Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jednaholkaa Já vzala dva balení po 2 to snad postačí
@michaelarei Diky 🙂 A tech vlozek porodnickych? Jsem z toho jelen :D
@andelka tak to jsme na tom stejne:/ tohle mi tu trochu mrzi..vim ze maji proplacene asi jen 3ultrazvuky ale kdyz jsme bydlely v praze a byla jsem tehu tak jsme mimco kontrolovaly kazde 4tydny..jako vim ze je v poradku protoze porad hrozne kope a asi nikdy nespi ale i tak bych ji rada videla
@jednaholkaa ja sudocrem koupila na pripadne opruzeniny. Ale cetla jsem, ze ma vice vyuziti, i napr. na akne apod
@jednaholkaa sitovanych kalhotek mam taky dve baleni po dvou a porodnickych vlozek mam 4 baleni, ale nevim, zda budu brat vsechny. Ale 2 baleni si do tasky dam urcite
@jessulka prosim kde tady najdu tabulku 😁?
@jednaholkaa kalhotky beru 4. Vložek dva balíčky po 20.
Diky holky 🙂
@andelka
@garfa4
@michaelarei
@plamenak11 Tady ji nenajdes. Je jen pro přihlášené. Pokud jsi posílala Vilmě email, tak bys do ni mela mit pristup. Ja tě tam vlozit nemuzu.
@michaelarei To je perfektní, muzes mi prosím poslat na pani nejaky kontakt? Take bych od ni něco ráda objednala. Dekuji mockrát
@jednaholkaa taky beru 2 balíky do porodnice
@jessulka jo na fb stránke se volá Nákupy s Primarku ta je s Prahy tuším a Zuzana ta skupina se menuje online nákupy v Německu tak skus kouknout kdyby si nenašla skusim ti poslat Link 😊 funguje to tak že vypisou kdy jsou v Primarku a dávají fotky a ty pod fotky komentuješ co chces kolik velkost .
@jessulka jo a kdyby si neviděla něco co chceš třeba body nebo tak, ti dam vědět kdy půjdu a mužů ti taky vzít stejne bude sebe brát a pak ti to pošlu ☺
@michaelarei Díky, našla jsem 🙂
@1nelinka no proste roztrhnu na boku kalhotky (je to tam na to dělaný) a jdu umýt zadek do umyvadla nebo do vany...
Ahoj holky, tak mám za sebou taky úspěšnou kontrolu v poradně. Malej mi hají zadečkem na močáku a čípku a čípek mám 3,5 cm. Doktorka moc nadšeně nevypadla, prý by byla radši, kdyby byl přes 4 cm, tak nevím, jestli mám míst strach nebo ne... Jinak na cukrovku půjdu příští týden. A k praktické prý až po 30.týdnu na EKG. K zubařce jdu v pátek na vrtání, tak si tam nechám rovnou dát i razítko do průkazky.
Co na to říkáte? Jsem se vás úplně zapomněla zeptat: https://www.novinky.cz/domaci/488149-rodicovska...
@jessulka Já to nějak extra neprožívám, buď to zvýší nebo ne 🙂 . Nějak jim to nevěřím.
@kikika87 hele poprvé jsem to strašne prožívala , podruhé méně protože proste není tolik klidu ani na vyšetření když má člověk s sebou prcka a teď potřetí když mám dvě děti s sebou, jsem rada ze utz trvá krátce a jednou za uherský rok , malá kope jako ďábel , cítím ji... nemam špatný pocit . Je fakt , ze teda nepamatuju ze by předchozí tehotenstvi dávalo mému tělu tak zabrat už tak brzy jako teď. Ale těším se na porod . I když se obavám jaký to bude zahul na nervy. Jediné co chci, je dodržet klid sestinedeli a vaaaazne kaslat na vše okolo. Vařit a uklízet nebudu, mamka nám bude něco vozit a na úklid si seženu výpomoc. Oba porody jsem měla poté docela silné deprese a podruhé ze zpackaneho porodu totálně - chci se připravit i homeopatiky a už teď cítím ze mám mít se facto vše v klidu na salamu a nehrotit ani kontroly protože zase zbytečný stres s cestováním s dětmi které se chovají jako malé opice a neposedi ani 5 minut. Při vyšetření také ne, jsou schopné prošmejdit ordinaci
Ahoj holky. Dnes jsem byla u kamaradky na návštěvě v porodnici. Vcera se ji narodil synek druhym císařem. K memu prekvapeni jsem se ho bala i pochovat jak byl malinký a pritom ma 3800g. Ale proste uz je to 5let od prvniho porodu a nejak sem zapomnela jak asi vypada miminko. A za dalsi me kamaradka vystrasila s tim ze druhy císař je horsi nez prvni. :/ Takze mam pekny nervy uz ted z toho co bude. Uklidnovala jsem se stavenim kočárku odpoledne ale zjistila jsem ze mam strach jak z porodu a Ikdyz sem tim vsim uz prosla tak jak budu to mrňátki zvládat. Mate to tak tak???

Holky, a kolik tech sitovanych kalhotek si berete do porodnice? Dik