Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky pomoc!!! Potřebuju zařídit zákaz vstupu do Lindexu a odepřít přístup na jejich web.. 😂😂 Dneska jsem si jela do centra pro čelenku, v celý Praze jí měli jen v Palladiu. Schválně jsem šla přímo k doplňkům a rovnou k pokladně, jakože se na dětský ani nepodívám. U pokladny se ptám, jestli je nějaká sleva na kartičku, zda jí mám hledat. No a co myslíte, prý na dětské je 20 % + 10 % jen dnes na kartičku, platí i na 3 za 2... no... jak to asi dopadlo??
Holky,prosím pomoc! Nemáte některá zkušenosti s hemoroidy? Dneska je to peklo,nevím kdy to tak vylezlo ale bolí to jak prase. Mám vnější. Musím zitra aspoň do lékárny nebo se přes víkend zblázním 😖 nikdy jsem na to netrpěla.
@skretik Aspoň, že mám rozum a beru velikosti klidně až do tý 80. Oproti tý mánii, co jsem měla s Vojtou se docela držim, nebo si to aspoň myslim. 😂 Uvidíme, jak to bude vypadat za ty tři týdny až si na to sednu a zjistim, co od jaký velikosti mám. Ale do tý doby už prostě nekoupim NIC! Ještě mi řikala kámoška, že třídí po holkách, jestli se na to nechci podívat, že mi to nechá za hubičku. První má prosincovou a druhá je z Vojty termínovky, takže by to mělo celkem sedět velikost/roční období. Tak pak u ní už jen doplnim, co bude chybět.
@jessulka Tak to bylo asi jen na prodejnách. Prodavačka říkala, že těch 10 % navíc je jen dneska. Ale bývá to i na netu. Škoda. V každým případě si to členství udělejte, nic to nestojí a vždycky jsou človené ještě trošku víc zvýhodněný. A pak ještě ty průzkumy za 150 korunový poukázky jsou taky fajn.
@basice Ještě teda k těm overálkům, je super že je mají do 92. Já bych synovi taky vzala, ale máme takovej problém. od září je bez plen i na noc a nepočůrává se, ale jakmile dostane pyžamo, tzn. má něco přes zadek tak se počůrá. Takže spí jen v tričku :( Zkouším to tak jednou za 2 - 3 týdny a prostě ne.
@basice On se právě umí vzbudit na čůrání, proto mi to je divný. Holt je asi ještě malinkej a můžu být ráda, že je bez plen, byť to znamená spát jen v tričku. Můj bejvalej tak spal vlastně taky 😃 😃 Ale kdyby nějaká z vás, zkušených mamin, věděla jak na to, tak si ráda nechám poradit.

@jessulka prosim te posilam odkaz na tu kylu https://www.palas-athena.cz/kylni-centrum/ . Nedavno tam byl strejda, v lednu tam jde tata , byl tam a jdou tam na doporuceni znameho. Ale tata nevi jestli tam berou deti, tak jedine zkusit zavolat a poptat se