Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa poctenicko to bylo super. Ja mela trochu drsny zacatek (5x jsem byla v nemocnici, kdy poprve me vyhodili, ze si mam uvedomit, ze jsem tehotna, ne nemocna) a tak jsem nejakou skupinku zacala hledat nedavno, kdyz jsem se dala trosku do kupy 🙂
@garfa4 Jezis aha, a co si mela za problemy?
Kdo to sem dal s tou Traumland matraci? Ted ji chci taky 🙂 To bude mit pritel radost, ze bude muset zpatky do kasparka vratit tu kokosovou :D
Ctu ted Labyrint Pohybu od fyzioterapeuta Pavla Kolare, a jsem posedla spravnym vyvojem drzeni tela 🙂) Dobra knizka, doporucuju!
@jednaholkaa neudrzela jsem v sobe vic jak 3 mesice jidlo ani piti, sundala jsem 14 kg, nasledovala totalni dehydratace az skoro kolaps. Takze jsem byla 4x na kapackach. Ale mam v brisku bojovnici, ta to narozdil ode me snad vsechno zvladla v poradku
@garfa4 Ty jo, tak to je teda silenej masakr. A ja si tu stezovala, ze me nechutna suseny ovoce 🙂) To zni opravdu strasne. Nechapu, jak to ta priroda zaridila, ze ma nekdo tak extremni reakce, to sis teda prozila peklo .. Super, ze to baby zvladlo!
@jednaholkaa priznavam, ze jsem si mnohokrat rikala, co jsem komu provedla. Vlastne mam to, co za posledni roky vetsina zna jako syndrom Kate neboli hyperemesis gravidarum. Do toho ptyalismus (nadmerne slineni) atd atd. Uz jsem mimcu oznamila, ze ted teda ma 9 mesicu na to me zlobit, ale jakmile se narodi, tak bude hodna 🙂 tak jsem zvedava, zda poslechne 🙂
@garfa4 No nezávidím mněla jsem takové skoro dva dni že jsem neudržela ani vodu. A modlila se kdy to skončí ,ale naštěstí se to vždy trochu ustálilo a pak vrátilo. ..bohužel Já mám celkove takovej žaludek haklivej, musela si si dost vytrpět 😕
@michaelarei ono asi malokdy to vyjde vid? Trefit se do planovaneho TP. Ja to zatim beru jako datum, od ktereho se odrazit pri planovani nastupu na materskou 🙂
@seveneye Jj koukala jsem, čekám co odepíšou, abych najednou neměla 2 a porozhlídnu se jinde. 🙂
@iris92
@garfa4 Vítám nově příchozí a smekám, před tou, která tu drbárnu dočítala. 😂🌹
Jinak já dostala luxusní stř. chřipku, v poledne jsem kňučela, že mám křeče v břiše a teď mám lítání, ale naštěstí nezvracím. Kručí ve mě, že snad všechny pobudím, svíjím se jak klubko hadů, ale fest se mi ulevilo, že je to "jen" od střev. 🙈
@garfa4 Presne tak, pry se v TP narodi jen asi 5 % deti.
Holky, tak me nastesti veskere nevolnosti minuly a vubec vam to nezavidim, musi to byt umorny. Ale zase jsem si to vybrala jinak - od 16.tt mi tvrdne bricho a jsem na neschopence a nesmim temer nic delat, protoze se jeste objevily problemy s cipkem. To je taky parada 😀
@seveneye ja mam ve velikosti 50 asi 7 overalku a tak 5 body a teplacku..mam asi jeste 5 overalku a nejake body s teplackama ve velikosti 43,48.. dcerka se mi narodila se 2kg a 38cm a ja blbena vsechny poslouchala a mela jen velikosti od 56 ktera ji byla asi ve 3mesicicch tak jsem ted poucena a mam radeji vse..nebylo nic moc po porodu po cisari litat po meste a shanet takhle maly obleceni :/
Ahoj holky, tak ta moje princezna ma dnes pet let. Vzpominam na porod od rána a nam to pořád živě před očima. Odpoledne jsme byly na 5ti leté prohlídce a doktorka mi řekla, ze ms Verunka pupeční kýlu a ze musí co nejdřív na operaci. Rovnou mi dala doporučení. Tak jsem z toho hotová, brečela jsem jak želva. Psala jsem to hned jejímu tatínkovi, tak to během příštího týdne začneme řešit. Pojedeme do Prahy. Nemáte některá z Prahy doporučení na výbornou dětskou chirurgii? Od nás je nejblíž Bulovka, do Motola se mi zrovna moc nechce.
Děvčata, můžete mi říct jak hledáte ty dobrý kupy na vinted? Teď jsem strávila asi hodinu tím, že jsem hledala nějaký, poměr cena/výkon, výhodný overalky a teda bída bída.. Buď za to chtějí moc a nebo tam mají jeden za 50 Kč, což by za to stálo, ale kvůli tomu nebudu platit zase poštovný.. Ach ich ouvej.
@vilmic Ja tam nakoupila pekny overalky za 100 od Nextu a body taky za 100 od lindexu. Pak ostatni zacky veci tak za 20 - 50 kus. Vzdycky od nekoho aby to bylo vic veci najednou ..minimalne 3- 4 nebo vic.. Zda se ti to drahy? Kdyz chces neco trochu peknyho tak je to ta stovka no.. A pak znacky jako ff, pepco apod jsou levnejsi.
@vilmic Jo a hledam to teda tak, ze si vyfiltruju jenom Lindex nebo Next, popripade MS.. nebo i HMko se tam da najit nekdy pekny..
@jednaholkaa Když ono je to se mnou asi těžký. Já zrovna v tom Lindexu umim nakoupit tak, že mám ty body nový pod 100, tak je mi to pak líto dát za bazarový. Zároveň až (jestli vůbec) to budu prodávat jednou já, tak to bude opravdu za pár kaček. Já bych si overálky představovala tak za 70?Ono se tam možná takovýho něco objeví, ale je to hned pryč. Tak si budu muset počkat zase na nějaký slevy na eshopech.
@jessulka Hlavně musíš být v pohodě ty. Ona tě bude zrcadlit a bude to prožívat stejně špatně. Srovnej si to, že je to prostě nutný a že to dobře dopadne. Já prodělala kýlu před druhým rokem, dneska z toho mám jen 3 jizvičky. V pěti letech operace očí.. A dneska si jenom pamatuju, jak jsem se probouzela z narkózy a svědilo to. Bude to dobrý. 🙂
@jednaholkaa Bazarový a za 100? A k tomu ještě poštovné? To mi prijde teda celkem dost. Ja kupuju nové vetsinou tak od 100 do 150. Kupuju na Mimibazaru, jen nové zboží a take filtruji značky jako Next, HM, CA, Mothercare, Zara, Tchibo, Lindex. Je tam toho dost.
@vilmic Novy pod 100? Ty jo, tak to si dobra a jak? Me se to ted taky vyjimecne podarilo, novy za 100.. ale pry to bylo, ze ten obchod zaviral. Jinak v tech online slevach tenkrat body moc nemeli a v obchode jsem na jine slevy taky nenatrefila. Zdalo se mi, ze ty body do slev moc nejdou. Jo objevi, ale ty levny veci jsou fakt okamzite pryc, to je pravda. No taky me stve, kdyz je to predrazeny..
@jessulka Ty zavinovaci od lindexu, ostatni body jsou za 20 - 30 Kc vetsinou.. Ten mimibazar bude mozna levnejsi, to jsem nezkousela 🙂 kouknu na to

@iris92 No, to se teprve asi uvidi kdo z nas tady bude mit valentynove mimco 🙂)