icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
30. říj 2018

@arielka222 To je přesně ono. Teď mi je 26, kojit dýl jak rok nebudu. A abych byla od 27 let nešťastná ze svýho těla a nemohla si pořídit plavky podle vzhledu, ale podle podprsenky, to se mi moc nelíbí. Bejvalýho maminka šla na plastiku teď kolem padesátky, tak si říkám jak dlouho se asi rozhodovala. Mojí tetě rozhodnutí taky trvalo několik let (má je od 36) a myslim, že by neměnila.

zuzekk
30. říj 2018

@vilmic alespoň jedna výhoda nás starých matek! 🙂 to už mě fakt nazajímá...

vilmic
30. říj 2018

@zuzekk 😂 Kolik ti je, stará matko? A propo, jdu otevřít počítač a zkusim ti poslat ty práva ještě z něho, snad půjde. Měli jame celý odpoledne návštěvu a pak jsem dělala řízky.

andelka
30. říj 2018

@zuzekk tak nějak. Než dokojim tak mi bude 37, a ke 40 by mi asi pevné trojky nikdo nevěřil,po třech dětech.

smigli
autor
30. říj 2018

@frndafrrr Jak jste na tom? Myslim na vas a drzim vsechny palce. Podej zpravu, az budes moct..

zuzekk
30. říj 2018

@vilmic ojéééje, a říct nějakou dobu "až dokojim" , to by se snad ani nemělo řikat nahlas..

frndafrrr
31. říj 2018

@smigli Není o čem podávat zprávy.. Oliverek už je s Matyskem.... Už jsou spolu naší chlapečci...

evelinkaw
31. říj 2018

@frndafrrr Posílám veliké objetí 💖💖💖

beruska125
31. říj 2018

@frndafrrr moc mě to mrzí. 😢Asi těžko muzu pochopit jak velkou ztrátu cítíte. Přeji mnoho sil!😘

jessulka
31. říj 2018

@frndafrrr Klárko, tolik mne to mrzí. To musí být zlý sen. Tohle by se nemělo stávat. Oliverek byl určitě moc statečný. Byl to bojovníček. Je mi neskutečně moc líto, že to dopadlo nejhůř jak mohlo. Posílám moc sil, ať je na tom světě zase líp. Máš doma dvě krásné a zdravé děti a jsi pro ně tou nejlepší maminkou na světě. 😍😘

smigli
autor
31. říj 2018

@frndafrrr Neeeee, to je mi liiiito!!! Nemam slov, preji hodne sil. :'-(

mattonimeloun
31. říj 2018

@frndafrrr pláču 😢
Moc jsem na Vás myslela a přála Vám štěstí a dobrý konec , vypadalo to tak nadějně .
Vím jak se cítíš a jak to bolí , ještě když sis to zažila už podruhé 😢 . Mě hodně psychicky drží rodina , fajn muž a skvělé holky . Moc sil posílám objetí na dálku , drž se holka. 💙

garfa4
31. říj 2018

@frndafrrr moc me mrzi, jak spatne to dopadlo ☹ Preji tobe i cele rodine, abyste to zvladli. Je mi to opravdu moc lito ☹

seveneye
31. říj 2018

@frndafrrr kočko, já ani nevím co napsat...je mi to moc líto, jsou to jen slova, ale tak moc bych tě chtěla i na tu dálku obejmout a říct ti, že to byl jen zlej sen, z kterýho se probereš😢 posílám ❤ a přání, aby brzo bylo dost sil jít dál!

alishaa
31. říj 2018

@frndafrrr moc mě to mrzí😢😢 vím, ze slova nepomuzou😔tak posílám hodně síly, at to všechno s rodinou zvladnete❤️ Moc se drz..

dominika963852
31. říj 2018

@frndafrrr Doprkýnka to né ☹ . Je mi to moc líto,tak jsem na vás myslela. Úplně mě to bolí :( . Drž se Klárko, posílám mnoho sil. 🍀 😘 .

basice
31. říj 2018

@frndafrrr ach jo 😥😥😥. Strašně moc mě to mrzí. Tohle by se nemělo stávat. Přeji moc moc sil! 😘

renulkka
31. říj 2018

@frndafrrr 😥 Vím, že slova jsou asi teď zbytečná 😟 Držte se! A buďte silní ❤️ Nemělo by se to dít.....

misak48
31. říj 2018

@frndafrrr moc mě to mrzí :'-( drzte se ☹

tynazezu
31. říj 2018

@frndafrrr 😭😭😭 hodně moc sil!!!

michaelarei
31. říj 2018

@frndafrrr Je mi to tak strasšne lito až do pláču...Svět je nespravedlivěj..vím že ted cokoliv říkat je zbytečné ,moc moc sil Klarko ❤❤❤

plamenak11
31. říj 2018

@frndafrrr moc me to mrzi 😭 hodne sil tve rodine ❤️ Zivot je nespravedlivy 😞

arielka222
31. říj 2018

@frndafrrr Ježíši mě to tak strašně mrzí 😢 drž se!!! Někdy je ten osud napsaný fakt nespravedlivě. Já vím, že to moc útěcha není, ale máš doma krásné děti a ty ti tu bolest trošku vynahradí 😙
posílám mnoho sil ❤❤

andelka
31. říj 2018

@frndafrrr tak to jsem nechtěla slyšet 😖 moc mě to mrzí,chlapecci měli obrovskou smůlu, andílci malí. Držte se jak to půjde,myslím na vás 😢

iris92
31. říj 2018

@frndafrrr Moc me to mrzi 😟 myslim na tebe i tvou rodinu a posilam spoustu sil 🙏❤

kikika87
31. říj 2018

@frndafrrr Moc mě to mrzí, to nejde vyjádřit slovy. Přeji moc sil❤

elennka
31. říj 2018

@frndafrrr je mě to moc líto.. Přeji mnoho sil❤❤

jenssy
31. říj 2018

@frndafrrr Klárko, je mi to tak strašně líto 😢 stu to a tečou mi slzy 😢. Přeju hodně sil, ať to společně celá rodina zvládnete ❤ posílám velké objetí na dálku ❤

jednaholkaa
31. říj 2018

@frndafrrr :(((( uf, moc me to mrzi! :(((

pitrisek87
31. říj 2018

@frndafrrr to snad neee :'( Ja jsem tak doufala, ze to dobře dopadne... Je mi z toho smutno, moc jsem vam přála aby to Oliverek zvládl :( Hodně sil, ať tyhle hrozne chvíle zvládnete ❤

Strana