icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

vilmic
9. lis 2018

@tynazezu Myslíš ten zimní fusak na sibiř? Ten je hodně teplý a podle mě ho do autosedačky úplně pohodlně nenarveš. Navíc tedy by bylo dítku i vedro. Fusak do autosedačky je spíš taková dečka než se vytopí auto, nebo na přeběhnutí z auta do domu. Pak samozřejmě v jarních/podzimních měsících může posloužit i jako fusak do kočárku. Ale ten zimní Stokke s rozdělenými nožičkami je opravdu hodně teplej.

vilmic
9. lis 2018

@tynazezu Tady je dobře vidět, jak je velkej. Jako měla jsem ho i v korbičce, ale to byl malej 4/5 měsíční, tak se to tam nahňácalo. Takže s novorozencem nebudeš mít problém.

jessulka
9. lis 2018

Holky, pořád váhám nad tím polévkovačem od Tefalu. Chtěla jsem ho koupit k Vánocům jako společný dárek, ale vůbec nevím, jestli ho tak moc využijeme. Jestli to není zase nějaký velký kus kuchyňského náčiní, co akorát na lince zabírá místo. Co myslíte?

jessulka
9. lis 2018

@1nelinka Já se o tom poradím s mým Dr. příští týden. Já jsem žádné bolesti hlavy neměla, všechno bylo v porodnici i po příjezdu domu v pohodě. Mne jde o to, že bolí to napíchnutí do páteře a pak mi vadilo, že jsem vůbec necítila půlku těla a začala jsem chodit až druhý den. Strašně moc si přeju, když by mi udělali tu celkovou anestezii, aby mi malou přinesli co nejdřív po probuzení, abych se s ní mohla pomuchlovat a zkusila se přisát. To všechno musím zjistit v porodnici.

jessulka
9. lis 2018

@dominika963852 Domčo, co ten váš kočárek? Pochlubíš se? Jsem napnutá jako struna.

tynazezu
9. lis 2018

@vilmic ok, díky za rady a foto..asi to budu resit plysovym overalem a deckou

dominika963852
9. lis 2018

@jessulka Jééé,já na to včera úplně zapoměla. Přijela jsem pozdě z nákupu 😀 Ale dnes k večeru to napravím 😉 . Jaroušek s ním pořád jezdí po bytě 😀

jessulka
9. lis 2018

@dominika963852 🙂 to je prďolka malej.

1nelinka
9. lis 2018

@jessulka ja jsem prave cetla za 1 ze 4 zen ma po tom sileny migreny(kdyz to blbe napichnou) a hodne u toho i zvraci(asi jako jen zaludecni stavy ale i tak) a ja jsem hrozne blici me se dela zle i na lehatku v bazene,a krom ibubrofenu nemuzu ani zadne prasky jako napr-paralen,valetol mam slabej zaludek a po vsem bliju.. tak to mam na tuty 😂😂

vilmic
9. lis 2018

Holky jsem v nemocnici. Začala mi odtýkat plodová voda. Kontrakce se zatim nerozjely, tak snad to tak zůstane. Jsem na kapačce a dostanu kortikoidy. Mám hrozný strach o miminka. Ach joo.

garfa4
9. lis 2018

@vilmic uff to jsou zpravy ☹ drzim palce, at to dobre dopadne a zustane vse tak, jak ma. Verim, ze mas strach, ale je dobre, ze jsi pod dohledem lekaru.

dominika963852
9. lis 2018

@vilmic Broučci, to snad neeee. Další... Doufám,že vše bude v pořádku !! Drž se a posílám hodně zdravíčka pro drobátka a sílu pro tebe <3

seveneye
9. lis 2018

Holky tak se hlásím dnes po náročném dni:cukr ok,nejhorší bylo tu sracku umělohmotnou vypit,chutnalo to jako citronový lepidlo:-\ a pálila mě potom zaha.nasledne vyšetření se zády,z placu jsem dostala poukaz na tehu pas,mam ty bedra celkem blokly,tak mě mudr.prosila abych se už setrila.no a pak finále poradna,placenta porad dole,takže žádná změna...

seveneye
9. lis 2018

@1nelinka nj,každý to má fakt jinak a nejhorší je že ani doktoři neví jak kdo bude reagovat,osobne mam za sebou zkušenost s lumbální punkci a ty stavy nepřeju nikomu,nez to vubec napichli trpěla jsem jako zvíře,2 dny po vyšetření jsem komplet problila,motal se se mnou celej svet a nějak se postavit na nohy jsem se zvládla až 5.den.dekuji nechci:'(reálně mi taky hrozí císař,ale už teď mám jasno,epidural zásadně odmítám!

michaelarei
9. lis 2018

@vilmic juuj doufám ,že vám pomůžou aby ještě co nejdil jste o stali v jednom držim palce. ..❤

yvonneullmann
9. lis 2018

@garfa4 Ja sodu. A Cekam az pujdu na kontrolu co mi poradi doktor. Ale musim to zaklepat. Dnes jeste nic. Tak treba uz bude klid.

michaelarei
9. lis 2018

@seveneye Tak už to máš zasebou. ..tak snad pás pomůže a šetřit se ženy 😊

garfa4
9. lis 2018

@yvonneullmann muj doktor mi poradil Maalox, ale pani v lekarne mi vice doporucila Rennie.... tak jsem zvedava, co doporuci tobe.

yvonneullmann
9. lis 2018

@garfa4 jak mile budu vedet tak ti Napisu. Sama jsem zvedava

basice
9. lis 2018

@vilmic holka drž se a hlavně ti dva broučci, co jsou u tebe v bříšku ať tam ještě nějakou dobu vydrží! Myslím na vás 😘

seveneye
9. lis 2018

@vilmic kocko budu držet palečky,jeste chvíli zůstaňte 3v1!

ajdamajda
9. lis 2018

@vilmic ty už taky?! :-O držím pěsti .

andelka
9. lis 2018

@vilmic to bude dobrý, zvládnete to, broučci jsou šikovní, mají krásnou váhu, dobře to dopadne, určitě. Držím palečky 🍀

dominika963852
9. lis 2018

@jessulka tak tady je 😁 aspoň dvě rychlí fotky než půjde do sklepa zatím 😉

1nelinka
9. lis 2018

@seveneye ja mam zasebou akutni sekci v celkove narkoze a pooperacni stav jsem zvladala super..chtelo se mi teda blinkat ale sestricka mi dala neco dobryho do zily a okamzite to preslo..tak asi taky nakonec pujdu do celkove..

1nelinka
9. lis 2018

@vilmic kocko moc drzim palce a neboj ja kdyz lezela s miunkou u apolinare tak tam se mnou lezela holka ktere pomalu odtekala plodovka -ona tim ze i priteka tak to dokazou udrzet v rozumne mire..lezela tam od 13tt az do porodu a zmakly to🙂)

jenssy
9. lis 2018

@vilmic moc na Vás myslím, snad tam broučkové zůstanou pod dohledem lékařů co nejdýl, moc držím palce :-*

jjituli
9. lis 2018

@dominika963852 krásný,mám stejný v béžové po prvním 😀

dominika963852
9. lis 2018

@jjituli V béžové jsem po něm taky pokukovala 😀 Jezdí se s ním super musím říct. Jsem nadšená.

ajdamajda
9. lis 2018

Tak já měla císaře spinalem a napichnuti v pohodě , rychle , po císaři vše OK, asi po 2 hodinách mi začaly k sobě nohy přicházet - cvičila jsem s nimi abych se rozhybala rychle , po 4-5h jsem měla nohy už OK , v noci jsem spala a ráno šla už do sprchy. Trochu se mi motala hlava ale podruhé a dal jsem vstávala sama . Šla jsem už i dokonce 2 patra dolu do lékárny a zpět nahoru , jizva a břicho OK, další den už jsem chtěla jít domu ale prý kvůli malému mě nechtěli pustit . No jako bylo to první mimco takže jsem to nehrotila . Ale umírala jsem tam hlady 😂👌🏼

Strana