icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

seveneye
24. říj 2018

jinak holky já mám doma zatím na starosti pouze přítele a to bohatě stačí🙂 takže vy co máte doma děti tak klobouk dolů, jak to vše zvládáte, příjdu v pět z práce, udělám jídlo, ven se psem, poklidit nádobí a v osm jsem tuhá na gauči, nestíhám vůbec nic....😢

ajdamajda
24. říj 2018

@beruska125 my zvládli citronka i doma. Naše dětská je dost alternativní takže poradila co bylo třeba, žlutý byl dost.

ajdamajda
24. říj 2018

Ambulantního porodu se nebojte. V zahraničí je to zcela běžné a pro vás a miminko málo stresující. Dáte si snídani v posteli, mate svou sprchu a záchod, klid a ticho, můžete si pustit doma hudbu a relaxovat s miminkem v posteli.
Samozřejmě s dalším prckem to je trošičku jiné ale i můj v té době 19mes syn byl rad ze si hrajeme v posteli, mazlime miminko, kojim oba, koukame na pohádky. Já byla rada ze jsem spala v noci dlouho, nevrátila jsem, nepsala kolik plen pokakal a pocural, kojila jsem kdykoli. Doma jsem si chodila oblečená jak mě bylo příjemné a celkové to bylo na pohodu. Druhy den přibližně po 18h po porodu jsme šli na krátkou procházku ven, bylo to super.

michaelarei
24. říj 2018

Jo holky jsou slevy na něco v HM a doprava je zdarma ..

beruska125
24. říj 2018

@ajdamajda oni Meli dost vysoké hodnoty bilirubinu...asi kvůli Rh faktoru (já 0-, muž A+ a obě děti po něm) ale jinak by to bylo super😉

jessulka
24. říj 2018

@michaelarei Díky za info ohledně slev v H&M 😘

jednaholkaa
24. říj 2018

@seveneye To toho stihas dost ne? Pes a vecere 🙂 Ja sem nekdy lina i tu veceri varit .. proto asi nejsem unavana, ze se vlastne celozivotne setrim :D Jako s detma bych samozrejme mluvila jinak.. to kloubouk dolu teda.

seveneye
24. říj 2018

@jednaholkaa buď naprosto v klidu, večeře jsou většinou studené verze co lednice dá🙂 nejčastěji pečivo s pomazánkou, šunkou, sýrem, zelenina apod. teda pokud nezapomenu koupit i to pečivo, poslední dobou otevřu doma chlebník a mrazák a ejhle došla i nouzová zásoba. A hlavně mě štve, že každý den vytuhnu na tom gauči, nemám ani moc sílu pečovat o sebe, vzdala jsem pečlivou epilaci nohou, vlasy umyju 2x týdně, maska nebo tak něco už nebyla ani nepamatuju, jsem ráda, že se večer umyju, odlíčím to málo co se ráno poslepu namaluju, obkroužím pupek olejíkem a zalehnu totálně hotová....

jednaholkaa
24. říj 2018

@seveneye Ok, tak to joo, ja se posledni dobou taky uchylila k obcasnym studenym vecerim 🙂 Jako nekdy se mi chce jenom sedet a odpocivat ale staci treba hodka a pak mam jako by zas priliv energie a tak jeste v 11 jdu vencit nebo luxuju.. no takovy trochu psycho 🙂

frndafrrr
24. říj 2018

@seveneye :D U mě teď klasika, naskákaly mi na nohách modřiny, chtěla jsem poslat fotku ségře, že jsem asi zralá na železo, ale když jsem viděla v jakým stavu ty nohy mám, tak jsem se nato vykašlala. 😀 😀 Do kontroly příští týden, než to zhodím už ani asi nepůjde poznat, že nemám kalhoty. 😂

zuzekk
24. říj 2018

@seveneye
@jednaholkaa hlásím se do této skupiny! 😀 jedu v režimu po práci druhá směna = těhotenská = spánek na kanapi (hoďka, dvě), pak rozlámaná protivná nandám na chleba sýr, večer bych měla aktivitu, ale to chce (kupodivu) manžel spát. Tak spím zas.
Co tedy stíhám, je na bíledni - vůbec nic. Nemít studijní povinnosti, ani mě to netankuje. (tak jsem si dnes vzala dovolenou, že to jako doženu - zatím jsem zmákla film, projet koníka, fb, maily, snídani, a za chvíli nastává čas odpoledního spánku...😉 )

skretik
24. říj 2018

@frndafrrr ty musis mit taky porad neco special vid :D ? to jako jen tak samy se Ti delaji modriny nebo se bouchnes a uplne o tom nevis?

frndafrrr
24. říj 2018

@skretik Sis odpověděla sama, pokud se někde fláknu, tam o tom nevím, takže si můžu hledat další diagnózu. 😂😂😂 Ale odběru krve se bojím, takže vykládat na gyndě to nebudu. 😂

skretik
24. říj 2018

@frndafrrr aby si jeste nemysleli, ze Te doma tyraji :D ... ja mam zasoby zeleza, kdybys chtela poslat :D, porad mi predepisuje jiny, protoze mi zadne nesedi a hlavne to ani nechci brat nemam pocit, ze to potrebuju , takze Ti to rada klidne poslu

seveneye
24. říj 2018

@frndafrrr
@zuzekk
@seveneye
holky, ale dokážem se tomu ještě zasmát, to je dobrý znamení🙂
jen tak mimichodem o víkendu oblíkám těhu-kalhoty a divím se, že už to kurňa jde nějak fest ztuha, přitom jsem přibrala svoje klasický půl kilo až kilo týdně tak mi bylo divný, že by to mělo až takový vliv, tak se koukám a ja deb... to navlíkám zcela naopak, prdelou vpřed😅😅😅

renulkka
24. říj 2018

@arielka222 Kočko, jestli chceš můžeš mi napsat zprávu 🙂 Můžu kde co poradit, holky jsou od sebe 14m a teď mladší s miminkem budou o 19m, takže můžu opravdu poradit a napsat i něco povzbudivého 🙂 Ty pocity snad má každý, co popisuješ, hlavně u menšího věkového rozdílu 🙂 Ale opravdu neboj, bude to dobrý a hlavně tu péči a lásku budeš dávat oboum dvoum stejně 🙂 Opravdu 😉😍 Mluví ze mě zkušenosti 😀 🙂

zuzekk
24. říj 2018

@seveneye 😅

andelka
24. říj 2018

@seveneye jenže oni ti nemůžou jen věřit,musí na to být laboratorní vyšetření.

andelka
24. říj 2018

@beruska125 já jsem jim tohle řekla při druhém,že po převozu chci miminko k sobě co nejdřív. A splnili,přivezli ho asi do 30 minut. U prvního jsem šla na pokoj kolem 6:30 a dali mi ho až po 11 h,před obědem. Holt ráno vizita, vyšetření..asi neměli čas. :-/

skretik
24. říj 2018

Ja se priznam, ze jsem byla rada, ze si ho na noc vzali k sobe a nosili mi ho. Noc predtim jsem nespala vubec a rodila v 11 dopoledne, to jsem ho mela u sebe, odvezli si ho pak jen na chvili na nejaka vysetreni,ale pak na noc si ho vzali k sobe. Jen me stvali, kdyz mi ho v noci spiciho privezli at ho nakojim a on spal a nesel vzbudit, tak jsem jim ho s diky vratila a oni mi vynadali, ze jsem ho nevzbudila ... takove zbytecne prudeni, ale aspon jsem si odpocinula, jinak si myslim, ze bych neusnula a porad kontrolovala jestli dycha :D

beruska125
24. říj 2018

@skretik a já bych zase nemohla spát když bych ho neměla u sebe byla jsem z toho hrozné nervozni🙂

frndafrrr
24. říj 2018

@skretik No ty si zlatá, pokud budu fialovět tak se ozvu, zatím mi to co zobu denně stačí 😀 Vitamín, 6xhorcik, 2xprobiotika, letrox, celaskon, většinou i espumisan aspoň 2x2 .. Taková průměrná svačinka každého hypouše. 😂

Mě dnes čeká krásnej den, naobědvaná, mladá dostala po půl roce se doprošovaní o sestavení postel, tak teď i spává - teda hodinu se tam pyšně culí a kroutí, aby následně na 2h vytuhla, mladej nemá úkoly, pustil si DVD, chlap jde za chvíli na odpo, takže šance 0, že by mě odpoledne nas....Navíc včera jsem si vytřela atd, takže opravdu relax. 😍 Až z té nudy přemýšlím co bych sežrala. 😂

skretik
24. říj 2018

@frndafrrr a prujem uz je aspon pryc? Tak trenujes na duchod no 😃
Krasny den mas, tak to nezakrikni a uzij si to 🙂

frndafrrr
24. říj 2018

@skretik jj od včera odpo dobrý, ty se jdeš teda zítra ukázat na tu kontrolu ke známému?

skretik
24. říj 2018

@frndafrrr tak fajn, ze to preslo, jen si dej neco dobreho, nacpi se poradne ;).
No jdu no, sice nevim, jestli to neni zbytecne prudeni tam, ale tak pro jistotu. od vcera mi tvrdne bricho pri kazdym curani 🙈, a chcem jet na vikend pryc, kdyz jsou ty podzimni prazdniny, tak at jsem v klidu.

jessulka
24. říj 2018

Ahoj holky, zítra mne čeká test cukrovky. Mám být v Praze v 7 hodin ráno. Můžu si ráno dát před cestou třeba něco k pití? Nevím, jak bych ustála cestu autem bez toho, abych se napila. Pak se tedy čeká do těch 9 hodin, nesmí se jíst ani vůbec pít a pak mi udělají další odběr? Snad to ustojím.

1nelinka
24. říj 2018

@jessulka ja tohle tehu nejdu ale co jsem byla minule tak jsem se smela napit malinko vody..dobly me do prstu a kdyz krev byla ok nechali me vypit roztok a za hodku 1 odber za dalsi hodku 2odber a za dalsi hodku 3odber..byla jsem tam neco malo prez 3hodiny..v prubehu jsem nesmela chodit jen sedet nic nejist a ani nepit..

frndafrrr
24. říj 2018

@skretik Jj přesně, aspoň si víkend pořádně užiješ a budeš vědět, že je vše o. k. Kam razíte?

Mi dnes psala paní, co tu nabízela klipy na dudlík, že má hotovo, vypadá skvěle, takže kdo váhá holky...

andelka
24. říj 2018

@jessulka já jdu též zítra. Už večer nemám jíst sladké a ovoce . Od půlnoci nic a pít jen vodu. Ta se může i ráno. Mezi odběry asi ne,ale to se zeptám tam.

skretik
24. říj 2018

@frndafrrr jeee to je krasny, ja ji taky chtela napsat a zapomnela jsem, jak se jmenovala prosim?
To jeste nevim :D, my se vetsinou rozhodujem na posledni chvili , musime pockat na tatinka do nedele, tak uvidime co vymyslime a pak vyrazime nedele-utery

Strana