Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik To me pobavilo s tim pritelem 🙂 Jaky jsou ty chlapi hypondri ze jo.. me si pritel stezoval vcera, ze mam tezkou hlavu :D Se tesim az na nej vlitne to dite a da mu dardu do bricha, jak se na to bude tvarit, skoda, ze necekame kluka, no ale ona i holka dokaze tatinka pekne pomlatit 🙂
Jinak me to teda prijde, ze 3 mesice utecou strasne rychle. Rikam si by bylo fajn jeste rychle vyrazit do divadla, nebo neco podniknout. Dokud to jde a bricho me nijak neomezuje..
@basice Taky se mi libi Lili vic nez Emilka 🙂
LILIANA
- osobnost veskrze oblíbená, praktická, učenlivá, s hezkou tváří a talentem. Jako žena
umí hájit práva všech svých blízkých i přátel. Doporučuji ve všech znameních, neboť
jméno je velmi pozitivně vyvážené. Působí Mars, Slunce a Uran.
@renulkka Jak se jmenujou ty vase dve holky? Ja vam neco vyberu 🙂)
Holky, mne přijde, že to letí už nějak moc rychle. Jak se začnou nakupovat dárky na Vánoce a začínám řešit Verunky oslavu, tak je to vždycky coby kamenem dohodil, rok se převalí a je tu leden. V práci mi to hrozně rychle utíká, kolegové jsou už nervózní, jak to tu beze mne zvládnou.
@jednaholkaa no jsou to hypochondri, to je sileny, hlavne doma lezi a umira, ale na trenink jit musi, na koncert pak taky a prijde ve 3rano ... to mu asi vazne musi byt desne zle :D :D :D . Ja bych nekam vyrazila az bych brecela
@jednaholkaa Pošli mi prosím, co píší o Kláře 🙂
@skretik No mas asi fakt svatozar 🙂 Holt bohem musi mit nekoho takoveho, jinak to nejde 🙂 Ale zase s nim asi neni nuda ne? Vsadim se, ze nejaka pozitiva mit musi!
@jessulka No, ono je to trochu min pozitivni, jestli uz to mate vybrane tak na to kasli..
Jen mne včera docela vyděsil Dr. jak říkal, že ta vnitřní jizva s emu moc nelíbí. Tak snad to doklepu co nejdál a nestane se nějaký průser. Chci o víkendu umýt okna, na Vánoce vezmu už jen skla a nazdobím je.
Chtěla jsem se zeptat, jestli mi můžete doporučit, kde koupit světýlka na stromeček a nějaké hezké dekorace.
@jednaholkaa Pošli 🙂 Ať se Klára zasměje 😀
@jednaholkaa Kde to čerpáš?
Holky, co budete vařit o víkendu? Já jsem doma sama, chlap jde do 15:00 na brigádu, tak nevím, co si uklohnit, ale aby zbylo pak i pro něj, až dorazí.
@jessulka Ok, posilam pro vsechny link..
https://www.andelskapani.cz/index.php/zajimave-...
Ja jsem na tohle ulitla, sepsala jsem si jmena ktery vysli tady dobre a z tech jsem vybirala, jiny jsem ani nezvazovala. Ale tohle je prosim pekne extrem, takze to berte s rezervou.. bude vam to mozna pripadat smesne ;) myslim, ze jsem to jsem uz jednou postovala...
@basice Jo, a pani rika nedavat Emillii vubec :D Takze, ja bych mela na tvem miste rozhodnuto..
@jednaholkaa no nuda s nim rozhodne neni 🙂, ale ja uz s nim ani nikam nechodim, velmi vyjimecne, nemam na to jak na nej holky cumej jak na obrazek. Tak pozitiva urcite ma, jinak bych s nim nebyla, ale uz si zijem kazdy tak nejak svuj zivot a domov tvorime "doma".nejvetsi pozitivum je asi to jaky je tata... Ac se mi nekdy jeho vychovne metody nelibi (ale to je asi normalni), tak synovi dava hrozne moc a casto s nim neco podnika (sport, zahranici a tak...), nema problem si ho vzit a jet pryc, to v okoli moc nevidam.
@jednaholkaa Jóó.. zajímavý život, to já mám rozhodně. 😀
@skretik No vida, takze se mu venuje 🙂 Ja myslela, ze si rikala ze ne.. tak to je super. No jasne, dobre vypadajici bohem, to ani jinak nemuze byt, nez tolerantni partnerka, ktera je schopna mu dat prostor a zvladnout spoustu veci sama. Ono, nekdy to ma i svoje pozitiva zit si svuj zivot kazdy, akorat se musi davat bacha aby se to pak uplne nezvrhlo a jednoho dne jste fakt nebyli vlastne od sebe.

Holky s těmi jmény je to špatný i u nás 😃 Manžel přišel s Nelou, mě se třeba Nelinka líbí, ani by mi nevadilo, že by měla svátek a hned narozeniny, ale co mi vadí víc, že ty zdrobněliny jsou podobný se zdrobnělinama Elišky... Eli - Neli, Elinko - Nelinko.... 😒😂 My prostě to top jméno nevyberem 😀😂 Už jsem celkem zoufalá 😀