icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

beruska125
13. lis 2018

Jinak ja spím zatím jak pařez a přijde mi ze se malá začne hýbat až když se probudim já😉

seveneye
13. lis 2018

@jessulka
@jenssy
Haha holky ahoj, koukám že ty rána jsou napínavý všude, já to dnes taky neměla jednoduchý, potom co jsem se v noci vzbudila totalne zmuchlana na gauči jsem ráno vypadala zralá na plastiku.
Ja ani nevim jak chlap dodělal ten pult, ach jooo poradí někdo jak zkrotit každodenní rituál usnutí do půl 9 a mimo postel?a jako vážně nechci chodit spát s večerníčkem,ten den je strašné kratkej když po praci dorazim domu v pět.....

dominika963852
13. lis 2018

@val333 Drž se, to bude v pořádku 😉 .

dominika963852
13. lis 2018

Já měla taky celovečerní párty. Každá poloha na prd, samozřejmě teď spí 😀 . Přijde mi, že už je hodně dlouhej,vždy se natáhne od spodku a už do žeber :-/ , nezmar malej 😍 .

Manžel zase vtípkoval 😀 Jedeme v autě a najednou začne písnička: Dlouhááá noc atd. tak manžel říká prckovi, hele to za chvilku čeká maminku 😀 😈

val333
13. lis 2018

No kolik mám ten čípek mi neřekli, ale když jsem se ptala, jestli je to v normě, tak říkali, že kdyby bylo, tak si me tady nenechávají... A jela jsem kvůli těm pohybům a taky kvůli tvrdnutí břicha.... Byla jsem 20 minut na EKG a za tu dobu jsem měla jednu lehouckou kontrakci.... Malej měl diskotéku ještě celou noc a teď od rána je klid... Asi dospava... Tak snad bude všechno v pořádku... Včera už mě tady doktorka strašila předčasným porodem 😓...

beruska125
13. lis 2018

Když chcete vidět ty břicha😂 přírůstek své váhy radši nekomentuju😳🤪

andelka
13. lis 2018

Já jsem nemohla spát minut minimálně do 23h. A v 5 šel muž do práce a v 5.15 se probudily děcka,a pak i ten nejmenší. Tak teď mě čeká kafe a snídaně.

1nelinka
13. lis 2018

@val333 ja takhle lezela s dcerkou od 29tt..zalezi jak moc je cipek zkraceny ja ho mela uplne a rikaly ze jestli do te doby neporodim pusti me ve 35tt domu..drzim palecky at je vse v poradku🙂

skretik
Autor odpověď smazal
skretik
13. lis 2018

@val333 takze jestli to dobre chapu, jela si kvuli tomu, ze se malej moc hybal? Drzim palce at je vse v poradku, jeste aspon par tydnu!!!

skretik
13. lis 2018

Ja mam se spanim problem uz delsi dobu, vcera jsem se po dlouhe dobe krasne vyspala a dneska jsem zas byla nekolikrat v noci vzhuru a chodila po byte :(, v 7 jsme vstavali a ja mela akorat zrovna pulnoc :( . Takze ja uz vypadam jako zombik nepretrzite :/

val333
13. lis 2018

@skretik jj kvůli tomu a kvuli tvrdnutí břicha...
@1nelinka a v kolikátém týdnů jsi nakonec porodila?... Teď mi řekli na vizitek, že když bude dnešek v pořádku, tak zítra půjdu domů

skretik
13. lis 2018

@val333 aha, takze jak si mela krece, tak se to malemu nelibilo a proto se tak hybal jo? to bude dneska prdolka urcite dospavat : ))) , drzim palce at vas zitra pusti!

alishaa
13. lis 2018

@basice ahojky, taky dneska sedim na OGTT už od půl sedmé a ještě hodinka přede mnou🙈 už se těším domu, vzala jsem si sice knížku, ale jak je mi trochu blbě, tak se mi do čtení moc nechce 🤢

alishaa
13. lis 2018

@val333 moc držím palce ať je všechno v poradku! 🙏🏻😘 hlavně poradny odpočinek pak, drz se✊✊

dominika963852
13. lis 2018

@val333 Ty doktoři jsou taky prdlí, že tě hned straší předčasným porodem. Určitě to bude dobrý, když tě chtějí propustit 😉

jessulka
13. lis 2018

@1nelinka Kočko, ten odkaz nefunguje ☹

jessulka
13. lis 2018

@jenssy Hrozný, cukání, škubání, normálně se mi chvěje celé břicho, kolikrát se až leknu, jak to se mnou škubne. A to chvění je hrozně legrační. Si vždycky říkám, zda tam dělá kotrmelce, nebo jestli tam plave styl motýlka 😂😂😂

jenssy
13. lis 2018

@jessulka tak to snad není nic divného a jen se moc pozoruju 😀 přesně stejné pocity mám taky 🙂 vypadá to, že budou zřejmě dost aktivní, hlavně v noci...máme se na co těšit...

jessulka
13. lis 2018

@jenssy Ježiš Val, ty jsi v nemocnici? Tak snad kapačky pomohou a bude vše zase v pořádku. Odpočiň si v nemocnici a neboj, dobře to dopadne. A kdyžtak piš piš piš, my tě nějak povzbudíme, aby ti to tam uteklo. pohlaď za mne bříško a ať píďa nezlobí.

tynazezu
13. lis 2018

@val333 ahoj, to mě mrzí, snad bude vše v pořádku...alespoň, že jste to podchytili včas...bude dobře, neboj, posílám hodně energie a trpělivosti 🍀🍀

jessulka
13. lis 2018

@val333 Tak za prvné, aby bych byla na doktory pěkně naštvaná, že ti neřeknou úplné informace. Ty se zeptáš, kolik, máš čípek a oni ti nedokáží odpovědět? Jen že kdyby byl v normě, tak si tě tam nenechávají? To z tebe z prominutím dělají dobrého pitomce. A za druhé bych paní doktorce vpálila, že jí děkuješ za uklidnění ohledně předčasného porodu. Že jí přeješ vžít se do tvé situace. Někteří doktoři si vůbec nevidí do huby. Promiň, ale musela jsem si ulevit. Tohle jednání jak s nějakou puberťandou by mne fakt vytáčelo. Ptej se jich na vše a pokud nedostaneš odpověď, jakou jsi očekávala, tak se zeptej znovu a klidně řekni, že ti ale úplně neodověděli na co jsi se dotazovala. Drž se a přeji, ať je vše v pořádku.

1nelinka
13. lis 2018

@jessulka aha no ja jsem poslal odkaz primo na heureku tak se to tu mozna nesmi..zadej si do vyhledavace owecka Ewan

val333
13. lis 2018

@skretik no to mi nikdo nedokázal říct .. asi jo... Snad se udzim .. děkuji 😊 nechci rodit tak brzo. 😞

val333
13. lis 2018

Děkuji vám za podporu 😊

jessulka
13. lis 2018

@1nelinka Děkuju. Tak jsem to dohledala. Cena teda šílená ☹ Verunka měla tohoto mořského koníka, hrál moc hezké melodie, svítilo mu bříško. Ty zvuky u té ovečky mi přijdou takové strašidelné. Asi je to jen můj dojem a dětem se to líbí. Jaké máš zkušenosti ty?

jessulka
13. lis 2018

@val333 Od toho jsme přece tu. Snaž se být v klidu, malému se třeba jen něco nelíbilo a tak vyváděl. Jen teda ten čípek, snad se udrží.

Holky, mne čeká kontrola zítra a mám celkem strach. Na těle se mi včera udělalo spoustu červených teček, asi málo železa. Přitom beru ty prášky na chudokrevnost. Musím to říct Dr, aby mi na to ještě něco předepsal. Nejvíc to mám na dekoltu a na krku.

andelka
13. lis 2018

@alishaa drž se. Mně bylo při čtení ještě víc zle. Teď jsem si ani nic na čtení nebrala a povídala jsem si s " kolegyní".

andelka
13. lis 2018

No faaaajn..v tv se furt rodí. Včera Sběratelé kostí,teď Doktor z hor..už ať je leden,já se na to miminko tak těším..😍

Strana