Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@andelka to ja se tesim az nebudu muset nic resit 😁
ted mam dokoupenou vybavu, veci do porodnice a kosmetiku koupim v lednu a snad bude hotovo 🙂
jinak holky nevite jak to je kdyz ksem pobirala rodicak z Teplic na dceru pak jsem zmenila trvaly do Prahy sla to oznamit na ten byvaly urad prace a tam mi rekli ze me sami prehlasi do Prahy ze ja nic nemusim a kdybych vhtela zmeny s rodicakem at jdu uz do Prahy.. jenze penize mi porad vyplaci z toho byvalyho mesta bydliste trdy ustecky kraj a ne Praha... a ted nevim zda je to normalni a az se narodi druha tak to budu opravdu resit v Praze nebo jestli me neprehlasili? Nevite nektera jak to chodi? Mate zkusenosti?
@jessulka Ach vy se máte. Užij si víkend,relaxuj 😉 . Třeba vám to s přítelem pomůže zlepšit ten váš vztah. 🙂
@dominika963852 Diky Domčuško 😍😘 Kéž by.
@jessulka hele já bych tam asi ale taky udělala scénu, takovou obsluhu nesnáším a vždycky se ozvu když se mi něco nelíbí. Hold u mě je to ale nemoc z povoláni, v gastronomii sem pracovala takže z toho si nic nedělej a nenech si to zkazit, a užijte si to spolu pořádně. Máte příležitost hodně věcí teď vyresit ;)
My máme takové fotky . Mám tehotenstvi i newborn u každého syna a 1.narozeniny u synu . Pak par fotek vánočních ale po prvním roce se už kluci fotit nechtěli v klidu tak jsem to nehrotila.
Teď chci ještě stihnout malou a pak newborn.
Já chodím jen do Fotoprome.cz
@plamenak11 normalne budes resit v Praze, tedy tam, kde mas trvaly pobyt. Na tu puvodni zadost uz stejne nebudes nic resit, ne? A kdyby neco potrebovali, tak at si predaji info oni 🙂
Ja se stehovala z Prahy do Mostu, uz jsem teda neresila rodicak, ale na urad jsem sla normalne tedy a vse resim podle trvaleho bydliste 🙂
@raliska moc dekuju, pravda nic resit nebudu jen stopnuti pak cely ho nevyberem totiz 🙂
Holky tak mi to nedalo a byla jsem znova na pohotovosti, jestli mi neteče ta voda... No a dozvěděla jsem se, že mám nějakou infekci 😬 tak jsem dostala čípky clotrimszolu...
Tak dneska 30 tt...👏 Ta trojka na konci je taková... zvláštní.
@andelka Velikánská gratulace k 30. týdnu. Uz jen pár týdnů a uzlíček budeš mít v náručí.
Jinak ahoj holky, dnes od rána užíváme. Super snídaně a pak hned parafinovy zabal na ruce. M. dychal kyslík s nějakou vonnou esencí. Pak nam udělali čokoládový zabal na záda. V poledne jsme jeli na svatomartinské hody do jedné sklářské krčmy, kde se foukali pred hosty sklářské výrobky Dali jsme si husu s knedlíkem a zelím, červené víno. A teď uz jsme zas na hotelu, půjdem na kafe a pak nas ještě čekají dve procedury a solná jeskyně. A večer asi padnu za vlast.
@arielka222 Ja bych scénu na romantickém pobytu asi nedělala. Prostě asi toho měla ta směna uz za celý den dost, tak uz se tolik nevenovala hostum. Každopádně se to vydržet dalo. Mohl si to odpustit. Ne každý je asi tak dokonalý číšník jako M., tak to nemusí předhazovat jinému cisnikovi. Ještě k tomu prede mnou. Nebylo mi to vůbec příjemné.
@val333 V předešlém těhotenství jsem měla čípek od 23tt 25mm a zevnitř velkou nálevku, později i otevřená, 3 týdny před termínem už otevřená na 2cm bez čípku 😉 Měla jsem mít klidový režim, byla jsem doma (starší dcera v tý době měla 10-11m), takže jsem se snažila co nejvíc odpočívat i když to prostě nešlo :( Jezdila jsem i do školy, takže ležení bylo u mě tabu 😔 Naštěstí se malá donosila bez dvou dnů do termínu 🙂 Ale myslím, že pokud budeš opravdu ležet a necítíš při ležení tlak, nemáš kontrakce, tak by to mělo stačit 🙂 A hlavně pokud chceš "nohy výš", tak musíš mít podloženou pánev 😉 Jenom nohy ti v ničem nepomůžou 🙂

Zachraňuje mě pravidelná joga, 2x týdně. Těhotenská zítra naposled, na normální stále držím, jsem za to děsně ráda, bez toho bych se asi už nehnula. Od příštího týdne chci začít chodit víc plavat nebo zkusit tehucviceni v centru, abych se 2xtydne z toho kanape zvedla. Věčné odpocivani je skvělé, krásně si lenošim, ale má to své důsledky..