icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
10. črc 2018

@silwin Kdyby to byl eidam nebo gouda, tal bych si dala hned. Ale my dneska měli taky dobrotu - nový brambory dělaný v troubě a kuřecí maso s kari pastou z Thajska.

silwin
10. črc 2018

@vilmic tyyjo dobry! Inspirace🙂

frndafrrr
10. črc 2018

@skretik díky vyštrachala jsem pribiotika, pokud nic zkusím.

frndafrrr
10. črc 2018

@renulkka To má být provokace??? 😂😂😂

jessulka
10. črc 2018

@silwin Kdepak, u mne bys nepochodila. Vidim tu tatarku a představím si její vůni a dělá se mi zle. Ale nech si chutnat 😉

1nelinka
10. črc 2018

@silwin me je tak zle ze bych spucla maximalne ty rajcatka😂😂

spid
10. črc 2018

Tyjo nejhorsi je ten mega hlad, jak je cloveku zle a hleda, co by sezral, ale ze vseho mu je blbe..ja vylezla dnes v 1 rano z postele s hladem a stojim u lednicky...kosili pres nos, abych tu lednici necejtila ..a nic jsem nevybrala...jdu si pro rohlik..zved se mi kufr...tak jsem tam poslala nektarinku a sla s pocitem vitezstvi spat..s prislo okamzity paleni zahy...jupijooou🤣 taky tak hrozne slinite??? Neustale mam plnou pusu slin🙊

jessulka
10. črc 2018

@spid Ano, taky mám plnou pusu slin, potom z toho odkašlávám a zvedne se mi hned zaludek. Taky mi nevoni lednice, z mycky jsem se poblila, tak do ni radsi vubec nechodim.

jessulka
10. črc 2018

@spid Mne po ovoci a po sladkém pálí nehorázně žáha.

skretik
10. črc 2018

@spid i ja sliny, zaludek na vody a zaha me pali, vcera mi bylo trochu lip, za to dneska :( , ted do sebe aspon cpu ryzi s uvarenym kurecim masem , takze ani me obrazek s jidlem nevyprovokoval 🙂))

jednaholkaa
10. črc 2018

@silwin Presne, podruhy uz si nic dat nemuzu. Uz jenom tim ze to clovek sni se mu to zprotivy nebo nevim. Ja asi ted vubec varit nebudu..nevim

jessulka
10. črc 2018

@skretik Ja si dala aspon vlocky s mlikem. Nemuzu do sebe dnes dostat žádný jidlo. Vsechno mi smrdi. Ach jo, kdy uz tohle období skončí.

jednaholkaa
10. črc 2018

@spid Taky strasne slinim 🙂 Muj dnesni nakup byl: vanocka, kobliha a lentilka. To upoutalo moji pozornost v bille. Doufam ze me s tim nikdo nevidel..

jessulka
10. črc 2018

Holky, kolik vam brali ampuli krve u gynekologa? Mne to poprvé ceka zítra a strašně se bojim, že to pak se mnou sekne. Pojedu do Prahy autem 45km a odbery mi nedělají moc dobře.

1nelinka
10. črc 2018

@jessulka me braly 4 ampulky...ale nejhorsi pro me bylo jet tam na lacno mam to 20 min a myslela jsem ze nedojedu jak my bylo zle:/

vilmic
10. črc 2018

@jessulka Já myslim, že tři. Vem si do kabelky nějakou koblihu a pak se tam na pár minut posaď. Bude to v pohodě.

misak48
10. črc 2018

@jessulka mě brali 5... Hlavně to řekni sestřičce předem, že se ti dělá špatně, ona se o tebe postará 🙂

michaelarei
11. črc 2018

@1nelinka
@jessulka taky se bojím odberu krve na lačno ráno ,jak něco nesním nepřestane mi být zle a zvracím tak paráda jěšte že jde manžel se mnou...a mam si vzit jidlo to mi říkala sestrička...

frndafrrr
11. črc 2018

@michaelarei
@misak48 Holky a určitě se musí být nalačno? Na ty pohlavní nemoci, krevní skupinu, protilátky a tak? Já si jistá nebyla, ale lupla jsem půl suchého rohlíku, jinak bych to autem nedala a vse o.k.. Na screening treba nalačno vím, že mi říkala ať se normálně najím.

michaelarei
11. črc 2018

@frndafrrr no mně rekli že musím na lačno :( Taky se toho dost obávám..

1nelinka
11. črc 2018

@frndafrrr urcite na lacno protoze se bere i glykemie..nekolikrat jsem se na to ptala:/

frndafrrr
11. črc 2018

@michaelarei
@1nelinka Tak to jo, to muzi byt rada, ze mi to vyslo i s rohlikem, tak at to zvladnete co nejlip.🌷

1nelinka
11. črc 2018

@frndafrrr tynuz mas vysledky krve? Ja byla v pondeli a dozvim se je az za 14dnu pri ultrazvuku:/

frndafrrr
11. črc 2018

@1nelinka Myslíš 1.odběry u doktora?- Byla jsem 27. a pokud je tam něco znepokojivého, tak vždy příjde sms, nebo rovnou volá. Pokud se neozvou mám prý počítat, že je vše v pořádku. Myslím, že ten kousek rohlíku, který je v podstatě mouka s trochou cukru s ničím moc pohnout nemohl.
Co se týčě screeningu, tak ten se ve Zlíně bere v den utz, výsledky jsou hned odpoledne mezi 13-15h a pokaždé opakují, že odběr není nalačno a mám se nasnídat.

martinasip
11. črc 2018

@jessulka brali mi 5. Pi vodu a pak hned Neco popapej.

basice
11. črc 2018

Já jsem v minulém těhu na na lačno nikdy jít nemusela, vždy mě sestřička řekla, že se můžu najíst.Az pak na cukrovku jsem musela být na lačno,ale to je jasné.

renulkka
11. črc 2018

@basice Tak ona se glykemie bere i při prvním odběru, společně s pohlavnimi nemocemi a podobně 🙂 Taky první odběr musím chodit pokaždé na lačno, pít jen vodu nebo neslazený čaj 🙂

misak48
11. črc 2018

@frndafrrr mě teď řekla i na diabetologii, že by ty odběry co mi oni berou sice měly být lačné (tam mi dělá kromě cukru ještě krevní obraz a jaterky a tak), ale že když na ně jedu dlouho - jezdím na ně vlakem od Kolína do Prahy na Karlak - tak nevadí, když si dám ráno suchý rohlík a hořký čaj. A jestli ti vyšla glykemie do lačného limitu i po rohlíku, tak je to jedine super 🙂

eiram7
11. črc 2018

Ahoj holky, tak se po dloooouhe době ozyvam. Diplomka odevzdana a svatba za mnou uf, bylo to hrozne narocny období, ale nějak jsme to s brouckem v břiše zvladli. No a svatba byla prekrasna, takže jsme si ji i užili ❤️
Na utz jsem byla tyden před svatbou v 6+5, vse bylo Ok a srdíčko už hezky bilo. Na další kontrolu jdu zacatkem 11. týdne, ale nic mi k tomu neřekli, takže nevím, zda mi budou brát krev atd. Když to tu tak pročítám, možná tam raději zavolám a zeptám se, abych věděla, zda na lacno či ne... Doufam, ze se mate všechny prima, ja se těším, ze si teď nějakou chvíli trochu odpocinu 🙂

misak48
11. črc 2018

@eiram7 gratuluju k diplomce 🙂 já mám termín do pátku a teda jestli to stihnu nějak rozumně, tak to bude zázrak ☹ malý predátor v břiše mi dal ze začátku zabrat víc než jsem čekala a teď jsem v pěkném skluzu...
Co se tě krve týče, tak třeba ti to neřekli, protože ti ji nebudou nabírat rovnou tam. Já byla na kontrole v 9+3, udělali mi UTZ, dostala jsem průkazku a na krev jsem dostala jen žádanky, že si mám dojít ten další týden s tím do odberoveho centra...

Strana