Termín porodu únor 2019
Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉
@skretik Já taky přibírám a mám nahoře už přes 10 kg. Břicho už mám obrovský jako před porodem s Verunkou, jde mi hodně dopředu (jako jak se říká, když se čekají ti chlapečci - proto to každého klame). A když si vezmu, že budou Vánoce, cukroví, salát, řízky, klobásy, furt něco do huby, tak já asi prasknu 😂😂😂 A moje mamka mi říká, buď v klidu a jen si dej nač máš chuť, já s tebou nabrala 25 kg a vylezla taková dlouhá žížalka 3250g. Byla hodně zavodněná.
Jj muže byt plodovka. Jsou dva obaly. Praská vnější a vnitřní .
@jessulka tak já co si pamatuju,tak pro Dana tři knížky, tričko maincraft, semafor na baterku ( ještě si hraje s cestou a auty), peněženku se jménem,trolejbus a tramvaj modely. Pro Domiho dva dinosaury, knížku, vajíčko s dinosaurem,set barevných tužek, peněženku se jménem, láhev na pití. A pro všechny mám domino a mikádo,a pro Kluky kvarteto. Pro Lili velký sešit na kreslení,k tomu ještě dokoupim sadu kreslících potřeb. A z wishe by snad měl přijít plakát a ouška na čelence. A ještě mám lžičku se jménem. Já kupuju drobnosti,větší dárky řeší rodiče. Co ještě mamce nevím,tím stěhováním se spíš hodně vyhazovalo. Tak asi něco k jídlu,co se spotřebuje.
@jessulka jo to ja presne mam, jak kdyz mam pod trikem nacpany balon, si ze me delaji srandu na fotbale, ze neni nutny porad ten balon nosit sebou :D , ze zadu pry ani neni videt, ze jsem tehotna.. Mam taky bricho jak v dobe porodu syna, mam pocit, ze dal uz to jit prece nemuze :D . Nejhorsi je, ze mam takovouhle vahu, ale pry to na me neni vubec videt. Jen bricho a stehna. No mam v planu po porodu na sobe zamakat a vratit se minimalne na puvodni vahu, tak snad se zadari. Uz ted me boli kolena a kotniky :/
Já mám kolikrát taky obavy. Hlavně ráno,nebo i během dne mokro. Ale plodovka je čirá,a tohle je teda vodovy výtok,protože je mazlavejsi a do bíla trochu ( omlouvám se za popis). V noci při spaní se asi tvoří a pak ráno buch.
@andelka
@skretik Me taky to sedlo trochu na zadek a na stehna. Jinak oblicej a ruce nastesti v poho, takze to na me taky moc videt neni. Zacinala jsem na 56 a ted mam 65 :/
@andelka 8 to je dobry!! To uz na dvacet nedotahnes ;)
A omezovani jidla nepomaha ..hmm, dobry 🙂) Koupila jsem si na vanoce v HMku obtazeny mimi saty tehotensky krajkovy, noo, to budu jak krajkovej sausage jestli je jeste natahnu :D
@jednaholkaa 😂😂😂😂😂
Tak já měla nahoře 5,5 kg a v neděli na váze zase o 1 kg míň, takže se asi pořád motám kolem 5 kg nahoře....ráda bych se vešla do 10 kg...Začínala jsem na 59 kg, teď mám kole 64 kg, ráda bych se vešla do 70 kg celkem 🙂
@jenssy No tak to je krasny 🙂 70 je taky muj cil asi ted 🙂) Je to divny, protoze kdyz ztloustnu tak vetsinou vsude.. ted mam porad stejny oblicej i ruce.. no uvidime
Tak s tím přibítáním jo 😀 chjo já už mám 13kg, pro mě mazec hlavně zadek a stehna. Břícho jako u prvního porodu a už jsem hotová jako, doufám,že teď už to nahoru nepůjde. U Jarouška jsem taky hodně nabrala a pak zase rychle shodila, tak snad to bude stejný . (Z 51kg momentálně 64kg 🙄 ) .
@dominika963852 A myslis, ze se to ted muze zpomalit? Nebo jak probiha ten posledni trimestr? Jde to stejnym tempem? Za kazdy trim mam navrch 5 kg. Tech dalsich 5 by bylo jeste ok, ale vic uz teda nechciiii 🙂)
@jednaholkaa ja taky vic nechci, ale nevim jak to udelat... uz mam vic nez kdyz jsem rodila syna :(
@dominika963852 ani nevis jak rada ctu, ze to ma nekdo stejne jako ja... uz jsem s tim tak nejak smirena, jen si myslim, ze leden radeji nevylezu mezi lidi uz :(
@skretik Ano, Vanoce, a pak uz me nikdo neuvidi :D
@skretik
@jednaholkaa
@val333 Holky, tak plodovka to nejspíš naštěstí nebyla 🙏 Od té doby nic, ale můžu říct, že noc teda byla zažívná, pokaždý při otočení jsem kontrolovala postel 🙄😀 A když jsem konečně zabrala, tak mě nad ránem chytly křeče průjem a zas jsem byla nesvá, protože mi takto začal porod s mladší 😏 Ale naštěstí to pak přešlo a teď jak když utne, ani výtok, ani průjem 🤔 Ale jsem radši vybavená vložkou, kdyby nahodou, tak by jsme zajeli s ní do nemocnice, ale zatím nic 🙏
@jednaholkaa no to se mi stalo v sobotu 🙈🙈🙈 . jsem na turnaji tak fandila, ze jsem prudce vstala a tak nejak to ze me "vyteklo" 🙈🙈🙈 , ani me nenapadla plodovka, hned jsem si rekla, z e mi proste nefunguje ten sverac... kolikrat kdyz si necekane psiknu to taky vyleti :(
@jednaholkaa mě tedy vždy sestřička žene na váhu, takže si myslím, že tam bych s odmítnutím se zvážit asi neuspěla 😒
@jednaholkaa já jsem to měla různé. U prvního jsem ve 30 tt měla nahoře 3kg. A za dalších 9 týdnů bylo nahoře 4,5 kg. A voda to nebyla. U druhého jsem přibírala průběžně. Teď byl velký příbytek kolem 20 tt,a teď už to nejde tak šíleně hore.

@jednaholkaa já už mám trochu přes 8. A ještě aspoň 8 týdnů do konce. A před námi vánoce. A skoro každý víkend jezdíme na jeden oběd k rodičům,a to je poctivé,pak káva a dezert.. Říkám si, že když to bude pod 80 že to přežiju. Začínala jsem na 64.