icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

andelka
20. lis 2018

@jednaholkaa já už mám trochu přes 8. A ještě aspoň 8 týdnů do konce. A před námi vánoce. A skoro každý víkend jezdíme na jeden oběd k rodičům,a to je poctivé,pak káva a dezert.. Říkám si, že když to bude pod 80 že to přežiju. Začínala jsem na 64.

jessulka
20. lis 2018

@skretik Já taky přibírám a mám nahoře už přes 10 kg. Břicho už mám obrovský jako před porodem s Verunkou, jde mi hodně dopředu (jako jak se říká, když se čekají ti chlapečci - proto to každého klame). A když si vezmu, že budou Vánoce, cukroví, salát, řízky, klobásy, furt něco do huby, tak já asi prasknu 😂😂😂 A moje mamka mi říká, buď v klidu a jen si dej nač máš chuť, já s tebou nabrala 25 kg a vylezla taková dlouhá žížalka 3250g. Byla hodně zavodněná.

jessulka
20. lis 2018

@andelka My jdeme na oběd k rodičům teď v sobotu, mamka bude péct husu. To bude zase žranice 🙂

ajdamajda
20. lis 2018

Jj muže byt plodovka. Jsou dva obaly. Praská vnější a vnitřní .

andelka
20. lis 2018

@jessulka tak já co si pamatuju,tak pro Dana tři knížky, tričko maincraft, semafor na baterku ( ještě si hraje s cestou a auty), peněženku se jménem,trolejbus a tramvaj modely. Pro Domiho dva dinosaury, knížku, vajíčko s dinosaurem,set barevných tužek, peněženku se jménem, láhev na pití. A pro všechny mám domino a mikádo,a pro Kluky kvarteto. Pro Lili velký sešit na kreslení,k tomu ještě dokoupim sadu kreslících potřeb. A z wishe by snad měl přijít plakát a ouška na čelence. A ještě mám lžičku se jménem. Já kupuju drobnosti,větší dárky řeší rodiče. Co ještě mamce nevím,tím stěhováním se spíš hodně vyhazovalo. Tak asi něco k jídlu,co se spotřebuje.

skretik
20. lis 2018

@jessulka jo to ja presne mam, jak kdyz mam pod trikem nacpany balon, si ze me delaji srandu na fotbale, ze neni nutny porad ten balon nosit sebou :D , ze zadu pry ani neni videt, ze jsem tehotna.. Mam taky bricho jak v dobe porodu syna, mam pocit, ze dal uz to jit prece nemuze :D . Nejhorsi je, ze mam takovouhle vahu, ale pry to na me neni vubec videt. Jen bricho a stehna. No mam v planu po porodu na sobe zamakat a vratit se minimalne na puvodni vahu, tak snad se zadari. Uz ted me boli kolena a kotniky :/

andelka
20. lis 2018

@skretik
@jessulka na mě to zepředu a zezadu též moc vidět není. A teď v zimní bundě taky moc ne. Ale vidím že mi to sedlo na zadek a stehna,už od začátku skoro. Myslím že mám souměrné míry 100-100-100 😀
Mimco by mělo porust ještě o 10 cm a 2kg.

andelka
20. lis 2018

Já mám kolikrát taky obavy. Hlavně ráno,nebo i během dne mokro. Ale plodovka je čirá,a tohle je teda vodovy výtok,protože je mazlavejsi a do bíla trochu ( omlouvám se za popis). V noci při spaní se asi tvoří a pak ráno buch.

jednaholkaa
20. lis 2018

@andelka
@skretik Me taky to sedlo trochu na zadek a na stehna. Jinak oblicej a ruce nastesti v poho, takze to na me taky moc videt neni. Zacinala jsem na 56 a ted mam 65 :/
@andelka 8 to je dobry!! To uz na dvacet nedotahnes ;)
A omezovani jidla nepomaha ..hmm, dobry 🙂) Koupila jsem si na vanoce v HMku obtazeny mimi saty tehotensky krajkovy, noo, to budu jak krajkovej sausage jestli je jeste natahnu :D

skretik
20. lis 2018

@jednaholkaa 😂😂😂😂😂

jenssy
20. lis 2018

Tak já měla nahoře 5,5 kg a v neděli na váze zase o 1 kg míň, takže se asi pořád motám kolem 5 kg nahoře....ráda bych se vešla do 10 kg...Začínala jsem na 59 kg, teď mám kole 64 kg, ráda bych se vešla do 70 kg celkem 🙂

jednaholkaa
20. lis 2018

@jenssy No tak to je krasny 🙂 70 je taky muj cil asi ted 🙂) Je to divny, protoze kdyz ztloustnu tak vetsinou vsude.. ted mam porad stejny oblicej i ruce.. no uvidime

dominika963852
20. lis 2018

Tak s tím přibítáním jo 😀 chjo já už mám 13kg, pro mě mazec hlavně zadek a stehna. Břícho jako u prvního porodu a už jsem hotová jako, doufám,že teď už to nahoru nepůjde. U Jarouška jsem taky hodně nabrala a pak zase rychle shodila, tak snad to bude stejný . (Z 51kg momentálně 64kg 🙄 ) .

jednaholkaa
20. lis 2018

@dominika963852 A myslis, ze se to ted muze zpomalit? Nebo jak probiha ten posledni trimestr? Jde to stejnym tempem? Za kazdy trim mam navrch 5 kg. Tech dalsich 5 by bylo jeste ok, ale vic uz teda nechciiii 🙂)

skretik
20. lis 2018

@jednaholkaa ja taky vic nechci, ale nevim jak to udelat... uz mam vic nez kdyz jsem rodila syna :(

@dominika963852 ani nevis jak rada ctu, ze to ma nekdo stejne jako ja... uz jsem s tim tak nejak smirena, jen si myslim, ze leden radeji nevylezu mezi lidi uz :(

jednaholkaa
20. lis 2018

@skretik Ano, Vanoce, a pak uz me nikdo neuvidi :D

renulkka
20. lis 2018

@skretik
@jednaholkaa
@val333 Holky, tak plodovka to nejspíš naštěstí nebyla 🙏 Od té doby nic, ale můžu říct, že noc teda byla zažívná, pokaždý při otočení jsem kontrolovala postel 🙄😀 A když jsem konečně zabrala, tak mě nad ránem chytly křeče průjem a zas jsem byla nesvá, protože mi takto začal porod s mladší 😏 Ale naštěstí to pak přešlo a teď jak když utne, ani výtok, ani průjem 🤔 Ale jsem radši vybavená vložkou, kdyby nahodou, tak by jsme zajeli s ní do nemocnice, ale zatím nic 🙏

renulkka
20. lis 2018

@andelka Já barvu nezaznamenala, ani jestli to bylo zakalený nebo ne 🤔 Na kalhotkách a teplácích akorát mokrý flek 🤔 Ale neopakovalo se to, tak uvidíme co bude dál 🙂 Asi to byl vážně jen výtok, jak jsem ležela a stoupla 🤔

val333
20. lis 2018

@renulkka já měla celé tehu výtok,. Ale teď ho mám úplně průhledny, jako voda... Tam mám strach, abych to poznala...

basice
20. lis 2018

@skretik já jsem ve 27 tt a mám nahoře 10 kg. Také mám pocit, že jim stále stejně a přitom to váha jde stále nahoru. Už se pomalu bojím i vážit 😒

jednaholkaa
20. lis 2018

@basice Ja taky vazeni nemam rada. Muzu ho na ty prohlidce odmitnout? :D
@renulkka Jestli to nemuze byt ucurnuti.. ono kdyz clovek rychle vstane, ten tlak na mocak. Kdyz jsem byla nastydla tak mam pocit jsem si nekdy taky trochu ucvrkla..

skretik
20. lis 2018

@basice ja se bojim na tu kontrolu vahu, protoze doma se vazim svlecena, ale tam jsem prece jen oblecena :(. minule jsem sla pro jistotu v tenkych teplackach, ale v cem pujdu zitra to teda nevim :/

skretik
20. lis 2018

@jednaholkaa no to se mi stalo v sobotu 🙈🙈🙈 . jsem na turnaji tak fandila, ze jsem prudce vstala a tak nejak to ze me "vyteklo" 🙈🙈🙈 , ani me nenapadla plodovka, hned jsem si rekla, z e mi proste nefunguje ten sverac... kolikrat kdyz si necekane psiknu to taky vyleti :(

basice
20. lis 2018

@skretik taky se nerada vážím v poradně, protože tam mám vždy tak o 2,5 kg víc. Sama doktorka říká, že ta váha přidává a ještě k tomu jsem oblečená a po snídani. Doma se také vážím nahá, na lačno a po toaletě a to je hned znát.

basice
20. lis 2018

@jednaholkaa mě tedy vždy sestřička žene na váhu, takže si myslím, že tam bych s odmítnutím se zvážit asi neuspěla 😒

skretik
20. lis 2018

@basice to me tak napada, proc se vlastne vazi takhle a stresuji se tehotne v poradne? Me akorat rikal, ze rychle pribirani muze znacit cukrovku,ale kdyz jsou testy ok, tak k cemu jim je ten prirustek vahy?

andelka
20. lis 2018

@jednaholkaa já jsem to měla různé. U prvního jsem ve 30 tt měla nahoře 3kg. A za dalších 9 týdnů bylo nahoře 4,5 kg. A voda to nebyla. U druhého jsem přibírala průběžně. Teď byl velký příbytek kolem 20 tt,a teď už to nejde tak šíleně hore.

andelka
20. lis 2018

@skretik může jít i o preeklampsii.

andelka
20. lis 2018

@skretik já jsem oba kluky šla rodit se 74 kg. Teď už mám 72, takže nula bod jako.

skretik
20. lis 2018

@andelka ja ted koukala do prukazky a minule za 3tydny jsem nabrala 1kg a ted mam za 3tydny tak 3-4kg... fakt to nechapu, ale je fakt, ze to bude asi voda, protoze mi porad otykaji ty kotniky

Strana