Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Tyjo nejhorsi je ten mega hlad, jak je cloveku zle a hleda, co by sezral, ale ze vseho mu je blbe..ja vylezla dnes v 1 rano z postele s hladem a stojim u lednicky...kosili pres nos, abych tu lednici necejtila ..a nic jsem nevybrala...jdu si pro rohlik..zved se mi kufr...tak jsem tam poslala nektarinku a sla s pocitem vitezstvi spat..s prislo okamzity paleni zahy...jupijooou🤣 taky tak hrozne slinite??? Neustale mam plnou pusu slin🙊
@silwin Presne, podruhy uz si nic dat nemuzu. Uz jenom tim ze to clovek sni se mu to zprotivy nebo nevim. Ja asi ted vubec varit nebudu..nevim
@spid Taky strasne slinim 🙂 Muj dnesni nakup byl: vanocka, kobliha a lentilka. To upoutalo moji pozornost v bille. Doufam ze me s tim nikdo nevidel..
Holky, kolik vam brali ampuli krve u gynekologa? Mne to poprvé ceka zítra a strašně se bojim, že to pak se mnou sekne. Pojedu do Prahy autem 45km a odbery mi nedělají moc dobře.
@michaelarei
@misak48 Holky a určitě se musí být nalačno? Na ty pohlavní nemoci, krevní skupinu, protilátky a tak? Já si jistá nebyla, ale lupla jsem půl suchého rohlíku, jinak bych to autem nedala a vse o.k.. Na screening treba nalačno vím, že mi říkala ať se normálně najím.
@frndafrrr no mně rekli že musím na lačno :( Taky se toho dost obávám..
@michaelarei
@1nelinka Tak to jo, to muzi byt rada, ze mi to vyslo i s rohlikem, tak at to zvladnete co nejlip.🌷
@1nelinka Myslíš 1.odběry u doktora?- Byla jsem 27. a pokud je tam něco znepokojivého, tak vždy příjde sms, nebo rovnou volá. Pokud se neozvou mám prý počítat, že je vše v pořádku. Myslím, že ten kousek rohlíku, který je v podstatě mouka s trochou cukru s ničím moc pohnout nemohl.
Co se týčě screeningu, tak ten se ve Zlíně bere v den utz, výsledky jsou hned odpoledne mezi 13-15h a pokaždé opakují, že odběr není nalačno a mám se nasnídat.
@jessulka brali mi 5. Pi vodu a pak hned Neco popapej.
Já jsem v minulém těhu na na lačno nikdy jít nemusela, vždy mě sestřička řekla, že se můžu najíst.Az pak na cukrovku jsem musela být na lačno,ale to je jasné.
@frndafrrr mě teď řekla i na diabetologii, že by ty odběry co mi oni berou sice měly být lačné (tam mi dělá kromě cukru ještě krevní obraz a jaterky a tak), ale že když na ně jedu dlouho - jezdím na ně vlakem od Kolína do Prahy na Karlak - tak nevadí, když si dám ráno suchý rohlík a hořký čaj. A jestli ti vyšla glykemie do lačného limitu i po rohlíku, tak je to jedine super 🙂
Ahoj holky, tak se po dloooouhe době ozyvam. Diplomka odevzdana a svatba za mnou uf, bylo to hrozne narocny období, ale nějak jsme to s brouckem v břiše zvladli. No a svatba byla prekrasna, takže jsme si ji i užili ❤️
Na utz jsem byla tyden před svatbou v 6+5, vse bylo Ok a srdíčko už hezky bilo. Na další kontrolu jdu zacatkem 11. týdne, ale nic mi k tomu neřekli, takže nevím, zda mi budou brát krev atd. Když to tu tak pročítám, možná tam raději zavolám a zeptám se, abych věděla, zda na lacno či ne... Doufam, ze se mate všechny prima, ja se těším, ze si teď nějakou chvíli trochu odpocinu 🙂
@eiram7 gratuluju k diplomce 🙂 já mám termín do pátku a teda jestli to stihnu nějak rozumně, tak to bude zázrak ☹ malý predátor v břiše mi dal ze začátku zabrat víc než jsem čekala a teď jsem v pěkném skluzu...
Co se tě krve týče, tak třeba ti to neřekli, protože ti ji nebudou nabírat rovnou tam. Já byla na kontrole v 9+3, udělali mi UTZ, dostala jsem průkazku a na krev jsem dostala jen žádanky, že si mám dojít ten další týden s tím do odberoveho centra...

@silwin Kdyby to byl eidam nebo gouda, tal bych si dala hned. Ale my dneska měli taky dobrotu - nový brambory dělaný v troubě a kuřecí maso s kari pastou z Thajska.