Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa to já také doufám, že se to zpomalí, ale zatím to tak nevypadá 😒. Někdy za celý týden nepřiberu nic a někdy mám za týden 1 kg nahoře.
Jeeee, vy to tak zkoumate, kolik provedete za tyden? 😀... Já si zakázala se vážit a vidím výsledek vždy až dojdu na poradnu... Takže mám vždy tři týdny klid 😀...
@1nelinka Já bych se tim netrapila lidi jsou ruzni a "blbý " ať si rika co chce. .nejsi vůbec tlusta si tehotná...a nejvíc je mít osobní pohodu ať si každý myslí co chce ,mně osobne to vůbec nezajímá tak si s tým nedělej hlavu si krásná tehulka ❤
@jednaholkaa Já chodím na nechty a jednou jsem byla u svého kadeřníka mně barvil a ještě jednou pojedu ted...nikdy jsem a tim problém ne mněla
@val333 Mně taky váži sestřička. ..jím zdrávo samozrejme na sladké mám chuť tak si odebírat nebudu zas toho moc není a kila nerešim jak přišli odjedov😂je to i omnoho min pohybu tak ze se není comu divit
@michaelarei já se taky nijak neomezují 😉 na co mám chuť si dám... Kdy jindy než teď 😉 pak zas nastanou muka a cvičení 😀... Tak si teď užívám
Ani mi nemluvte s vahou. Ja jsem si cca do 20. tydne rikala jak je super ze jsem zatim nic nepribrala, aspon mam rezervu... A sup, behem mesice 5 kilo 😣
Já se vážím doma. Sestřička se mě na začátku ptala,jestli chceš doma nebo u nich. Takže se vážím doma,ráno,bez oblečení,před snídaní. Poslední týdny se to zpomalilo ( jsem 28tt) ale i tak mám už 7-7,5 kg.
@val333 ja su na Tom stejne...taky stehujem..nedá mi to nepomoct a pak su hotova
@martinasip tak tomu rozumím... Taky pak vždycky padnu za vlast... 😓 Ale posledně už mě fakt tlačil podbřišek, takže už to séru 😉...
Tak jsem zažila šok na váze 😢 už 12kg nahoře. Z 50,5 kg no mazec .
@dominika963852 ahoj taky jsem sokovana končím 25tt, minulý týden 58,8kg a dnes 60,6kg,asi je na čase se trosku krotit:'(
@seveneye no já doufám, že už to nepůjde nějak extra nahoru teda.
Holky s tou váhou, já u prvního přibrala 18kg a z porodnice jsme šla s 4 nahoře. Teď už se hold přibira víc. Já od tretiho trimestru přibirala třeba 2kg týdne občas. Tělo uz teď začíná i zadržovat vodu tak to taky naskace. Myslím ze jídlem se to moc ovlivnit nedá, pokud teda zrovna člověk neprasi fastfoody a dorty každy den 😀😀 takže to zase tak moc nemusíme hrotit. Taky ted už cítím jak mi otekaji tváře, ale to je ta voda.
Ja mam spis strach, aby to mrne nebylo moc velké a baculate, když uz mam tak velké bříško. Třeba včera jsem si fakt dopřávala, mela jsem cely den zravou 😂😂😂
Jeee ani nevite jak me tesi,ze nekdo pribira taky tolik jako ja 😅. Me po uzasnym testu na cukrovku nekolik dnu bolel zlucnik,ale na vaze to nic nemeni... jinak tehotenstvi snasim cim dal hur 🙈,snad ty dalsi 3mesice prezijem vsichni bez nejake psychicke ujmy 🙈

@basice Ja mam ted nahore taky tak 8 tipuju.. snad se to pribirani treba zpomali 🙂