Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Holky, pořád váhám nad tím polévkovačem od Tefalu. Chtěla jsem ho koupit k Vánocům jako společný dárek, ale vůbec nevím, jestli ho tak moc využijeme. Jestli to není zase nějaký velký kus kuchyňského náčiní, co akorát na lince zabírá místo. Co myslíte?
@1nelinka Já se o tom poradím s mým Dr. příští týden. Já jsem žádné bolesti hlavy neměla, všechno bylo v porodnici i po příjezdu domu v pohodě. Mne jde o to, že bolí to napíchnutí do páteře a pak mi vadilo, že jsem vůbec necítila půlku těla a začala jsem chodit až druhý den. Strašně moc si přeju, když by mi udělali tu celkovou anestezii, aby mi malou přinesli co nejdřív po probuzení, abych se s ní mohla pomuchlovat a zkusila se přisát. To všechno musím zjistit v porodnici.
@dominika963852 Domčo, co ten váš kočárek? Pochlubíš se? Jsem napnutá jako struna.
@jessulka Jééé,já na to včera úplně zapoměla. Přijela jsem pozdě z nákupu 😀 Ale dnes k večeru to napravím 😉 . Jaroušek s ním pořád jezdí po bytě 😀
@dominika963852 🙂 to je prďolka malej.
@jessulka ja jsem prave cetla za 1 ze 4 zen ma po tom sileny migreny(kdyz to blbe napichnou) a hodne u toho i zvraci(asi jako jen zaludecni stavy ale i tak) a ja jsem hrozne blici me se dela zle i na lehatku v bazene,a krom ibubrofenu nemuzu ani zadne prasky jako napr-paralen,valetol mam slabej zaludek a po vsem bliju.. tak to mam na tuty 😂😂
Holky jsem v nemocnici. Začala mi odtýkat plodová voda. Kontrakce se zatim nerozjely, tak snad to tak zůstane. Jsem na kapačce a dostanu kortikoidy. Mám hrozný strach o miminka. Ach joo.
@vilmic Broučci, to snad neeee. Další... Doufám,že vše bude v pořádku !! Drž se a posílám hodně zdravíčka pro drobátka a sílu pro tebe <3
Holky tak se hlásím dnes po náročném dni:cukr ok,nejhorší bylo tu sracku umělohmotnou vypit,chutnalo to jako citronový lepidlo:-\ a pálila mě potom zaha.nasledne vyšetření se zády,z placu jsem dostala poukaz na tehu pas,mam ty bedra celkem blokly,tak mě mudr.prosila abych se už setrila.no a pak finále poradna,placenta porad dole,takže žádná změna...
@1nelinka nj,každý to má fakt jinak a nejhorší je že ani doktoři neví jak kdo bude reagovat,osobne mam za sebou zkušenost s lumbální punkci a ty stavy nepřeju nikomu,nez to vubec napichli trpěla jsem jako zvíře,2 dny po vyšetření jsem komplet problila,motal se se mnou celej svet a nějak se postavit na nohy jsem se zvládla až 5.den.dekuji nechci:'(reálně mi taky hrozí císař,ale už teď mám jasno,epidural zásadně odmítám!
@vilmic juuj doufám ,že vám pomůžou aby ještě co nejdil jste o stali v jednom držim palce. ..❤
@garfa4 Ja sodu. A Cekam az pujdu na kontrolu co mi poradi doktor. Ale musim to zaklepat. Dnes jeste nic. Tak treba uz bude klid.
@seveneye Tak už to máš zasebou. ..tak snad pás pomůže a šetřit se ženy 😊
@yvonneullmann muj doktor mi poradil Maalox, ale pani v lekarne mi vice doporucila Rennie.... tak jsem zvedava, co doporuci tobe.
@garfa4 jak mile budu vedet tak ti Napisu. Sama jsem zvedava
@jessulka tak tady je 😁 aspoň dvě rychlí fotky než půjde do sklepa zatím 😉
@dominika963852 krásný,mám stejný v béžové po prvním 😀
@jjituli V béžové jsem po něm taky pokukovala 😀 Jezdí se s ním super musím říct. Jsem nadšená.
Tak já měla císaře spinalem a napichnuti v pohodě , rychle , po císaři vše OK, asi po 2 hodinách mi začaly k sobě nohy přicházet - cvičila jsem s nimi abych se rozhybala rychle , po 4-5h jsem měla nohy už OK , v noci jsem spala a ráno šla už do sprchy. Trochu se mi motala hlava ale podruhé a dal jsem vstávala sama . Šla jsem už i dokonce 2 patra dolu do lékárny a zpět nahoru , jizva a břicho OK, další den už jsem chtěla jít domu ale prý kvůli malému mě nechtěli pustit . No jako bylo to první mimco takže jsem to nehrotila . Ale umírala jsem tam hlady 😂👌🏼

@tynazezu Myslíš ten zimní fusak na sibiř? Ten je hodně teplý a podle mě ho do autosedačky úplně pohodlně nenarveš. Navíc tedy by bylo dítku i vedro. Fusak do autosedačky je spíš taková dečka než se vytopí auto, nebo na přeběhnutí z auta do domu. Pak samozřejmě v jarních/podzimních měsících může posloužit i jako fusak do kočárku. Ale ten zimní Stokke s rozdělenými nožičkami je opravdu hodně teplej.