Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@ajdamajda ja to mela podobne ale po celkove narkoze..druhy den pekne na nozky osprchovat se a odpoledne uz jsem chodila nekolikrat denne 2patra za malou na jip..hladik jsem taky mela ale protoze na me zapomely a i 3ti den jsem dostavala jen tekutou stravu treba malinkej nutrilon na obed a sklenici mleka na veceri a nazdar..kdyz jsem se ozvala ze tu asi zhebnu hlady do kdy musim mit tu dietu tak se sestra zarazila a ze to proveri a na druhy den jsem na snidosku dostala 2rohliky a 4krajice chleba a na obed koprovku s knedlikama tak se asi nekde stala chyba😂😂
@dominika963852 ano,taky jsem byla nadšená, korbička velká 😀 jen pak jsem sporťák nechala doma a do auta na cestování mam Valco 😀
@vilmic moc drzim palce at miminka vydrzi co nejdele!! ❤️❤️
Zavitam sem po delsi dobe a takove zpravy..
@vilmic ať ještě dlouho vydrzite!😘
@vilmic Teď dočítám co je tu novýho a takové zprávy 😔 Držím palce, ať jste v pořádku a miminka jsou ještě pěkně v pupíku! 🍀 Řekni jim, že je teď venku škaredě, ať si ještě počkají ❤️ Hodně sil a neboj, důležité je, že jste pod dohledem! 🍀 Mě teď začal nejspíš dost vodnatý výtok... Od rána na nohou, během dne i párkrát kontrakce a teď výtok, tak doufám, že to je jen výtok po velký námaze 🤔
Holky , čím se mažete? Mě už došel olejiček z orifleimu a úplně mě nevyhovoval. Tak chci vyzkouset zase něco jiného ☺.
@jessulka polivkovac mám přes měsíc, první 2 týdny jel v kuse, pak manželovi začaly lézt kašovite polívky krkem. Dělám presnidavky, myslela jsem, že budu něco zamrazovat, ale jsou tak vyborne, že to sežereme ještě teplé. + banánové koktejly. A až bude prcek na mixovane stravě, nezastaví se!
Jen se ne dobře čistí.
@cuccinka Myslím, ze je úplně jedno, čím budeš mazat. Buď máš elastickou kůži, která nepraska a netrpi na strie, nebo máš k tomu sklony a na to ti vetsinou nic nepomůže. Ja mazu co mi přijde pod ruku. Tělovým mlékem, Aviril olejickem, mela jsem tehotensky pestici olej z DM. Nemazu se každý den, jen jak si vzpomenu. Ja netrpím na strie.
@cuccinka Já mám s dm alverde olej a nekdy i aviril krasne voní ☺
Jinak holky, ráno jsem se vzbudila se špiněním... Tak doufám, že to přejde 😔 Manžel je dneska v práci... Ale naštěstí máme uklizeno i navářeno, tak se budu snažit co nejvíc s holkama vegetit 😐
Už ležim na rizikovým. Voda pořád odtýká, ale je čirá, kontrakce nemám. Kontrolují ozvy miminek a bude se čekat. Pořád jsem samozřejmě na kapačce, ATB, a po 12 hodinách mi píchají kortikoidy. Snad se tam stíhá nějaká dotvářet, aby nebyl/a na suchu. Holky, já se odsud zase na chvilku zdekuju a čas od času hodim info. Byla bych šťastná, kdybychom vydrželi aspoň 3 týdný, ale tady člověk neví dne ani hodiny a každý den navíc se počítá. Tak se mějte, opatrujte a já o sobě dám zase vědet.
p.s. Co se týče tabulky, měla by každá z vás mít práva na to tam přidat někoho dalšího, ale nevim jestli to bude fungovat.

@vilmic Držím palečky, ale určitě to dobře dopadne a hezky se ještě miminka dopečou💕