masa.. Takže vlastně přijeli k hotovýmu, posbírali dárky a spát šli k tetě, takže jsme to po oslavě ještě všechno uklidili taky my.. Dobrý, ne? :D :D
@seveneye Ona je tchýně prostě skvělá. Ale tahle dvojka mě vždycky dostane.. Bych mohla vyprávět, ale nestojej za řeč. Hrozný je, že před měsícem jsme tam slavili toho mýho chlapečka a rozdíl neskutečnej. Za nákup občerstvení jsem nechala skoro dvojku, dort jsme byli vyzdvednout den dopředu, nakoupila jsem výzdobu a taky jí připravila i s občerstvením (to mi teda taky pomáhala tchýně s babičkou), ale zásadní rozdíl, že jsem se těch příprav kurva účastnila! Já teda doufám, že příští rok se na ně vykašle a můžou si bejt jistý, že si nějakou uštěpačnou poznámku v brzký budoucnosti neodpustim.
@vilmic obavam se,ze pristi rok to bude to same... muj bracha se svagrovou a detma jezdi vikend co vikend k nasim na nejaky obed/veceri,protoze se jim nechce varit...svagrova/krava neskutecna se jeste tvari,ze bych ji jednu vrazila hned mezi dverma...a mama se to porad snazi prekousavat a ja to nedavam jak si s ni vytiraji zadek 😒, hlavne svagrova...
Dneska mě dostal mudr.nejen ze na cukr-test valim bez vyjímky,ale mam počítat že už v prosinci nepracuju,ta placenta stale nic moc,takže kopyta nahoru a odpočívat..kurna ja myslela kolik mám ještě před sebou k odkrouceni v práci a pomale snad abych zacala balit si stůl..
@zuzekk ja mam nastesti rozumnyho doktora,minule jsem se ho ptala proc tak pribiram a jestli neni nekde problem a on mi rekl,ze vahu sleduje a kdyby videl problem hned mi rekne at jsem hlavne v klidu a vecer si dam dortik 😄,jeste me sjel pohledem a ze rozhodne nejsem tlusta 🙄😄, jen mi doporucil at neodmitam test na tu cukrovku,kdyby nahodou

Tak jsem se rozhodla,že teda půjdu příští týden na tu cukrovku. U nás to šlo vždy dobře,v 7h odběr, vypít a v 9 h druhý odběr a domů na snídani. Kontrola dnešní proběhla v pořádku,viděla jsem na chvíli mimco,i ve 3D, vypadá spokojeně. A na další jdu za 3 týdny,hlavně kvůli očkování.