icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
25. říj 2018

@jessulka prosim te posilam odkaz na tu kylu https://www.palas-athena.cz/kylni-centrum/ . Nedavno tam byl strejda, v lednu tam jde tata , byl tam a jdou tam na doporuceni znameho. Ale tata nevi jestli tam berou deti, tak jedine zkusit zavolat a poptat se

vilmic
25. říj 2018

Holky pomoc!!! Potřebuju zařídit zákaz vstupu do Lindexu a odepřít přístup na jejich web.. 😂😂 Dneska jsem si jela do centra pro čelenku, v celý Praze jí měli jen v Palladiu. Schválně jsem šla přímo k doplňkům a rovnou k pokladně, jakože se na dětský ani nepodívám. U pokladny se ptám, jestli je nějaká sleva na kartičku, zda jí mám hledat. No a co myslíte, prý na dětské je 20 % + 10 % jen dnes na kartičku, platí i na 3 za 2... no... jak to asi dopadlo??

andelka
25. říj 2018

Holky,prosím pomoc! Nemáte některá zkušenosti s hemoroidy? Dneska je to peklo,nevím kdy to tak vylezlo ale bolí to jak prase. Mám vnější. Musím zitra aspoň do lékárny nebo se přes víkend zblázním 😖 nikdy jsem na to netrpěla.

vilmic
25. říj 2018

@andelka Ahoj, mě nakonec nejvíc pomohl ten hemo-stop, měla jsem pocit, že je na prd, ale po pár dnech přinesl své. Za to ta dubová mast mi nepomohla vůbec, hrozně mě to po ní pálilo. Jinak tedy zatlačovala jsem a myla zadek po každý velký.

lindikova
25. říj 2018

@andelka hemostop, já s nim lecim i stipance;)

andelka
25. říj 2018

@vilmic
@lindikova děkuju. Zatlačit to jde. Když ležím. Teď i chladím.

jessulka
25. říj 2018

@skretik Ahojky, jsi zlata, ze jsi si vzpomněla. Zkusím tam zavolat.

jessulka
25. říj 2018

@vilmic Krásný overalky. Co jsi brala za velikosti?

skretik
25. říj 2018

@val333 dostala jsem “zarucenou radu” na pretoceni mimiska, kocici hrbet nebo lezt po ctyrech 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ , tak zkus a treba se zas trochu vyspis ;)

val333
25. říj 2018

@skretik děkuji 😀.... Po čtyřech nelozim, ale kočičí hřeby dělám už 3 dny... No nechci to zakriknout, ale dneska jsem cítila kopání u pupíku... Tak se modlím ke všem svatým, abych večer necítila to kopání zase dole 😇

jessulka
25. říj 2018

@andelka Hemagel Procto čípky a vlhčené ubrousky Linteo s dubovou kurou. Po každé toaletě omýt konečník dubovou kurou a utrit Linteo ubrousky. A zeptej se v lékárně na homeopatika. Drzim moc palce, ať te to dlouho netrápí.

vilmic
25. říj 2018

@jessulka ty dva z leva 68 a ten v pravo 62. Uvažovala jsem, i že bych jeden vzala 74, ale vzhledem k tomu, že Lindex je taky spíš vetší, tak by mi bylo líto na něj pak tak dlouho čekat. Jsou nadherný. ❤️

frndafrrr
25. říj 2018

@skretik A otočí se kdy? Až se oženeš po chlapovi zato, žel nad tím tělocvikem praská smíchy?🤔 😂

frndafrrr
25. říj 2018

@vilmic ten tmavej... . 😍

skretik
25. říj 2018

@frndafrrr mozna spis az ten chlap neodola a ze zadu na Tebe skoci 😅😅😅

skretik
25. říj 2018

@val333 tal drzim palce at mas dnes lepsi noc 😉

skretik
25. říj 2018

@vilmic vy se do toho bytu brzy nevejdete uz jen kvuli tomu obleceni 😅😅, ale chapu,zes neoddolala,jsou krasny 😍

vilmic
25. říj 2018

@skretik Aspoň, že mám rozum a beru velikosti klidně až do tý 80. Oproti tý mánii, co jsem měla s Vojtou se docela držim, nebo si to aspoň myslim. 😂 Uvidíme, jak to bude vypadat za ty tři týdny až si na to sednu a zjistim, co od jaký velikosti mám. Ale do tý doby už prostě nekoupim NIC! Ještě mi řikala kámoška, že třídí po holkách, jestli se na to nechci podívat, že mi to nechá za hubičku. První má prosincovou a druhá je z Vojty termínovky, takže by to mělo celkem sedět velikost/roční období. Tak pak u ní už jen doplnim, co bude chybět.

skretik
25. říj 2018

@vilmic kdyz myslis 😅, ale ja to chapu,je tezky oddolat,pockej az budu taky doma a budu mit cas koukat 🙈

val333
25. říj 2018

@skretik děkuji 😇....

basice
25. říj 2018

@vilmic děkuji za typ na slevu v Lindexu 😉. Hned jsem musela nakouknout a nedalo mě to a objednala pro syna overaly na spaní se zipem. Jsou nejlepší co máme a naštěstí ještě dělají ve velikosti 92. Takže akce 3 za 2 a ještě 20 % a cena za jedno je 212 Kč z původní ceny 399 Kč.

vilmic
25. říj 2018

@basice Rádo se stalo.. a ješťe těch 10 % na netu neplatí? Nebo nemáš členství? Jestli ne, tak si ho udělej, to se fakt hodně vyplatí. 🙂

basice
25. říj 2018

@vilmic to už bohužel nemám, ale možná, že si ho zařídím 😉

jessulka
25. říj 2018

@vilmic Na netu po přihlášení je tech 20% ale dalších 10% nevidím nikde. Kartičku bohužel zatim nemám.

vilmic
25. říj 2018

@jessulka Tak to bylo asi jen na prodejnách. Prodavačka říkala, že těch 10 % navíc je jen dneska. Ale bývá to i na netu. Škoda. V každým případě si to členství udělejte, nic to nestojí a vždycky jsou človené ještě trošku víc zvýhodněný. A pak ještě ty průzkumy za 150 korunový poukázky jsou taky fajn.

vilmic
25. říj 2018

@basice Ještě teda k těm overálkům, je super že je mají do 92. Já bych synovi taky vzala, ale máme takovej problém. od září je bez plen i na noc a nepočůrává se, ale jakmile dostane pyžamo, tzn. má něco přes zadek tak se počůrá. Takže spí jen v tričku :( Zkouším to tak jednou za 2 - 3 týdny a prostě ne.

vilmic
25. říj 2018

@vilmic Tak ne, už jsem to našla s kódem 10more1843 se odečte dalších 10 %, ale ten tedy platí jen dnes a pro členy.

basice
25. říj 2018

@vilmic syn už je právě taky úplně bez plen, v noci se občas vzbudí na čůrání a tím, že je to na zip, tak jen rychle rozepnu, zapnu a spí dal. Ty cvočky jsou na dlouho než to zapnu a hlavně mu tam mezi těmi škvírkami vylejza pindik 😁😁😁.

vilmic
25. říj 2018

@basice On se právě umí vzbudit na čůrání, proto mi to je divný. Holt je asi ještě malinkej a můžu být ráda, že je bez plen, byť to znamená spát jen v tričku. Můj bejvalej tak spal vlastně taky 😃 😃 Ale kdyby nějaká z vás, zkušených mamin, věděla jak na to, tak si ráda nechám poradit.

Strana