Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa ale jo venuje, jen poslednich par tydnu si jel svoje a na nej nemel vubec cas a jak mi bylo zle, tak jsem potrebovala pomoc a ta nebyla nikde.... On to tak ma, ma vzdycky obdobi kdy je skvele prorodinej a pak prijde obdobi kdy si jede svoje. Uprimne.. ja si nemyslim, ze spolu budem do konce zivota 🙂
@skretik kolik, že jste to spolu let? nechodíte vůbec nikam? na tohle mi dojel předchozí vztah, totálně odžito po 14 letech a já se nějak nedokázala smířit s tím, že žijeme jen tak vedle sebe a neee spolu. a co to je za obrázek, že na něj děvčata tak moc koukají???nechceš nám ho trošku vykreslit😉
@seveneye 13let jsme spolu. Sem tam se nekde spolu objevime, ale moc casto ne... ono je to slozitejsi.. ja mezi ty jeho lidi nechci z urciteho duvodu chodit, takze jen pokud jsme s nasi spolecnou partickou nekde tak jdem oba. Na dovoleny nebo vylety spolu taky jezdime, ale mas pravdu, jsme spis jak sourozenci, ja doma zajistuju "rodinny krb", do ktereho on se vraci. Proto si myslim, ze az deti odrostou, my spolu nezustanem..... Ja bych Ti presne rekla jak vypada, ale to bych asi prozradila moc, pokud je tu nekdo kdo nas treba zna... Jen Ti muzu rict, ze ma kapelu kde hraje na kytaru a zpiva
@jednaholkaa Bylas u paní i sobně na nějakém výkladu? Docela by mě zajímala zkušenost, nejsem úplně skeptická proti kartářkám, numerologie apod, ale ty stránky mi příjdou trochu přepal. 😀 Pomalu 20 věcí kterým se věnuje až po popis jak se setkala s Ježíšem, kde mi teda stačil nadpis..
@jednaholkaa No to jsi me teda vůbec nepotěšila s tou Klárkou 😂
@jessulka Holky, ja myslim ze to neni tak, ze by ten clovek byl nestastnej a to co se tam pise.. to je samozrejme nesmysl 🙂 To by pak museli mit vsechny lidi toho jmena stejny osud.. Spis bych to brala tak, ze ti jmeno muze v zivote treba trochu pridat nebo ubrat, proste te nejak ovlivni. Jako kdyz bys nekomu rikal ty hlupaku nebo ty krasavice celej zivot. No proste ja osobne si myslim, ze jmeno na cloveka urcity vliv mit muze. Jaky to nevim. Tohle je jediny zdroj co jsem zatim nasla, a protoze me to na me a par lidi kolem me sedi, tak vybiram podle toho.
@jednaholkaa Tak jsem ro zajímavost mrkla jiná a ona to má paní od A do Z obšlehnuto. 😀
@frndafrrr Jojo, ty vyklady jmen jsou vsude dost podobny nebo dokonce stejny 🙂 Moje mama ma na to pro zmenu nejakou knihu..
@jednaholkaa Tak to potom jo, koukala jsme na více jmen a taky jsem něco sodného našla, spíš paní mi přišla nedůvěryhodná jako taková, proto jsme to zmínila.
@seveneye neni, ale uz jsem se naucila tak zit a jsem vlastne spokojena, jen tim tehotenstvi je to takove slozitejsi, jak on si muze zit dal stejne (pritom on druhe dite chtel vic jak ja) a ja nemuzu, musela jsem se vzdat spousty veci, ale vim a verim, ze to mimco mi to pak vsechno vynahradi, jen preklepat to tehotenstvi no
Ještě že tam nic nepíšou o mne 😂
@frndafrrr Tak ta je samozrejme vysoce neduveryhodna carodejnice :D Hele jestli je to fake, tak to alespon cloveku usnadni vyber 🙂)
@skretik Me prijde, ze to neni uplne od veci kdyz ma kazdy i svoje zajmy 🙂 No a to nepostarani kdyz to potrebujes, to je proste tezky a na pytel :( Ale uz jste spolu dlouho a to taky o necem svedci!
@jednaholkaa tyjo, tak mě to teda taky vyšlo dost drsné u Jonáše 😀... Ale nenechám se odradit...
@jednaholkaa jo me to taky tak vyhovuje 🙂
@jednaholkaa Obě mnou vybraná jména jsou podle toho v pohodě. Jen z Václava musím vychovat pokorného Václava, což mám stejně v plánu, tak je to v suchu.
U nás ve školce teď letí jména Jáchym a Jonáš 🙂
@jessulka já dnes dělám červečervenou čočku a o víkendu asi vařit nebudu. Mam nějakou praseci náladu tak to vidím na kyblík s KFC 😂😂 a ještě máme v plánu do Krusnych hor na výlet tak tam asi taky něco sním 😂😂

@jessulka mám taky v plánu dělat i něco mimo kuchyň, takže jsem zvolala bezpracnější variantu - udělám jednokáčovky - pečený maso na zelí zalitý šlehačkou (nevím jak se tomu říká přesnějším názvem) a druhý den květák grilovaný na plechu - je to v takové moc mňam marinádě, k tomu snad někde koupím dobrý brambůrky a asi nějaký dip s bylinkama....❤max. pokud bude hodně prasící den tak je ve hře opět i ta tatarka, ale mám za ni celkem vyčitky, i když tento týden jsem byla na kontrole se střevem a zlatý oči, mám CRP 5.8, norma pro zdravý lidi je 5, takže koukala i mudr. jak to s prckem dávám když jsem jí referovala, že můj režim je totálně v háji a žeru vše možný jako 🐷