icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
22. říj 2018

@jednaholkaa Tak třeba ty 3 (dvě za 249 a jedno za 299) v 56 jsem koupila v tý jejich akci 3 za dva, to jsem se dostala na 549, pak jsem využila slevy na dny mariane (20 % kód + 10 % za členství v klubu more) to je nějakých 384 a pak jsem ještě měla poukaz na 150, kterej od nich mám tak 3x do roka za to, že jim vyplňuju online dotazník, kterej je asi na 5 minut. Takže to jsme na 234 korunách za 3 bodýčka, takže 78 za jedno. 🙂

jessulka
22. říj 2018
jednaholkaa
22. říj 2018

@vilmic Hahah, to je dokonaly!! Super priklad 🙂 Jo ten klub more to jsem slysela, tam se musim taky zaregistrovat 🙂 Akorat v ty akci 3 za 2 prave maji jenom ty obyc. a ja chtela ty barevny zavinovaci.. Online dotaznik zni taky dobre 🙂

vilmic
22. říj 2018

@jednaholkaa Ty zavinovací jsem zase brala 3 pack v hm, myslim že původní cena 399 s tou 25 % slevou, takže za kilo jedno. Člověk si musí počkat. Já už v tom mám dvouletou praxi se synem. Vlastně jinak nenakupuju. A v tom lindexu jsem koupila tyhle body: (foceno za tmy s bleskem).

vilmic
22. říj 2018

Taaak uf.. Našla jsem za 250,-- 5 overálků tady na bazárku. S tím si vystačíme.

ajdamajda
23. říj 2018

@jessulka koukni na fb na skupinu podporite mne v osvete - budeš vědět na co mate s malou právo - můžeš s ni být pořad a nikdo té nesmi vyhánět od žádného vyšetření. Můžeš s ni být i během uvádění do narkozy aby té viděla a odejít až pak, být při probouzeni. Můžeš s malou být v nemocnici i v noci na pokoji. Ale nesmis si nechat prdet na hlavu . Tam najdeš veškeré info a případně ženy co se za pacienty rvou. Jak rodičky, děti tak matky

beruska125
23. říj 2018

@jessulka naopak za mě lidl mnohem vyšší než pepco. 😉Věci z Lidlu vydrží hodně, v pepcu taky nakupuji ale kvalita proste odpovídá ceně no..

basice
23. říj 2018

@vilmic k tomu Vinted. Také tam ne vždy něco ulovim, ala tim, že tam chodím koukat denně, tak se tam vždy něco objeví. Pokud je to hodně levné, tak i tak jedna věc se mě vyplatí a poštovným. Když je to něco menšího, tak si to nechávám posílat obyčejně za 27Kč, takže to ještě jde. Pak mě třeba vyjdou i tepláčky Lindex jako nové za 70 Kč a body také. Ale chce si to vždy počkat až se tam něco objeví.

Pepco osobně také nemám ráda. Oblečení dětem moc nesedí a ta kvalita je bohužel někde jinde.

michaelarei
23. říj 2018

@frndafrrr Snad ti to brzo projede nic príjemnýho.Hlavně odpočvej neprotežuj se ...

@jessulka Je mi líto malíčké ale to zvládnete ..aj muj malý předelal ale jen laparoskopicky a j taky u mně to bily bolesti dokým zjistili co to je .....ale bude dobrě neboj..projde to raz dva..

Mně sa taky zdají ty overálky na Vinted dost drahý ...koupím v Primarku ty sety co mají ty jsou moc hezké a kvalitný
V Pepcu se mi občas líbí co to ...ale víc na ty trošku vetší treba... to raděj mám Kik..

dominika963852
23. říj 2018

@jessulka ahojky, tak to je tedy dáreček k narozeninám, to je mi líto. Ale určitě to zvládne, děti jsou odolný 😉🍀
A Verunce vše nejlepší 🎂😘

garfa4
23. říj 2018

@jessulka ahoj Jess, moje sefova jezdi s detmi na Vinohrady. Jeji syn je docela "sikula", takze za posledni 2 roky s nim resila napr. uraz, kdyz na sebe shodil televizi, pak se prerazil v bazenu, zlomil si palec den pred odjezdem na hory, no a ted hraje ragby.... A vzdycky s nim jede na chirurgii do Vinohrad. Tak zkus nejake recenze, zda k nim ziskas duveru. Drzim palce, s Verunkou to spolu urcite zvladnete

frndafrrr
23. říj 2018

@jessulka Ahoj, to je teda narozeninový dáreček. Ale neboj, Verunka to zvládne a určitě líp než mamka! Děti jsou v tomhle statečné, syn byl v 6 letech (né tedy s kylou), kanylu dostal, až při přípravě, kdy byl už oblbnutý. Celkově jsou statečnější, kamarádka byla na mandlích se synem, ten byl za týden v pohodě, pak ona a hrabala se z toho vyřízená přes měsíc, opravdu jsou v tomhle děti moc šikovné. Jinak souhlasím s holkama, že lídl je kvalitou fajn, body snad nezničitelná, jen na 1měsíc veliká, pepco.. No 56 jsem tam probrala, ale počítám, že po prckovi poletí do koše, na dědění to není. Naopak s děckama jsme moc spokojená z pepca.
@michaelarei Děkuji, jak to nelítám všemi směry, tak mlčím a radši si nestěžuji. 🙂

Holky máte tip na nějakého prodejce mmb, fcb, nebo tady třeba co prodává body v 5-7packu? Dřív jsem an ně narážel všude George apod a teď nic. Brala bych ještě set v 56.

arielka222
23. říj 2018

@jessulka Lídl je super, používám u syna už rok ty věci z biobavlny a úplná pecka. Malý chodí jen oblikany z Lidlu 🙂 za to Pepco katastrofa, kupuju tam jen ponožky a trička na ven na zničení.

arielka222
23. říj 2018

@jessulka já bych to viděla na Motol, tam jsou profíci na ty děti a my a nimi mame vybornou zkusenost. A neboj se, bude to mít rychle za sebou a zvládnete to levou zadní. Jen musíš být v pohodě ty, ať necítí nervozitu. Ale vím že se to hůř provádí no.

garfa4
23. říj 2018

Holky a nezkousely jste "letgo"? Daji se tam sehnat hezke veci za rozumne ceny. Navolite si oblast treba u sveho bydliste nebo prace. A treba nekdo vedle z ulice muze prodavat neco, co hledate. Ja tom, ze budu nejspis s mimcem sama, tak hledam "hodne muziky za malo penez". Koupila jsem od pani kocarek, ktery mela jako zalozni (takze nezniceny), se spoustou doplnku za super cenu. Tim, ze byla kousek ode me, vse jsem si prohledla a pak se rozhodovala, zda vzit ci ne. A lide tam nabizeji i veci jen za odvoz....

beruska125
23. říj 2018

@garfa4 Letgo mám hodně rada ale j nás spis na malém městě na oblečení moc nevyuzivam.. hledám tam ale “velké “ věci. Autosedacku, nábytek.. letos jsme tam koupili zahradní gril a super 😉

smigli
autor
23. říj 2018

Pridam se s recenzi na Pepco. Pro mimina nic moc, ale par kousku taky mam. Co ale kupuji jsou ted na dvouletyho teplaky a trika. Teplaky maji hezky a vypadaj kvalitne. Teda musite si osahat a brat jen ty bavlneny a ne ty umely. 😉

andelka
23. říj 2018

@jessulka neboj, zvládnete to. Nás sice zatím vyloženě operace nepotkala,ale když Danovi nebylo ani 6, byl na odstranění nosní mandle. Takže též předoperační vyšetření, nástup brzo ráno, narkóza..zvládl to moc dobře. Kromě operačního sálu jsem byla pořád s ním. Já byla v nemocnici jen rodit,takže i pro mě to bylo náročné.
Domi měl pupeční kýlu jako miminko,ale tam se to ještě řešilo prelepovanim a pak tím že se začal hýbat a posílil si svaly,v 6 měsících už to měl ok. Dřív na to Verunce nepřišli?

andelka
23. říj 2018

@smigli též jsem hodně kupovala tepláky,jsou bezva . Akorát teď už většina moc úzká,ve vel 134,140,146.

seveneye
23. říj 2018

Holky dobré ráno, chvíli tu nejsem a tady se dějou věci🙂 Takže zdravím nově příchozí a přeji hodně sil, když čtu ty silný příběhy, snad už to vše dál dobře dopadne. Jinak už jsem naprosto ztratila přehled kolik nás tu vlastně je, mrknu do tabulky, ale tam myslím stejně nejsme všechny...

seveneye
23. říj 2018

@jessulka
Jess vám přeju, aby to Verunka měla co nejdříve za sebou a určitě si jako statečná holka zaslouží nějakou odměnu, zkus něco motivačního vymyslet🙂

seveneye
23. říj 2018

@frndafrrr A co ty kočko, jak aktuálně je? Tušíš co jsi to zase kde chytla za moribundus???

seveneye
23. říj 2018

Jinak holky musím se pochlubit, od včerejška máme pana doktora🙂jsem psala jen tak informativně mail, počítala jsem, že nás stejně odmítne, dle řečí okolo by totiž měl mít beznadějně plno, no a pan doktor příjemně překvapil...na maily odepisuje i v 8 večer, registraci nám potvrdil a dokonce nabízí místo ordinace ty prvotní návštěvy v místě bydliště i o víkendech🙂

frndafrrr
23. říj 2018

@seveneye Díky za optání, no mám průjem a trochu křeče, nechala jsme na WC 2kila. 😀 Nejhorší je, že bych jedla a jedla, ale suchou dietu ne, tak se holt pos.. 😀 No všicjni vypadají po oslelavě dobře, tak já nikoho asi neotrávila,😂 ale na výlovu jsme měla jako jediná u stánku halušky, tak to bude možná ono.
Tak to je fajn, že máte doktora, drž nám palce, my zítra nebo ČT půjdem na 2 léto prohlídku, tak se rovnou taky budu ptát, jestli nás vezme. Máme je za rohem a navíc je to jediná dr. u nás co zbyla, takže doufám.

beruska125
23. říj 2018

@frndafrrr to beru skoro jako samozřejmost. Když už tam se starším dítětem chodíš tak vzít i miminko. Přeci nebudeš s každým dítětem chodit k jinému pediatrovi😳 ale já se tedy už také raději ptala a potvrdili mi to😉

seveneye
23. říj 2018

@frndafrrr tak snad to brzo přejde, jsem střevní epizodu měla právě v létě na dovolené a celkem jsem si taky užívala, těhotná, nepije, posr...ná, na dietě....

jessulka
23. říj 2018

Ahoj holky, moc díky za zprávy. No to máte pravdu, to byl teda dárek k narozeninám. Verunka to ale naštěstí neslyšela. Sestřička si jí vzala ven na chodbu a tam si malovaly. Já jsem probrečela celý večer a skoro jsem nespala. Nedovedu si představit, že by jí uspali. Má vrozenou vadu srdíčka (šelest), chodíme každý rok na kardio. Mám strach, aby se ještě něco nepodělalo, až jí uspí. Jinak na tu kýlu mne doktorka upozorňuje už druhý rok. Ale o nějakém zalepování pupíku nebyla nikdy řeč. Jen mi řekla, že to do pěti let může zmizet. A včera na to právě zase koukala a řekla, že už se to musí řešit, že se jí to vůbec nelíbí. Tak se příští týden sejdu s jejím tátou a budeme řešit, kam pojedeme a kde jí to necháme odoperovat. Snad jí vezmou ještě do Vánoc, abych tam s ní mohla být ještě před porodem. S miminkem by to už nešlo. A já chci být celou dobu s ní.

Minulý týden jsme byly na kožním s těma moluskama. Ztrhávali jí je. Měla toho plné podpaží. Namazali jí to jen nějakou mastičkou a pak jí to takovým tím očkem seškrabávali. Řvala, ječela, plakala, strašně jí to krvácelo. Ptala jsem se doktorky, jestli na to není nějaká mastička. Říkala že je, ale když už toho má takhle hodně, tak je nejlepší to hned odstranit. Tak si chudinka vytrpěla a já s ní a Klárka v bříšku když slyšela Verunky nářek, tak kopala tak moc, až jsem se svíjela bolestí nad Verunkou.

jessulka
23. říj 2018

@garfa4 Ahoj, moc tě tu u nás vítám a přeji ať se tu s námi cítíš dobře. A moc děkuji za doporučení. Na Vinohradech byl na popáleninovém Verunky tatínek. Jednou nám málem uhořel. Nemocnice jako taková se mi moc nelíbila. Ale je obrovská. Přemýšlela jsem i nad Bulovkou. Tam jsme už byli s Verunkou dvakrát. Když spolkla sponku a pak když si do nosu narvala korálek. Ale nikdy jsme tam nebyly na žádném zákroku. Sponku vykakala a korálek jí vyndali.

jednaholkaa
23. říj 2018

@basice Jojo, presne, taky si to nechavam posilat za 30 Kc. Kdyz tam chodis kazdy den, tak urcite vychytas super kousky. Ja si musim dat ted stop stav, protoze jsem se fakt rozjela, ja tam asi kazdy den nemuzu :/
@vilmic Tak super, ze si nasla, jsou pekny a za dobrou cenu 🙂 Ty Lindex body jsou sice drazsi, ale zase se tam do par hodin prodaji, jak je to zavinovaci a barevny, pripadne jeste kompletek s legynkama, tak to jde okamzite. Takze si rikam, ze alespon nebudu mit problem to pak prodat, tak nevadi, ze je to drazsi..asi jako s tim Elodie fusackem ;)

andelka
23. říj 2018

@jessulka to prelepovani se dělá u miminek,tam se to většinou stáhne samo. Ale u těch starších už ne. Kamarádky syn to též měl,taky musel už operačně, čekali též dost dlouho. Doufám že se povede jít ještě před Vánocemi. Děti jsou hodně statečné. Dan si to sice pořád pamatuje,ale ne špatně. Vzpomíná si na diplom co dostal za statečnost a hračku co si tam mohl vybrat.

Strana