icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

arielka222
10. lis 2018

@jenssy weleda je výborná. Používám už 14 měsíců mesickovou řadu a nebo mandlový sprchac pro malého i opalovací krémy pro děti. Za mě top jen ta cena no.

yvonneullmann
10. lis 2018

Tak holky musim se pochlubit. Dnes jsem se zblaznila a nakupovala. :D

frndafrrr
10. lis 2018

Moje milá děvčátka, přišla jsem vám naposledy popřát krásná zdravá miminka, koníka zruším, bo ať hledám cokoliv běžíte mi na zdi vy, vy drbny jedny! 🙂 Celkově už bohužel, pokud nejsem sebevrah a vrah, tak další miminko neplánuji, ikdyž bych strašně chtěla... A ta představa zůstat s prázdnou náručí a kuponu výbavy tak bolí.. (takže ten psychopat ve zprávách co jedno čmajznul u Kauflandu jsem já), pardon poslední vtípek, napříč něčemu co mi pomalu vyrvavá orgány zaživa... Bylo mi tu s vámi dobře, v normálním životě jsem ta stydlivá holka odnikud, co pomalu nepozdraví, tady se cítila fajn. A možná jedna jízlivá věc nakonec.... Kdysi se mě kdosi tady ptal naco si dát pozor, když vám píšu dejte si pozor...Promiň, kdybych to věděla, tak mi podruhé nikdo kudlu v srdci nekroutí, ale stejně na sebe dávejte pozor :-*

basice
10. lis 2018

@val333
@cuccinka můj muž také to těhotenství se mnou tolik neprožíva jako někteří chlapi. Samozřejmě se těší, ale takové to hlazení bříška a mluvení s ním, toho se asi nedočkám. U syna to bylo to samé a jak se malý narodil, tak se z něho stal skvělý táta a malého miluje 😉.

frndafrrr
10. lis 2018

Jo a zase jsem sobecky zapoměla napsat to nejdůležitější! Děkuji! ❤️

renulkka
10. lis 2018

@frndafrrr Kočko drž se! Vím, že slova jsou zbytečná a bolest zůstane napořád, akorát se otupí... Jsi moc statečná! 🍀 A já vám přeji do života jen hodně štěstí! Není možné, že tu smůlu si musí vyžrat jen jedna osoba 😔 Takže věřím, že už bude jen a jen dobře! ❤️My děkujeme, že jsi tu byla s námi, že jsi nám kolikrát dala své cenné rady a že jsi se s námi přišla rozloučit 😘

michaelarei
10. lis 2018

@frndafrrr Prěju ti a cele rodinke ,aby jste byli už jenom šťastný. ..Moc krát jsem a tebe myslela ,že to musí být strašný a proč je ten život někdy tak krutej. ..Jsme rádi, že si s námi byla ❤

jessulka
10. lis 2018

@frndafrrr Bulím a přeju se probudit se z toho zlého snu. Nemůžu se smířit s tím, co se vám uz po druhé přihodilo. Moc nám tu chybíš, Kláry 😘 Ty tvoje žertíky, zkušenosti ze života, vtipky o manzelovi, o chlapech. Děkuji ti za cenné rady, ktere jsem uvitala, dekuji za super střihy na oblečky a především za to, ze jsi nám to tu vzdy rozveselila. Budu s úsměvem na rtech ráda vzpomínat na ty zachvaty smichu, ktere jsem mela, kdyz z tebe padaly hlášky o chlapech, o jídle. Smékam před tebou klobouk, kočko. Jsem ráda, že jsi se přišla rozloučit a byla bych stejně moc ráda, když by jsi k nám někdy prece jen zase zavítala. Vryla ses nám pod kůži 😊 Opatruj sebe i svou milovanou rodinu a mějte se pokud možno líp a líp.
P.S. I já ti srdečně dekuji.

andelka
10. lis 2018

@frndafrrr moc se držte, celá rodina. Já tě úplně chápu,též už bych do toho nešla,kdyby se teď něco zlého stalo podruhé. Nejsem masochista. Budeš tu chybět,živit je potvora nespravedlivá.

jenssy
10. lis 2018

@frndafrrr Klárko, my moc děkujeme za všechny tvé cenné rady a příspěvky. Opatruj sebe i celou svojí rodinu :-* budeš nám tady moc chybět...moc si vážím toho, že ses přišla rozloučit :-*

val333
10. lis 2018

Holky, tak já jsem dneska od chlapa dostala zdupa, že už jsem na tom mobilu závislá a furt čumím jen na nějakého ,,modrého konika'' 😀😀

jessulka
10. lis 2018

@val333 Tak mu řekni, že jsme tu jedna velká rodina 😊

jessulka
10. lis 2018

@yvonneullmann Hezky sladěné. Moderní. Šikulka jsi.

yvonneullmann
10. lis 2018

Ještě fotecku i s polici. Mame hotovo.

jessulka
10. lis 2018

@basice @val333 @cuccinka Můj má jen sebe, svou dceru a někde vzadu v tom tunelu jsem já, Veru a moje břicho. Poslední dobou mi přijde, ze si vůbec neuvědomuje, ze za dva a půl měsíce bude dvojnásobný táta. Vím, ze bude úžasnej táta i pro nase společné miminko (kdyz vidím,jak by se pro E. roztrhl). Ale ja ho zkrátka nezajímám. Sedí s mobilem v ruce a cte si jakoby noviny.
Jinak od prosince jde do nové práce, ale jen na tri měsíce, kvůli hypotece, kterou mu banka neschválila, protože volali k bývalému zaměstnavateli, jestli tam pracuje a oni rekli, ze ne. Přitom mu slíbili, kdyz s ním rozvazovali pracovní poměr, ze bance řeknou, že tam je stále zaměstnany. Tak jim pak byl M. poděkovat. Ted co ma tu brigadu, tak ma dve smlluvy HPP na minimum a DPČ. Coz je na prd, to bance nestačí. On potrebuje HPP a mzdu na pásce minimálně 27tis. čistého. Takte vzal nějakou práci v Průhonicích, kde shání vedoucího provozu, jenže je to státní podnik a tam je mzda dle tabulek. Takze si zase moc neviděla a víc projede. Asi budeme zrat suché kůrky od chleba. Jenže on mi řekl, ze je teď nejdůležitější ta hypotéka a že to musíme vydržet. Mám z toho strach.

jessulka
10. lis 2018

@yvonneullmann Polici nad prevalovak bych teda nedala 🤔

andelka
10. lis 2018

@jessulka to mě mrzí, taková nejistota. Můj má též starosti v práci, málo lidí ( kor schopných) a hodně práce.. tuším že má smlouvu na určito, měla by se teď někdy prodlužovat. Ale toho se nebojím,kdyby tam nebyl,mohli by fabriku rovnou zavřít. Spíš se bojím o zaměstnavatele, staví novou fabriku, stojí to víc peněz než mysleli,tak je to takové též blbé..No snad to u vás i u nás dobře dopadne.

Jinak já si na manžela nemůžu postěžovat ani slůvkem,je úžasný. Trochu nám hapruje sex,nějak není chuť ( a když byla tak jsem nemohla,nebo on), já si připadám jako vorvaň, nemotorně,asi i hormony v tom hrají roli.

andelka
10. lis 2018

@yvonneullmann
@jessulka pokud je police v dostatečné výšce a plytka,tak to nevadí nějak. Ale já bych spíš nedala prebalovak bokem, jakože na šířku.

andelka
10. lis 2018

Mně to přijde už nekonečný. Už bych chtěla mít mimco u sebe ( samozřejmě ne teď,ale prostě už posouvám hodinky,ať jsou Vánoce..), ale ještě je toho před náma tolik. I když to letí hodně rychle, v běžném týdnu se sotva otočím a je další den,a v sobotu mi aplikace hlásí další týden tt. Už bych se chtěla chystat na porod a těším se až bude úspěšně po něm.

misak48
10. lis 2018

Holky prosím máte někdo zkušenost s rukávníkem na kočárek, když je na rukojeti přidělaná brzda?

tynazezu
10. lis 2018

@frndafrrr Hodně štěstí!!! Věřím, že Tě hodně drží miláčkové, které už doma máš, a to je hlavní...jsi silná žena. Doufám, že už se vám bude ve všemi dařit a smůla se vám bude vyhýbat🍀🍀🍀

andelka
11. lis 2018

@misak48 já jsem teda ruční brzdu u kočárků neměla,ale rukávník hned jak se začal vyrábět. A myslím že místa tam bylo dost.

yvonneullmann
11. lis 2018

@andelka
@jessulka

Police opravdu drzi a me se to tak libi. A prebalovak je ted Dan bokem ale az bude maly tak se pult otočí samozrejmne

michaelarei
11. lis 2018

@yvonneullmann Kásny pokojíček ... pěkne jste ho udělali ..už se taky teším ale zatím bude v tý naší pidi ložnici :D

yvonneullmann
11. lis 2018

@michaelarei vždyť to Nevadi. Urcite to bude take stacit. 🙂) a Dekuji.

michaelarei
11. lis 2018

@jessulka Ach jo s tou práci je to někdy těžké a navíc když něco potřebuješ hypotéku atd.... Snad to nebude tak zlé ..neboj se ..zvládnete to...

michaelarei
11. lis 2018

@yvonneullmann No jasný nevadí ze začátku sice je málo místa ale poradím si a v létě už bude mít v novém svůj ...na to se těším na dělaní pokojíku

bombat
11. lis 2018

@misak48 Nevyřešil by to takový ten dělený rukávník? Asi by to chtělo jít omrknout do krámu.

bombat
11. lis 2018

Holky měly jste některá korbičku- autosedačku Jané Matrix? Byly jste s ní spokojené? Jak dlouho vydržela? Mám se do zítřka rozhodnout, jestli si ji nechám.

bombat
11. lis 2018

Na strie používám olejíček Alverde a zatím dobrý, moc jich ani z dřívějška nemám. Slyšela jsem taky chválu na kosmetiku Dove (ohledně strijí).

Strana