icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

val333
27. říj 2018

Holky, je tady některá z vás už na marodce?... Nastupuju na nemocenskou 5. listopadu a můj tchán slaví 1.prosince 50tku... Dá se to nějak zařídit?

cuccinka
27. říj 2018

@val333 já už hned od začátku, ale mám vychazky od 13 do 19 . Udělat to nějak? O tom pochybuju. Ale za těch 6 mesicu jsem 2x nespala doma ( oslava daleko od domova ) a naštěstí dobrý . Dneska mě to čeká znovu... vůbec z toho nemám dobrej pocit .. Tak nezbývá nic jiného než se modlit ..

misak48
27. říj 2018

@val333 asi tě nepotesim, ale já byla v září na tchyninych 50 jen na dvě hodiny, než mi skončily vycházky. Ale měla jsem to těsně před stanicema, takže jsem byla ráda, že mám výmluvu, proč musím domů a neřešila jsem to... Ale řekla bych, že pokud je to k víkendu, tak jedine, jak tam být i mimo vycházky je prostě to risknout...občas se teď už večer taky nestihnu vrátit do těch 19 o víkendech. Dobrý pocit z toho nemám, ale zase dost spoleham na to, že ty kontroly jezdí ve své pracovní době...

val333
27. říj 2018

@cuccinka
@misak48 no , tak to asi budu muset risknout ... Ta oslava je hned vedle našeho baráku, tak jeste přemýšlím, že napíšu, že nefunguje zvonek a nechám tam telefonu číslo 😀 a rychle bych přeběhla 😁

iris92
27. říj 2018

@val333 Taky jsem na neschopence, uz od srpna a kontrola zatim neprisla, ale ja jsem teda srabik abych to riskla. Da se vyridit pres doktora papir s docasnou zmenou pobytu, ale tak jestli to mate hned vedle tak je to asi zbytecne 🙂

val333
27. říj 2018

@iris92 no, ono je hlavně ta oslava v kulturním domě... Tam mi asi nemocenskou nepřepisuje 😀... Taky jsem srab jako blázen, ale chci na tu oslavu 😁

smigli
autor
27. říj 2018

Tak já teď řešila těhotenské kalhoty na hory. Máme chalupu na horách, já lyžovat sice nebudu, ale ve sněhu (pokud nějaký bude) se synem budu muset být určitě. A džíny nebo legíny se nehodí. Těhotenské oteplováky nedělají. Našla jsem jediné těhu softshellky od Jožánka. Tak jsem je objednala a doufám, že mi budou. 😉

cuccinka
27. říj 2018

@iris92 nevíš jak to prosimte funguje s tou docasnou změnou pobytu ? To bych si třeba nechala napsat adresu k rodičům ale musela bych tam přebývat a jakmile bych šla za pritelem tak zase prepsat na pritele ?

frndafrrr
27. říj 2018

Tak jsem si děvčátka zopakovala svoji noční můru, včera nad ránem sem začala masivně krvácet, abrupce placenty.😭 V nemocnici se jim podařilo krvácení pozastavit a urgentně mě převezli do krajské s dětskou JIRP,kde byl akutní císař. Oliverek se narodil včera někdy kolem 9h ranní 25+0, 740gr. Zatím je prý šikovný, ozvy měl dobré, modlím se ať se statečně popere. Teď mě přivezli z jiné budovy JiP na gyndu a čekám až mě někdo příjde výtáhnout drény, katetr a půjdu se na svého chlapečka podívat. ❤️ Nevím apatii střídá optimismus, ten zase pláč, ale musím mu věřit. ❤️
Buďte opatrné.

mucilli
27. říj 2018

@frndafrrr ach jaj. Držte sa a veľa síl obom prajem.🍀🍀

dominika963852
27. říj 2018

@frndafrrr úplně jsi mi teď vyrazila dech!
Čtu to a doufám, že nakonci napíšeš že to byl jen sen a ono prd. Tybrdo.
Přeju hodně zdravíčka Oliverkovi, ten si na svět tedy pospíšil 🍀🍀♥️♥️ a ty se taky opatruj. Hlavní je, že to lékaři vidí pozitivně. 😘 🍀

basice
27. říj 2018

@frndafrrr Klári, držím moc palečky, ať je vše v pořádku. Hlavně ať jste oba zdraví a Oliverek to určitě zvládne, je to bojovník po mamince! Hodně sil a myslíme na vás 😘

iris92
27. říj 2018

@val333 ahaa, to me nenapadlo 😀
@cuccinka ano, ono se to vyuziva treba na vikendy kdyz ma nekdo rodice daleko. Ale zase se to nemuze psat kazdych 14 dni, protoze doktor ti sice vystavi papir, ale na socialce to jeste musi schvalit.

@frndafrrr Achjo, to je hrozne 🙁 preju spoustu sil a optimismu. Oliverek ma hezkou vahu, verim ze to zvladne! 🙏❤

cuccinka
27. říj 2018

Holky máte někdo zkušenosti s rukavnikem na kocar ? Který je lepší? Popřípadě proč?🙂 foto v komentu 😊

renulkka
27. říj 2018

@frndafrrr Kočko, taky jsem si myslela, že je to jen sen 😮 Ty jo, gratuluju k Oliverkovi a zároveň posílám moc sil vám oboum! 😍🍀. Určitě to bude bojovník a zvládnete to! ❤️ Budem určitě tady všechny rády, když nám semky budeš házet info, jak se vám daří ❤️

cuccinka
27. říj 2018
cuccinka
27. říj 2018

@frndafrrr taky jsem čekala že na konci napíšeš že to byl sen 🙁 přeji hodně štěstí a hodně sil tobě ,prcikovy a celé rodině 😙💪👍

misak48
27. říj 2018

@frndafrrr posílám spoustu sil a pozitivní energie 🙂

val333
27. říj 2018

@frndafrrr myslím na vás 😍 a gratuluji k chlapečkovi.... Moje ségra se narodila, když ji bylo 650 g a je z ní zdravá holčička 😉

skretik
27. říj 2018

@frndafrrr Zlati ja na Tebe myslim od vcera,ze je divny,ze se neozyvas, co se deje 😒😒😒. Moc na Vas myslim a moc drzim palce at je vse v poradku, Oliverek to urcite zvladne, je silnej po mamince!!! Drzte se,posilam hrozne moc sily ❤️❤️❤️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

vilmic
27. říj 2018

@frndafrrr Pane bože, držim palce.. určitě bude vše dobré, musí. 😘😘😘😘😂

beruska125
27. říj 2018

@frndafrrr v první chvíli jsem myslela ze mluvíš o snu.😳 Myslím na vás ať vše dobre dopadne! 😘

andelka
27. říj 2018

@frndafrrr moc moc štěstíčka přeju,ať je Oliverek statečný a všechno zvládne. 🍀

andelka
27. říj 2018

@cuccinka já jsem měla ten spojený a spokojenost. Teď ho budu kupovat zas.

smigli
autor
27. říj 2018

@frndafrrr No teeeda!!! Zůstala jsem civět na počítač!! Tak ať to oba zvládnete! A tomu maličkému hodně sil do boje! Věřím mu, že to zvládne. Hlavu vzhůru!

michaelarei
27. říj 2018

@frndafrrr juuu Klaří prajeme oboum moc sil a zdravíčka,Všechno dobře dopadne Oliverek je určíte bojovník a pomalý vše dožene,
A gratuluji moc k malý lásce i když brzo vše zvládnete! !!

jenssy
27. říj 2018

@frndafrrr Klárko, moc držím palečky, abyste to oba s Oliverkem zvladli :-* moc na Vás myslím a posílám hodně sil!!!

garfa4
27. říj 2018

@frndafrrr taky drzim palce, at to vse v poradku zvladnete, je to teda sok, takovehle zpravy cist, ale verim, ze vse dobre dopadne

mattonimeloun
27. říj 2018

@frndafrrr 😢 moc na Vás myslím , je to šok teda 😢 přeji moc moc sil Tobě i broučkovi , ať máte více štěstí než my. 🍀🍀

evelinkaw
27. říj 2018

@frndafrrr Moc na tebe i Olivera myslím 💖💖💖

Strana