icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jednaholkaa
3. lis 2018

@basice Ja mam ted nahore taky tak 8 tipuju.. snad se to pribirani treba zpomali 🙂

1nelinka
3. lis 2018

@iris92 ja jsem na tyhle veci citliva tak jsem si pobrecela ale je to idiot..tohle se zensky nerika zvlast tehotny zensky a kor kdyz to ani neni pravda..ale mrzi me jak lidi dokazou byt zly:/

basice
3. lis 2018

@jednaholkaa to já také doufám, že se to zpomalí, ale zatím to tak nevypadá 😒. Někdy za celý týden nepřiberu nic a někdy mám za týden 1 kg nahoře.

basice
3. lis 2018

@1nelinka to tedy dokážou. Já bych chtěla vidět chlapi jak by vypadali v těhotenství, jak by ho snášeli a hlavně jak by rodili.

val333
3. lis 2018

Jeeee, vy to tak zkoumate, kolik provedete za tyden? 😀... Já si zakázala se vážit a vidím výsledek vždy až dojdu na poradnu... Takže mám vždy tři týdny klid 😀...

misak48
3. lis 2018

@val333 mě třeba od té doby, co jezdím jen do Prahy na pořádně neváží 🙂 jen se vždycky zeptá, kolik vážím a napíše si to. Takže se vážím tak nějak pravidelně doma...

val333
3. lis 2018

@misak48 ahaaa. 🤔 Tak to mě ani nenapadlo.... Mě váží automaticky sestřička pokaždé, co přijdu 😉...

michaelarei
3. lis 2018

@1nelinka Já bych se tim netrapila lidi jsou ruzni a "blbý " ať si rika co chce. .nejsi vůbec tlusta si tehotná...a nejvíc je mít osobní pohodu ať si každý myslí co chce ,mně osobne to vůbec nezajímá tak si s tým nedělej hlavu si krásná tehulka ❤

michaelarei
3. lis 2018

@jednaholkaa Já chodím na nechty a jednou jsem byla u svého kadeřníka mně barvil a ještě jednou pojedu ted...nikdy jsem a tim problém ne mněla

michaelarei
3. lis 2018

@val333 Mně taky váži sestřička. ..jím zdrávo samozrejme na sladké mám chuť tak si odebírat nebudu zas toho moc není a kila nerešim jak přišli odjedov😂je to i omnoho min pohybu tak ze se není comu divit

basice
3. lis 2018

@val333 já se vážím doma a pak mě v poradně váží i sestřička a tam mám vždy o 2 kila víc než doma. Sama o sobě ta váha prý važí víc tak o kilo a něco a plus mám na sobě víc oblečení než doma. Takže se spíš řídím tím, kolik vážím doma.

val333
3. lis 2018

@michaelarei já se taky nijak neomezují 😉 na co mám chuť si dám... Kdy jindy než teď 😉 pak zas nastanou muka a cvičení 😀... Tak si teď užívám

zuzekk
3. lis 2018

@basice já se taky vážím u doktora, a tam vážím o 1,5kila míň 🙂 tedy - změň lékaře 🙂)

basice
3. lis 2018

@zuzekk asi budu muset změnit 😁😁😁 ta váha se mě tam vážně nelíbí 😣😣😣

zuzekk
3. lis 2018

@basice 😀

iris92
3. lis 2018

Ani mi nemluvte s vahou. Ja jsem si cca do 20. tydne rikala jak je super ze jsem zatim nic nepribrala, aspon mam rezervu... A sup, behem mesice 5 kilo 😣

andelka
3. lis 2018

Já se vážím doma. Sestřička se mě na začátku ptala,jestli chceš doma nebo u nich. Takže se vážím doma,ráno,bez oblečení,před snídaní. Poslední týdny se to zpomalilo ( jsem 28tt) ale i tak mám už 7-7,5 kg.

zuzekk
3. lis 2018

@andelka já bych určitě zapomínala, ranní nestíhání, sestra váhu zapomenout nemůže 😉

martinasip
3. lis 2018

@val333 ja su na Tom stejne...taky stehujem..nedá mi to nepomoct a pak su hotova

val333
3. lis 2018

@martinasip tak tomu rozumím... Taky pak vždycky padnu za vlast... 😓 Ale posledně už mě fakt tlačil podbřišek, takže už to séru 😉...

dominika963852
4. lis 2018

Tak jsem zažila šok na váze 😢 už 12kg nahoře. Z 50,5 kg no mazec .

smigli
autor
4. lis 2018

Ahoj holky, dlouho se tu nic neděje, všimla jsem si srovnávacích fotek břicha, tak přidávám nějaké moje. Jsem teď fakt koule. První fotka je se synem, druhá dosud, jsem na tom s pupkem tak o dva měsíce před. :D

seveneye
4. lis 2018

@dominika963852 ahoj taky jsem sokovana končím 25tt, minulý týden 58,8kg a dnes 60,6kg,asi je na čase se trosku krotit:'(

dominika963852
4. lis 2018

@seveneye no já doufám, že už to nepůjde nějak extra nahoru teda.

andelka
4. lis 2018

@smigli já též. Takové břicho jako teď jsem měla s prvním a druhým tak o měsíc a více později. Nějak se s tím nemůžu sžít.

arielka222
4. lis 2018

Holky s tou váhou, já u prvního přibrala 18kg a z porodnice jsme šla s 4 nahoře. Teď už se hold přibira víc. Já od tretiho trimestru přibirala třeba 2kg týdne občas. Tělo uz teď začíná i zadržovat vodu tak to taky naskace. Myslím ze jídlem se to moc ovlivnit nedá, pokud teda zrovna člověk neprasi fastfoody a dorty každy den 😀😀 takže to zase tak moc nemusíme hrotit. Taky ted už cítím jak mi otekaji tváře, ale to je ta voda.

jessulka
4. lis 2018

Ja mam spis strach, aby to mrne nebylo moc velké a baculate, když uz mam tak velké bříško. Třeba včera jsem si fakt dopřávala, mela jsem cely den zravou 😂😂😂

basice
4. lis 2018

@seveneye taky mám týdny, kdy přiberu třeba za týden 1 - 1,5 kg a pak si to chvíli držím a pak to zase rychle poskočí. A to mám pocit, že jím stále stejně.

skretik
4. lis 2018

Jeee ani nevite jak me tesi,ze nekdo pribira taky tolik jako ja 😅. Me po uzasnym testu na cukrovku nekolik dnu bolel zlucnik,ale na vaze to nic nemeni... jinak tehotenstvi snasim cim dal hur 🙈,snad ty dalsi 3mesice prezijem vsichni bez nejake psychicke ujmy 🙈

basice
4. lis 2018

@skretik taky teď posledních pár dní vnímám, že to těhotenství je čím dál náročnější a bude hůř 😣

Strana