icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

renulkka
19. říj 2018

Holky s těmi jmény je to špatný i u nás 😃 Manžel přišel s Nelou, mě se třeba Nelinka líbí, ani by mi nevadilo, že by měla svátek a hned narozeniny, ale co mi vadí víc, že ty zdrobněliny jsou podobný se zdrobnělinama Elišky... Eli - Neli, Elinko - Nelinko.... 😒😂 My prostě to top jméno nevyberem 😀😂 Už jsem celkem zoufalá 😀

seveneye
19. říj 2018

@val333 soucítím s tebou, snad to proběhne co nejvíce v klidu

val333
19. říj 2018

@seveneye přinejhorším se seberu a půjdu to zaspat 😀...

vilmic
19. říj 2018

@renulkka S takovou nevybereš nic. 😂 Bratránci jsou Kryštof a Kristián a plete se to taky. Vlastně i s tím třetím Oliverem. 😂😂

frndafrrr
19. říj 2018

@skretik
@seveneye Děvčata u nás je jen víno nakoupené, nikdo moc nepije, vlastně jen to víno a já bych si hergot dala, ale ani si nečuchni, protože já si neumím d@t dečku, to bych leda měla slinu. 🤭

seveneye
19. říj 2018

@val333 my máme právě potom odjet domů, krotím chlapa, že má zamluvit ten odvoz brzy, dlouho tam sedět stejně nevydržím..

frndafrrr
19. říj 2018

@val333
@seveneye To sou party na prd děvčata. 😀 😀

vilmic
19. říj 2018

@frndafrrr Já letos byla na čtyřech svatbách - na všech těhotná.. 😒

skretik
19. říj 2018

@seveneye
@val333 tak na tohle jsem zvykla i za netehotna, protoze vetsinou ridim 🙂, za prve nesnasim ranni kocoviny a za druhe nemam rada jak se chovam, kdyz se napiju, kort kdyz je tam pritel. Sklenicku vina nebo nejaky koktejl si dam, ale tak to muzu i ted prece

jednaholkaa
19. říj 2018

@skretik To me pobavilo s tim pritelem 🙂 Jaky jsou ty chlapi hypondri ze jo.. me si pritel stezoval vcera, ze mam tezkou hlavu :D Se tesim az na nej vlitne to dite a da mu dardu do bricha, jak se na to bude tvarit, skoda, ze necekame kluka, no ale ona i holka dokaze tatinka pekne pomlatit 🙂
Jinak me to teda prijde, ze 3 mesice utecou strasne rychle. Rikam si by bylo fajn jeste rychle vyrazit do divadla, nebo neco podniknout. Dokud to jde a bricho me nijak neomezuje..

val333
19. říj 2018

@seveneye to mě by neprošlo, že by kvůli mě měl odejít dříve 😀...

frndafrrr
19. říj 2018

@vilmic Zase je to záruka odejít bez ostudy. 😀

jednaholkaa
19. říj 2018

@basice Taky se mi libi Lili vic nez Emilka 🙂
LILIANA
- osobnost veskrze oblíbená, praktická, učenlivá, s hezkou tváří a talentem. Jako žena
umí hájit práva všech svých blízkých i přátel. Doporučuji ve všech znameních, neboť
jméno je velmi pozitivně vyvážené. Působí Mars, Slunce a Uran.

jednaholkaa
19. říj 2018

@renulkka Jak se jmenujou ty vase dve holky? Ja vam neco vyberu 🙂)

jessulka
19. říj 2018

Holky, mne přijde, že to letí už nějak moc rychle. Jak se začnou nakupovat dárky na Vánoce a začínám řešit Verunky oslavu, tak je to vždycky coby kamenem dohodil, rok se převalí a je tu leden. V práci mi to hrozně rychle utíká, kolegové jsou už nervózní, jak to tu beze mne zvládnou.

skretik
19. říj 2018

@jednaholkaa no jsou to hypochondri, to je sileny, hlavne doma lezi a umira, ale na trenink jit musi, na koncert pak taky a prijde ve 3rano ... to mu asi vazne musi byt desne zle :D :D :D . Ja bych nekam vyrazila az bych brecela

jessulka
19. říj 2018

@jednaholkaa Pošli mi prosím, co píší o Kláře 🙂

jednaholkaa
19. říj 2018

@skretik No mas asi fakt svatozar 🙂 Holt bohem musi mit nekoho takoveho, jinak to nejde 🙂 Ale zase s nim asi neni nuda ne? Vsadim se, ze nejaka pozitiva mit musi!

jednaholkaa
19. říj 2018

@jessulka No, ono je to trochu min pozitivni, jestli uz to mate vybrane tak na to kasli..

jessulka
19. říj 2018

Jen mne včera docela vyděsil Dr. jak říkal, že ta vnitřní jizva s emu moc nelíbí. Tak snad to doklepu co nejdál a nestane se nějaký průser. Chci o víkendu umýt okna, na Vánoce vezmu už jen skla a nazdobím je.
Chtěla jsem se zeptat, jestli mi můžete doporučit, kde koupit světýlka na stromeček a nějaké hezké dekorace.

@jednaholkaa Pošli 🙂 Ať se Klára zasměje 😀

vilmic
19. říj 2018

@jednaholkaa Kde to čerpáš?

jessulka
19. říj 2018

Holky, co budete vařit o víkendu? Já jsem doma sama, chlap jde do 15:00 na brigádu, tak nevím, co si uklohnit, ale aby zbylo pak i pro něj, až dorazí.

jednaholkaa
19. říj 2018

@jessulka Ok, posilam pro vsechny link..
https://www.andelskapani.cz/index.php/zajimave-...

Ja jsem na tohle ulitla, sepsala jsem si jmena ktery vysli tady dobre a z tech jsem vybirala, jiny jsem ani nezvazovala. Ale tohle je prosim pekne extrem, takze to berte s rezervou.. bude vam to mozna pripadat smesne ;) myslim, ze jsem to jsem uz jednou postovala...

vilmic
19. říj 2018

@jessulka Já dnes večer udělám boloňský. Udělám toho hodně, aby zbylo i na zítra. Chystáme se hned brzo k Humpolci na výlov rybníka a nevim jestli si dáme obídek po cestě, nebo pozdní doma. Tak ať tu něco kdyžtak je. Jen pak uvařím špagety.

jednaholkaa
19. říj 2018

@basice Jo, a pani rika nedavat Emillii vubec :D Takze, ja bych mela na tvem miste rozhodnuto..

skretik
19. říj 2018

@jednaholkaa no nuda s nim rozhodne neni 🙂, ale ja uz s nim ani nikam nechodim, velmi vyjimecne, nemam na to jak na nej holky cumej jak na obrazek. Tak pozitiva urcite ma, jinak bych s nim nebyla, ale uz si zijem kazdy tak nejak svuj zivot a domov tvorime "doma".nejvetsi pozitivum je asi to jaky je tata... Ac se mi nekdy jeho vychovne metody nelibi (ale to je asi normalni), tak synovi dava hrozne moc a casto s nim neco podnika (sport, zahranici a tak...), nema problem si ho vzit a jet pryc, to v okoli moc nevidam.

seveneye
19. říj 2018

@vilmic mňam, ty jsme měli ale minulý týden, taky toho byl pekáč, ale takhle druhý den odleželý byly suprový🙂

vilmic
19. říj 2018

@seveneye Já je miluju.. ❤️👌🏻

vilmic
19. říj 2018

@jednaholkaa Jóó.. zajímavý život, to já mám rozhodně. 😀

jednaholkaa
19. říj 2018

@skretik No vida, takze se mu venuje 🙂 Ja myslela, ze si rikala ze ne.. tak to je super. No jasne, dobre vypadajici bohem, to ani jinak nemuze byt, nez tolerantni partnerka, ktera je schopna mu dat prostor a zvladnout spoustu veci sama. Ono, nekdy to ma i svoje pozitiva zit si svuj zivot kazdy, akorat se musi davat bacha aby se to pak uplne nezvrhlo a jednoho dne jste fakt nebyli vlastne od sebe.

Strana