icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
11. lis 2018

Holky,jen rychlofotka,ale chci vám dát recenzí na Bonprix kojící podprsenku. Objednala jsem tuhle s kosticemi v akci vyšla na 314kc a je bomba.

basice
11. lis 2018

@yvonneullmann moc pěkné a hlavně jednoduché👍

basice
11. lis 2018

@michaelarei my teď také budeme bojovat trochu s místem a na jaře se budeme stěhovat do baráčku 😉.

basice
11. lis 2018

@andelka vypadá moc pěkně a hlavně super cena 👍. Jen já bych se bála koupit bez zkoušení.

bombat
11. lis 2018

@andelka Opravdu moc pěkná. A v tuto chvíli to skvěle sedne. Dáš link? Velikost podle tabulek? Akce už asi skončila, viď?

dominika963852
11. lis 2018

@frndafrrr jsi statečná. Moc mě mrzí co se vám podruhé přihodilo. Rodinka ti to určitě vynahradí 😍😘 měj se krásně a děkujeme že jsi tu s námi byla a drbala. 😉😋

garfa4
11. lis 2018

@misak48 ja jsem si koupila ten deleny rukavnik, kde je kazda ruka samostatne. Vadila mi predstava, ze budu muset mit ruce porad stejne daleko od sebe nebo spise u sebe. Tak to by mohlo byt reseni i pro tebe, ze si to na tom madle u brzdy das tak, aby ani jedno neprekazelo

bombat
11. lis 2018

@renulka Co to špinění, už dobrý?

garfa4
11. lis 2018

@frndafrrr hodne stesti do budoucna. Verim, ze uz jste si vse spatne vybrali a budete se mit dobre. Dekuji za tve vtipky, ktere povzbudily a rady, ktere jsi nam davala.

jessulka
11. lis 2018

@andelka Ta je krásná, pošli odkaz, prosím 😚

michaelarei
11. lis 2018

@andelka Vypadá hezky koukala jsem na ni ,nějaká reklama mi ji zrovna ukazovala , no v reálu je hezká moc

michaelarei
11. lis 2018

@basice Tak, tak nějak to těch pár měsícu vydržíme a pak bude místa ..ty jo a pak následne uklizení uff...

cuccinka
11. lis 2018

@jessulka nevim s tou praci je to pekne naprd fakt ! Vy schvalenou hypoteku nemate . Za to my ano ale pritel koncem tohoto mesice konci a zatim zadnou novou praci nema 😞 navic teda hleda obor kterej se mi dvakrat nezamlouva (obchodak) a on s tím nemá absolutní zkušenost. S výplatou pod 30 000 nemůže. Nooo jsem zvědavá. Držím vám pesti at to zvládnete.😉

michaelarei
11. lis 2018

@jessulka Nevím zda je to tahle Jess ,ale @andelka ti určo pošle ...
https://www.bonprix.cz/produkt/cerno-telova-909...

dominika963852
11. lis 2018

Tak manžel chce dnes do bazénu. Achjo 😀 snad tam ,,hrochy,, pouští 😀 . Do plavek se mi moc nechce,ale co bych pro ty moje kluky neudělala 😉

jednaholkaa
11. lis 2018

@frndafrrr Mej se dobre Klarko, budes nam tu chybet. Co se da delat :( Nechapu jak te takova smula mohla potkat dvakrat :( Ale rika se na vsem spatnem je neco dobreho, tak preju at to dobre brzo najdes ;)

zuzekk
11. lis 2018

@dominika963852 já teď plavu ráda, ale do těch plavek se už prostě nevejdu..! moc doufám, že teď přijede kamarádka, která by mi mohla půjčit své, na 3měsíce (a tedy sotva pár plaváníček) do nových investovat nebudu.

jednaholkaa
11. lis 2018

@vilmic Dvojcatkum drzim moc palce at se drzi!! Jsou to velky cvalici, tak to bude dobre 🙂 Naky tyden vam to jeste natahou a pak holt hura na svet ne? 🙂

andelka
11. lis 2018

@bombat neskončila, ještě dneska platí. Já už mám z Bonprix několik podprsenek.
@jessulka jj je to ta z odkazu výše.
@basice koupila jsem velikost kterou běžně nosím ,jen o číslo větší košíček,80D to je.

jessulka
11. lis 2018

@dominika963852 Také vymyslíme, co dnes podnikneme. Máme obe holky. Jenže venku je fakt příšerně. Navíc ja mám plno práce doma. Ted jsem urirala vsude prach a myla koupelnu a jsem k.o. Odpoledne musím žehlit, mám tu dva plný koše vyoraného prádla. Vubec se mi do toho nechce. S Verunkou do bazénu nemuzu, kvůli tem moluskám, co mela a obcas se jí nějaká udělá. Tak si užijte hezké odpoledne.

jessulka
11. lis 2018

@andelka Jdu do ní. Díky Kačí.

jednaholkaa
11. lis 2018

Holky jeste k tem chlapum a hlazeni briska atd.. Muj taky to moc neproziva, ale u chlapa me to prijde tak nejak normalni 🙂) Dam mu ruku na bricho, ceka tri sekundy a pak ho to prestane bavit kdyz se nic nedeje. Ale je mi jasny, ze to nesvedci nic o tom jaky bude tata. Kdyz vidim co dela na psa..jak mu rika ze ho miluje a pusinkuje ho, tak myslim, ze bude z ditete vyrizenej. Mozna ne hned, ale casem urcite jo. Pokud by se ovsem nemel moc ke me, tak bych to hned resila, nespokojenost hlasim a musime se o tom bavit. Kdyz mam pocit, ze se vic venuje mobilu nez me, a ze se to obcas stane, tak se nastvu, on to pozna a hned se mi venuje.

andelka
11. lis 2018

Dala bych vám ten kód,ale nevím jak se k němu dostat,mně to chodí přímo přes aplikaci a dávám jen tlačítko aktivovat. Jinde jsem našla kód 6116 ale nevím jestli bude fungovat ještě.

dominika963852
11. lis 2018

@zuzekk Plavky si teprve budu zkoušet,tak snad se do nich vejdu 😀 .

@jessulka Děkuji . 😍 . No já do ted stála v kuchyni a už jsem taky vyřízená. U nás je teda hezky. Tak holky si spolu vyhrají ne 😉

1nelinka
11. lis 2018

@jenssy hele ja myslim ze zrovna tohle chce zkusit kazdemu miminku a mamince vyhovuje neco jineho..ja zacinala s hipp,presla na weledu zkusila sudocrem a nakonec jsem zkoncila u bepantenu a imazolu pasty..co se teda prdelky tyka... takze na zadnici ted koupim jen bepanthem a imazol a na telicko jsem nejdriv pouzivala od welledy olej do koupele..miminko se pak uz nemuselo mazat tak to bylla vyhoda protoze nase mala po vytazeni z vany vzdycky hrozne vriskala tak nebyl cas ztracet cas nejakym mazanim😂😂😅pak jsme presla na hipp mleko po koupely a tak od raka uz ani nemazu..

basice
11. lis 2018

@michaelarei já se spíš teď děsím toho zařizování, vybírání atd. Předělavame celé horní patro po babičce a dole bydlí rodiče...takze dvougeneračni barák. S rekonstrukcí jsme teprve na začátku
Já už manželovi moc nepomůžu 😒 a pak představa že budu někde s velikym pupikem litat po obchodě a shánět vybavení mě take trochu děsí. Ale co, už jsme se do toho dali a nějak to zvládneme 😉

val333
11. lis 2018

@jednaholkaa přesně tohle dělá můj chlap, vydrží pár vteřin počkat a když zrovna nekopne... Tak už jí dá pryč a znova nechce 😀...

basice
11. lis 2018

@val333
@jednaholkaa tak u nás to je to samé. Jakmile přiloží ruku na břicho, tak malá jak na potvoru přestane kopat s jeho to pak nebaví. To dcera je v tomhle trpelivejsi a na ten kopanec si počká 😉

jessulka
11. lis 2018

@dominika963852 Ale jo, vyhrají si. Tak je M. obe sbalil, jeli autem na vlak a jedou courat po Roudnici. Zevsi pry zajdou do cukrárny. Tak tu mam klídek sama pro sebe. To ticho, to je k nezaplacení. Sice si vyndam žehlení, ale pustim si ze vcera Tvoje tvář má známý hlas aby mne to víc bavilo.

jessulka
11. lis 2018

Holky, zitra jedu s Verunkou na focení toho kalendáře, nemáte nějaký typ na tehu fotky s dítětem?

Strana