Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka Dekujii 😊
@martinasip v polovině 10 týdne 😊
@veronika_2019 ja idu 18.7. nemozu sa dockat
@martinasip já jdu také ještě jednou 18.7 na měření a pak rovnou na krev 😀
Ja mam ted sileny stresy se shanenim nejake normalni doktorky v Brne. Vsechny dobry, ktery mi doporucovali v CARu maji plno, ty co objednavaji nove pacientky maji tak strasny recenze, ze bych tam nevlezla ani kdyby mi nekdo platil...
To je v haji:D uz tri mesice nemuzu nikoho dobryho najit:( takze ja si na fotku asi chvili pockam:/ :(
@veronika_2019 krev mam za sebou vzali mi asi tak 5 ampulek
Holky, u nas mame zase dilema, ze pritel si to nechce nechat rict jestli to bude holka nebo kluk a ja bych to zase rada vedela.. tak to bude zajimave 🙂
@martinasip to vzali teda dost 😀 a v kolikatem jsi týdnu ? 🙂
@martinasip Také mám kontrolu 18.7. 🙂 Už se nemůžu dočkat a odpočítávám dny 🙂 Budou mi brát i krev (ty první odběry do průkazky) 🙂
@jessulka
@frndafrrr Holky, na screening chodím do Brna na Veveří a u mě se teda vždy trefili 🙂 Jména doktorů teda si nepamatuju 🙂 :D U druhé dcery jsem jim teda moc nevěřila, pořád jsem vnitřně cítila kluka a ve 21.tt potvrdili babu i u nás v Třebíči 😂
@jednaholkaa No tak si to nech říct jen ty a jemu to přeci nemusíš říkat.
@jednaholkaa a tematicke oblecky schovavej🙂
@arielka222 Ahojky, chtěla jsem se zeptat, k jaké Dr. jdeš do toho Gennetu? Já jsem uplně zapomněla to jméno, tak snad to mají napsané na té recepci. Ještě jsem se chtěla zeptat, musím mít nějakou žádanku? Tu mi vypíše můj gynekolog? Zítra jdu k němu na kontrolu, tak abych si o ní nezapomněla říct.
@veronika_2019 dle mich vypoctu su 8+5 k dr. ale chodim na sk nemam v cr pojisteni
@renulkka a v kolikatem tydnu si?
@arielka222 A ještě jsem se na jejich stránkách dočetla o nějakém dotazníku rodokmenu. Ten musím mít s sebou vyplněný? Mají to strašně podrobné a spoustu informací třeba ani vůbec nevím.
@jednaholkaa tak od vcera uz se taky nemuzu na orisky a suseny ovoce podivat :D a dneska jsem vyhodila meloun, takze i muj milovanej meloun ma stop, doufam, ze jen na nejakou dobu :( . Me uz to taaak nebavi :(
Koukám, že je nás s kontrolou 18.7. požehnaně, ikdyž odběry a 1. poradnu, fotku i průkazku už mám za sebou. Teď mám těh kontrol jak nasetých 18., 25.screening, za 14 dní další kontrola a pak se to zase povleče 3 týdny a to už by i to pohlaví mohlo být jasné, pokud se ukáže.
@skretik Tak vidis 🙂) I meloun? Tak uz je sila.. ten jsem jedla cely minuly tyden. Ja se nemuzu podivat uz na vetsinu veci, to jsem fakt necekala. Dneska jsem obcahzela restauraci a po cuchu co kdo ma jsem si vybirala co si dam. Bylo to jenom jedno jidlo co bych snedla a stejne jsem to v pulce talire vzdala. Fakt ulet. Nechapala jsem jak nekdo muze zvracet, ted uz to chapu,.
@jednaholkaa me zas zaclo takove to obdobi "rekl nekdo smazak??? To si chci dat! Mozna i vic nez treba pizzu... sakra, pizza, no tak kaslu na smazak a objednam pizzu." Otevres damejidlo a sup, testoviny! Hmm, tak pizza nebude.
A nez ti to za tu hodinu privezou, tak chran nekoho buh vyslovit nejaky nazev jidla nebo neco, co ho evokuje:D treba "je-li to" mozne... :D
@jednaholkaa jo tak to jsem na tom uplne stejne :( . jeste horsi je to s pitim, jidlo do sebe nejake nacpu,ale piti je katastrofa :(. Taky jsem to necekala, u prvniho mi bylo taky zle, ale ne az takhle moc, mozna je to letem, nevim
Tak já si dávám k jídlu varenou ryzi s mrkvi, suché rohlíky apod . Teď jste mi udělali takové chutě tím smazakem a vším , ze si musím jít dal aspoň ten banán 😂😂doufám , ze už průjem zítra přejde a mužů si dat aspoň polivku 😀🙏🏼
Tak ja mam prujem uz snad mesic...dr se divil ze zeny to maju opacne spis :D a je mi desne zle po cely den i vecer...to je hruza..su z toho celkem unavena...snad to uz brzy pomine

@veronika_2019 Krásný prďolka 🙂