icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jenny888
12. lis 2018

@val333 tak mě se naopak nestává, že by se nehýbalo... :D

val333
12. lis 2018

@jenny888 fakt? Že se ti hýbe nonstop?... Mě to jen přijde divne, že se hýbal pravidelně... Včera jsem ho dlouho necítila a večer se mi pravděpodobně přetočil hlavou nahoru... A od rána se vkuse prevaluje...ale v kuse myslím opravdu VKUSE ... Tak jen jestli nemám zase plašit...

andelka
12. lis 2018

Tak rychlovka 28+3 dneska

ajdamajda
12. lis 2018

@1nelinka já se strašne rada mazlim , starší už moc nechce ale taky má chvilky kdy přijde tak si to užívám . Nuchnam dokud to jde . V pubertě očekávám ze nedostanu ani pusu 😂

ajdamajda
12. lis 2018
jenny888
12. lis 2018

@val333 jo fakt nonstop...v noci když se probudím tak je klid...takže doufám v to, že v noci spí a přes den je vzhůru :D dnes jsem byla v poradně a neuvěřitelně se tam hýbalo....jakoby ukazovalo "Hele mami co už všechno umím"...viděla jsem pohyb očiček, pusy a pak mě čelíčkovalo...takže už vím čím jsou způsobené ty největší rány pod hrudníkem...prostě dělá berany berany duc... :D

val333
12. lis 2018

@jenny888 tak snad je to vpohode i u mě... Ale zvažuju, jestli zítra neskocim na gyndu... Je mi to nějaké podezrele... Že se tam tak nezvyklé mele celej den...

jenny888
12. lis 2018

@val333 tak to já vůbec nestresuju...dnes mě dr. musel vyloženě ukecávat na ten test na cukrovku...kdyby bylo na mě, objevím se tam dvakrát za celé těhotenství a dobrý...poslouchám své tělo a nepanikařím 🙂

val333
12. lis 2018

@jenny888 tak to já pořád, ale vždycky se to nějak samo vyřešilo...ale teď to takhle trvá celý den a začíná to být dost nepříjemné 🤔...

jenny888
12. lis 2018

Jinak děvčata...dnes mě můj muž pobavil tak, až jsem výbuchem smíchu vyprskla polívku...přišel domů z práce a tak mu ukazuju krásné selfie mimča, které se dnes vyvedlo...a on mi říká: " Teda...ty moc dobře víš, jak jsem si vždycky přál pejska...ale že se to stane takhle..." :D :D :D :D a pak koukám a fakt že jo...máme malého kokříka...ty uši, čumáček, očička a jak se směje :D :D :D :D no ještě teď se směju já...

yvonneullmann
12. lis 2018

@val333 tobě to tak slusi 🙂)))

yvonneullmann
12. lis 2018

@andelka tobe to taky slusi 🙂) holky a ted si Vemte ze jeste nebereme :D

bombat
12. lis 2018

@jenny888 A nečekáte spíš koalu 😀?

jenny888
12. lis 2018

@bombat :D :D :D :D že by? Musím se poptat na předky mého muže... :D :D

basice
12. lis 2018

@jenny888 já tam také vidím koalu 😉

skretik
12. lis 2018

@jenny888 to je velky psycho 😂😂😂, promin,ale ja v tom dite taky nevidim 😂😂😂,ale stenatko to bude krasny 😂😂😂😍😍😍

renulkka
12. lis 2018

Ahojky holky, tak jsem vás konečně dočetla, po tak dlouhé době 🙂 A že to byl mazec 😊😂 Všem, kdo jste na nás myslely moc a moc děkuju! 😍 Opravdu si toho neskutečně vážím, ta podpora od vás je skvělá opravdu! 😊 ❤️ zároveň doufám, že jsem nikoho moc nevylekala, tím že neodepisuju🤔😔 Tak to vezmu od začátku, vše je v pořádku 😍 V tu sobotu to špinění opravdu postupně sláblo a podvečer nebylo po něm ani památky 🙂 Takže opravdu to byla asi nějaká cévka z tý námahy den předem 😔 Takže teď se snažím být víc v poklidu a radši se budu den vyhýbat rozházeným hráčkám, než se pak bát o malou v bříšku 🙂 Včera u nás ve vesnici přijel sv. Martin, tak holky byly nadšený z koníka, starší se projela, mladší si aspoň na něj sedla 😂😊 Potom jsme byli na oslavě, tak nebyl vůbec čas, večer jsem byla celkem ko a byla jsem ráda, že jen sedím a tupě zírám na tv 😂 Ve který ani vlastně nevím, co běželo 😂🤔 V noci se dostavily pěkný poslíci 😔 Ale ráno jako když utne 🙂 Dneska jsme taky měli živější den 🙂 Po poledni jsme se vydali do obory Holedná (u Brna), tak jsme se pěkně prošli :D Kvůli mě jen kousek, chtělo se mi strašně čůrat a to se nelíbilo bříšku, tak mě začaly brát zas poslíci... Ale i holkám to asi stačilo 🙂 Obě byly pak protivný, tak jsme jeli domů 🙂 Teď navečer jsme ještě jeli koupit starší dceři zimní botky 😊 Tak byla nadšená, nechtěla je ani sundat, už jsem myslela, že s něma bude spát 😀 Vážně si vážím, že jste tady tak všechny super! 😍 Pošlu pár fotek na ukázku a taky pošlu pupík 🙂 Dneska jsem 26+3, fotka je myslím z pátku 🙂 Jsem už taky pořádná velryba 😂 A ty strie 🙈🙄 A to se mažu poctivě každé těhotenství 😔 No jo no, aspoň bude vidět, že jsem odnosila 3 krásné holčičky 😊😍

renulkka
12. lis 2018

Joo holky! 😂 Na to bych zapomněla 😊😀 Nejspíš už máme jméno 😊 3.holčička bude Jindřiška 😊😍 A samosebou, všem vám to s pupíkama moc sluší! 😊

andelka
12. lis 2018

@jenny888 ty fotky jsou někdy hustý 😀 my na jedné máme mimozemšťana.

andelka
12. lis 2018

@renulkka tak to jsem ráda že je všechno ok. Ale fakt se neprepinej. Koník krásný.
Jméno parádní. Jindřiška se mi moc líbí,jmenuje se tak mamcina kamarádka,ale říká se jí Inka.

1nelinka
12. lis 2018

@ajdamajda ja se s Miunkou taky mazlim a venuji se ji ma 100% cely den ale vecir se zas rada venuju manzelovi a mazlim se s nim😍

jenny888
12. lis 2018

@skretik jooo psycho....já musím mít vždycky něco extra...si teď říkám, jestli bych na něj neměla spíš tak jako poštěkávat něž mluvit :D

andelka
12. lis 2018

@yvonneullmann jj, ještě to poleze. Já už teda nevím kam,s podobným bříškem jsem minule rodila. Kilove jsem teda zvědavá. Ještě 8-10 týdnů. Zatím to leze někdy i půl kila týdně.

1nelinka
12. lis 2018

@val333 me se mimco take hybe porad uz nekolik tydnu..mam pocit ze snad nikdy nespi

renulkka
12. lis 2018

@andelka No musím hold už opravdu zvolnit... Cítím už to na zádech a kyčlích... Dokud lítám tak ok, sednu si nebo se ohnu a konec... Pomale s brekem se narovnám nebo stoupám 😔 Ale tomu hold asi pomůže už jen porod 🙂 Mě se líbí, když jí říkají Iška nebo Jindruška, Jindrunka :D Konečně manžel aspoň na něco kývnul 😂😍

andelka
12. lis 2018

@renulkka ani nemluv. Též to tak mám. Když chodím tak ok,až na to píchání u čípku,ale vstát? Děs. Ale měla jsem to tak vždycky,ke konci mě všechno bolelo,ale musela jsem se hýbat, cvičit,jinak bych zatuhla a už se snad nezvedla. Teď každý večer " cvičím" na balónu.
Iska je moc pěkné. My asi budeme mít taky Iska. Františka.

bombat
12. lis 2018

@val333 Nezmatkuj, má spoustu času na přetočení zpátky. Druhorozená dcera se mi otočila až někdy po 35. týdnu. Ale je legrace, že se po té lumpárně chvilku neozýval... ☺

andelka
12. lis 2018

@bombat asi výčitky svědomí 😀😝

zuzekk
12. lis 2018

@jenny888 hustyyy! Jasnej bígl! 😂🤣

jessulka
12. lis 2018

@renulkka Teda Renčo, tys můro jedna. Takhle dlouho se neozvat po tom tvém špinění. Uvědomujes si, že jsme o tebe mely strach? Zlobím se, vopice jedna 😂😂😂😂 A jsem moc ráda, ze jste s malou v pořádku 😍 Opatruj se a šetři se.

Strana