Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa no já jsem taky fyzicky v pohodě, přeci jen jsem jako tělocvikářka pořád v pohybu, ještě minulý týden jsem vedla skupinovky kruhového tréninku, ale už mi to tělo dává najevo, že je toho trochu moc...a kdyby mě nebolela bedra a netvrdlo břicho, tak jsem taky pořád fyzicky v pohodě 😉 teď už mám ale leháro s nohama nahoře 😀
Já jsem fyzicky fit. Břicho maličké, nic mě nebolí , jen se těžko dostávám pod postel když chci vylovit hračky které kluci zahodí. Postel je asi 20cm nad zemi ale ještě se tam se zatazenym břichem vmacknu 😂👌.
@bombat 10 klučičích jmen co se mi líbí? Tak určitě jeden by byl po manželovi Petr 🙂 Pak se mi líbí Jan, Martin, Tomáš, Štěpán, Vojtěch, David, Ondřej, Dominik, Václav, Antonín 🙂 A kdybych měla u sebe kalendář, tak ještě něco určo vyberu :D
@smigli Jee, Nina je pěkný jméno 😊 Nadhodím to chlapovi :D
@andelka Já to mám u těch holek, 2x jsem to vyčerpala a po 3 nevím :D
@renulkka pěkná jména,ale Jan je můj ex, Tomáše máme už dva v rodině, Vojtu má hodně blízká kamarádka,druhého má Václava. Dominika už máme,David bude mimco příjmením. Ondru je hodně, Štěpán,Martin a Antonín se mi tolik nelíbí. Petr měl být ta holčička co jsme o ní přišli,tak ti dávat nechci .
Tak dál? 😀
Dělám si srandu..ale je to fakt těžký.
@andelka Když vůbec nebudu koukat na četnost, tak se mi líbí tyhle klučičí jména: Vojtěch, Václav Štěpán, Matěj, Antonín, Ondřej, Tomáš, Adam, Jakub, vlastně se mi líbí i Eliáš, ale je nedala bych ho. Dále pak Kryštof, Viktor, Albert. Ale prostě je tak, že klučičích hezkejch neni tolik, tak pak ty hezký jsou hodně používaný.
@andelka 😀 U nás v rodině právě moc kluků není :D Z mý strany tři stříňata Lukáš, Jakub a Filip, já mám sestřenku Barboru a sestra moje je Iveta :D U manžela je bratranci Josef, Antonín a Matěj 😀 A od švagrový syn Vladimír :D Takže bysme měli právě široký výběr z těch kluků 😀 U holek prd, ale teď se mi začla líbit Nina, jak tu psala @smigli 😀 Musím zkusit o tom jménu něco načíst 😀
Kamarádka čeká Alberta. Budou mu říkat Bertiku. A jeji starší dcera se jmenuje Izabela.
U Niny mám problém jak jinak oslovovat. Ninko,Ninusko a fertig.
@vilmic Jááák smutnej. Já mu dám, že bude smutnej. Copak ja za to můžu? Aspon muze být rád, ze ho v tom podporuju a vsechno mu krz chlapecka odkejvu. Má z toho radost. Treba....a kdyz to bude ten kluk, tak ho dame na fotbal. To víš ze jo. A postavím mu na zahrade fotbalovou branu. To vis ze jo. A zařídíme mu pokoj do namornickyho. To vis ze jo.
@vilmic Ale jo, ja to myslím z legrace to jak jsem to psala. Ano, to máš pravdu. Vis, ja jsem na jednu stranu radši, kdyz to jako nevim ani já, ze se s nim bavím i o te holcicce ale i o chlapeckovi. A on vsem vykládá, jak se tesi na to překvapení. Nesmí byt zklamanej, bude to dite, ktere bude mit nonstop doma, tak musí být rád i za tu holčičku.

@jenssy Taky si rikam, ze bych se chtela pustit do te kuchyne, mozna o vikendu. Tak drzim palce 🙂 Si poradne ted odpocin.. Nejhorsi je, ze me by to asi neodrovnalo, fyzicky jsem na tom dobre, jenom jsem lina, ta hlava nooo 🙂)