icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
24. říj 2018

@frndafrrr Krásný, také mám u ní objednáno 🙂

seveneye
24. říj 2018

@frndafrrr užasný🙂 taky jsem paní psala, slíbila, že se ozve dle dodávky materiálu, tak se zkusím znovu přeptat, jak je to daleko

frndafrrr
24. říj 2018

@skretik Vy jste dobří, já si pomalu prdnutí plánuji dopředu, jsem zmatkař. Neříkej, že už máte jméno, nebo bez? Nick je ljucy29 🙂

jessulka
24. říj 2018

Také mám hotovo 🙂

frndafrrr
24. říj 2018

@seveneye Zkus v pondělí jsem posílala peníze a vím, že psala, že ještě na něco čeká, dneska už je hotovo.

misak48
24. říj 2018

@jessulka Ráno je naopak potřeba, aby ses napila. Jednak se krev trochu naředí a půjdou líp dělat odběry a jednak když budeš dehydrovaná, tak je větší pravděpodobnost, že se ti po tom roztoku udělá špatně.

skretik
24. říj 2018

@frndafrrr diky, napisu ji 🙂 . Ja bych si taky rada planovala, ale s tim mym chlapem to jaksi nejde :D , vsechno resime na posledni chvili. Takze i retizek bude bez jmena :D a pak treba necham udelat jeste jeden se jmenem ;)

evelinkaw
24. říj 2018

@jessulka Já byla včera. Ráno jsem se mohla napít čisté vody. Jídlo žádné. Do roztoku jsem si na ochucení mohla dát citron. Po 1 hodině odběr, pak další zase za další hodinu. Mezitím nic jíst, nic pot, minimum chůze (výsledky ovlivňuje fyzická aktivita).

dominika963852
24. říj 2018

Taky mám ve výrobě klip, pak se pochlubim 😁

jednaholkaa
24. říj 2018

@evelinkaw To zni jako peknej hnus, zitra jdu taky :/ hlavne to vstavani.. :/

andelka
24. říj 2018

@jednaholkaa já též. Vyrážím ráno před 6 h 😠

jednaholkaa
24. říj 2018

@andelka Ja taky, jeste musim vyvencit psa nez nekam pujdu. A pak se zase budu muset vratit a vyvencit ho znovu nez pujdu do prace.. jupii :/

andelka
24. říj 2018

@jednaholkaa no,já naštěstí nechodím do práce,ale zas musím potom vyzvednout syna ze školy,udělat úkoly,odvést ho na kroužek,udělat úkoly s mladším,zajit pro něj, doma něco a pak padnu večer.

jednaholkaa
24. říj 2018

@andelka Tak to mas horsi! Ja si v praci aspon odpocinu u kompu s kafem a pobrouzdam si internet..

cuccinka
24. říj 2018

Ahoj holky též jdu zítra na cukrovku 😁 se nás tu sešlo hodně co jde zítra 😊 já jdu už na 6:30 takže před 6 musím vyjet 😞😠 mě řekli že od 18 hod nesmím jist už vůbec 😐 jak to máte vy ? Od kdy nesmite jist á v kolik tam jdete ? Moc si nedokážu představit že od 18 hod už nesmim vůbec jist á pít sladký 😕

jednaholkaa
24. říj 2018

@cuccinka Me nerekli vubec nic, zadny instrukce 🙂

misak48
24. říj 2018

@cuccinka hele to je fakt blbost. Už jsme zase u toho, že gynekologové i některé laboratoře dávají nesmyslne instrukce. Před testem stačí být na lačno 8 hodin. Přikládám požadavky na správné provedení testu od diabetologů 🙂

skretik
24. říj 2018

Ja mam tyhle instrukce ;)

cuccinka
24. říj 2018

Tak já fakt nevím 😡 mě řekli a v papírech napsáno od 18 hod nejist nic a napit sladke. 😡 já která jsem zvyklá každý den ještě okolo 22 až 23 něco jist 😂

iris92
24. říj 2018

@cuccinka Jestli jdes na 7, tak si myslim ze neco maleho ve 22 hod neuskodi, jen by to nemelo byt extra sladke. Tech 8 hodin lacneni je zaklad. Hlavne at ti neni jeste v noci spatne z hladu 🙂 me to ceka za tyden a jsem na to zvedava, posledni dobou zvladam abnormalni mnozstvi sladkeho...😆

seveneye
24. říj 2018

@cuccinka ahoj nj já jdu za 14 dní a též mám stejně pokyny,tak nevim...

cuccinka
24. říj 2018

Hele holky a ještě mám dotaz . V čem je rozdíl mezi normálním bodyckem a zavinovacim bodyckem?

val333
24. říj 2018

Mě zase řekla sestra, že během těch dvou hodin mezi odběry můžu jít domů 😉

arielka222
24. říj 2018

@renulkka děkuji. Takže až se budu chtít jít pristi rok zastřelit tak vím komu napsat o uklidnění 🙂

misak48
24. říj 2018

@cuccinka chápu, že se chceš držet pokynů, které jsi dostala. Ale fakt je to blbost. Z vlastní zkušenosti vím, že mám ráno mnohem horší lačnou glykemii, když mi večer kručí v břiše, než když se ještě před spaním najím. Se sladkým bych to nepřeháněla (ani s pitím), ale třeba kousek chleba se šunkou nebo bílý jogurt nebo něco si klidně ještě večer dej, pohlídej si jen, aby to bylo max 8 hodin před prvním odběrem. Zavinovací body má druky po straně, takže jde celé jakoby "otevřít" a není potřeba ho tahat přes hlavu (obliknes ho jako třeba rozepínání mikinu). Obyčejné body má druky jen dole, takže se obléká jako klasické tričko.
@val333 tak z toho se mi vůbec otvírá kudla v kapse. Pak to mám mít nějakou vypovídající hodnotu ty testy... Je mi fakt na nic z toho, že tam sice ženou každou, ale pak to neudělají pořádně...

val333
24. říj 2018

@misak48 prostě komedianti 😀 jako všude jinde... Hlavně z člověka udělat vola...

skretik
24. říj 2018

@val333 fakt? Ja to mam hned za barakem,tak jsem se dr.ptala jestli bych nemohla domu nez tam cekat a on rekl,ze v zadnem pripade,ze bud cekat tsm nebo u nej v ordinaci 🤦‍♀️

val333
24. říj 2018

@skretik tak to je fakt drsné... Že každý říká něco jiného.... Mě říkala, že pokud mi nebude špatně, klidně můžu....

1nelinka
24. říj 2018

Ty jo holky vy takhle jeste vecer bastite jo? Ja si drzim to svoje v 17h lehka veca a pak se tesim na snidosku😂😂

cuccinka
24. říj 2018

@1nelinka jezisi to by mě mohlo 😂 každý večer pravidelně okolo 22-23 hod dám nějakou čokyšku,tyčinku nebo bramburky 🤣 ale je fakt, že takhle jsem to praktikovala i před tehotenstvim 😇 hold jsem jedna z mála co si to může dovolit 😇

Strana