icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

bombat
5. lis 2018

@vilmic Skvělé výsledky, holčička je pořád větší, viď? (Pokud je to tak, tak je tam krásně vidět ten správný pohlavní dimorfismus - chlapeček větší obvod hlavy a holčička delší stehno 😀 ) A všimla jsem si, že jsou oba hlavičkou dolu, vzorňoušci...

misak48
5. lis 2018

@bombat díky 🙂 jsem strašně ráda, že to tak dopadlo 🙂 i když moje motivace dodržovat přísnou dietu pořád klesá, když mám těch "úletů" mnohem víc než na začátku a výsledky jsou i přesto v pořádku, spíš lepší 🙂 jestli to takhle půjde dál, tak asi o vánocích kašlu na experimentování s "přípustným" cukrovím a dám si radši pár kousků normálního 🙂

garfa4
5. lis 2018

@vilmic gratuluji ke krasnym zpravam. A taky teda nechapu, kam se ti do tak maleho pupiku vejdou 🙂

andelka
5. lis 2018

Mně čeká poradna zítra,hlavně teda kvůli injekci tam jdu. Jestli budeme koukat i na utz nevím,snad jo. Netuším kolik může malej vážit,ani jakou má polohu. Kope snad všude. Osobně myslím že je pořád příčně.

iris92
5. lis 2018

@vilmic Krasne 🙂 moc gratuluju k uspesne kontrole 🙂

vilmic
5. lis 2018

@skretik @seveneye @renulkka @misak48 Díky holky. Je super, že jsou velký. Kdyby se mělo něco potentovat, tak se jim to bude hodit. Ale já věřim, že se pěkně dopečou. Já věřim, že kdyby se jim cokoli nezdálo, tak mě jen tak chlácholit nebudou, tudíž hrdlo dlouhé a zavřené a já se tím nebudu zabývat. Za týden jdu zase na poradnu, čili opět kontrola a za 2,5 týdne zase Apo. Jména jsou na tom pořád stejně - Zora a Václav/Matěj. Přemýšlím, že to už nebudu řešit a řeknu muži u porodu ať si ho pojmenuje jak chce. Mě je to asi ve finále jedno.
@misak48 Jsem opravdu moc ráda, že je u tebe všechno v pořadku. 😘 Ty jsi to totiž s tou cukrovkou fakt “vyhrála”. 😔

andelka
5. lis 2018

@vilmic fakt krásná váha deticek,a závidím polohu.

bombat
5. lis 2018

@misak48 Chápu, moje motivace jíst zdravě taky klesá. Trvá to hold dlouho.

vilmic
5. lis 2018

@bombat @garfa4 @iris92 Děkuju holky. No, holka je plod 1, takže je menší. Ale to měření začíná být hodně orientační. Sama jsem viděla, jak horko tězko tam tu nožičku lovila. Fakt je jich plný břicho. 😂😂

michaelarei
5. lis 2018

@vilmic Super správy to je dobrě,že tak hezky rostou jen tak dál ❤

vilmic
5. lis 2018

@andelka Děkuji ☺️ Vzhledem k sekci na 100 % se polohou netrápim, ale už minulý týden na poradně mi dr. řikala, že je kluk hlavičkou a je to hodně znát. Už mě ty jeho výkopy zdaleka tolik nebolí. Spíš to tam tlačí celkově, ale nejsou to takový rány z čiata jasna.

bombat
5. lis 2018

@vilmic Aha - a byla nejdřív holčička větší, nebo si to špatně pamatuju? Jisté je, že pro chlapečka by to bylo těžké, kdyby měl být menší 🙂. Ještě bude zajímavé, kdo z nich bude prvorozený. Dost nám tady naši skupinku s těmi dvojčaty ozvláštňuješ. (A nevěděla jsem, že budeš mít jisto jistě sekci.)

vilmic
5. lis 2018

@bombat Pamatuješ si to dobře. Do posavaď byla holčička vždy o chlup větší. Uvidíme toho 23., to bude vlastně UTZ ve 31. tt. Třeba se posnaží je zmeřit precizně a bude holka zase napřed. Přeci jen tady každý milimetřík hraje roli. Sekci mám z oční indikace, takže tam je to jasný.

skretik
5. lis 2018

Dnes mi prislo tíko z aliexpresu 😅😅😅😅,asi bude velku,ale ten obrazek je bozi 😅

cuccinka
5. lis 2018

Ahoj holky ☺ je tady někdo kdo pořád necítí pohyby ? 😁 nebo už jsem tu jen já?! 🙁 jinak všem gratuluji k dobrým výsledkům a kontrolám ☺

andelka
5. lis 2018

@vilmic aha,tak kvůli očím. Já právě mám dvě kamarádky které dvojčata rodily normálně.

michaelarei
5. lis 2018

Zdravím holky tak ja mněla pernej víkend naše 14 tka slavila oba dni narozeniny tak jsem pekla dva dorty..ale všechno v pohodě, zvládáme to ještě s malou bez újmy. .ukážu vám jeden dort já podotýkám dorty nemusím jsem ani ještě nejedla zato briško roste šilene každým dnem aj bez dortů 😂

seveneye
5. lis 2018

@michaelarei mňam a zase nic nezbylo co???🙂

michaelarei
5. lis 2018

@seveneye Ne ne máme jěste s obou jedna je rafaelo a druhou chtěla s mascarpone ale chutnalo to jako pribináček i s tý máme, klidně prijed 🙂

seveneye
5. lis 2018

@michaelarei nemít to trošku z ruky, tak jsem tam šuby dup. na pribiňácích teď zrovna těžce ujíždím + kaki, kterýho je teď všude plno🙂

ajdamajda
5. lis 2018

Já jdu do poradny příští tyden, tak uvidím . Ale začalo mi byt zase špatně od žaludku. Nechutenství , bolest krize. To se snažím rozpohybovat, když rychle chodím , je to celkem OK a v klidu to bolí . A únava .

jessulka
5. lis 2018

@vilmic Blahopřeji k super výsledkům z kontroly. Mimiška krásně rostou 😍

jessulka
5. lis 2018

@michaelarei Ty nám děláš chutě. Snědla bych jeden na posezení 😉

jessulka
5. lis 2018

Ahoj holky, jaký jste mely víkend? Ja odpocinkovy. Bez dětí. Přítel znuděnej, nejradsi by někde trajdal po výletech, ja ale chtěla odpočívat. Tak se sebral a jel palit bordel na barak. A ja si užívala klidek. V noci se mi blbe spi, malá uz je pěkně těžká, tak mi brisko vzdycky visí. Kojici polštář moc nepomáhá, to mne zase na bříško tlačí. Na zádech má malá malo mista, tak mne vzdy kope, na pravém boku lezet nemuzu, to se mi dělá zle. Tak hold mi zbyva jen ten levý bok. Přítel zacal v noci chrápat, tak trpím, stoucham do něj. Asi má rymicku.

beruska125
5. lis 2018

@jessulka taky už to nějak cítím. V noci mě bolela hlava a ještě k tomu jsem se nějak ocitla na zádech a už jsem myslela ze se z te polohy nedostanu.😂 jinak spím na boku🙂

val333
5. lis 2018

Holky, tak já mám dneska nějakou depku 🤔... Od rána mi není moc dobře, těžce se mi dýchá a malý se od rána sám neozval, jen když jsem se natáhla na záda, tak jsem cítila, jak se převalil... Jinak mám takové tlaky v podbřišku....tak mě hned napadají nějaké špatně myšlenky jestli je všechno ok...

plamenak11
5. lis 2018

@skretik ja mam jit ve stredu taky na vytrhnuti osmicky horni, je mezitim nejaky rozdil? Ted jsem zacla 25tt

andelka
5. lis 2018

@jessulka v sobotu jsme jeli na oběd k prarodičům a v neděli koupit boty. Jinak doma, učení, hraní..Ty noci jsou někdy náročné. Já nemám kojící polštář ale takový měkký podlouhlý obdélník a ten je super. Na chrápání doporučuju špunty 🙂

andelka
5. lis 2018

@plamenak11 horní jsou myslím méně rizikové.
Já mám venku teda spodní, obě,naštěstí už 4 a 1 rok. Byly vyrostlé jen z části,většina byla v dásni,takže bylo i siti.

plamenak11
5. lis 2018

@jednaholkaa ja byla po roce a kus ale nasla jsem si novyho zubare a ten je v poho zatim, ve stredu jdu na vytrhnuti osmicky horni na ty jediny mam kaz a pry lepsi pro zakroky je druhy trimestr ktery koncim za chvili a aby me to pak nechytlo pred porodem kdyz jsem chtela pockat s vytrzenim az po.. tak drzim taky palce jsem 25tt

Strana