Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@val333 jo fakt nonstop...v noci když se probudím tak je klid...takže doufám v to, že v noci spí a přes den je vzhůru :D dnes jsem byla v poradně a neuvěřitelně se tam hýbalo....jakoby ukazovalo "Hele mami co už všechno umím"...viděla jsem pohyb očiček, pusy a pak mě čelíčkovalo...takže už vím čím jsou způsobené ty největší rány pod hrudníkem...prostě dělá berany berany duc... :D
Jinak děvčata...dnes mě můj muž pobavil tak, až jsem výbuchem smíchu vyprskla polívku...přišel domů z práce a tak mu ukazuju krásné selfie mimča, které se dnes vyvedlo...a on mi říká: " Teda...ty moc dobře víš, jak jsem si vždycky přál pejska...ale že se to stane takhle..." :D :D :D :D a pak koukám a fakt že jo...máme malého kokříka...ty uši, čumáček, očička a jak se směje :D :D :D :D no ještě teď se směju já...
@val333 tobě to tak slusi 🙂)))
@andelka tobe to taky slusi 🙂) holky a ted si Vemte ze jeste nebereme :D
Ahojky holky, tak jsem vás konečně dočetla, po tak dlouhé době 🙂 A že to byl mazec 😊😂 Všem, kdo jste na nás myslely moc a moc děkuju! 😍 Opravdu si toho neskutečně vážím, ta podpora od vás je skvělá opravdu! 😊 ❤️ zároveň doufám, že jsem nikoho moc nevylekala, tím že neodepisuju🤔😔 Tak to vezmu od začátku, vše je v pořádku 😍 V tu sobotu to špinění opravdu postupně sláblo a podvečer nebylo po něm ani památky 🙂 Takže opravdu to byla asi nějaká cévka z tý námahy den předem 😔 Takže teď se snažím být víc v poklidu a radši se budu den vyhýbat rozházeným hráčkám, než se pak bát o malou v bříšku 🙂 Včera u nás ve vesnici přijel sv. Martin, tak holky byly nadšený z koníka, starší se projela, mladší si aspoň na něj sedla 😂😊 Potom jsme byli na oslavě, tak nebyl vůbec čas, večer jsem byla celkem ko a byla jsem ráda, že jen sedím a tupě zírám na tv 😂 Ve který ani vlastně nevím, co běželo 😂🤔 V noci se dostavily pěkný poslíci 😔 Ale ráno jako když utne 🙂 Dneska jsme taky měli živější den 🙂 Po poledni jsme se vydali do obory Holedná (u Brna), tak jsme se pěkně prošli :D Kvůli mě jen kousek, chtělo se mi strašně čůrat a to se nelíbilo bříšku, tak mě začaly brát zas poslíci... Ale i holkám to asi stačilo 🙂 Obě byly pak protivný, tak jsme jeli domů 🙂 Teď navečer jsme ještě jeli koupit starší dceři zimní botky 😊 Tak byla nadšená, nechtěla je ani sundat, už jsem myslela, že s něma bude spát 😀 Vážně si vážím, že jste tady tak všechny super! 😍 Pošlu pár fotek na ukázku a taky pošlu pupík 🙂 Dneska jsem 26+3, fotka je myslím z pátku 🙂 Jsem už taky pořádná velryba 😂 A ty strie 🙈🙄 A to se mažu poctivě každé těhotenství 😔 No jo no, aspoň bude vidět, že jsem odnosila 3 krásné holčičky 😊😍
Joo holky! 😂 Na to bych zapomněla 😊😀 Nejspíš už máme jméno 😊 3.holčička bude Jindřiška 😊😍 A samosebou, všem vám to s pupíkama moc sluší! 😊
@yvonneullmann jj, ještě to poleze. Já už teda nevím kam,s podobným bříškem jsem minule rodila. Kilove jsem teda zvědavá. Ještě 8-10 týdnů. Zatím to leze někdy i půl kila týdně.
@andelka No musím hold už opravdu zvolnit... Cítím už to na zádech a kyčlích... Dokud lítám tak ok, sednu si nebo se ohnu a konec... Pomale s brekem se narovnám nebo stoupám 😔 Ale tomu hold asi pomůže už jen porod 🙂 Mě se líbí, když jí říkají Iška nebo Jindruška, Jindrunka :D Konečně manžel aspoň na něco kývnul 😂😍
@renulkka ani nemluv. Též to tak mám. Když chodím tak ok,až na to píchání u čípku,ale vstát? Děs. Ale měla jsem to tak vždycky,ke konci mě všechno bolelo,ale musela jsem se hýbat, cvičit,jinak bych zatuhla a už se snad nezvedla. Teď každý večer " cvičím" na balónu.
Iska je moc pěkné. My asi budeme mít taky Iska. Františka.

@val333 tak mě se naopak nestává, že by se nehýbalo... :D