icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jednaholkaa
1. lis 2018

@jenssy Taky si rikam, ze bych se chtela pustit do te kuchyne, mozna o vikendu. Tak drzim palce 🙂 Si poradne ted odpocin.. Nejhorsi je, ze me by to asi neodrovnalo, fyzicky jsem na tom dobre, jenom jsem lina, ta hlava nooo 🙂)

jenssy
1. lis 2018

@jednaholkaa no já jsem taky fyzicky v pohodě, přeci jen jsem jako tělocvikářka pořád v pohybu, ještě minulý týden jsem vedla skupinovky kruhového tréninku, ale už mi to tělo dává najevo, že je toho trochu moc...a kdyby mě nebolela bedra a netvrdlo břicho, tak jsem taky pořád fyzicky v pohodě 😉 teď už mám ale leháro s nohama nahoře 😀

ajdamajda
1. lis 2018

Já jsem fyzicky fit. Břicho maličké, nic mě nebolí , jen se těžko dostávám pod postel když chci vylovit hračky které kluci zahodí. Postel je asi 20cm nad zemi ale ještě se tam se zatazenym břichem vmacknu 😂👌.

ajdamajda
1. lis 2018
vilmic
1. lis 2018

@ajdamajda 😭😭😭

renulkka
1. lis 2018

@bombat 10 klučičích jmen co se mi líbí? Tak určitě jeden by byl po manželovi Petr 🙂 Pak se mi líbí Jan, Martin, Tomáš, Štěpán, Vojtěch, David, Ondřej, Dominik, Václav, Antonín 🙂 A kdybych měla u sebe kalendář, tak ještě něco určo vyberu :D
@smigli Jee, Nina je pěkný jméno 😊 Nadhodím to chlapovi :D
@andelka Já to mám u těch holek, 2x jsem to vyčerpala a po 3 nevím :D

andelka
1. lis 2018

@zuzekk no, právě že dřív se dávalo hodně,ale teď i přes určitý růst,to určitě není v první 20.

vilmic
1. lis 2018

@renulkka Štěpán je krásný jméno, to měl být ten náš květnový chlapeček.

andelka
1. lis 2018

@renulkka pěkná jména,ale Jan je můj ex, Tomáše máme už dva v rodině, Vojtu má hodně blízká kamarádka,druhého má Václava. Dominika už máme,David bude mimco příjmením. Ondru je hodně, Štěpán,Martin a Antonín se mi tolik nelíbí. Petr měl být ta holčička co jsme o ní přišli,tak ti dávat nechci .
Tak dál? 😀
Dělám si srandu..ale je to fakt těžký.

vilmic
1. lis 2018

@andelka Když vůbec nebudu koukat na četnost, tak se mi líbí tyhle klučičí jména: Vojtěch, Václav Štěpán, Matěj, Antonín, Ondřej, Tomáš, Adam, Jakub, vlastně se mi líbí i Eliáš, ale je nedala bych ho. Dále pak Kryštof, Viktor, Albert. Ale prostě je tak, že klučičích hezkejch neni tolik, tak pak ty hezký jsou hodně používaný.

andelka
1. lis 2018

@vilmic no, právě. Adamů a Jakubu je tolik,že se mi nechce to dát,i když jsou to pěkná jména.

renulkka
1. lis 2018

@andelka 😀 U nás v rodině právě moc kluků není :D Z mý strany tři stříňata Lukáš, Jakub a Filip, já mám sestřenku Barboru a sestra moje je Iveta :D U manžela je bratranci Josef, Antonín a Matěj 😀 A od švagrový syn Vladimír :D Takže bysme měli právě široký výběr z těch kluků 😀 U holek prd, ale teď se mi začla líbit Nina, jak tu psala @smigli 😀 Musím zkusit o tom jménu něco načíst 😀

basice
1. lis 2018

@renulkka Nina je moc pěkné jméno 😉.

alishaa
1. lis 2018

@renulkka Ninu jsem chtela od začátku, ale cekame chlapečka😊 je to krasny jméno, jak pro malou holcicku, tak pro slečnu nebo i v pozdějším starším věku se to jméno pořad hodí.. a výhodou je, ze není tak časté 😉😊

jessulka
1. lis 2018

@andelka Barnabáš 😂

jessulka
1. lis 2018

@renulkka A co Rozárka?

andelka
1. lis 2018

@jessulka jasné 😂

jessulka
1. lis 2018

Kamarádka čeká Alberta. Budou mu říkat Bertiku. A jeji starší dcera se jmenuje Izabela.

andelka
1. lis 2018

U Niny mám problém jak jinak oslovovat. Ninko,Ninusko a fertig.

jessulka
1. lis 2018

@andelka No M. teď přišel s navrhem na Bedřicha😂😂😂😂 Jsem se málem počůrala smíchy.

andelka
1. lis 2018

@jessulka Domi měl ve školce kamaráda Bertíka. Měl ještě bratry Olivera a Teodora. Tři bratři.

vilmic
1. lis 2018

@jessulka Hele a nebojíš se, že ten tvůj bude trošku smutnej z holčičky? Z toho, co píšeš mi přijde, že s tím chlapečkem celkem počítá.

jessulka
1. lis 2018

@vilmic Jááák smutnej. Já mu dám, že bude smutnej. Copak ja za to můžu? Aspon muze být rád, ze ho v tom podporuju a vsechno mu krz chlapecka odkejvu. Má z toho radost. Treba....a kdyz to bude ten kluk, tak ho dame na fotbal. To víš ze jo. A postavím mu na zahrade fotbalovou branu. To vis ze jo. A zařídíme mu pokoj do namornickyho. To vis ze jo.

vilmic
1. lis 2018

@jessulka No přesně to myslim... :D Bude naladěnej na úplně jinou vlnu. Já přece neřikám, že za zo můžeš, nakonec to byla jeho dávka, ze který je holčička. Ale představ si to opačně, že bys byla naladěná na druhý pohlaví. Minimálně by tě to zaskočilo. 🙂

jessulka
1. lis 2018

@vilmic Hele, muj tatka se taky těší na vnoučka a myslím, ze bude nakonec za holčičku rád, protože Verunka ho zbožňuje a furt se s ním mazlí. Vsichni očekávají chlapecka, ja jim přikyvuju na to jejich, "ale tobe to tak slusi a ty cela zaris, to musí byt kluk jako buk".

jessulka
1. lis 2018

@vilmic Ale jo, ja to myslím z legrace to jak jsem to psala. Ano, to máš pravdu. Vis, ja jsem na jednu stranu radši, kdyz to jako nevim ani já, ze se s nim bavím i o te holcicce ale i o chlapeckovi. A on vsem vykládá, jak se tesi na to překvapení. Nesmí byt zklamanej, bude to dite, ktere bude mit nonstop doma, tak musí být rád i za tu holčičku.

jessulka
1. lis 2018

@vilmic A hlavně bude rád, že budou mit holky vytouzenou sestricku, ktera jim bude bližší, nez bráška. Budou si hrát na princezny, apod.

vilmic
1. lis 2018

@jessulka To víš, že bude rád. 🙂 Je úplně jedno jaký to bude pohlaví. Ale u nás to je zajimavý, jak to víme na 100 %, je totakový skoro až divný. 😂 Při Vojtovi ty odhady byly od určitýho týdne jasný, ale znáš to.. co když. Tady žádný, coby kdyby neni.

jessulka
1. lis 2018

@andelka Oskar David, Otakar David, Radim David, Rudolf David, Richard David, Lubomír David, Eduard David, Vilém David, Hynek David

jessulka
1. lis 2018

@vilmic Proto mne to baví. To nateseni do jakoby neznáma a resit co kdyby to byl/a. Je to vtipný. Musim tedy jeste mému Dr. připomenout, ze to jako nevíme, aby se pak neprokecnul pri zakroku, ze jdeme teda vyndat tu naši princeznu.

Strana