icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
16. lis 2018
renulkka
16. lis 2018

@1nelinka To máte super 😉😊 Starší byla naučená se najíst a v postýlce usnout (byla jsem u ní, než usla) a pak jak když utne 🙂 A nikdo ji nedonutí v klidu ležet 🙂 :D Ona je dost hyperaktivní, ona nevydrží sedět ani u hraní ani u pohádky 😀😂 A to stejné je i mladší, tak čekám, kdy se to u ní ten spánek taky zlomí 🤔🙈😀 Ale taky spí obě celou noc 🙂 😍

1nelinka
16. lis 2018

@renulkka to mia take nevydrzi sedet ani u pohadky ani u niceho jineho..o obedu v restauraci si muzu nechat zdat..a nejvic me vzdycky tocily maminky jak si v klidu sedi na kaficku a dite jen tak kouka v kocarku😂😂to se u nas nikdy nemuze stat😂😂

andelka
16. lis 2018

@1nelinka tak mimino vůbec,ale když byli kluci starší,tak fungovalo když taky něco jedli. Nebo když byli miminka,tak fungovalo kojení. Ale ležet v kočárku ani omylem.

renulkka
16. lis 2018

@1nelinka Přesně tak 😀 I nákup v obchodě je pro mě teď sci-fi 😂😂 Pořád naháním starší mezi regály 😂 Včera ji jedna paní říká, nezlob maminku, nebo si tě vezmu domů 😂 Že má doma vnoučky, že by si mohli hrát 😂 A ona se tomu tlemí a že s ní klidně půjde 😂 A paní, že ji chtěla postrašit, aby tak nezlobila 😂 A ono to nevyšlo 😂 No jsou to rebelové 😂😍

jessulka
16. lis 2018

@1nelinka A doporučíš mi, kde jí objednat? Ta šedá je moc hezká.

jessulka
16. lis 2018

Holky, děkujeme za pochvalu, fotečky se povedly, tak mám radost 🙂 Ještě pak bude focení s M. a s E. v prosinci. Uděláme nějaké rodinné.

jessulka
16. lis 2018

Já jí prostě žeru, jak se umí tvářit 🙂

dominika963852
16. lis 2018

@jessulka No teda,kočky 😍

ajdamajda
16. lis 2018

@1nelinka houpačka parádní ! Taky jsem mela

jednaholkaa
16. lis 2018

@ajdamajda Taky premyslim, ze bych mela zacit cvicit. Posilovat teda, nohy, zadek.. prijde me to takove nezpevnene bez cviceni. Nic me neboli, bricho me nevadi, ale jsem teda taky lina jak ves 🙂
Holky, dneska jsem byla na kontrole. Vsechno v cajku, mimi ma skoro kilo, cipek dlouhy zavreny. Teda, ale doktorka preklikla na 3D, ja na ten 3D utz nikdy nechtela, myslela jsem, ze se na to musi objednavat. A ona si jenom preklikla ten pohled a vyfotila me fotku mimi obliceje 3D. Coz jsem presne nechtela 🙂) Myslela jsem, ze oblicej uvidim az po porodu. A nooo, vypada jako kluk! Pritom je to holka.. teda zakryvala si oci rucickou, coz nas dost pobavilo. Ale byla jsem trochu prekvapena, ze nam neni vubec podobna a jeste vypada jako kluuuuk 🙂

jednaholkaa
16. lis 2018

Uz jste taky nektera videla mimi oblicej na 3D?

andelka
16. lis 2018

@jednaholkaa já jsem nebyla vyloženě speciálně na 3D,ale na velkém utz ve 21 tt to Dr přepnul a fotku máme. A v asi 24 tt se koukal i můj Dr 3D během kontroly. Ale to nešla udělat fotka,jak mám placentu vepředu tak se to blbě dělá.

skretik
16. lis 2018

@renulkka jak se projevuji ty poslisci? Uz si to nepamatuju 🙈

skretik
16. lis 2018

@jessulka kransy fotecky 😍😍😍

jenssy
16. lis 2018

Ahoj holky, tak jak Vás čtu o tom cvičení, tak si jakožto osobní trenérka ve fitku dávám závazek nám vymyslet poporodní tréninkový plán 🙂😉

arielka222
16. lis 2018

@jenssy v jakem městě děláš trenérku?

jenssy
16. lis 2018

@arielka222 v Berouně 🙂 pracuji ve fitku, ale často za klientkami jezdím i domů, když to dovoluje vzdálenost...zařazuju hodně cviky s vlastní vahou a pomůckami (BOSU, TRX, Flowin, činky, míče apod.), úplně neholduju cvičení na strojích, zejména kvůli zdravotní stránce 🙂

1nelinka
16. lis 2018

@jessulka ta mala co je pro miminko se jmenuje houpacka hačka..ja uz si nepamatuju kde jsem ji presne kupovala ale kdyz si zadac hačka houpacka tak je toho plny internet🙂

elu001
16. lis 2018

Dá se pořídit ještě 3d fotka na ultrazvuku v 30.týdnu?

michaelarei
16. lis 2018

@jednaholkaa jo jo viděla jsem obličej, mám foto i video ☺

andelka
16. lis 2018

@elu001 ji, dá. Co jsem četla tak se dá udělat i později,ale třeba už je to náročnější,a individuální. Tím že je mi mimco větší. U nás co jsem četla tak dělají právě nějak mezi 20 a 30 tt, ideálně 25 tt.

michaelarei
16. lis 2018

@elu001 jj taky mi hovořil gynekolog aby jsme to stihli do max do 30 týdne přej pak je velike a moc to nejde vidět. ..ale skus se zeptat

seveneye
16. lis 2018

Holky kdo už máte vybavicku celou a musely jste pořídit prakticky vse,protože se prostě nedalo podedit atd.mate prosim spočteno na kolik vas vše tak zhruba vyšlo?já pořád vybírám,spekuluju,nakupuju,peněz uz utraceno a pořád mám pocit,ze mě ještě čekají nemale výdaje...uklidnete me,nejsem v tom sama že ne?

andelka
16. lis 2018

@seveneye já jsem u prvního nekupovala úplně všechno,ale většinu jo. Tehdy jsem počítala a bylo to asi 35 tis,i s těhotenskými věcmi, léky, cvičením..Pak jsme ještě něco pořizovali po porodu a to už započítané nemám.

seveneye
16. lis 2018

@jessulka mladá je super fotogenická po mamince řekla bych😉 já se bohužel moc tvářit neumim a přiznám se focení je pro mě spíše utrpení...ach jo,ale památku na pupík bych asi chtěla,tak snad se odhodlám a blejskne mě alespoň chlap doma,když už to má jako koníček a doma je spousta serepeticek k tomu určených... Holky a děláte si i takové ty novorozenecké fota v košíku atd?do toho chci jít určitě,nema někdo odzkousene nějaké tipy co a jak?

jenssy
16. lis 2018

Holky, mám dotaz, dneska jsem si volala na výsledky OGTT a bylo mi řečeno, že mám v normě 1. a 3. odběr, ale ten mezi nimi (po 60 minutách) mám mírně zvýšený, něco kolem 11 mmol/l. Krev mi ale nabírala ne po 60 minutách, ale cca po 52 minutách, myslíte, že by za těch 8 minut mohla ta hladina spadnout normálně do té normy nebo tam těch pár minut nehraje roli? Dr. mi řekla, že si mám trochu víc hlídat sacharidy, ale nevím, co to přesně znamená. Stačí v mém případě jen vynechat sladké, nebo se fakt vyhýbat i složeným sacharidům (rýže, těstoviny a přílohy obecně)? Prosím o radu, máte to někdo podobně? K dr. jdu až 4.12., výsledky mi řekla jen sestra a ta tvrdí, že nejde o nic vážnýho, tak já nevím....Celé těhotenství normálně cvičím, mám nahoře 5 kg a nějak si nedokážu úplně připustit, že bych mohla mít gestační diabetes...

arielka222
16. lis 2018

@seveneye u prvního syna jsme kupovali všechno nové. Vyšlo nas to cca na 85 000 tis. Ale jen kočárek z toho stal cca 35 000. Ale teď u druhého mimi všechno mám a v bezva stavu, takže sem koupila jen pár nových bodicek a kosmetiku takže výdaje nula nula nic 🙂

andelka
16. lis 2018

@seveneye já neplánuju. Staršího jsem dávala fotit v půl roce. Mladšího v necelých 5 měsících. Tak počítám že někdy v červnu bysme též něco vyfotili.

andelka
16. lis 2018

@jenssy tohle měla kamarádka,též říkala že tu druhou hodnotu měla zvýšenou. V poradně jí pak řekli co a jak. Hlídala sacharidy,i složené a velikost porcí,a i ovoce.

Strana