Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Taky mám ve výrobě klip, pak se pochlubim 😁
@evelinkaw To zni jako peknej hnus, zitra jdu taky :/ hlavne to vstavani.. :/
@jednaholkaa já též. Vyrážím ráno před 6 h 😠
@andelka Ja taky, jeste musim vyvencit psa nez nekam pujdu. A pak se zase budu muset vratit a vyvencit ho znovu nez pujdu do prace.. jupii :/
@jednaholkaa no,já naštěstí nechodím do práce,ale zas musím potom vyzvednout syna ze školy,udělat úkoly,odvést ho na kroužek,udělat úkoly s mladším,zajit pro něj, doma něco a pak padnu večer.
@andelka Tak to mas horsi! Ja si v praci aspon odpocinu u kompu s kafem a pobrouzdam si internet..
Ahoj holky též jdu zítra na cukrovku 😁 se nás tu sešlo hodně co jde zítra 😊 já jdu už na 6:30 takže před 6 musím vyjet 😞😠 mě řekli že od 18 hod nesmím jist už vůbec 😐 jak to máte vy ? Od kdy nesmite jist á v kolik tam jdete ? Moc si nedokážu představit že od 18 hod už nesmim vůbec jist á pít sladký 😕
@cuccinka Me nerekli vubec nic, zadny instrukce 🙂
Tak já fakt nevím 😡 mě řekli a v papírech napsáno od 18 hod nejist nic a napit sladke. 😡 já která jsem zvyklá každý den ještě okolo 22 až 23 něco jist 😂
@cuccinka Jestli jdes na 7, tak si myslim ze neco maleho ve 22 hod neuskodi, jen by to nemelo byt extra sladke. Tech 8 hodin lacneni je zaklad. Hlavne at ti neni jeste v noci spatne z hladu 🙂 me to ceka za tyden a jsem na to zvedava, posledni dobou zvladam abnormalni mnozstvi sladkeho...😆
Hele holky a ještě mám dotaz . V čem je rozdíl mezi normálním bodyckem a zavinovacim bodyckem?
Mě zase řekla sestra, že během těch dvou hodin mezi odběry můžu jít domů 😉
@renulkka děkuji. Takže až se budu chtít jít pristi rok zastřelit tak vím komu napsat o uklidnění 🙂
@cuccinka chápu, že se chceš držet pokynů, které jsi dostala. Ale fakt je to blbost. Z vlastní zkušenosti vím, že mám ráno mnohem horší lačnou glykemii, když mi večer kručí v břiše, než když se ještě před spaním najím. Se sladkým bych to nepřeháněla (ani s pitím), ale třeba kousek chleba se šunkou nebo bílý jogurt nebo něco si klidně ještě večer dej, pohlídej si jen, aby to bylo max 8 hodin před prvním odběrem. Zavinovací body má druky po straně, takže jde celé jakoby "otevřít" a není potřeba ho tahat přes hlavu (obliknes ho jako třeba rozepínání mikinu). Obyčejné body má druky jen dole, takže se obléká jako klasické tričko.
@val333 tak z toho se mi vůbec otvírá kudla v kapse. Pak to mám mít nějakou vypovídající hodnotu ty testy... Je mi fakt na nic z toho, že tam sice ženou každou, ale pak to neudělají pořádně...
Ty jo holky vy takhle jeste vecer bastite jo? Ja si drzim to svoje v 17h lehka veca a pak se tesim na snidosku😂😂

@frndafrrr Krásný, také mám u ní objednáno 🙂