icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

zuzekk
17. lis 2018

Zachraňuje mě pravidelná joga, 2x týdně. Těhotenská zítra naposled, na normální stále držím, jsem za to děsně ráda, bez toho bych se asi už nehnula. Od příštího týdne chci začít chodit víc plavat nebo zkusit tehucviceni v centru, abych se 2xtydne z toho kanape zvedla. Věčné odpocivani je skvělé, krásně si lenošim, ale má to své důsledky..

plamenak11
17. lis 2018

@andelka to ja se tesim az nebudu muset nic resit 😁
ted mam dokoupenou vybavu, veci do porodnice a kosmetiku koupim v lednu a snad bude hotovo 🙂

jinak holky nevite jak to je kdyz ksem pobirala rodicak z Teplic na dceru pak jsem zmenila trvaly do Prahy sla to oznamit na ten byvaly urad prace a tam mi rekli ze me sami prehlasi do Prahy ze ja nic nemusim a kdybych vhtela zmeny s rodicakem at jdu uz do Prahy.. jenze penize mi porad vyplaci z toho byvalyho mesta bydliste trdy ustecky kraj a ne Praha... a ted nevim zda je to normalni a az se narodi druha tak to budu opravdu resit v Praze nebo jestli me neprehlasili? Nevite nektera jak to chodi? Mate zkusenosti?

dominika963852
17. lis 2018

@jessulka Ach vy se máte. Užij si víkend,relaxuj 😉 . Třeba vám to s přítelem pomůže zlepšit ten váš vztah. 🙂

jessulka
17. lis 2018

@dominika963852 Diky Domčuško 😍😘 Kéž by.

arielka222
17. lis 2018

@jessulka hele já bych tam asi ale taky udělala scénu, takovou obsluhu nesnáším a vždycky se ozvu když se mi něco nelíbí. Hold u mě je to ale nemoc z povoláni, v gastronomii sem pracovala takže z toho si nic nedělej a nenech si to zkazit, a užijte si to spolu pořádně. Máte příležitost hodně věcí teď vyresit ;)

ajdamajda
17. lis 2018
ajdamajda
17. lis 2018
ajdamajda
17. lis 2018
ajdamajda
17. lis 2018
ajdamajda
17. lis 2018
ajdamajda
17. lis 2018

My máme takové fotky . Mám tehotenstvi i newborn u každého syna a 1.narozeniny u synu . Pak par fotek vánočních ale po prvním roce se už kluci fotit nechtěli v klidu tak jsem to nehrotila.
Teď chci ještě stihnout malou a pak newborn.

Já chodím jen do Fotoprome.cz

raliska
17. lis 2018

@plamenak11 normalne budes resit v Praze, tedy tam, kde mas trvaly pobyt. Na tu puvodni zadost uz stejne nebudes nic resit, ne? A kdyby neco potrebovali, tak at si predaji info oni 🙂

raliska
17. lis 2018

Ja se stehovala z Prahy do Mostu, uz jsem teda neresila rodicak, ale na urad jsem sla normalne tedy a vse resim podle trvaleho bydliste 🙂

plamenak11
17. lis 2018

@raliska moc dekuju, pravda nic resit nebudu jen stopnuti pak cely ho nevyberem totiz 🙂

val333
17. lis 2018

Holky tak mi to nedalo a byla jsem znova na pohotovosti, jestli mi neteče ta voda... No a dozvěděla jsem se, že mám nějakou infekci 😬 tak jsem dostala čípky clotrimszolu...

andelka
17. lis 2018

@val333 uf,no na tohle trpí tehulky často. Lepší než kdyby to byla voda. U prvního jsem též něco takového nafasovala. Napřed jen nějaké přírodní,pak konečně udělal Dr stěry a dal něco silnějšího. Přeléči se to a budeš mít klid.

andelka
17. lis 2018

Tak dneska 30 tt...👏 Ta trojka na konci je taková... zvláštní.

jessulka
17. lis 2018

@andelka Velikánská gratulace k 30. týdnu. Uz jen pár týdnů a uzlíček budeš mít v náručí.
Jinak ahoj holky, dnes od rána užíváme. Super snídaně a pak hned parafinovy zabal na ruce. M. dychal kyslík s nějakou vonnou esencí. Pak nam udělali čokoládový zabal na záda. V poledne jsme jeli na svatomartinské hody do jedné sklářské krčmy, kde se foukali pred hosty sklářské výrobky Dali jsme si husu s knedlíkem a zelím, červené víno. A teď uz jsme zas na hotelu, půjdem na kafe a pak nas ještě čekají dve procedury a solná jeskyně. A večer asi padnu za vlast.

jessulka
17. lis 2018

@arielka222 Ja bych scénu na romantickém pobytu asi nedělala. Prostě asi toho měla ta směna uz za celý den dost, tak uz se tolik nevenovala hostum. Každopádně se to vydržet dalo. Mohl si to odpustit. Ne každý je asi tak dokonalý číšník jako M., tak to nemusí předhazovat jinému cisnikovi. Ještě k tomu prede mnou. Nebylo mi to vůbec příjemné.

jessulka
17. lis 2018

@val333 Jejda, tak je dobře, ze jsi tam nakonec jela. Snad ti ty čípky pomohou.

jenssy
17. lis 2018

@val333 taky mi na te ambulanci zjistili nejakou mykozu, takze zavadim nejake boraxove globule ☹ hlavne, aby se to vylecilo a neohrozilo to prcka 😉

val333
17. lis 2018

@jenssy snad to bude fajn .. o ohrožení malýho ani nemluvil, tak snad to nehrozí... 😉

jessulka
17. lis 2018

Hádanka: Jestli pak víte, jaká pohádka se tady točila?

seveneye
17. lis 2018

@val333 uff tak ten tvůj šestý smysl,ze se nejspíš něco děje nelhal...každopádně držím palce ať jste brzo opět plne fit,opatruj se!

seveneye
17. lis 2018

@jenssy ahoj a ty taky?tak snad to holky brzo zabere a budete ok.

seveneye
17. lis 2018

@jessulka si užíváte...my dnes taky celé odpoledne venku,bylo krásne slunecno,ale celkem zima na ruce a uši,budu muset pomalé vytahat ze skříně zimní výbavu,cepka a rukavice už by se hodily.

val333
17. lis 2018

@seveneye no, teď už jen doufám, že to byla poslední komplikace a bude jen líp 😊...

Holky máte někdo zkušenosti s tím zkráceným čípkem? Doktor říkal pouze klidový režim, ale na netu pořád čtu o podložené posteli, že mám mít nohy víš než hlavu...?

seveneye
17. lis 2018

Holky kterou košili do porodnice byste zvolily?rozepínání po stranách nebo s rozhalovacim výstřihem?

bombat
17. lis 2018

@seveneye Rozhodně tu horní, bez knoflíků. Už se vidím, jak to pořád rozepínám a zapínám pro malé netrpělivé miminko... Kojíš z jednoho a do toho se ti spustí mléko z druhého, než to rozepneš abys tam dala plenu, tak máš hruď celou mokrou... No, vidím to v barvách... 😉

renulkka
17. lis 2018

@val333 V předešlém těhotenství jsem měla čípek od 23tt 25mm a zevnitř velkou nálevku, později i otevřená, 3 týdny před termínem už otevřená na 2cm bez čípku 😉 Měla jsem mít klidový režim, byla jsem doma (starší dcera v tý době měla 10-11m), takže jsem se snažila co nejvíc odpočívat i když to prostě nešlo :( Jezdila jsem i do školy, takže ležení bylo u mě tabu 😔 Naštěstí se malá donosila bez dvou dnů do termínu 🙂 Ale myslím, že pokud budeš opravdu ležet a necítíš při ležení tlak, nemáš kontrakce, tak by to mělo stačit 🙂 A hlavně pokud chceš "nohy výš", tak musíš mít podloženou pánev 😉 Jenom nohy ti v ničem nepomůžou 🙂

Strana