icon

Termín porodu únor 2019

smigli
18. čer 2018

Ahoj holky,
pojďme si povídat o radostech a starostech těhotenství i následných chvílích s dětmi..
😉

jessulka
23. lis 2018

My jsme dnes bez holek, tak jsme vyrazili na véču ve dvou. Tak jdeme tmou a ulicí a M. říká, jak už se na toho našeho drobečka těší a že to musí být za každou cenu kluk 😅

andelka
23. lis 2018

@renulkka už to máme za pár,též jsem velrybka. O víkendu se též chystáme někam vyrazit. O té výstavě jsem slyšela,to muselo být zajímavé. Super že jste s ti užili 🙂

andelka
23. lis 2018

@jessulka no..tak nebude. Ale to je fuk,když bude miminko zdravé,tak si ho omotá v každém případě.
My zítra asi zkusíme bazén,a možná v neděli výstavu v galerii.

jessulka
23. lis 2018

@andelka Mne se dnes M. ptal, kolik jsem už přibrala. Tak mu říkám, že 10 kg. Divil se, že to není možný, že mu to vůbec nepřipadá. A pak dodal, to když si vzpomenu na bývalku, jak byla nateklá, podlitá vodou, břicho měla obrovský, tak to ty musíš rozhodně čekat kluka, protože bývalka, když byla teď podruhé těhotná, tak se Ellince narodil bráška. A taky jí to slušelo jako tobě a měla jen břicho dopředu jako ty. Ale zezadu nikdo nepoznal, že je těhotná. Tak se musím v duchu smát. Víš, mne by pak zajímalo, co mi budou ti všichni z jeho rodiny říkat, jak ted tipují toho chlapečka, až vykoukne na svět holčička 😀 Asi že to prostě není možný 😀

jessulka
23. lis 2018

Holky, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s těmi vibračními lehátky? A doporučíte mi nějakou značku?

tynazezu
23. lis 2018

Holky, jak je dnes (a i celý vikend) ten slavný Black Friday, nechala jsem na Coccodrillo 3000,- :D ale jako za 18 ks...což mi prijde super...maji tam super výprodej plus dalsi sleva 20%

yvonneullmann
24. lis 2018

@basice jena nábytek 🙂)

jenssy
24. lis 2018

Ahoj holky, nějak Vás zase nestíhám dočíst ☹ ta výstava Titanicu je moc pěkná, taky jsme tam tenkrát byli 🙂
Já si za Vámi jdu zase pro radu...za posledních 14 dní se mi postupně snižuje váha, dneska jsem se vážila a mám nahoře jen 4 kg, a to už jsem měla i 5,5 kg ☹ jím podle mě dostatečně, akorát si víc hlídám sladké, ale mám teď strach, jestli to nemůže prckovi nějak ublížit? Myslíte, že se může dostatečně vyvíjet i nezávisle na mojí váze? Předem moc děkuju za rady...

michaelarei
24. lis 2018

@jessulka Tak s vibračními lahatkami taky nemám skusenost 😐My jsme nakonec koupili houpačku od G-mini tak uvidíme jaka bude, popripade mám lehátko po kamarádce.
Holky tak ja mam v plánu nákupy večer jedeme s manželem na vánoční večírek aspoň na chvíli jak se poznám 😂 a v neděli přijedou dobré kamarádky a vyrážíme na vánoční trhy. ...Už se tak těším vánoce přichází ❤

michaelarei
24. lis 2018

@jessulka To Teda budou všichni překvapení s krásný holčičky. Taky si všichni mysleli ,že to musí být chlapec. Prej mi to sluší bríško je do špicu úplný chlapec 😀podle mně je to těhotenství u každe ženě individuální jak si tělo se vším poradí ☺

michaelarei
24. lis 2018

@jenssy Já myslím, že prckovi to ublížit nemůže a dostatečně se vyvíji když normálne jíš a máš vyživné látky on si vezme přej kolik potřebuje.

1nelinka
24. lis 2018

@jenssy neboj se nic miminko si vezme vse potrebne od tebe..ja to takhle mela minule tehu ve 29tt jsem vazila 54 kg a rodila jsem s vahou 49/50kg..ted jsem pred mesicem mela na kontrole 53kg a dnes kdyz jsem se zvazila tak mam 52..

jessulka
24. lis 2018

@michaelarei Já už se na tu prďolku tak těším. Včera jsem se byla podívat u kamarádky na 3 měsíční holčičku. Už se chechtá, pozoruje svět kolem sebe, normálně jsem se musel chechtat, protože jsme se s kamarádkou 14 dní neviděly a tak jsme pořád povídaly. Malá Julinka byla v tom vibračním lehátku a pozorovala nás a jelikož jsme si jí žádná nevšímala, tak nám to toho začala žvatlat. No já z ní byla uplně paf.
Já si také myslím, že z té holčičky budou pak nakonec všichni poprdění (nebudou mít na výběr)).

andelka
24. lis 2018

@jessulka to budou překvapení. Mně to připadá srandovní ty předpoklady,podle vizáže,tvaru břicha, chutí.. nevěřím tomu. Stejně je zajímavé,jak chlapi srovnávají maminky svých dětí. Ja teda musím říct,že L je úplně úžasný,a úplně jiná podpora,i citově než ex. Vím že k dceři v těhotenství vztah neměl,až když se narodila,ale teď vnímám že je to jiné. A strašně se o nás bojí. Ptá se jestli mi malý nemůže ublížit,když tak kope. A říká,že on by do toho teda nešel. Že jsme jako ženy úžasné.🙂

jessulka
24. lis 2018

@andelka Tak dřív byl mnohem mladší, tak to třeba tolik nevnímal. Teď si to užívá a nedivím se mu. M. se na miminko už strašně těší, to jsem moc ráda a pořád věřím, že se to doma pak uklidní a přeorientuje se na to miminko a ne jen na Ellinku. Teď dokonce jak řeší tu práci, tak už ani nemluví o tom, že jí v týdnu třeba neuvidí, protože bude v práci. Dřív to děsně řešil a práci vybíral jen podle toho, kdy nemá E. Ale to přece nejde. Ta holčina roste, za rok půjde do školy a bude už mít jiný režim než školkové dítě. No jsem na něj zvědavá, jak tu Prahu zase zvládne. Zase si říkám, že to třeba i má budoucnost, pokud se dostane na lepší plat. Bude mít doma tři holky, tak si ód nás třeba v práci rád odpočine 😀
Dnes a zítra je na brigádě, odpoledne slavíme mého taťky narozeniny a přiveze E. Tak si holky zase pohrají a já s nimi zítra dopoledne něco vymyslím.

andelka
24. lis 2018

@jessulka to je pravda. Navíc tohle miminko bylo plánované. A i celkově je to jiná situace. A víc už ví co se může stát,tehdy to vůbec neřešil,takové mladé ucho co mělo být najednou tátou. Ale zvládl to moc dobře.
Je to jiné když chodí děti do školy. Ne o moc,ale odpoledne už se dělají úkoly,každý den se nosí něco trochu jiného..
Doufám že se mu bude dařit,že dostane tu hypo a budete se moci stěhovat. A budete mít víc jistot.

basice
24. lis 2018

@yvonneullmann děkuji 😉

arielka222
24. lis 2018

@jessulka ono uvidíš, že to dojíždění nebude zase tak strašne. Odkud bude jezdit? Mam kolegy, kteří většina dojíždí z mimo Prahy. Dokonce až z Teplic a Mostu a nestěžuji si, prý jim to vyhovuje. Akrát je fakt že ty Průhonice jsou trošku odrizle a okraj Prahy, ale aspoň si finančně polepšite a už bude fajn 🙂

seveneye
24. lis 2018

Holky chvilku se asi odmlcim,s babi to nedopadlo,tak mam ted bohuzel i trosku jine starosti.opatrujte se a hlavně at jste i s prcky v pořádku🙂

jessulka
24. lis 2018

@seveneye Upřímnou soustrast celé rodině. Moc mne to mrzí. Třeba ji bude v nebicku líp, než kdyby se trápila bolestmi a nemocí. A vám se také na jednu stranu uleví, jsou to hrozný starosti. Vím, jak jsme poletovali kolem dědečka a bohužel mu uz nebylo pomoci. Dívat se na schránku těla, které bylo ještě nedávno aktivní, veselé, plne elánu do zivota a najednou to tělo chátralo před očima. At bolest brzy přejde. Posílám mnoho sil.

jessulka
24. lis 2018

@arielka222 Bude jezdit od Roudnice n.L. Finančně si teď nepolepsi, má tam mit jen 27 čistého. V bývalé práci odkud ho vyhodili mel pres 30 čistého a mel to v místě. Asi 5tis. ted projede v naftě. Do toho ma hypotéku, platime najem za muj byt, poplatky za energie, spoření, alimenty E., skolku za V., telefony, jidlo, drogerii. Těch výdajů je fakt hodně.

basice
24. lis 2018

@seveneye upřímnou soustrast celé rodině. Je mě to moc líto 😥.

jessulka
24. lis 2018

@vilmic Ahojky kočko, jak je? Posíláme moc pozdravu a doufám, ze je u vás vše v pořádku. Jak se daří mimiskum? A jak se cítíš ty?

renulkka
24. lis 2018

@jessulka Děkuju za útěchu 😊😘 Já jsem hold nikdy nebyla nijak hubená, ale věřím, že to teď půjde dobře dolů a teď nemyslím ty kila nabráná v těhotenství 🙂 Ty nechávám naštěstí vždycky v porodnici 😂 Ale až se usadí šestinedělí a kojení, tak bych ráda najela na vyváženou a hlavně pravidelnou stravu, to je u mě velký problém... Vůbec si neumím na to jídlo udělat čas a pak jím třeba jen 3x denně 🙂 A podle mě to je ten problém, protože pohybu mám víc než dost i ráda cvičím, ale ta váha vždycky stojí 🙂

renulkka
24. lis 2018

@andelka No už se celkem těším, až budu zas o něco lehčí a hlavně se ohnu a krásně si zaonu sama boty 😂 A nebude to vypadat, jak když provádím nějaký hloubkový ponor 😂 Jinak výstava vážně super a dnes jsme ještě jeli něco málo pokoupit do Ikei, tak taky takový menší výlet... 😊

renulkka
24. lis 2018

@seveneye Taky přeji upřímnou soustrast a posílám hodně sil! ❤️

renulkka
24. lis 2018

Holky, potřebuju radu 😀 Už vůbec nevím co vymyslet za dárky :( Potřebuju ještě neco vymyslet pro moje a manželovi rodiče 🤔 Dáváme každoročně kalendář nástěnný s fotkami holek + něco k tomu... Jenže mě vůbec nenapadá co 😔 Nemáte nějaké tipy? Loni jsme kupovali krásný povlečení na postel, lets mě nic užitečnýho nenapadá 🙄

andelka
25. lis 2018

@renulkka my jsme včera taky byli v IKEA,koupila jsem klukům povlečení. A pak jsme ještě sháněli manželovi bundue. Po 3h na nohou jsem byla docela unavená. A všude plno lidí. Na výstavu se chystáme dbesksz,do galerie. A pak se půjdu podívat do knihkupectví na knihu k Vánocům.

vilmic
25. lis 2018

@jessulka ahoj, u nás zatim všechno stejný. Už ale cítím břicho víc a sem tam přijde nějaký poslíček, uvidíme jak dlouho ještě vydržíme. Snad aspoň týden.

zuzekk
25. lis 2018

@vilmic držíme palce!
Takjako podle tabulky máš z nás rodit nejdřív, ale takový náskok si dělat nemusíš!

Strana