icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
10. črc 2018

@veronika_2019 to zni lakave ryze s mrkvi, to se bude dobre zvracet :D , zkusim , dik za inspiraci,protoze ja uz fakt nevim co jist a pit

urtica
10. črc 2018

@silwin Zdravím, smažák, který se mi normálně spíš hnusí, jsem si asi po 10 letech uvařila minulý víkend...tak koukám, že nejsem asi žádná výjimka s tímto typem chutí. Celkově se toto těhotenství mohu utlouct po sýrech a mléčných výrobcích, v minulém letělo maso. Zle mi moc není, což se podepisuje i na mé figuře, jestli to takhle půjde dál, budu mít na konci přírůstek 30 kg.
@matinasip Když jsem čekala první dítě, tak jsem celý první trimestr taky pros.. - proseděla na záchodě 🙂. Myslím, že to není až tak neobvyklé...ale cca po 11 tt se to spravila a pak už převládla pověstná těhotenská zácpa.

silwin
10. črc 2018

@skretik jo ale porad lepsi nez minule, to jsem nesnesla pach vlastniho manzela. Hnala jsem ho do sprchy a jak vylezl, vymydlenej a vonavej, tak mi stejne porad smrdel. Nastesti to trvalo jen asi mesic, ale nemohla jsem vedle nej ani spat:( hruza jak se to tema hormonama vsechno otoci🙂 a minule jsem nemela za celou dobu chut na sex, ani jednou a vzdycky jsem to jednou za ty dva mesice pretrpela... a ted bych ho chudaka nenechala ani vydechnout:D

renulkka
10. črc 2018

@martinasip Dnes jsem 8+4, příští týden v poradně budu 9+5 🙂 Jinak mám taky průjem od začátku těhotenství, trpím na to v každým těhotenství, ale teď už se to trochu zlepšilo, ale tak dva týdny na zpět, jsem něco snědla a za dvě hodiny už jsem seděla na wc :D
@frndafrrr No já si právě myslím, že jsem u něj i u první dcery dokonce byla 🙂 Podruhé jsem byla u nějaké starší paní doktorky a ta se teda taky trefila 🙂 Jsrm zvědavá co to bude teď 😂

skretik
10. črc 2018

@silwin no vidis jak je to pokazde jine, o sexu mi ani nemluv, jen predstava se mi hnusi , doufam, ze to prejde , to jsem minule taky nemela, ale myslim (a doufam), ze je to tim nonstop zaludkem na vode

martinasip
10. črc 2018

@renulkka ja su 8+5 🙂 v minulem tehu mi bylo bajecne...toto vubec neznam

renulkka
10. črc 2018

@martinasip Toto je moje 4.těhotenství a je mi asi možná zatím nejlíp ze všech 🙂 Sice je mi zle, ale takový nevolnosti, že nemůžu fungovat, mám jen pokud jsem hladová nebo ospalá... To pak umírám, ale v předchozích těhotenství mi bylo takto hodně zle dennodenně 🙂 Teď jr mi zle sice každý den, ale jen spíš část dne 🙂

elinka555
10. črc 2018

Tak já jelikož jsem před tehotenstvim trpěla na dost silne migreny, tak ty se mi teď i prohoubily, takže ja zvládnu akorát navarit a to je tak vše. Je to děs, modlí se at to co nejdříve, protože uz jsem z toho i psychicky špatná, že nic nezvladam. Ve čtvrtek jdu na kontrolu, budu 6+5 tt, tak i z toho jsem asi i vynervovana at je vše v pohodě.

jednaholkaa
10. črc 2018

@silwin Jo, tak to mam presne taky :D Kamoska se me dneska ptala co budu chtit u ni k veceri, hahah, rekla jsem ji at to absolutne neresi, ze se to jeste desetkrat zmeni a pak to stejne nesnim. Jediny co se me asi fakt jeste ani v jednu chvili nezhnusilo jsou citrusy.

martinasip
10. črc 2018

@renulkka Ja su celkem rozbita unavena...ach jo...

martinasip
10. črc 2018

@elinka555 klidek

jednaholkaa
10. črc 2018

@urtica Taky jsem pred tydnem myslela cely vikend na smazak 🙂 Ale myslim ze uz se mi taky hnusi..

renulkka
10. črc 2018

@jednaholkaa Je to si mě teď připomněla, že když je mi zle z hladu... Tak jediný co mi udělá dobře, tak kyselý jablka nebo rybíz 😂

jednaholkaa
10. črc 2018

@elinka555 Chce to klid. Ja se v den toho prvniho utz tak vynervovala ze me bolelo bricho cely den..

silwin
10. črc 2018

@jednaholkaa jo joo, stejnej problem u tchyne. Ze co ma udelat, pry kdyz mame radi ty ledvinky s ryzi... no v tu chvili chut byla, vecer uz ne:D

Navic my jsme jeste k tomu zvykli navarit toho kotel, aby se nemuselo vyvarovat kazdej den... udelam ve ctvrtek vecer gulas a do nedele je s varenim klid. A ted tim uplne trpim, staci mi mala porce a pak uz to zas nemusim dlouho videt a mam chut na neco jinyho. Musim to lip rozplamovat s tim varenim.

vilmic
10. črc 2018

@silwin V minulým těhotenství jsme v termínovce našly s pár holkama a hned po tom, co opadli nevolnosti, což bylo v mým případě už v 10 tt (dnes jsem začala 12 a pořád mi je zle) jsme rozjely neskutečný vařící/prasící orgie. Měly jsme skupinu na FB a přidávaly tam fotky, co kdo zrovna ten den vařil, na druhý den mělí další 4 to samý. :D :D Opravdu to byla prča. A o něčem zdravým se teda moc mluvit nedá, právě tam byl smažáček, gulášek, párky apod...

silwin
10. črc 2018

@vilmic tak ja na tom nic spatnyho nevidim, i kdyz by se to teda nemelo prehanet a obcas to prolozit necim zdravejsim🙂

vilmic
10. črc 2018

@silwin To my i měly, jen jsem se provokovaly právě těma dobrotama. :D Já se vždycky řídím svým tělem. Když mám na něco chuť, tak si to dám. Teď jak mi je zle, tak se vůbec do ničeho nenutim. Až to opadne, tak zařadim zase víc toho zdravýho, ale teď je mi blivno i z žitnýho chleba, který normálně jim úplně běžně. Naopak jim v podstatě z pečiva jen bílý rohlíky, který zase normálně nejím vůbec.

frndafrrr
10. črc 2018

Můžete mi někdo řict jak přijít k tomu průjmu? Já se tady napchávám švestkovým kompotem (ač mi úž není špatně, tak z něj brzo vrhnu😂), i kafe jsem začala pít, kefír jak mi nechutná a stejně je asi pravděpodobnější, že prasknu, než že si zajdu na wc...

silwin
10. črc 2018

@vilmic klasickej rohlik me ted nekolikrat taky zachranil, asi tejden jsem k snidani mela chut pouze na rohlik s tavenym syrem a platkem goudy:D parkrat jsem si k tomu vzala aspon papriku a rajce, kdyz uz tak at mam i neco zdravejsiho🙂
A teda ted uz druhej tejden jedu na merunkach od tchyne.
Tak jim na co mam chut, jediny co mi teda drasa chutovy bunky a sezrala bych toho kybl, je tatarak. A nemuzu!!! A drzim se, proste si nedam!

vilmic
10. črc 2018

@silwin Noo, tak tohle já taky držim. Myslela jsem to spíš na ty věci jako je mekáč, smažák nebo houskovej knedlík. Syrový maso si taky nedám a že ho miluju - sushi, tataráček... oooh Kdybych jedla plesnivý sýry normálně, tak teď bych je taky vynechala. Zkrátka tyhle invazivní věci. Neinvazivní prasárny to je jina.. 😉

skretik
10. črc 2018

@frndafrrr zkus hylak, ten by Ti na ty streva mohl trochu pomoc

silwin
10. črc 2018

@vilmic me teda bylo receno, ze hermeliny a niva vubec nevadi

jenny888
10. črc 2018

Tak to ja jsem 8+3 (poprve tehotna) a musim rict, ze me zatim zadny extra nevolnosti netrapi... v tom 5-6 tydnu jsem byla jsem nejaka vice unavena a sem tam jsem mela zaludek jen lehce jakoby na vode ale jinak se citim skvele :] ale prisuzuju to celkove svemu dlouholetemu zivotnimu stravovacimu stylu...akorat ty chute no...ty me znici :D :D :D o vikendu to byl taky smazacek ale nedala jsem si... :D

vilmic
10. črc 2018

@silwin Důležitý je, aby ty sýry byly vyrobený z pasterizovaného mléka. Pak už by tam neměly být nebezpečné bakterie.

silwin
10. črc 2018

@vilmic jo presne to mi rikali🙂

renulkka
10. črc 2018

@frndafrrr Já se občas pose*u i ze suchýho rohlíku 🙂

jessulka
10. črc 2018

Holky, mne je dneska taky příšerně. Bolí mne hlava, je mi na zvracení, mám hrozny hlad,ale vůbec mi nic nechutná.

silwin
10. črc 2018

@vilmic jdu delat chute🙂

skretik
10. črc 2018

@jessulka me je dneska taky priserne :(

Strana