icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

kikika87
9. lis 2018

@vilmic Držím palečky, ale určitě to dobře dopadne a hezky se ještě miminka dopečou💕

1nelinka
9. lis 2018

@ajdamajda ja to mela podobne ale po celkove narkoze..druhy den pekne na nozky osprchovat se a odpoledne uz jsem chodila nekolikrat denne 2patra za malou na jip..hladik jsem taky mela ale protoze na me zapomely a i 3ti den jsem dostavala jen tekutou stravu treba malinkej nutrilon na obed a sklenici mleka na veceri a nazdar..kdyz jsem se ozvala ze tu asi zhebnu hlady do kdy musim mit tu dietu tak se sestra zarazila a ze to proveri a na druhy den jsem na snidosku dostala 2rohliky a 4krajice chleba a na obed koprovku s knedlikama tak se asi nekde stala chyba😂😂

jjituli
9. lis 2018

@dominika963852 ano,taky jsem byla nadšená, korbička velká 😀 jen pak jsem sporťák nechala doma a do auta na cestování mam Valco 😀

plamenak11
9. lis 2018

@vilmic moc drzim palce at miminka vydrzi co nejdele!! ❤️❤️
Zavitam sem po delsi dobe a takove zpravy..

beruska125
9. lis 2018

@vilmic ať ještě dlouho vydrzite!😘

renulkka
9. lis 2018

@vilmic Teď dočítám co je tu novýho a takové zprávy 😔 Držím palce, ať jste v pořádku a miminka jsou ještě pěkně v pupíku! 🍀 Řekni jim, že je teď venku škaredě, ať si ještě počkají ❤️ Hodně sil a neboj, důležité je, že jste pod dohledem! 🍀 Mě teď začal nejspíš dost vodnatý výtok... Od rána na nohou, během dne i párkrát kontrakce a teď výtok, tak doufám, že to je jen výtok po velký námaze 🤔

cuccinka
9. lis 2018

Holky , čím se mažete? Mě už došel olejiček z orifleimu a úplně mě nevyhovoval. Tak chci vyzkouset zase něco jiného ☺.

1nelinka
9. lis 2018

@cuccinka ja modrou indulonou..mazala jsem se i u dcerky a nemam jedinou strii..

val333
9. lis 2018

@cuccinka já mazu Elasti-Q.... A zatím fajn 😉

jessulka
9. lis 2018

@vilmic Kočko, moc na vás myslím. Hlavně, že jste pod dohledem. Miminkům pošli vzkaz od tet z Koníka, že nesmí trhat partu a musí počkat v bříšku minimálně do ledna. Držím moc palce a posílám moc sil 🤗😘

zuzekk
10. lis 2018

@jessulka polivkovac mám přes měsíc, první 2 týdny jel v kuse, pak manželovi začaly lézt kašovite polívky krkem. Dělám presnidavky, myslela jsem, že budu něco zamrazovat, ale jsou tak vyborne, že to sežereme ještě teplé. + banánové koktejly. A až bude prcek na mixovane stravě, nezastaví se!
Jen se ne dobře čistí.

tynazezu
10. lis 2018

@vilmic držím moc palečky!!! Musíte být v pořádku...Snad vše pujde dle představ...🍀🍀🍀

jessulka
10. lis 2018

@zuzekk Děkuji, furt to zvazuji, jestli mám do toho jít, nebo koupit radši neco jiného.

andelka
10. lis 2018

@cuccinka mně maže každý večer manžel Bioilem, mažu od 4 měsíce a vydrží určitě do porodu i dýl. Občas ráno maznu ještě ElastiQ.

jessulka
10. lis 2018

@cuccinka Myslím, ze je úplně jedno, čím budeš mazat. Buď máš elastickou kůži, která nepraska a netrpi na strie, nebo máš k tomu sklony a na to ti vetsinou nic nepomůže. Ja mazu co mi přijde pod ruku. Tělovým mlékem, Aviril olejickem, mela jsem tehotensky pestici olej z DM. Nemazu se každý den, jen jak si vzpomenu. Ja netrpím na strie.

jessulka
10. lis 2018

@vilmic Ahojky, tak jaka byla noc? Co ta plodovka, přestalo to? A miminečka v pořádku? V noci jsem nemohla spát, furt jsem na vas myslela. At se o vás v nemocnici dobře starají.

zuzekk
10. lis 2018

@cuccinka saloos, pestici, mesickovy, antistri, všechny moc příjemné. Občas kokosovej.

michaelarei
10. lis 2018

@cuccinka Já mám s dm alverde olej a nekdy i aviril krasne voní ☺

iris92
10. lis 2018

@vilmic Jezis to jsou zpravy....😔 moc drzim palce at vydrzite co nejdyl, urcite to dobre dopadne 😘

renulkka
10. lis 2018

@vilmic Doufám, že jste v pořádku! 🙏🤔 Taky na vás pořád moc myslím 🍀 A doufám, že se nám brzy ozveš, až na to budeš mít náladu a čas ❤️

renulkka
10. lis 2018

Jinak holky, ráno jsem se vzbudila se špiněním... Tak doufám, že to přejde 😔 Manžel je dneska v práci... Ale naštěstí máme uklizeno i navářeno, tak se budu snažit co nejvíc s holkama vegetit 😐

skretik
10. lis 2018

@renulkka spinis??? Nemela bys hned jet at Te prohlidnou, to asi nebude jen tak prece 🤔

bombat
10. lis 2018

@jessulka Taky musím pořád na Vilmu myslet...

1nelinka
10. lis 2018

@renulkka ja bych se spinenim radeji jela klidne se muzes zacit otevirat

vilmic
10. lis 2018

Už ležim na rizikovým. Voda pořád odtýká, ale je čirá, kontrakce nemám. Kontrolují ozvy miminek a bude se čekat. Pořád jsem samozřejmě na kapačce, ATB, a po 12 hodinách mi píchají kortikoidy. Snad se tam stíhá nějaká dotvářet, aby nebyl/a na suchu. Holky, já se odsud zase na chvilku zdekuju a čas od času hodim info. Byla bych šťastná, kdybychom vydrželi aspoň 3 týdný, ale tady člověk neví dne ani hodiny a každý den navíc se počítá. Tak se mějte, opatrujte a já o sobě dám zase vědet.

p.s. Co se týče tabulky, měla by každá z vás mít práva na to tam přidat někoho dalšího, ale nevim jestli to bude fungovat.

misak48
10. lis 2018

@vilmic Držte se, myslíme na vás, ať to dobře dopadne 🙂

andelka
10. lis 2018

@renulkka já bych radši jela na kontrolu, špinění nemusí být jen tak.

jenssy
10. lis 2018

@vilmic Moc moc moc držíme palečky, ať vydržíte co nejdéle. Miminka jsou určitě statečná a zvládnou se tam udržet, věřím v to 😉 Myslíme na Tebe a budeme čekat na další zprávy ❤🍀

andelka
10. lis 2018

@vilmic kéž byste vydrželi 3v1 co nejdýl. Každý den se počítá. Ale miminka jsou moc šikovná,určitě to dobře zvládnete.

basice
10. lis 2018

@vilmic budu na vás myslet a doufám, že tu budeme od tebe dostávat jen dobré zprávy. Držte se 😘

Strana