icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

1nelinka
11. lis 2018

Holky tohle presne delala v brisku Mia jak si manzel polozil ruku tak ani prd za to ted Rachelka ta si to tam strezi..manzel polozi ruku a mala je okamzite vzuru a busi mu do te ruky jak jen dokaze😂😂😂

andelka
11. lis 2018

@jessulka tak to je fajn že máš klid. Já muže s dcerou poslala do kina. Šla bych též,ale bojím se že ten hluk by malej nedal. Dopoledne jsme třídili oblečení po klukách a teď jsem přeházela zas nějaké věci pro miminko nějak logicky do krabic. Večer bude muž dodělávat přebalovací pult. Mně ještě čeká přerovnat oblečení 50-56-62 podle velikosti do šuplíků.
Už mám doma i vajíčko,deku a fusak do něj. Ještě kočárek a jsme připravení 🙂

andelka
11. lis 2018

U nás mimino též tatínkova ruka uklidňuje. Jsem ráda že si to po 13 letech užívá a těší se 🙂 je to určitě jiné než tehdy,když čekali s přítelkyní neplánovaně v 21.

andelka
11. lis 2018

BONPRIX!!!!
Holky,tak by to mělo fungovat, kód 6116 do dneška 11.11. Je to 0 poštovné a -10%. Tak zkuste !!

jessulka
11. lis 2018

@andelka No ja stejně peru, věším, žehlím. Ale mám tu klídek. Zapálila jsem si svíčky, pustila telku. Za hodinu se vrátí a prijdou na kafe naši. Tak tu bude zase veselo.

ajdamajda
11. lis 2018

@jessulka prosimte my se nemůžeme molusek nějak zbavit - zatím jsem mazala molusanem ale smrad bez efektu . Tak jsem vzala vypalovač na bradavice a jako něco šlo ale děsně to pálelo a musela jsem premazat ještě další masti aby to kluci vydrželi no a včera koukám na svůj zadek a par pupinku mám taky. Pravděpodobně jak se občas koupeme spolu ve vane . No je fakt ze jsem ještě nepouzila homeo a neposilujeme imunitu. Teprve chci koupit hlivu

zuzekk
Autor odpověď smazal
zuzekk
11. lis 2018

@dominika963852 radím vyzkoušet dřív než v bazénu 😉

michaelarei
11. lis 2018

@basice No jo to chápu s bríškem je to ťežký. ...jsem i docela ráda že to budu dělat když už mála bude na světe . .pomalinku už všechno skoumám. ..vybírám celej barák da Hodně zabrat a těch prkotin co se najde vždy že jsou zapotřebí 😂

michaelarei
11. lis 2018

@1nelinka Naše taky jakmile přijde tatínek do ložnice on hned na ni mluvi a hladi a ona radostí mu hned kope do ruky ☺a to děla každéj večer prdelka 😀

zuzekk
11. lis 2018

@michaelarei tak dlouho jsem se těšila, až budeme vybírat v "mé oblasti " - tedy konečně ne trubky a beton, ale kuchyň, spotřebiče, nábytek a tak, až jsem z toho byla celá unavená. Věčně hledání, porovnávání cen, ježdění,.. jsem ráda, že jsme z nejhoršího po dvou letech venku.

michaelarei
11. lis 2018

@jessulka Tak jsi si užila trochu klidu 😊i když pracovního. .

@andelka Taky jsem dnes uklízela celou ložnici takové vánočni rovnou jsem umyla okno ,....připravila vecičky do komody, větší taky do krabic. ..udělala misto na postýlku a taky už bude hotovo, už jen kočárek a ten v lednu. ..

michaelarei
11. lis 2018

@zuzekk věd jo věřim časem už to leze krkem proto že, toho je hodně ...ale na to najhlavnejši se těším 😊 už si můžete uzivat nového bydlení ☺

andelka
11. lis 2018

@michaelarei mně právě teď manžel kočárek veze od příbuzných. Netuším kam ho dáme.

michaelarei
11. lis 2018

@andelka Právě ani my nemáme místo proto to nechám na leden

andelka
11. lis 2018

@michaelarei no oni mu ho nabalili do auta. A předevčírem autosedačku. A předtím postýlku ( a tu budeme skládat až po novém roce,až se vzpamatujem z Vánoc.

jenssy
11. lis 2018

Holky, musím se pochlubit 😉 můj první vlastnoručně vyrobený věnec 😉 je trochu brzy, ale prostě jsme dnes s manželem na procházce nasbírali chvojí a já měla děsnou náladu na tvoření 😉

andelka
11. lis 2018

@jenssy krásný 🙂 syn má ve škole dílničku koncem listopadu,tak když se stihneme přihlásit,tak ho uděláme spolu. Se starším budeme v úterý zas vyrábět z keramiky ve škole.
Ten listopad uteče ani nevím jak. Dárky pro děti už skoro mám nakoupené. Ještě nevím co dospělým.
My už jsme od rodičů dostali vánoční dárek teď,tak nevydržel pod stromek,dostali jsme kávovar. Řekli jsme si že jo aspoň vyzkoušíme,a hlavně já si ho užiju,při plném kojením pak kafe pít nebudu.

jenssy
11. lis 2018

@andelka kávovar je super dárek, jednou si ho do baráčku také pořídíme 😉 tak to je skvělý, že takhle vyrábíš s dětma, na to se také těším...taky mám zatím objednanou jen část dárků, rodičům zatím pořád nevíme ☹

andelka
11. lis 2018

@jenssy no jo,kluci už řeší vánoční výzdobu ( já spíš kdy kdo umyje okna), syn už v družině sám od sebe začal vyrábět papírový řetěz. Sem jsme se stěhovali v únoru,takže první Vánoce tady.
Jsou to školní akce,tak toho využijeme. Jsem ráda že jsem doma a mám na kluky odpoledne čas.
My rodičům koupíme fontánku pro pejsky na pití. A mojí mamce tablet. Manželovi ještě nevím ale. Asi ten pásek.

jenssy
11. lis 2018

@andelka jasně, to chápu 🙂 já jsem přišla ve čtvrtek domů až večer z práce a okna už jsem měla umytá, manžel mě teď hrozně šetří a hodně mi v domácnosti pomáhá, takže už mám na Vánoce relativně uklizeno a za 14 dní uděláme výzdobu 🙂 to bude skvělý, první Vánoce v novém, na to se taky těším, snad bychom měli do 2 let také postavit domeček...

arielka222
11. lis 2018

@andelka když jsme u toho úklidu. Tak já okna letos na Vánoce mýt nebudu 😀 kašlu na to však ono to do jara vydrží. Místo toho budu třídit, prát a žehlit mimi věci 🙂

misak48
11. lis 2018

@bombat
@garfa4 já si ten rukávník budu šít, takže ho udělám velký jak bude potřeba. Spíš mi šlo o to, že předpokládám, že nechávat brzdu mimo rukávník je blbost, protože by pak nešla použít. Tak jestli s tím nemá někdo zkušenost, jak to pak v praxi funguje ...

michaelarei
11. lis 2018

@andelka Taky asi chtějí aby jste mali vše pripvene to je hezké ☺

jenssy
11. lis 2018

@misak48 také by mě to zajímalo, mám na kočárku také ruční brzdu a rukávník mám koupený ten klasický na obě ruce, ale ještě jsem to nezkoušela, máme kočárek schovaný u našich...

jessulka
11. lis 2018

@andelka Prosim o odkaz na tu fontanku pro pejsky na pití. Děkuji

yvonneullmann
11. lis 2018

@basice děkuji. 🙂

smigli
autor
11. lis 2018

Ja myt okna letos taky nebudu. Chela bych, abychom stihli udelat ten pokojik, ale manzel uz to vzdava. Na veci pro mimi ze sklepa se vrhnu az po Vanocich, driv diky tomu pokojiku cas nebude a taky prostor kam to dat. Doruceni palandy je pak tak na sest tydnu, takze vubec nevim, zda mame vubec sanci to stihnout.. Uz toho moc neudelam, hned me pak boli bricho, takze musim spis odpocivat.. Je to naprd..

jessulka
11. lis 2018

@jenssy Krásný věnec, povedl se vám. My se na něj také chystáme 😉

jenssy
11. lis 2018

@jessulka děkuju 😉

Strana