Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
Mně dneska od odpoledne strašně píchá u čípku,boda. Nevím co tam to děcko dělá. Vždycky úplně zaskucim. Uvažuju že zítra zavolám jestli by se na mě Dr v úterý nekouknul. Akorát nevím kam mě vecpe,ordinuje jen v úterý. Na kontrolu jdu az ten další týden,ale jsem nervózní. Z prvních dvou to neznám,v tomto tt byli jeden hlavou nahoru a druhý příčně. A taky mám před 9 měsíci vyvolavany porod s revizí,tak čípek nemusí být v úplně ok stavu. Ach jo,už ať je leden.
@andelka Myslím na tebe a držím palečky, at to nic není. Třeba jen píďa kope kam nemá. Ja mám dnes také bolestivé kopání, ale pod prsa a to teda skucim, kolikrát se az leknu.
Těším se dnes do svojí postele. Na hotelu byly oddělené a jen 80cm úzké, tak jsem se v noci bála, abych nespadla. Hupla jsem teď do vany a pak se hned presunu do ložnice.
@andelka Poslední dny taky trpím na čípek 😐 Když ležím, tak vcelku ok, pokud nejsou poslíčci, ale stačí sednout a žuch, tlak na spodek, čípek bodá píchá 😏 Od včera mám i spadlý bříško 🙈 Ještě předevčírem se malá prckou tlačila pod žebry a teď cca u pupíku 🙄 I manžel se mě dneska ptal, jestli nemám bříško moc dole 🤔 Na kontrolu jdu příští středu, tak snad pak bude vše ok 😔 A tobě taky držím palce! 🙏 Ať je čípek ok 🙂 Vím, co to je občas za nervy, při krátkých rozestupech mezi porody 🙄
@jessulka
@renulkka mně pohyby nevadí,i když někdy jsou festovni. Ale to bodání uvnitř je hrozné. Tak uvidím jestli se k Dr dostanu. Když ne tak se budu fakt šetřit a počkám na kontrolu. Tento týden nikam dopoledne nemusím,tak když odvedu kluky do školy můžu odpočívat,pak po obědě teda začíná maraton vyzvednutí, kroužky, úkoly, večeře..ale manžel má ranní,tak k večeru pomůže. A od pátku děti nemám až do pondělí odpoledne. Tak bych to nějak zvládla i bez kontroly. Ale zavolám,byla bych klidnější.
@andelka Taky mám to bodání a píchání, jak kdyby vzal někdo jehlici a píchal to do dovnitř... Klidně k dr zavolej pro klid 🙂 Ale určo tě bude chtít vidět 🙂 Ono přece jen přes telefon nemůže říct, jestli se něco děje nebo ne 🙂 Já se uklidňuju, že to určo nic nebude, ale taky mě to hlodá... Hlavně s kombinací s těmi tlaky a poslíčky mě to zneklidňuje... Tak pak dej vědět, jak jsi dopadla 🙂🍀
@renulkka jo, přesně tak, skončila jsem s řízením,když mě to najednou bodne,je to hodně nepříjemné a bojím se že by mi to odvádělo pozornost. No stejně nemám zimní gumy, mlži se mi okna..tak budeme jezdit MHD. Naštěstí máme všechno blízko. Jak odvedu kluky do školy, zavolám tam. Chci mít klidný týden a víkend.
Krásné ráno 🙂 .
Tak u nás hezky nasněžilo. Prcek dostal do školky kombinézu 😀 . Ta dětská radost z toho sněhu je až neuvěřitelná . Ač sníh a zimu nemusím tak kvůli tomu prckovi je to krásný . ❄
U nás jen zamrzlá auta. Jinak chladno, smog, sníh nic.
Za hodinu mám kontrolu, sestřička mě tam vecpala 🙂
@andelka Držím palce ať to nic není 😉 .
@dominika963852 u nás taky ráno sněžilo, ale už není po sněhu ani památky...:(
@tynazezu Tady se to zatím drží, tak uvidíme do kdy 🙂 . Kdyby aspoň takhle nasněžilo na vánoce, to by bylo hezký, ale na vánoce bude zase prd.
@dominika963852 U nás taky sníh 😊 Za chvilku jdeme na sáňky 😊😀 Starší už večer z toho měla Vánoce z toho sněžení 😂 Teď už pilně trénují 😀
U nás posledních roky je sníh až po novém roce. A nejvíc mrzne v únoru. Na vánoce byl sníh..ani nepamatuju. Kolikrát jsme byli s klukama dopoledne na Štědrý den na kolech.
@dominika963852 v Praze taky rano snezilo, sice to hned taje,ale to synovo nadseni jak ten snih pada 😍😍😍, hned bezel vzbudit tatinka 🤦♀️😍
Holky, já vám ten sníh tak závidím. Já zimu miluju a u nás ani vločka 😒
@dominika963852 U nás pořád sneží *
@andelka Tak at kontrola dopadne úspešně..
Tak já na kontrole dnes vše OK 🙂 a rodit budu určitě v lednu. Zatím je v plánu přirozený porod (pokud dítě nedoroste do ledna přes 4 kg a nezvrtne se něco s tlakem nebo tak) s tím, že (pokud do té doby neporodim sama) ve 39+0 nástup do nemocnice na riziko, budou čekat a pak případně vyvolají, přes termín mě jít nenechají.
Ahoj holky ukecaný, tady za ten týden přibylo 30 stran. 😯 My jsme stále ve stavu 3v1. Dětem se ode mně zjevně zatim moc nechce. Chlapečkovi se voda stále tvoří docela slušně, takže bez vody úplně neni, ale pořád to teče teda. Každý den mi berou krev, aby kdyžtak podchytili zánět, zatím vše v pořádku. Od čtvrtka jsem bez kapačky a dostávám jen 4x 2tbl denně magnézka a 2x denně Sorbifer + ještě něco, ale to nevim co je. Zvykla jsem si tady na každodenní nudu, tak se to docela dá, člověk si opravdu zvykne na ledacos. Dnes jsem byla na kontrolním UTZ i s biometrií, udělaly mi radost prdelky moje. Pořád jim opakuji “do prosince a dvou kil”, snad bychom to mohli zvládnout. Ale bojim se cokoli predikovat, je tu spoustu proměnných a z minuty na minutu může být všechno jinak. Mějte se tu krásně holky moje, já se zase ozvu. 😘😘😘😘
Ještě teda chci říct, že je hooooodně znát, jak tu odpočívám. Břicho mi téměř netvrdne a necítím, že musim každou chvilku prasknout, jako tomu bylo poslední týden před “vypuštěním bazénu”. Takže se na všechno vyprdněte a odpočívejte, ať nedopadnete jako my. 😏🤗
@vilmic Tak to jsou super spávy ... jen odpočívajte a krásne nabírejte...
Též se hlásím z kontroly. Nakonec byla docela podrobná. Hrdlo mám 3cm,takže v pohodě. Dělal se utz, malý má 1530g a je zas hlavou nahoru. Proto poslední dny to bodání,otočil se a kope tam nožkama. Podle Dr je tam ale místa dost,takže se poloha bude řešit až tak měsíc před porodem. Na tvrdnutí jsem dostala magnosolv, večer. Další kontrola za 14 dní už u mého Dr. Pořešíme i mateřskou.
@vilmic Teda, to jsou cvalici 🙂 To je skvely 🙂 Tak preju pekne odpocivani, at to co nejdyl vydrzite 🙂
@vilmic dnes sem zrovna na tebe myslela jak se asi máte. Takže mám radost, že dobre zprávy. A váhu mají teda krásnou!! Ale přeju ať se ještě par týdnu dopekaji 🙂

@elu001 já jdu ted ve stredu. I na test na cukrovku Takze Ja na lacno budu ale uz me brali jednou krevní obraz ze zacatku a to bylo odpoledne a nemusela jsem byt na lacno.