Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@val333 Kamosce se otocil ted hlavou dolu asi ve 35 tt. Ja citim pohyby jenom dole.. tak to me tam asi stoji teda predpoladam? No kdyby se mi neotocilo a musela bych na cisare, tak alespon usetrim za dulu 🙂)
@skretik Co je to za luxusni vanu? To ani nevim, ze existuje 🙂
@jednaholkaa Stojí 😂😂😂 To mne přijde občas taky, když mi rve hlavičku tesne pod prsa. Strašná bolest.
@jessulka Stalo uz na prvnim utz ;)) Ja nevim proc si neudela pohodli 🙂)
Dobré ráno, holky 😉 mám dotaz, taky se někomu prcek mrská celou noc ve všech polohách ☹? Nemůže být něco špatně? Kdykoliv se probudím a jdu třeba na WC, tak mi škube v bříšku na všechny strany, ani to neni klasické kopání, ty pohyby nějak nedokážu identifikovat ☹ mrskání, převalování, škubání....ale celou noc :'(
Dobré ráno holky 😉, tak sedím v čekárně na OGTT. První odběr za mnou, nápoj vypity, tak teď už jen čekat 😒😒😒. To už jsem asi jedna z posledních co to nemá za sebou, že?
@basice Ja Jdu az 21.11 bud v klidu. 🙂) jdu az v 28tt. Dej vedet jak jsi dopadla. Ja z toho mam strach celkem. Prvni syn byl veliký a Ja zase hrozne pribiram. Tak snad je vse ok
Holky tak jsem včera skončila na kapackach v nemocnici se zkráceným čípkem... Teď budu čekat, jestli se to zlepší a přejdou křeče 🤔
Nejde mi sem z mobilu dlouhodobě vložit zadna fotka.. 🤔
Jinak škubání nemáme, nespavost jo- dneska od 3 do půl 6, před 7 vstávačka, inu čerstvá jako rybička.. 🦉 mrňous za to nemůže, to já sama. Doufám, že to není už stařecká nespavost..
@val333 tak se držte co nejdéle a v poradku!🙂
@val333 Prěju at se to zlepší a můžete domů 😉

@renulkka Krásné jméno jste vybrali. Mám kamarádku Jidru.