icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
26. říj 2018

Já budu dávat v 56 overaly určitě i na den. Jako pyžamo až později,k tomu 3 měsíci.

jessulka
26. říj 2018

@andelka Tak to mám také koupené. Velikost 56 na den, takové ty teplejší. A na spinkání bavlněné. Ale jinak mám po Verunce plno krásných dupaček a mne se ty miminka v tom moc líbí. Je to takové elegantní. Někde jsem slyšela, jak je to staromódní a když pak vidím některá 2 měsíční miminka v džínových kalhotách, které pro ně určitě nejsou moc pohodlné, tak si říkám, kam ta doba dneska žene.

skretik
26. říj 2018

Ja tezko rict ted, ale koupila jsem i bodycka a polodupacky a chtela bych ho prevlikat, ale uvidime, zname to, pak muze byt vse jinak 🙂

jessulka
26. říj 2018

Já furt váhám, kolik toho mám koupit ve velikosti 50. U Verunky to bylo tak na týden/dva. V té 56 vydržela docela dlouho.

andelka
26. říj 2018

@jessulka já si pamatuju,že zpočátku jsem nějak nerozlišovala den a noc,v režimu. Takže overal byl pořád. Později body a dupačky nebo polodupacky. A overal na spaní. Rifle,mikiny a punčocháče mám mimcu do 3 měsíců neobleču.

cuccinka
26. říj 2018

Ahojky holky , tak já už mám výsledky a cukrovka negativní 😉 jinak mimi je v pohodě a čípek mám taky ok. Sice na mě sestricka koukala jak na mimozemšťana a doktorka se taky divila, že ještě necítím pohyby .. Ale mimi je v pořádku a hýbe se tak to je hlavní 😊

andelka
26. říj 2018

@jessulka já mám těch úplně nejmenších věcí pár. Asi dva tři overalky,troje dupačky a pár malých zavinovacích nebo zapínacích košilek.

jessulka
26. říj 2018

@cuccinka Gratuluji k super výsledkům z cukrovky a k úspěšné kontrole.

jessulka
26. říj 2018

Tak mi přišla sms s laboratorními výsledky. Cukrovka a vše v pořádku, jen mi byla zjištěná chudokrevnost 😀 Tak mi poslali recept na železo.

renulkka
26. říj 2018

@jessulka Mám to stejné 🙂 Taky mám ráda dupačky, na to ponožky 🙂 Ty miminka jsou v tom k poňuchlání 😍😀 Já dávám overalky hlavně na noc a pokud mi dojde zasoba body 😂 Což se mi párkrát stalo, holky byly hovňousové, že to mívaly až pomale za krkem 🙂 Já teda od začátku jsem zvyklá rozlišovat den a noc, sice se přizpůsobuji miminku, ale aspoň v tom oblékání, tím že v noci spinká v ložnici atd. atd. 🙂

andelka
26. říj 2018

@jessulka jj,to jsem měla též u kluků. Zatím teda podle odběrů neříkali nic,uvidím co ty ve 30 tt. A gratuluju k dobrým výsledkům 🙂

michaelarei
26. říj 2018

@cuccinka Tak to jsou dobře správy. .hlavně že jste v pořádku.

@jessulka Já taky nevím kolik ty 50 ale tak základ mám a pak v 56 dost toho...
My jsme mněli poslední 3d máme krásne video ...Je to Teda holčička ukazoval nam dr dnes už byla hodně velká bylo ji vidět min a je otočena hlavičkou úplne dolů máme 720g a 24 cm je spokojena a zdrava 😊 poradnu mám v pondělí a pak cukr 😂

jessulka
26. říj 2018

@andelka No spadl mi kámen ze srdce, protože u Verunky mi vyšel ten cukr hraniční. A to železo jsem ke konci těhu brala i u Verunky. Zjistilo se to tím, že se mi začaly dělat po hrudníku takové červené tečky. Tak jsem zvědavá, jak pak dopadnu v tom 30tt.

smigli
autor
26. říj 2018

Já u syna měla snahu na den převlékat, ale pak jsem to vzdala a byl v overalu, případně v body a overalu před den i v noci. Vyšňořen jen, když jsme někam šli. A teď bude zima, bude beztak ve fusaku, takže mám plno overalů a tím končím. 😉

vilmic
26. říj 2018

Bože holky, já mám dnes tak špatnou náladu. Já chci nějakej příval šťastnejch horomonů a né tohle. Všichni a všechno mě sere, dnes mi pani poslala jinou velikost jednoho setíku, než uváděla v inzerátu (mám jeden po synovi a chtěla jsem pro holčičku ve stejný velikosti, prostě aby měli stejný). Tak jsme jí to napsala s tím, že je to tedy jedno, nebudu to posílat zpět a ona mi napíše, že zase to je o 50 % levnější než v obchodě. 😂👌🏻😡 Já jí mít před sebou, tak se asi neudržim.

iris92
26. říj 2018

Ahoj holky, gratuluji k uspesnym kontrolam 🙂 ja teda s tim oblecenim nevim, zkusenosti zadne... par veci v 50 jsem zdedila ale je mi proste lito kupovat tak malinke veci, tak spis jedu od te 56. Je to fakt potreba kdyz mu to vydrzi treba tyden?

basice
26. říj 2018

Tak já v 50 toho mám minimálně, spíš kupuji 56 a něco málo 62. Ale obě děti byly menší, takže si myslím, že nám ta 56 vydrží dlouho. Prvních 14 dní jsem tak dávala overaly jak na noc, tak i přes den a později přes den body +polodupačky nebo tepláčky a na noc overal. Já zas ty dupačky nemusím, takže jsem je ani u jednoho z dětí nekupovala.

vilmic
26. říj 2018

@basice @jessulka Dupačkama myslíte to, jak se zapíná na obou ramínkách a pod to se dává body?? Tak to se mě třeba nelibí vůbec a nemám ani jedno takový. Já měla Vojtu jako panenku a převlíkala jsem na noc a den. Přes noc overaly a přes den tepláčky s bodýčkem. Možná teď při třech dětech změnim strategii, uvidim.

@iris92 Hele ono je to tězký. Někdo to má na týden, někdo na měsíc. Já nemám ráda, když miminko v tom oblečení plave, takže my jsme 50 určitě využili dýl než týden. Kolik toho mám, ale opravdu nevim. To zjistim až to proberu. Jak jsem toho měla neúměrně moc, tak jsem většinu toho nejmenšího odnesla na novorozenecký do porodnice.

jessulka
26. říj 2018

@vilmic Jj, to jsou dupačky. Ony spíš sluší holcickam 😉 Každé mamince se líbí neco jiného.

ajdamajda
26. říj 2018

Moji kluci nosili 50 osm týdnu. Mladší mel 46cm a pod 3 kila. Druhy obdobně

andelka
26. říj 2018

@iris92 já jsem měla radši když v tom dítko moc neplavalo. 56 jsme měli asi 4 týdny, během šestinedělí ,potom do 3 měsíců 62.

1nelinka
26. říj 2018

@jessulka ja se opravdu setrim manzel me nenecha ani vyndat mycku😂😂ale obcas aspon vytru kdyz uz se to neda😂😂ale mame ohromnej barak 480m2 tak to trva nez se tu naschromazdi bordel😂😂

yvonneullmann
26. říj 2018

Tak jsem se dnes zblaznila a nakupovala zase :D :D holky taky to mate ze kolikrat v tom obchode ty veci proste nemůžete nechat :D

jessulka
26. říj 2018

@yvonneullmann Ten červený overalek Mickey je boží

misak48
26. říj 2018

Holky dělali jste si někdo tu registraci do Lindexu? Přišlo vám nějaké potvrzení na email? Mě funguje přihlášení na stránkách (žádnou slevu navíc mi to tam teda nenabízí), ale v mailu nic nemám ani ve spamu...

yvonneullmann
27. říj 2018

@jessulka to teda. Dneska k tomu zajedu asi koupit celou teplakovku jeste :D

ajdamajda
27. říj 2018

Mám psycho z oblečení. Par ks které vypadají hezky mám netehotenskych a nosím jen leginy tehu. Ale zjišťuji ze na další 3 měsíce se zcvoknu jestli budu nosit pořad vše dokola a navíc mám spíše veci na svou původní postavu takže mi to teď nesluší, necítím se v tom. Nevím zda to přežít nebo aspoň něco bazaroveho koupit. Přeci jen mám doma samé upnute veci na konf.vel.34

val333
27. říj 2018

@ajdamajda tak to teď řeším. 😐 Nechce se mi nic kupovat, ale z tílek mi začíná pomalu ale jistě vylézat pupek 😀... A nic jiného, než uple tílka nevedu...

bombat
27. říj 2018

@ajdamajda @val333 Tak si něco kupte. Na velikost 34 (36) to bude sranda, toho je tolik, že je to skoro zadarmo. Tři měsíce jsou dlouhá doba.

jessulka
27. říj 2018

@val333
@ajdamajda Udelejte si radost a něco si kupte. Ja ted videla v Bonprixu spoustu hezkych šatů. Myslim, ze velikost 36/38 by vam byla i za 3 mesice. A jsou za libovou cenu.

Strana