Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@jessulka
@jenssy
Haha holky ahoj, koukám že ty rána jsou napínavý všude, já to dnes taky neměla jednoduchý, potom co jsem se v noci vzbudila totalne zmuchlana na gauči jsem ráno vypadala zralá na plastiku.
Ja ani nevim jak chlap dodělal ten pult, ach jooo poradí někdo jak zkrotit každodenní rituál usnutí do půl 9 a mimo postel?a jako vážně nechci chodit spát s večerníčkem,ten den je strašné kratkej když po praci dorazim domu v pět.....
@val333 Drž se, to bude v pořádku 😉 .
Já měla taky celovečerní párty. Každá poloha na prd, samozřejmě teď spí 😀 . Přijde mi, že už je hodně dlouhej,vždy se natáhne od spodku a už do žeber :-/ , nezmar malej 😍 .
Manžel zase vtípkoval 😀 Jedeme v autě a najednou začne písnička: Dlouhááá noc atd. tak manžel říká prckovi, hele to za chvilku čeká maminku 😀 😈
No kolik mám ten čípek mi neřekli, ale když jsem se ptala, jestli je to v normě, tak říkali, že kdyby bylo, tak si me tady nenechávají... A jela jsem kvůli těm pohybům a taky kvůli tvrdnutí břicha.... Byla jsem 20 minut na EKG a za tu dobu jsem měla jednu lehouckou kontrakci.... Malej měl diskotéku ještě celou noc a teď od rána je klid... Asi dospava... Tak snad bude všechno v pořádku... Včera už mě tady doktorka strašila předčasným porodem 😓...
Já jsem nemohla spát minut minimálně do 23h. A v 5 šel muž do práce a v 5.15 se probudily děcka,a pak i ten nejmenší. Tak teď mě čeká kafe a snídaně.
Ja mam se spanim problem uz delsi dobu, vcera jsem se po dlouhe dobe krasne vyspala a dneska jsem zas byla nekolikrat v noci vzhuru a chodila po byte :(, v 7 jsme vstavali a ja mela akorat zrovna pulnoc :( . Takze ja uz vypadam jako zombik nepretrzite :/
@val333 Ty doktoři jsou taky prdlí, že tě hned straší předčasným porodem. Určitě to bude dobrý, když tě chtějí propustit 😉
@val333 Tak za prvné, aby bych byla na doktory pěkně naštvaná, že ti neřeknou úplné informace. Ty se zeptáš, kolik, máš čípek a oni ti nedokáží odpovědět? Jen že kdyby byl v normě, tak si tě tam nenechávají? To z tebe z prominutím dělají dobrého pitomce. A za druhé bych paní doktorce vpálila, že jí děkuješ za uklidnění ohledně předčasného porodu. Že jí přeješ vžít se do tvé situace. Někteří doktoři si vůbec nevidí do huby. Promiň, ale musela jsem si ulevit. Tohle jednání jak s nějakou puberťandou by mne fakt vytáčelo. Ptej se jich na vše a pokud nedostaneš odpověď, jakou jsi očekávala, tak se zeptej znovu a klidně řekni, že ti ale úplně neodověděli na co jsi se dotazovala. Drž se a přeji, ať je vše v pořádku.
Děkuji vám za podporu 😊
@val333 Od toho jsme přece tu. Snaž se být v klidu, malému se třeba jen něco nelíbilo a tak vyváděl. Jen teda ten čípek, snad se udrží.
Holky, mne čeká kontrola zítra a mám celkem strach. Na těle se mi včera udělalo spoustu červených teček, asi málo železa. Přitom beru ty prášky na chudokrevnost. Musím to říct Dr, aby mi na to ještě něco předepsal. Nejvíc to mám na dekoltu a na krku.
No faaaajn..v tv se furt rodí. Včera Sběratelé kostí,teď Doktor z hor..už ať je leden,já se na to miminko tak těším..😍

Jinak ja spím zatím jak pařez a přijde mi ze se malá začne hýbat až když se probudim já😉