icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jednaholkaa
17. říj 2018

@val333 Stouchat jsem nezkousela, pochybuju ze by to melo nejaky efekt..holt mam bricho a to me musi stacit 🙂

jednaholkaa
17. říj 2018

@skretik 23tt, no necitila jsem pohyby, spis obcas nejaky tlaceni nebo vyjimecne dloubnuti..a ted prave klid..ale rozdil vlastne fakt minimalni. Ono to zas prijde..

val333
17. říj 2018

@jednaholkaa tak to mě teda šťouchání pomáhá 😀 vždycky, když mám pocit, že se malý dlouho neozval, lehnu si a trošku si prsty šťouchnutí bříška a za chviličku už se malý zavrtí... A nebo ještě pustit nahlas hudbu na mobilu...

misak48
17. říj 2018

@val333 Tohle mi tuhle udělal manžel. Šli jsme si večer lehnout a když jsem mu řekla, že má smůlu, že v břiše se zrovna nic neděje, tak on za něj vzal a zatřásl s ním, aby mohl s malou komunikovat. No normálně jí fakt vzbudil, v tu chvíli bych ho zabila 😀

jednaholkaa
17. říj 2018

@val333 Jasne, ze ti to pomaha. Kdyz pohyby cititis, tak do nej staci pak stouchnout. Kdyz je necitim, tak muzu stouchat jak chci a jestli ho to rozhybe tak to stejne neucitim 🙂

arielka222
17. říj 2018

@jednaholkaa já tě teda obdivuji, ja necitit dva dny pohyby tak už jsme u dr 😀 Ono ve 24tt by podle moji dr měly být cítit každý den a docela už výrazně, ale záleží i kde mas placentu. Mimi je asi jen přetočene a kope třeba dovnitř tak to necitis a nebo je to lenoch a porad spi, u nás dobře zabírá jídlo, jakmile se najíme tam začne rodeo 😀

val333
17. říj 2018

@misak48 tak to je borec 😀😀... Tak to když mě dá chlap ruku na břicho, malej okamžitě přestane cokoliv dělat 😀...

seveneye
17. říj 2018

@frndafrrr speciálně pro tebe - dorazila zásilka se zopou, v pondělí večer objednáno, a před hodinou už mám balík v práci. odpo hodím foto, ale prvotní oňuhnání již proběhlo a jsem nadšena🙂

bombat
17. říj 2018

@misak48 Já vím, jak vypadá. Má ho jedna paní od nás na cvičáku, taky ho tady někdo chová v obci a taky byl použitý při znovuvyšlechtění hovawarta (toho jsme měli dřív). Je to fakt macek 🙂.

misak48
17. říj 2018

@bombat to jsi jedna z mála, většina lidí mi právě řekne, že to nikdy neslyšely. Proto ten dodatek 🙂 máme velkou zahradu, takže takovýhle pes je na ní ideální. Už máme od téhle tedy třetího 🙂

renulkka
17. říj 2018

@bombat Opravdu jsem tam graf nikdy neměla 🙂 Akorát seznam věcí do porodnice 🙂 První dvě těhotenství jsem měla úplně obyč takovou žlutou rozkládací a teď dvě poslední těhotenství je to taková jakoby knizka, ale taky je tam jen ten seznam a graf žádný :D

vilmic
17. říj 2018

@misak48 Můj táta ho má taky. 🙂

jednaholkaa
17. říj 2018

@arielka222 Placentu mam prave vepredu. Na screeningu me rekli, ze proto to necitim..

renulkka
17. říj 2018

Holky, zítra touto dobou už budu pomale ve městě v nemocnici čekat na 2.screening (zítra 22+6) 😂 No už mi z toho čekání hrabe, počítám hodiny 😂 Strašně jsem zvědavá, kolik už mimčo váží, přesně před týdnem na tý pohotovosti ve 21+6 mělo 470gramů 😀😍

vilmic
17. říj 2018

@jednaholkaa Moje holka má taky placentu vpředu a cítím jí hodně málo. Asi každej den, ale jsou to jen takový šťouchy a vlastně si ani na 100 % nejsem jistá, jestli je to ona (ale asi jo). Za to kluk jí má vzádu, je uloženej hodně nízko a toho cítím strašně moc a už taky pěkně dlouho, mám pocit, že ani nespí. Tím chci říct, že je velikánskej rozdíl, kde je placenta a kde je dítě uložený.

skretik
17. říj 2018

@jednaholkaa no tak pak je to jasny, hlavne bud v klidu, ono to jeste prijde 🙂

skretik
17. říj 2018

@vilmic no mozna dobre, ze holcicka ji ma vpredu :D ,ted si vem, ze by nespali oba :D .. ja mam v brise taky nespavce a nebo ma i divoke sny pri spanku :D , ale vcera si dal relax, tak to vlastne bylo i prijemny 🙂

jednaholkaa
17. říj 2018

@vilmic
@skretik Diky holky 🙂 Jojo, zachovavam klid 🙂

skretik
17. říj 2018

@renulkka tak si to zitra moc uzijte ;)

seveneye
17. říj 2018

@jednaholkaa taky stále nic necítím, ale víc než tato skutečnost mě zneklidňují neustálé dotazy typu: Tak co, už? Furt nic? To není možný.... Včera jsem to v poradně konzultovala s mudr. a prý hold prvorodička, pracenta previa a uložena vpředu, mám ještě čas. Naštěstí mám ten tisíckrát zatracovaný angelsound tak poslouchám takto.

skretik
17. říj 2018

@seveneye a me zas strasne rozcilujou otazky typu "A uz mate jmeno?" Hlavne se ptaji syna, ktereho to stresuje a vcera skoro brecel, jak se tedy to mimi bude jmenovat....

frndafrrr
Autor odpověď smazal
frndafrrr
17. říj 2018

@jednaholkaa
@seveneye Jak psaly holky, ono to příjde močák žebra, buďte rády, že jste rády.. 😃
Holky @andelka @skretik Vy máte taky druhák, jak to mají s úkolama? Já jsem celkem paf, předevčírem básnička o 12 řádcích, včera zkoušení z ní, dneska mimo matiku se mají za dom.ukol naučit abecedu +další básničku! Tak si říkám jestli jsem divná, ale zdá se mi to prostě moc....
Celkově mám nějajou depresivní náladu poslední dobou.

skretik
17. říj 2018

@frndafrrr ja uz mam tretaka a maji novou ucitelku a ja mam naopak pocit, ze nedelaji ted vubec nic :(. Ukoly ted maji porad takove jednoduche, basnicku se ucili ted taky, ale 12radku??? to je masakr. Vzhledem k hyperaktivite si nedovedu predstavit do nej natlouc basnicku o 12ti radcich :( .

Ve druhe tride jsme to meli tak, ze meli vzdy jeden ukol matika nebo cestina, vyjimecne prvouka + opravy pisemek. Basnicku jsme se ucili tak 2x za ten rok. Nejsi divna, je to moc!!!

andelka
17. říj 2018

@frndafrrr básničky mají teď každý týden. Ale mají na to týden. Abecedu se měli učit už tak před 3 týdny,dělali to řazení slov. Jinak většinou mají 2 úkoly plus čtení.

skretik
17. říj 2018

@andelka
@frndafrrr abeceda se neuci uz v prvni tride? u nas se to urcite ucili uz v prvni.

andelka
17. říj 2018

@frndafrrr
@skretik vloni byl syn ve specce, má adhd a dysfazii. A to teprve byli moc. Teď je to pohoda. Jsem ráda,že přešel do normální školy. Básničky mají obvykle aspoň 10 řádku.

frndafrrr
17. říj 2018

@skretik No mě právě taky příjde, že ve škole dělají prd a pak to dohání doma. On pak chodí a štěká po mě a kňourá, že je toho moc, že si to nemůže zapamatovat a já se fakt držela abych ho neodkázala na paní uč... Chlapovi jsem říkala, že před víkend by třeba Erbena jim mohla dát.. Každý den mají matiku +češtinu +ty opravy a dodělávky a pak jsme z toho na nervy oba. Dnešní básničku jsem naštěstí ještě neviděla, teprv jí.

frndafrrr
17. říj 2018

@andelka Takže taky.. No on jak ji nezná druhý, tak hned, že má u ní 5 a v deníčku, že si to může 2hý den opravit. To je pak leda stres.
@skretik Nn až letos se jí učí popořadě.

skretik
17. říj 2018

@frndafrrr ono mas pry 1-3 tridu a je na ucitelovi jak si to v tech 3letech rozlozi. Abecedu mame za sebou,ted me desi vyjmenovana slova :( . My mame ted ucitelku, ktera to ma cele na haku :( , ale mozna lepsi, nez kdyby je takhle perovali doma jeste :(. Syn ma kazde odpoledne fotbal a delame ukoly vecer v 7 vecer a predstava ucit se basnicku do druheho dne? No vypada to jak jim kdyz to chce vase uca znechutit :( , ostatni rodice si nestezuji?

Strana