icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

seveneye
30. říj 2018

@dominika963852 tak hlavně doufám za ježíška, že si stačil před odletem dopisu pečlivě poznamenat jaká jsou přání🙂 pokud to není tajný copak si tam prcek namyslel? jsem koukala do letáku s hračkama v té poslední mamince a jako šílím, to jsou hračky děs běs a ty ceny taky... panebože např. hladový pelikán - veškerá hra spočívá v tom, že mu do krku rveš jídlo, s tím si jako někdo fakt vyhraje?????

arielka222
30. říj 2018

Já se teda koupu každý den se synem a blbneme dokud muzeme 🙂 i v minulém tehu sem si dávala teplou vanu každý den a poslední měsíc chodila plavat do bazénu kvůli bolestem zad a pánve a vse v pohodě.
Nemyslím si že chytnes infekci z vany, to si jen doktori museli vymyslet důvod. Ta infekce už tam musela být a teplou vanou se ji mohl zpustit ten potrat. Což si myslim já. Z bazénu a vířivky to by možné asi bylo, ale doma ve vaně mi to fakt přijde divné.

arielka222
30. říj 2018

@seveneye to mas pravdu s těma hračkami, většina jsou strašný blbosti a nechápu jak si s tím děcka můžou hrát 😂😂 My kupujeme naštěstí zatím 15 měsíčnímu to co se líbí nám, protože jinak je to děs bes a hlavně pro kluky.

martinasip
30. říj 2018

@ajdamajda a melas taky nejakou bakterii? Nospa mi spocatku ulevila ale bakterii neznicila a opakovalo se to

ajdamajda
30. říj 2018

@martinasip nepamatuji , po kolikach po porodu jo, to jsem začala mít záněty ledvin s bakterie byly, atb jsem měla - pak stačila vždy prevence

martinasip
30. říj 2018

@bombat kde koupim tu anitu?

dominika963852
30. říj 2018

@seveneye Pravda,někdy jsou to vážně blbosti, co nabízejí.
Letos si poprvé řekl, tak mu uděláme radost a koupíme něco dražšího. Přeje si klíče od auta a veliký auto, tak mu pořídíme to elektrický asi něco jako Jeep,aby mohl jezdit i na chatě venku. A jelikož čekáme druhýho chlapáka,tak se to využije. Nic víc prý nechce, řekl mi ať si napíšu dáreček i já. Tak mu říkám,ale já ještě nevím co bych si měla přát, tak se zamyslel a povídá ...třeba polštář 😀

seveneye
30. říj 2018

@dominika963852 to je šikula skromnej, stačí mu jedno přání a hned obratem myslí i na mamku🙂

bombat
30. říj 2018

@martinasip Jsi z Prahy nebo okolí? Obávám se, že nejsi zapsaná v tabulce... (To je pokárání, kdybys tomu nerozuměla 😂, ale můžeš to kdyžtak ještě napravit, napsat Vilmě svůj email do soukromé zprávy a do tabulky se doplnit 😉. Sdílíme tam o sobě přehledně některé údaje.) Mají obchod u Anděla. Jinak tyhle podprsenky prodávají různé e-shopy, vyloženě e-shop od Anity jsem ale nenašla. Dám odkaz až budu na počítači.

dominika963852
30. říj 2018

@seveneye To se věkem asi změní 😀 Zatím je to tak kouzelný 🙂

jessulka
30. říj 2018

@dominika963852 Hlavu vzhůru, každá těhulka se potýká s nějakými nedostatky. Já mám také děsnou celulitidu, že když se podívám do zrsadla a sepnu půlky k sobě, tak se mi chce brečet, co tam vidím za zcvrklý hrudkatý pomeranč. Ale to k toku prostě patří. Zase si říkej, že obličej si můžeme hezky nalíčit, vlasy upravit a když si vezmeme něco hezkého na sebe, tak hlavně když se líbíme sami sobě. Já na okolí kašlu. Mne se teď o víkend ptali tchánovci, jestli náhodou nečekám dvojčata. Už si z těch připomínek dělám i legraci a tak kolikrát říkám, ať se nechají překvapit. Dopis Ježíškovi jsme ještě nepsaly, my máme takovou tradici, že si Ježíšek chodí pro dopis pod již nazdobený stromeček a zanechá za sebou stopy. Pokusím se někde najít loňskou fotku, holky jsou z toho vždycky unešené. Ale přinesla jsem domu katalog Dráčiku a už je tam zaškrtnuto takových hraček, že jsem nestačila počítat, kolik to bude stát.

martinasip
30. říj 2018

@bombat o zadne tabulce mi nikdo nic nerekl. Su ze sk ale bydlim na Morave.

jessulka
30. říj 2018

Holky, tak přidávám trochu inspirace z našich loňských Vánoc. Jak já se na ty letošní už těším 🙂

bombat
30. říj 2018

@martinasip Já to tuším, že o tom nevíš, začala jsi psát nedávno 😉. Kdyžtak napiš do zprávy @vilmic ten svůj email, líp se pak vyznáš v tvrdém diskutujícím jádru 😀. Na Moravě nevím, to pak asi e-shop.

jessulka
30. říj 2018
jessulka
30. říj 2018

@dominika963852 To je brouček, že myslí i na maminku 🙂 My jsme si prohlíželi doma ten katalog Dráčiku a V. tam zakřížkovala i hračky pro miminko. Tak mne to dojalo, jak myslí i na tu naší cácorku.

bombat
30. říj 2018

@martinasip A odkud ze Slovenska jsi, pokud Ti nevadí dotaz. Jezdím ke Košicím, takže znám spíš východ a východňáry 🙂.

misak48
30. říj 2018

@andelka tuhle https://www.bonprix.cz/produkt/pohodlna-kojici-... Je teda bez kostic, ale drží pěkně... kdybys chtěla, tak ti klidně nafotím i jak vypadá na těle i jak vypadá zevnitř 🙂

jessulka
30. říj 2018

@misak48 Tak ta je moc pěkná. Tak pošli foto na těle 🙂

bombat
30. říj 2018

@misak48 Tak tuhle už v mé velikosti nedělají... Ale překvapilo mě, že ani podprsenky Bonprix nesedí číslování. Někdo tady v diskuzi psal, že ano, že mám objednat podle tabulek... To je vždycky potíž s tímhle krámem. Objednala bych si těhotenské mikinu ale bojím se, že netrefím velikost...

vilmic
30. říj 2018

@martinasip O tabulce se tu mluvilo už milionkrát, ale chápu že pokud čloěk zrovna nechytí vlákno, tak druhý den nemá šanci o tom vědět. 🙂 Holt jsme baby ukecaný.

Dneska začínám 28. tt a tím 3. trimestr. Zase jsem se fotila, omg to byly nervy.. :D :D už jen 2x díky bohu. S miminkama mě vyfotí někdo jinej, tam si na samospoušť netroufám.

bombat
30. říj 2018

@vilmic Pošli fotku...

michaelarei
30. říj 2018

@jessulka Jee krásny nápad... a celkove vše moc hezký..
@dominika963852 Taky všude pribirám nerob si s toho nic, prostě to tak je, vůbec se nějak necpeme tak to vše berem s rezervou, však po porodu to pojede dolu raz dva..
Taky už mám bríško šilený.. sousedka prěj ochvili jedu rodit 😃
@vilmic Máš krásne bríško ..a to tam máš dvě miminka , hlavně ty se musíš cítit dobrě ...co si myslí ostatní je ůplne šumák :D

misak48
30. říj 2018

@jessulka @bombat @andelka tak do velikostní tabulky jsem teď schválně koukla a podle té bych měla mít podprsenku větší... Buď stejný košíček a větší obvod nebo dokonce větší košíček na stejný obvod...

vilmic
30. říj 2018

@bombat Já se vám sem nechci pořád vnucovat, ale nebudem tedy měnit zaběhlé rituály. 😀
Hrozně mě štve, že jsem ten 16. tt odflákla. Ta fotka je o tolik jiná 😔 Mám v plánu to dát na finální úpravu kamarádce, tak si s tím bude muset nějak poradit. Já tyhle srovnávačky, co sem dávám dělám jen tak od voka na mobilu. Doufám, že ona si s tím pohraje víc.
8. a 28. tt

dominika963852
30. říj 2018

@jessulka No to je ale hromada dárečků 🙂 . Ale moc pěkný nápad se stopama teda 😉 . Časopis si taky prohlížel, naštěstí bez tužky 😃 ale u všeho říkal,maminko to chci koupit to taky, ale nakonec si řekl jen toto. To je krásný, že myslí i na Klárku <3
@michaelarei
Ale jo, to k tomu patří já vím, jen je to šok z XS na ZATÍM menší M, po porodu mi zase bude chybět bříško 😃 člověk si nevybere.

vilmic
30. říj 2018

@dominika963852 To mě nebude.. :D Při pohledu na fotku z 8. tt se nemůžu dočkat až se toho pupku zbavim. Já si už opravdu připadám, jak před porodem - to bez legrace. Nahoře mám skorem 13 kil, hrůza děs.

michaelarei
30. říj 2018

@dominika963852 Já vím taky xs nic neobleču okrem teda nějákých šat chválabohu :D prěsně pak bude chybět bríško ale budem mít pokladíky v postýlkách..

michaelarei
30. říj 2018

@vilmic S kil si někdy nedelej nic pri prvý dcere jsem nabrala 24 kg a vúbec to nebylo ani vidět jenom bríško... ted mám už 9,8 kg

dominika963852
30. říj 2018

@vilmic Do poradny jdu 8.11 tak se vyloženě ,,těším,, až si stoupnu na váhu 😀 . Ale vypadáš fakt super 😉 .
@michaelarei šaty jsou teď moje záchrana 🙂

Strana