icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

arielka222
12. lis 2018

@jednaholkaa no ptala jsem se neurologa a prý to odezní porodem. Při nejhorším můžou dat opich zad a nebo lehce odblokovat přes nohy. Ale do toho se mi zatím nechce 😀

1nelinka
12. lis 2018

Holky kupujete miminkum neco na usinani? Nase Mia miluje ovecku ewan..budou ji 2roky a porad s ni usina tak jsme Rachelce taky jednu koupily a doufam ze bude mit take uspech🙂

jednaholkaa
12. lis 2018

@1nelinka Ty jo to vypada pekne 🙂 Rikas, ze to ma uspech joo??

1nelinka
12. lis 2018

@jednaholkaa ano a veliky🙂 ale vis jak kazde ditko je jine a ma rado jine veci..ja tu mam takovych kravin co Miu nikdy nezajimaly ale tohle byla trefa do cerneho..a kdyby mimco nezaujala tak bude mit Miunka 2 ovecky🙂))

1nelinka
12. lis 2018

@jednaholkaa jako ona neni vzhledove nic moc co si budem povidat ale hlavne ze dite spalo a spi😂😂😂

seveneye
12. lis 2018

@1nelinka já sehnala od paní na bazarku medvidka hummika,tak jsem zvědavá,jak uspeju,občas mám tendence pouštět zvuky malimu do bříška,ale moc pravidelně to teda není...

jessulka
12. lis 2018

Ahoj holky, uz jsem docela nervózní, dlouho se uz neozvala renulka. Jestli s tim špiněním neskoncila v nemocnici 🤔 ach jo. Tolik nám vsem preju klidny konec těhotenství. Ja dnes byla děsně nervozn doi, od rana jsem necitila pohyby, ale kdyz jsme s Verunkou fotily fotky na kalendář a ja lezela na zadech, tak uz se malá ozvala poradnymi šťouchanci. Fotily jsme 2 hodiny, nafotily mraky fotek, tak se vám pak pochlubim. Ale jsem nadšená, hlavne z Verunky, hezky se tvářila, byla jak modelka. Tak jsem si dnes uzila volno v práci a den je zase v pr**** Stavily jsme se pro odmenu v Pepcu, koupila jsem Veru dve pyzama a pro miminko jsem take neco ulovila, kdyz si Verunka hrala v detskem koutku. Za chvíli vedu Verunku na tancování, musím na poštu pro Avon a stavim se u rodičů na kafčo.

skretik
12. lis 2018

@jessulka kazdy den, ktery rychle utece, ted vitam 🙂, hlavne, ze jste si to uzily 🙂, je to potreba, uzit si taky pekny holcici den 🙂. Renulku jsem dnes uz taky zminovala, snad je vse v poradku

val333
12. lis 2018

@jessulka tak to jsem na fotky zvědavá 😉 já se jdu fotit 7.12. snad budu ještě v celku 😁... Jinak k pohybům.. vcera se mi.malej taky dlouho neozýval a večer jsem pochopila proč... Opět se mi otočil hlavou nahoru! 😀

dominika963852
12. lis 2018

@jessulka Jupíí,těším se na fotečky 🙂 . No jo, ty dětičky to vždycky nějak vycítí, tak aspoň aby se neřeklo kopnou 😀 .

andelka
12. lis 2018

@val333 fakt? Já už doufám že zůstane prcek jak je. Dneska při chůzi jsem se musela až zastavovat,jak mě pichalo úplně dole. Kontrolu mám až za 14 dní. Ale je fakt že když Dr dělal vnitřní vyšetření pohmatem,tak rovnou řekl,že cítí hlavičku. Jako dobrá příprava na porod,ale teď budu mít furt pocit,že vypadne.

skretik
12. lis 2018

@andelka hele ja ho mela pred 14dni dny nohama dolu a na dalsi kontrole o tyden pozdeji uz byl hlavou dole. Tusim, ze nekdy do 34tydne se jeste toci, me se zrovna vcera otocil, jsem myslela, ze mi protrhne bricho, jaky tam delal salta :D

andelka
12. lis 2018

@jessulka tak to jste si krásně uzily 👍 já jsem dneska strávila 2h s mamkou v pojišťovně kvůli nové pojistce,blbnul jim systém,tak se to dělalo 2x..no myslela jsem že to neusedim. Pak do obchodu, domů, najíst a pro kluky do školy,pak atletika,zas obchod a před chvílí jsme přišli a čekají nás úkoly. Dneska padnu večer.

andelka
12. lis 2018

@skretik já už jsem 29 tt, už ať zůstane opica jak je. Ale je fakt že kopání cítím hlavně nahoře,tak věřím že je furt a la netopýr.

val333
12. lis 2018

@andelka no, bohužel fakt ... 😀... Mám uz z toho menší depky, ale budu doufat, že se malej umoudři a otočí se zase zpátky... Tak jsem už 29tt ... Proto jsem z toho tak nervózní....

val333
12. lis 2018

Holky a stává se vám třeba, že se mimco hýbe úplně celý den... Skoro nonstop? 😀... Mě totiž dneska přijde, že se ještě nezastavil...

jenssy
12. lis 2018

@jessulka tak to je skvělý, že jste si focení užily, těšíme se na ochutnávku fotek 🙂 Zrovna dnes, když jsem šla z práce, tak jsem si na Renulku vzpomněla, že už se dlouho neozvala...snad je vše v pořádku ☹ holky, musíme ještě vydržet a dávat na sebe větší pozor!!! ☹

ajdamajda
12. lis 2018

@1nelinka moje děti na usinani miluji moje kozy 😀 tak to máme bezplatne

ajdamajda
12. lis 2018

U nás dneska rodeo. Také nemam klidně tehotenstvi . Spis psychicky , jinak vše OK. A mladší má chudák virozu, horečky a zvraci

seveneye
12. lis 2018

Holky u nás dnes po pracovním dni taková podvecerni pohoda, odpocivam v leže u hrníčku sipkoveho čaje a koukám jak jde tomu mému práce hezky od ruky, montuje prebalovaci pult prý poctiva domaci práce, tak uz jsem natesena na finální vysledek...

skretik
12. lis 2018

Musim se pochlubit, dnes jsem za 250,- vyzvedla vanicku se stojankem a sedne uplne paradne ;)

skretik
12. lis 2018

@ajdamajda chudak,snad mu bude brzy lip!!!

1nelinka
12. lis 2018

@ajdamajda 😂😂 jo tak to je o tom co komu vyhovuje..ja miu zase od narozeni ucila ze ji dam do postylky pustim ovecku, projektor na zed a odchazim..chtela jsem aby se naucila usinat sama..

jenssy
12. lis 2018

Holky, jak poznáte, že Vám prcek tlačí na čípek? Není to nebezpečné? Já občas cítím takovou ostrou pichlavou bolest a tlak uvnitř vzadu...je to podobné jako když tlačí na močák, ale dál ☹ je to ono? Nebo nevíte, co to může být?

andelka
12. lis 2018

@jenssy nejspíš jo. Vyloženě to nebezpečné není,pokud se nezkracuje. Akorát je to nepříjemné. Mně bolí celý spodek. U mladšího jsem to měla stejně,ale mnohem později. Ale též byl hodně nízko,ke konci.

yvonneullmann
12. lis 2018

@skretik kde se da sehnat 🙂) tu bych taky potrebovala

yvonneullmann
12. lis 2018

Holky ukažte sva bříška. 🙂) Ja si pripadam hrozně velka už. A to mame jeste 10tydnu minimalne pred sebou :D

skretik
12. lis 2018

@yvonneullmann na sbazaru jsem sehnala ;)

val333
12. lis 2018

@yvonneullmann bordel za mnou prosím ignoruje, vybalujeme po stěhování 😀😀

andelka
12. lis 2018

@yvonneullmann velká jo? Vůbec.

Strana