icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

skretik
9. lis 2018

@vilmic no to je nadhera, po tomhle bych se mohla taky utlouct, to ty sama?

vilmic
9. lis 2018

@beruska125 Tak tomu nevěřim.. :D :D Ale jako bylo by to super, to jo.

vilmic
9. lis 2018

@skretik Pán tvorstva. 🙂 Ve středu přišel po fotbale, a řekl mi, že měl utopence k pivu. Dostala jsem na ně pak úplně šílenou chuť. Někdy překvapí, chlapec. 🙂

beruska125
9. lis 2018

@vilmic když těch 390000 vychází z původního návrhu zvýšení rp na 260000. A oni chtějí udělat 1,5 násobek rp, tj. 300 000* 1,5=450000. Takže bych to neviděla tak nereálné ale kdo ví...

skretik
9. lis 2018

@vilmic to mas zlatyho muze teda 🙂, asi se stavim na navstevu 🙂

skretik
9. lis 2018

@jessulka hele jak si vcera psala o tech strevech a o tom, ze mas pocit, ze Ti praskne bricho, tak ja to mam uz par tydnu a ted jsem zacla pit Actimel a drtim si jednou denne to lnene seminko do caje a musim rict, ze je to mnohem lepsi - tuk tuk tuk. Neni to skvely, ale je to mnohem lepsi. Tak treba taky zkus, ja na tom jedu od pondeli a citim ulevu.

vilmic
9. lis 2018

@skretik Jak říkám, někdy překvapí. Stav, ale musíš hnedka 5. den, pak už neručim za to, kolik toho zbyde, :D
@beruska125 Hmm, dává to smysl. Tak uvidíme.

skretik
9. lis 2018

@vilmic tak jooo :D

vilmic
Autor odpověď smazal
jednaholkaa
9. lis 2018

@vilmic Sakra, ja si zrovna takovy od nekoho taky koupila za 150 🙂)

jednaholkaa
9. lis 2018

Jinak vcera byl fakt nakej divnej den. Poprve me to bricho prislo omezujici, no uz je asi na case. Sla jsem totiz s batohem na nadrazi a to se miminu nak nelibilo, byl docela tezkej :( Napred jeden totalni kopanec a pak jsem celou cestou vlakem citila podbrisek. Nakonec jsem blbec vzala omylem do ruky tezkou tasku a chvili na to zase kopanec nebo co az jsem vyjekla bolesti na celou ulici. Takze uz nic tahat nebudu, myslim, ze jsem to pochopila 🙂

jessulka
9. lis 2018

@andelka Také jsem o tom přemýšlela, že bych malou dala do školky až pak od září a pokud nám to navýší, tak bych si to prodloužila.

jessulka
9. lis 2018

@skretik Moc děkuju, to jsi hodná. Někdo mi doporučil i kefír. Ale určitě vyzkouším. To lněné semínko se dá sehnat normálně v obchodě? A musíš ho tedy nejdřív rozdrtit v hmoždíři?

andelka
9. lis 2018

@jessulka no u nás absolutně nehrozí mít dítě ve školce od září ( to berou max do listopadu,pokud je místo), a tak jedině kdyby nastoupilo v tom lednu/ únoru,jakože od pololetí. Ale nevím nevím..moc se to tu nevede, nastupovat v průběhu roku. Navíc to bude první školní rok co bude u nás bydlet dcera,a chodit do školy..Tak uvidím. Kdyžtak bych si to nechala do toho září,aspoň se nebudou muset řešit prázdniny. Přijde mi i brzo aby dítě nastoupilo s úderem 3 roku. Oba kluci šli později,skoro ve 3,5.

andelka
9. lis 2018

@jessulka lněné semínko jsem kupovala třeba v DM,nebo ve zdravé výživě. A buď drtila nebo povarila,ať se uvolní sliz. Semínko se nemá kupovat už mleté,aby nebylo žluklé třeba.

skretik
9. lis 2018

@jessulka no ja vzhledem k tomu, ze to mam v praci, tak to drtim jen lehce lzickou, moc to teda nejde 🙂 a ano kupuju ho normalne v obchode a prelevam to horkou vodou, i kdyz tady holky psaly, ze se to prelevat horkou vodou nema, ale nevim, ja to tak delam.

vilmic
9. lis 2018

Tak jsem právě objednala na Funbaby druhý vajíčko. Ráno jsem objednala na Malvíku ty fusáčky do autosedačky, přebalovací podložku a LODGER Swaddler dvoubalení. Využila jsem slevy z maminky, tak aspoň nějaká kačka ušetřena. Zítra si jedu vyzvednout od pani kojící polštář pro dvojčata a pak už mi budou chybět jen fusaky. Ale teda myslim, že tenhle měsíc budem jíst jenom ty utopence.. :D

skretik
9. lis 2018

@vilmic ja ho asi beru ten emitex fusak, porad nad tim uvazuju a nejsem si jista, ale zavinovacku mam jen teplou, tak to asi nestaci

vilmic
9. lis 2018

@skretik Mně už se ozvala jedna maminka do zprávy, tak jsem to tady smazala. Promiň.. :(

jednaholkaa
9. lis 2018

@vilmic Na co je prebalovaci podlozka? Na ten prebalovaci pult nebo? My jsme vcera taky nakoupili v Malvikovi s tim kuponem. Tu matraci Traumland, tak mam klid 🙂 Jinak fusak jsem koupila na Vinted ruzovy Lodger za tisicovku. Vic bych ani za ruzovej fusak nedela 🙂)

vilmic
9. lis 2018

@jednaholkaa Jj, na pult. Měla jsem u syna od stejnýho výrobce a byla super, bohužel jsme jí ale oddělali při cvičení vojtovky. Tady malá ukázka dnešniho utrácení:

jednaholkaa
9. lis 2018

@vilmic Jee to krasny, tak zavinovacka ruzova a cerna 🙂

vilmic
9. lis 2018

@jednaholkaa Myslim, že růžová do tý tmavě šedý autosedačky bude hezoučká. Druhou autosedačku máme světle šedou, ta asi připadne klukovi. Pravděpodobně je pak budu používat i do kočárku na jaře. To uvidim.

jednaholkaa
9. lis 2018

@vilmic Jo to bude pekny! Ty softshellovy jsou fakt hezoucky 🙂

jednaholkaa
9. lis 2018

Jinak my jsme rozbalili ten kocar z nemecka ale neumime ho slozit :D Teda pritel neni moc technicky typ a ja uz vubec, takze noo, nechavam to na nem, snad to do unora da nak dohromady 🙂

vilmic
9. lis 2018

@jednaholkaa Zkoušela jsi youtube? Tam mívají výrobvi promo videa a třeba to nějak napoví. Jaký jste vlastně koupili?

evelinkaw
9. lis 2018

@zuzekk krvácení z dásní je v těhotenství úplně normální. Řešila jsem to před měsícem na kontrole u zubarky. Je to vlivem hormonů. Říkala jsem ji, že teď flakam mezizubní kartáček kvůli krvácení a bolestivosti a říkala, že je to muolne běžné, ale že je to začarovaný kruh - maminky přestanou používat mezizubní kartáčky - zánět - kaz a pořád dokola.

jednaholkaa
9. lis 2018

@evelinkaw Jojo, taky me rikala, ze je to kvuli hormonum.
@vilmic No videli jsme kousek nejakeho videa, ale bylo to dost nezazivne. Necham to nem, bude na to muset prijit 🙂) Koupili jsme ten TFK joggster trail, ale zatim je to spis joggster puzzle.

1nelinka
9. lis 2018

@jessulka ja si dneska studovala neco o epiduralu a holka ja asi pujdu do te celkove narkozy.. jako predstava ze budu po cisari, s miminkem a doma holcicku necele 2roky a ja budu mit mesic sileny bolesti hlavy to asi teda neee..navic jsem mela hrozny poporodni deprese ktere trvaly 3/4 roku tak by mi tohle asi moc nepomohlo..myslela jsem ze by u me stal manzel a drzel me za ruku ale v jicine u cisare partner byt nesmi(ceka na chodbe) tak bych to sama asi ani nedala

tynazezu
9. lis 2018

Holky, tak já dneska taky utrácela na funbaby a na babiez...Objednala jsem matraci do postýlky, koupací lehátko, minky deku a plno serepetiček na hygienu.
Jinak včera poradna OK, výsledky OGTT také. Můžu se dál ládovat čokoládou 🙂) Jinak mimi roste dle tabulek, na konci 25. týdnu necelých 700 g.
@vilmic Pořád přemýšlím, jaký fusak do autosedačky, mám sedačku Stokke a taky nožickový fusak Stokke, vejde se tam? Je dost velký a teplý.Ptám se tebe, protože vím, že máš se StokKe zkušenost.

Strana